Kaj si to rekel o meni zmuzganec jen? Da znaš da sem zvršil Autolimarsku i zvadil sam puno getribi i spil prek 300 litri gemišta. Treniral sam v kleti i najboljši sem gutac gemišti v celom selu. Ti si men niko i nikaj. Tak bum te klopil kaj te ni stara nebu poznala, zapamti kaj sam ti rekel. Misliš da mi moreš pobeci sam zato kaj ovo mi prek brajde povedaš? Krivo misliš konj jen. Dok se mi tu povedamo, Štef i Joža ti vec kradiju vino z podruma. Nebuš ti nikakve gemište više pil. Pa makar ti ti gemišti održavali život. Hudo bu ti bilo. Ja sem uvijek tu pokraj tebe i morem ti tako zagorcati ka bu ti hudo bilo. Ne samo kaj imam gujde kaj smrdiju, vec bum ti i septicku ispumpal u vrt, majmun jen. Da si sam znal kaj su ti ta tvoja pametneša laprdanja donesla ve, nebi nikad ni pomislil na to. Ali ne, nisi mogel lampu zaprti i sad su ti cajti istekli. Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
How much do you understand? It's a vintage copypasta.
Gabriel Young
>trebalo bi noćas i have to do tonight >noćas last evening >teretana gym >štetiti harm >odem go >ispoštujem to honor a deal, to do as you planed >juče yesterday
Kaj si to o mäne rekel, buzerant jen? Završil sem šolu za gruozdje brati vände vu Oroslauju. Bärem ga i prek vu Krajnske ter sem prejšne lete zo svojmi ruki pubral prek 300 väder. Toučem se zo sakojaki jopci ter sem najbouši če je treba nekaj hitre spupiti. Ti su huohštapler, nište in nič. Zgazim te kak črva, vrag ti mater jebi na stranišču, dies i to još jakše. Misliš da moreš tak nekaj pripuviedati na kumpjuteru kak se god sietiš? Buožja striela bu črez te pukla! Jebate bik, čul sem se zo babi vu Bočaki ki pratijo vse de Lobora! Vsaki čas te bom najdu pa boš vidu teri je cajt! Više te bo nie, prcknedlin! Zo biciklinom morem biti kje guod hočem ter gdaj guod hočem. Posmical bom te da boš zoube pubiral kot jagude pokle branja! Primem te za gege ter te hitim f ugarske brege! In to same z rukami! Čkomi, molči smrdljivec! Ko se setim, zemem ud dedeka botu, baltu in kosturu... spikal bum te! Da si znal kaj ti bom priredil bi se näj delal bedast! Posral ti se bom vu zdenec ter te bom pofundal! Crkel boš!
Juan James
I asked my mom to download Simpsons and Futurama. She accidentally downloaded it in Ukrainian language. I watched 17 seasons of Simpsons and 4 of Futurama in Ukrainian and I understood it. Good?
What did you say about me (???)? You should know that i finished
John Rodriguez
Fuck, I clicked ENTER and sent an unfinished message accidentally. Never mind.
Samuel Rodriguez
I should go to ?teretanu? but I dont wanna. Whatever, you shouldnt ?štetiti? one day ?da ne odem?, the most important ?da ispoštujem? three days a week, ?već sam bio juče jednom?, I can do it tomorrow.
I downloaded some film from the Internet, its called ?A Thing?. I will watch it with my brother.