edycja niebieska
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
en.wikipedia.org
twitter.com
pierszy za dorfy warlocki
druty to ciota i chuj
/gierki z waifu/
I chociaż czasami bywa ciężko, i chociaż się wzajemne nienawidzimy, to ja i tak was kocham, anony
piaty za najlepsza frakcje
>tug gnomfu na demo co się w demona zmienia
mój fetysz żbsz
>demo
lol xd
eh wiem
zdeh
normiki kurwa siedza w kącie na weselach
ja dalej romansuje
>Tak, napisałam to szczerze, ale sam sobie przyznałeś, że z wyglądu nie jesteś zły.
Czemu Pepe rozrzuca popcorn?
wsysa go
macie tu wersję animowaną nie dla biedaków
Była dzisiaj u mnie w piwnicy loszka 8/10. Co prawda friendzon hardo, ale i tak czuje dobrze człowiek.
jak to kurwa
Przyszła po ziemniaki?
projekt uczelniany
NORMIKU
>nie na uczelni lub w przyuczelnianych budynkach
>nie przez internet
debilu
>nie robienie samemu bo debile w grupie i musiałbyś poprawiać po nich
Dobry den :3
no ale o to chodzi, że zawsze robiliśmy przez neta, albo na uczelni, a dzisiaj pierwszy raz przyszła do mnie do dome.
musisz koniecznie cos z tego zrobic
dobry wieczór.
Idam da spijam taka da sega e dobra noc :3
zuchy, czuję się naprawdę chujowo, chyba rzucę picie w cholere, nic dobrego nie przynosi
Zdeh, proszę nie tykać bo ożyje
Koncept przynależności to konstrukt społeczny
AAAAAAAA
your feet are dirty, please wash them
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
no elo wstałem
>te cyferki
ale palce to masz jak niektórzy na łapach
ladne cyfry
znowu ten typ co kutasa postnol
>tug jesz kanapkę i okruszki turlają ci się po brzuchu do majtek
dzień dobry! co za miły poranek!
Zabijcie sie
Witam niedzielniaków
Spierdalaj z tym 3D
>Zapostowane 2 godziny temu
Martwa
jeszcze nie zgineła /polska/ póki my zyjemy
A ja mam taką co tańczy nago.
tak kłamać w internecie
Mejtriks
Polacy są narodem jednolicie i głęboko katolickim. Tymczasem Franciszek otwarcie wzywa do przyjmowania innych w naszym kraju, akceptowania ich i tolerancji wobec ich przekonań. Nie wspomina, że tolerancja to napęd dla sekt różnego autoramentu, które pod płaszczykiem rzekomej religijności anarchizują życie religijne w Polsce i przemycają obce idee. Kościół naucza, że prawda może być tylko jedna, dlatego nie możemy być liberalni wobec jednostek, które dążą do zniszczenia naszej cywilizacji, nie będziemy humanitarni i miłosierni wobec tych, którzy sieją terroryzm. Wobec zła należy być twardym i nieustępliwym, dlatego nietolerancja jest logiczną konsekwencją odradzającego się katolicyzmu, a jedyną drogą jego odrodzenia może być walka o Boga wypływająca z chrześcijańskiego ideału miłości bliźniego.
upvoted
...
anoni szanują trenera z Kirgistanu?
Z kim spędzisz dzisiejszą noc?
herezjarcha bergoglio niech idzie zrywać szczaw
Z mame Stiflera.
...
nie, tak jakoś nie
roluje duble
roluje. tylko nie ten brązowy
>roluje duble
powodzenia z ahmedem
Azjatka get
Z azjatką a papa patrzy
roluje na białą
chińskie klasyczne tred
...
roluje papaja, będziemy ćpać dym z kadzielnicy
Który debil zrobił freda z tym obrazkiem jak tylko go zobaczył
...
ja a co
nie nic. tak pytam.
>XD
we did it karahen
en.wikipedia.org
>Kosiński was born Józef[citation needed] Lewinkopf to Jewish parents in Łódź, Poland. As a child during World War II, he lived in central Poland under a false identity, Jerzy Kosiński, which his father gave to him. A Roman Catholic priest issued him a forged baptismal certificate, and the Lewinkopf family survived the Holocaust thanks to local villagers who offered assistance to Polish Jews, often at great risk. (The penalty for helping Jews in Nazi- Germany-occupied Poland was death for all members of a family and sometimes for the inhabitants of the village). Kosiński's father was assisted not only by town leaders and clergymen, but also by individuals such as Marianna Pasiowa, a member of an underground network that helped Jews evade capture. The family lived openly in Dąbrowa Rzeczycka, near Stalowa Wola, and attended church in nearby Wola Rzeczycka, with the support of villagers in Kępa Rzeczycka. For a time, they were sheltered by a Catholic family in Rzeczyca Okrągła. Jerzy even served as an altar boy in the local church.
>The Painted Bird, Kosiński's controversial 1965 novel, is a fictional account that depicts the personal experiences of a boy of unknown religious and ethnic background who wanders around unidentified areas of Eastern Europe during World War II and takes refuge among a series of people, many of whom are brutally cruel and abusive, either to him or to others.
Wtf. I hate żydow now.
anonki idą do kosciółka? ;)
no juz sie ubieram
anonek jest agnostykiem, ale nie fedoriuszem
Idę do Tesco po jedzenie, co kupić? Mam ochotę na jakieś ryby żbsz.
to anonek ma szczescie bo ostatnio mowili ze nawet tacy bezboznicy jak on moga pojsc do nieba ;))
kup krewetki i zrob sobie z czosnkiem na patelni
nie ma sensu być człowiekiem wierzącym skoro sam papież Franciszek powiedział że ateiści idą do nieba
...
nie spodziewam sie, ale pewnie postepuje pobozniej niz 90% polskich praktykujacych. nie chce mi sie po prostu chodzic do kosciola.
rolerino
kazdy user idzie do nieba
za to co cierpimy na ziemi to powinien św. piotrek wpuszczać nas przed kolejką
Dobry pomysł, jeszcze nigdy takich nie przyrządzałem
Dzięki anonku ))
wypierdalaj na kara smieciu
dobra ide na rowerek bede pozniej elo
lol polacy z angielskom flagom
nie mieli was wyjebac nie rozumie
mam nadzieję że animki szanujecie
Osobiście to w ogóle nie szanuje. Jakbym na ulicy spotkał to bym ręki nie podał.
nie załatwio fuchy
zczezł
>badz mna, młodszy z rodzenstwa
>pracuj od 17 roku życia
>studia zaoczne za ktore sam musze placic, bo nie stać mnie na inne
>dobra praca w IT
>stac mnie na utrzymanie samochodi
>stac mnie na wynajem mieszkania samemu
>starsza siostra
>studia dzienne, płatne wszystko za wszystko placa rodzice
>wynajmuja jej mieszkanie w centrum
>kupuja jej wycieczke do meksyku dla niej i jej hehe chlopaka
>26 lat wlasnie bedzie miala egzamin na prawko za 2 tygodnie, pojechali z nia i jej chlopakiem ogladac samochod dla nie zeby ja zmotywowac
>skonfrontuj ich, "przeciez ty masz prace i przez 18 lat z nami mieszkałes, czego jeszcze chcesz?"
rhhh anony gdyby nie to ,ze wygladamy prawie identycznie pomyslalbym ,ze jestem adoptowany
zaszczel kurwe, tak być nie będzie
wyzwij od kurwy, strzel ja w pysk, dzgnij w brzuch jak w ciazy bedzie i zerwij kontakt
to. agresja rozwiązuje wiele problemów.
to
należy się kurwie
ale ja już nawet nie jestem wkurwiony, w sumie to chiałbym się tylko dowiedziec dlaczego, a i do siostry nie mam pretensji tylko do starych bo w sumie czemu ona tu jest winna
no i się wkurwiłem, zadowolony z siebie jesteś user
bo po chuj mają tobie dawac jak sam sobie zarobisz. patrz z ich punktu widzenia a nie swojego
jesteś białym heteroseksualnym samcem
musisz być silny
bądź silny dla nas
szczerze to ty pizda jestes i dobrze ze ci nie dali
a ona nie moze zarobic lol
to, on mógł to ona też niech gnój wynosi
elo /polskie/ świry, co tam dzisiaj odpierdalacie?