/tr/

Perinçek edişın

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=EHVsASC40l4
youtube.com/watch?v=RaorQDPSnFs
youtube.com/watch?v=N4XJ7t44bLM
twitter.com/FGulencomTR/status/753832403295100929
youtube.com/watch?v=7MV25tyPivk
haber.sol.org.tr/toplum/sgk-fethullah-gulenin-emekli-maasini-kesti-162753
youtube.com/watch?v=RwOIyUhb08g
youtube.com/watch?v=JV33kbknfWU
youtube.com/watch?v=TtTUNu8AY0s
twitter.com/AnonBabble

First for the old new ally

darbeyi bu planlamıştır cemaatçileri keklemek için

fisrt for me

kırmızı haple beni user, kimdir bu adam?

hello greabest ally :DD

perinçekçi değilim ama türkiyedeki tüm darbeleri bu adam yaptı diyorlardı. ya bu darbeyi biliyordu ve tayyara haber verdi baya önceden. ya da kamalistlerle gülenciler ittifak yaptık erdoyu devirmek için ayağı yapıp kamalcıları geri çekti. şimdi de gülencilerin yerine balyoz sanıkları geliyor.

>Sayın Binali Yıldırım beni arayıp teşekkür ettiği zaman da söyledim. Bana bu darbenin önlenmesinde sizin çok katkınız oldu dedi

Avrasyacı, anti amerikan bir ajan aslında. Bütün bu olan olaylar devletten NATOcu amerikan kesmin temizlenmesi adına. Yavaş yavaş rusya'ya yakınlaşıyoruz bu adam sayesinde. Ha, giden generaller, hakimler falan büyük olasılıkla kemalist olanlarla ikame ettirilecek, bu yandan olumlu bi yönü var ama.

şu OHAL durumunda tayyipin gezi parkına falan dadanıp dadanmamasına bakarak bu adamın tayyip üstünde ne kadar etkisi var ya da yok görebiliriz bence.

eski işçi partisi lideri. eski solculardan. burda bi keko var zorla meme yapmaya çabalıyor.

I saw Erdie's interview on Al Jazeera last night and I'm contemplating on who's the biggest cuck liar, him or Tsipras