Welcome: Slavs and Slavic enthusiasts
/slav/ - Bulgarian Pop Edition
Other urls found in this thread:
youtube.com
vocaroo.com
twitter.com
In MBSC:
Oчe нaш, кoји cи нa нeбecимa, дa ce cвeти имe Tвoјe, дa дoђe цapcтвo Tвoјe, дa бyдe вoљa Tвoјa и нa зeмљи кao нa нeбy; хлeб нaш нacyшни дaј нaм дaнac; и oпpocти нaм дyгoвe нaшe кao штo и ми oпpaштaмo дyжницимa cвoјим; и нe yвeди нac y иcкyшeњe, нo избaви нac oд злoгa.
in Latin script
Oče naš, koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volјa Tvoja i na zemlјi kao na nebu; hleb naš nasušni daj nam danas; i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim; i ne uvedi nas u iskušenje, no izbavi nas od zloga.
Croatian Version
Pater noster,
qui es in cælis,
sanctificetur nomen tuum;
Adveniat regnum tuum.
Fiat voluntas tua, sicut in cælo et in terra.
Panem nostrum quotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris,
Et ne nos inducas in tentationem;
Sed libera nos a malo.
Amen
Bosnian version:
Allahu Akbar, Allahu Akbar
[God is the greatest, God is the greatest]
Ashadu an la ilaha ill Allah
[I bear witness that there is none worthy of worship but God]
Ashadu an la ilaha ill Allah
[I bear witness that there is none worthy of worship but God]
Ashadu anna Muhammadan rasoolullah
[I bear witness that Muhammad is the prophet of God]
Ashadu anna Muhammadan rasoolullah
[I bear witness that Muhammad is the prophet of God]
Hayya'alas salah [Come to prayer,]
Hayya'alas salah [Come to prayer,]
Hayya'alal falah [Come to success,]
Hayya'alal falah [Come to success,]
La ilaha ill Allah
[There is no deity but God.]
1st for Slavic tribes
upper chujniola is a """region""" comprised entirely of people too poor to live in Ljubljana and natives are literally retarded hicks who spit as they speak and masturbate to Austrian overlords
>Welcome (...) Slavic enthusiasts
Odstrani to
It could be worse, they could be weeaboos
good meme
...
You saying we should change name into Draguvia? Interdasting.
Jebem poljaka ajde nemoj sad, nego hocemo im unistit i ovaj tred? Neznam jesi li to bio ti jucer ali ako nisi, zapocnemo laznu jugo svadu i nakon par postova imamo jos jedan ex-yu ovdje
Straight outta Upper Carniola,
crazy motherfucker called France Prešeren
from the gang called Carniolanz With Attitutes
When I'm called off I've got a bottle of
sweet šnops, drink it and bodies hauled off.
You too Švab if ya fuck with me
The žandarji are gonna have to come and get me.
>zapocnemo laznu jugo svadu
>oni ne mogu ovo razumijet
psst hajde, ti isto s nama, da otjeramo ove zlovence poljake i slovake
jos nista ne sumnjaju samo nemoj bit sumnjiv
nema potrebe tu je zlovenac iz gornje karniole, i "braca" bugari
Pazə də tə Pehtə nə ulovə
Ali mi smo se bez vojne odjelili.
Ne tako hitro, moj južni sosed.
pa bas zato, zapocnemo neka sranja i oni ce otic
ili ajmo samo nastavit pricat na srpsko-hrvatskom? i to bi ih trebalo otjerat
ne odgovaraj nikome tko ne posta na nasem
but you're on this wonderful Christian imageboard, why would you even be here if you're not a weeb? lmao@ur life
Who do you think would win in a fight - Upper Carniola, Lower Carniola, or Inner Carniola?
t. marostar
kys
world?
Ti si jedno smeće podmuklo! Ne znaš se ni oprati, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš!
>Lower Carniola
Preveč pijani, da bi sploh prišli na ravs, pa še cigani so jim z avtov gume pobrali.
>Inner Carniola
dobesedno kdo
As I see, very active /slav/ threads here last couple days. Is it always so or just last dayz?
Buɦ žieɦnaj
NEMOJ VISE DA SE IKADA OBRATIS MENI ILI SINU MOJE ZENE JESI CUO ?
hvala mirko
mama mi je rekla da te ne zovem "tata"
Zgornji, ker so avstrijci ;)
>yes please pay attention to us yugosmells there's like 35mln of us if you count B*lgaria as well
Greeks wouldn't complain desu
>63336762 #
No čo vy tu?
Easy.
Understanding that sentence was easy (I have basic Russian skills) but writing a proper English translation was harder.
A Slovak translation would feel a lot more natural.
Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum... Budalo jedna! Tvoj sin radit će što ja hoću i što ja mislim da je u redu! Ti si jedno smeće podmuklo!
Čakaj, 3 Slovenci smo tukaj? Kaj je to, /slav/, /ex-yu/ ali /slo/?
>yugosmells
But we had toilets even during communism.
Təm jəst dau Esterajharje, vosu frdaman! Mi smo ta prau Sluvenc!
Jas sum Slovenc
why are you replying to a german rape baby? O.o
PRVO dijaspora nisam ,to je mema odavde.
DRUGO dijasporu ucim jer imam vezu, moze i po 1000evra da se izadje mesec ako se bas radi.
TRECE Ne kurcim se, pricam da sam BIO, VIDEO i PROBAO 100000x vise nego ti i da dobro znam o cemu ti pricam.
Klasifikacija moja nije bazirana na fizickim preferencijama nego prema tome sto si ti slabic nesposoban za promenu i ti kao osoba ne trebas da budes relevantan ama bas ni za sta.
Slovenes are not Yugoslavs, we are East Alpine Slavs and there's only 2 million of us. And still we're richer than Poland even though you literally get half of Germany's yearly budget for free.
But it has no "here"
Tyт = here, right?
>if you count Bulgaria
Nobody counts b*lgaria.
Ponavadi samo lurkam
Oprostite
Polska rekt
says the nazi collaborator
nah youre a yugonigger
/autism/
/gur/
kahl je belgijc
prvo sir od krave
ne prvo peri ruke da ne bude kurac na sir
treće mac n cheese
>postaj tlk su b*gari htjeli uc u jugoslaviju samo pod uvjetom da se stvori FEDERACIJA JUGOSLAVIJE I B*GARSKE, a ne da samo postanu jedna od federalnih socijalistickih republika
P O L J A K
O
L
J
A
K
U N I S T E N
N
I
S
T
E
N
Federacijata Jugoslavijata I Tataristanata
Nice
тyт - тy
tut - tu
in MBSC
molim te budi u mariboru
>mbsc
it's called serbian
Lblana, kurba, ne pa nek Horjul tle!
To sto te trigeruju postovi ili sto sam te oterao u kurac nekada pa me ne gotivis je na nivou deteta od 10godina.
Bolje da pisem o nekim sranjima koje lice na blog nego da kacim LE ZVEZDA LE MAJONEZA, LE PEPE, TFW NO GF WHY LIVE, TRAKTORCE, HRVATI SU SRBI i tako ti je jebeno 99% svako exyu threada.
>on misle də səm jəst štajərc
...
>MBSC
Montenegrin-Bosnian-Serbo-Croatian??
Jesi li ti jebeno autistican? Nitko ne zna sto to znaci
Samo ga zovi srpsko-hrvatski
kaj fali štajercem?
E moj druze Mariborski
Srescemo se pokraj Drave
youtube.com
>љyт бyгapcки вoз
zna slovak
Kaze BSC
ja mu rekoh pa nek doda i crnogorski kad je vec poceo
>"city" of 250k
>someone actually made a mememap for it
ayy lmao I guess you needed to invent shit for every single one of your five tram stops
>Lblana
Kako to sploh izgovorite? To sem videl že večkrat ampak me še vedno čudi.
This is because united Bulgaria is stronger than united SerboCroatia, we broke away without war because Yugo forces knew they would get Big Bulgar dick upon attack
Niso Gorenjci.
BSDM
Bosnian-Serbian-Deutsche-Mark
>tram
What tram?
nisam guzobolan, samo si mi fascinantan, naime nikad nisam sreo nešto tako bolesno kao ti
ne zbog ovoga što pricaš, to su standardne price, nego kako ti raspravljaš
ti si recimo gori od Staljina i komunista, logika ti je: sve što oni navedu je podvala i laž, a to što sam ja cuo od roditelja ili citao negdje je istina
Volis BDSM ?
Here I'll greentext a BDSM story for you
>Cuo se sa ribom u 1-2-3 nocu, malo pricali
>Ja rekao kad ces da me zoves, ona pa aj dodji
>Ja rekao jedino taxijem sada
>Bili gladni ja doneo picu da jedemo
>Riba je vrh, mozda se neko seca da sam postovao nju
>SEX najludji ikada, perverzija milion, riba inace gotivi BDSM
>koga zanima mogu i detaljnije.
>Kazem idem po cigare i sta treba, treba mi realno 5 min, ja ostanem sat vremena skoro, naletim na drugara kod trafike, jurio te specijalne filtere itd....I evo vam moj odgovor, inace kada sam usao u kucu gadjao sam je stvarima i napljuvao NAJSTRASNIJE (to sam uradio jer sam bio u pravu), mobilni nisam cuo jer je na silentu zbog nas dvoje bio ali bio je nesporazum, izgladili smo to. Mada jesam preterao sta sam joj sve rekao kada sam dosao.
Sorry just wanted to use an abbreviation, I am on a tablet.
vse si mi pojasnil
Haha, poglejte si ga vsi, na zastavi ima ananas! Lahko bi izbral zgodovinsko pomenljiv grb, kot so to naredili Srbi in Slovenci, ampak ne, on je izbral PREKLEMAN ANANAS! Vsi se mu smejmo, saj njegova zastava odseva njegovo banana republiko! Republika Hrvaška: najvecja evropska izvoznica PREKLEMANIH ANANASOV! Kaj sledi - banana, ki bo kladivo srpu, ki ga predstavlja klincev ANANAS? Hrvaška, ljudje! Ali naj recem kar - Ananaška? Hahaha pofukan ANANAS.
>Tfw 100% Bulgarian
>Tfw oldest slavic state, starting 681 ad
> Tfw all the balkan slavs (serbs, bosniaks, romanians) are your rape babies that you destroyed over and over
>Tfw leveled the every big power that came to invade us in equal numbers
We are the slavs of slavs
əlblana
enga smo pa le mel tam nekje do leta 67.
Holy shit the quads confirm
otkad u jugu slovenci bre oni nisao slaveni brate dusmani jebeni avstrici jebem im mater
here how is my serbo-croatian
>əlblana
>slavs
Sure Asparukh
naj već nigdar odgovoriti na moj post ili bu jezik vuha pral
is this slav or ex-yu
pretty good family
You are learning well.
a šta ti je napravila majoneza? majnoeza nije ništa kriva
Skoro mogu da vidim tvoju pateticnu debelu siluetu u mraku, osvetljenu tvojim kompijuterskim monitorom koji je jedini izvor svetla u tvojoj sobi, smejuci se kao devojcica dok opet pises tu tvoju poruku i radis captcha. Ili mozda i ne radis captcha. Mozda si toliko odvratan NEET da si zapravo platio za Sup Forums pass, tako da samo biras koju ces memu ovaj put. Jedna od onih 'epskih' mema, zar ne? Zamisljam te malog govnara kako se smejes toliko jako dok klikces da ti je poispadao Smoki po podu, ali ok je, tvoja mama ce pocistiti to ujutru. O da, tako je. Jel sam zaboravio da napomenem? Zivis sa mamom. Ti si debeli isprdak, verovatno ju je muka tebe do sada. Toliko ju je muka sto mora da radi sve svaki jebeni dan, svaki dan, za dete koje provodi svo svoje vreme na Sup Forums govnopostajuci. Samo zamisli ovo. Imala te je, i onda je pomislila da ces biti naucnik ili astronaut ili nesto veliko, i onda si postao NEET. Pateticni autisticni NEET. Verovatno place pre nego sto zaspe svaki dan razmisljajuci o tome kako je lose i kako bi zelela da prosto nestane. Ona verovatno ne moze ni da pokusa da prica sa tobom jer sve sto kazes je "NORMI REEEE, NORMI REEE, NORMI REEE." Postao si parodija samog sebe. I to se sve sto jesi. Tuzan mali covek koji se smeje u mraku sam dok se priprema da uziva u istom plesu koji je igrao milion puta do sad. I to je sve sto ces ikad biti.
>tatar
Svako klupko je ex-yu klupko
Najboljši način, da prepoznaš ljubljančana-vsiljivca je, če govori ləblana. Pravi ljubljančan bo pač rekel ali lublana ali pa əlblana. V slednjem primeru pohvalite njegovo skuliranost, kajti kdor govori tako mora biti res zajeban mudelar.
Majority of other slavs use our script, there is no bigger cuck possible
*izade iz sjene*
*pocne polako i sporo pljeskati rukama*
Heh.. nije lose, mali. Nije uopste lose. Tvoj mim, mislim. Uopste nije los. Dobar prvi pokusaj. Prilicno je vlazan.. vidim da ima razmisljanja iza njega.. dosta materijala za citiranje..
Ali memicarenje nije sve sunce i duge, decko. Obdaren si.. toliko mogu reci. Ali da li imas ono sto treba da bi bio Memicar? Da se pridruzis tim uglednim mim krugovima? Da nazoves sebe clanom Rusemanovih Korpusa? Memicarstvo zahteva talenat, toliko je istinito. Ali vise od toga zahteva srce. Memicari svetske klase - mislim na velike momke, kao Dzoni Hamerstiks i Bili Kuahana - oni su tamo noc i dan, lozeci ponocno mim ulje, radeci bezodmorno da stvore sledeci veliki mim.
I znas sta, mali? 99 puta od 100, taj novi mim ne uspe. Neko ga odbaci kao udicu, ili kaze da je 'forsiran', ili ga ignorise dok copy/paste-uje najnoviji govnopost kopipastu koju su smislili oni losi izgovori za Memicare tamo na Reddit-u. Memicarska igra je opasna, klinac, i ne mislim na ovu koju si upravo izgubio. To je grub posao, i za svaki artisticni mim koji stvoris u svojoj mim pekari, neki kurco-sisac na 9gag-u ima sliku patke ili nekog sranja na koje ce milion raznih Dzoni Bezimenjaka staviti milion raznih captiona. Bradu gore, mali. Nemoj tu da mi kmecis. Imas skill. Imas talenat. Samo moras da pokazes tvoj pokretac.
We are the best at war in the balkans
we can kill you all so easy....
>expected slav thread and got ex-yu
Vsakdo, ki Lublani reče Ljubljana, Ləblana ali Əlblana, si zasluži bolečo smrt čsi
>120kg čistog misiča
umrem svaki put
A jel zna neko kaj bi b*gari trazili slav klupko uopce ?
nitko ih ne zeli a misle da su tu dobrodosli
omg they speak their retarded yugo language again
We usually get bullied out ex-yu for not writing in the thread's standard tongue, and sometimes we bully the regular Croats and Serbs out of it by persistently calling them Turks, sinking the thread. I guess it's true that we were the downfall of Yuga, as we can't seem to coexist with our fellow countrymen.
>Reports of heavy fighting around the town of Shyrokyne east of Mariupol.
IT'S HAPPENING GUYS
Slovenians don't go to ex-yu.
Oдпиздитe, хyйи, eeтo нeт eкc югo тpeд, eтo тpeд pyccкo-cлoвacкeгo дpyжбы.Идитe нa хyй, цигaни, eбeм я вaшy мaть