/tr/

bu ülkede kadın olmayı da erkeklerden öğrenmemiz isteniyor! kezban da kezban. her gün taciz ediliyoruz her gün! güzeli çirkini, uzunu kısası, sarışını esmeri hiç fark etmiyor. toplum sapık kafayı yemiş. çocuklara toplu tecavüz ediliyor. siz hala yok egonuz da bıdı bıdı. kusura bakmayın da bu yorumları yapan erkeklerin kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum. reddedilmek insanın canını yakar sonuçta. kadın, erkek fark etmez. ama şimdi bu duygudan yola çıkıp atıp tutarsanız, üstünlük taslarsanız sizin aklınıza fikrinize itibar etmeyiz.

sokağa her adım attığında sadece sözle değil fiziksel olarak da taciz edilen kadınlara, tecavüzü kendinden hak gören cinsiyetçi piçlere gülmediği için suratsız diyemezsiniz.

işe her gittiklerinden bugün acaba ne olacak endişesi ile sokağa çıkan kadınlara iltifatı sadece kadını yatağa atmak için bir yol olarak gören sosyete piçlerine gülmedi diye ukala diyemezsiniz.

"etek giymiş demek ki seks! tecavüz edebiliriz" zihniyetli erkeklerin olduğu bir toplumda bir kadına "kıyafetin çok yakışmış" dediğiniz zaman teşekkür etmesini bekleyemezsiniz.

hava karardıktan sonra sokakta bulunan kadınlara "orospu" diyen bir toplumda, kadınlara "hadi dışarı çıkalım" dedikten sonra "hayır" cevabını alırsanız, "kendini beğenmiş" diyemezsiniz.

o koca burunlarınızla, sıska kollarınıza, koca göbeklerinizle bakmadan, kadınları boyu kısa, kilolu ya da çirkin diye aşağılayıp sonra türk kızları çok rererö diyemezsiniz.

"o da bana gülümsedi demek ki verecek" zihniyeti ile hareket edip sonra "şaka yaptık yea avrupa'da hiç böyle değil" diyemezsiniz.

diyemezsiniz mnkdklarm.

Tebrikler hojam 10/10 cringe.

şu aQ ülkesinden gidemedik be ÖFFFFF..... sikeyim t*rkiyeyi

desuarchive.org/int/thread/62926627/#q62926627

Лиpикoй нeльзя нaзвaть чтo poждaeт пoдзeмeльe,
Гдe пoйлo, кypeвo
Cyки твapи и пoхмeльe.
Кoгдa дpyзья в бeздeлии нaчинaют дeлaть фapш.
Кpyтo зaмyтили битьcя, был пoхopoнный мapш.
Я вepю в Бoгa, и Бoг кoнeчнo вepит в нac.
Eдвa paccвeт, бaлкoн, в cигapeтaх плacт.
Haжги мнe, бpaткa, пpoйдeт и дым,
Cтpaннo тaк мнoгo пoнимaть мoлoдым.
He cтaл cвoим для мнoгих, yвы нe oбeccyтьтe,
Двa paзных чeлoвeкa нe вникнyт в oднy cyть,
A нac eщё и мнoгo, фaмилия ГAMOPA
Pэп из кapтин пepeдaм вaм cлoвo в cлoвo.
Bcё гoтoвa, дaвaй нaжимaй нa play,
Ecли кaчaeт, cтeкaй, жми нa replay,
Cмeлee cтeли вoyвoy y микpoфoнa,
Хип-хoп one love, чмoки-чмoки, лoвa лoвa.

yanlış tahmin qnq ben büyük kamal

Böyle bi surata hangi kız dokunsun amk.

14-15 yaşında bende öyleydim zayıflayınca+tam olgunlaşınca ne olacağın belli olmuyor

Turkiye gibi 3rd world ulkede nasil 90 kilo oluyon amk. Ben burda yemek pahali diye kilo alamiyorum.