/poIska/

haha lol

Other urls found in this thread:

youtu.be/i-4-d86djw8
en.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol
twitter.com/NSFWRedditVideo

loli

sralt ty jebana kurwo bolszewicka

Ej ruski, wpadaj do Polski. Napijemy się wodeczki, pogramy w tekkena, będzie fajnie

wchodze do sklepu mowie >papierosy
a ta suka na mnie patrzy jakbym jej wlasnie dzień zepsól i podnisła polowe swojej wargi i pyta "jakie"?
mialem anony juz dość wszystkiego bo mojej matce nie dosc ze odpierdala i widzi demony to jeszcze jej nowym hobby jest odlaczanie mi kabla od internetu kiedy gram w wowa.
ja pierdole ta kasjerka w żabce to byla zwykła kurwa jakich wiele, jakby nie zdradzily tego jej tipsy i makijaż to jej wyraz twarzy mowil wszystko.
w sklepie nie bylo nikogo innego i mialem wielką ochote wyjebać jej w tym momencie lepe na pizde tak żeby sie zgieła w pół ale oczywiscie w ulamku sekundy wybobrazilem sobie siebie na bagietach i zamiast tego podszedlem do kasy i powiedzialem
>wiem gdzie mieszkasz szmato
powiedzialem to bardzo spokojnie jakbym pytal ile kosztują papierosy. z tego co wiem w żabkach mają kamery ale nie nagrywają dźwięku.
anonki powiem wam że jak bardzo mało rzeczy w życiu mnie cieszy, to kiedy zobaczyłem jak wyraz jej twarzy zmienia sie z tej nięcheci i pogardy w skonfundowane przerażenie to tak sie ucieszylem że na twarzy pojawil mi sie mimowlny chory uśmiech. gdyby mi jeszcze stawał to pewnie w tym momencie miałbym erekcje.
czarnowłosa pizda zrobila pol kroku w tył cała zaskoczona jak sarna na ulicy co czeka żeby zostać przejechaną przez ciężarówke.
zapytałem:
>wierzysz w boga kurwa budde?
a ona niepewnie odpowiedziala:
>wierze
bo widocznie sobie obliczyła że to jest najbezpieczniejsza rzecz do powiedzenia w tym momencie. wiec mowie do niej że
>a ja wierze kurwa w jezusa zbawiciela i co teraz?

czy jest jakiś cel w życiu poza kolekcjonowaniem animek?

glada w wowie

jeżeli kolekcjonujesz animki, bo sprawia ci to radość i czujesz że żyjesz to nie

jeżeli zapychasz tym pustkę to tak

wszystko jest względne

glad w wowie albo zrobic pvp filmik z fajna muzyka

a mario tenis szanujecie?