/EX-YU/

>nije to zdravo frende, ak već maštaš o tim glupostim onda kreni igrat loto, bingo il koji već kurac di su milijuni
Ja sam sanjar ali nisam budala
Osobno bih to držao u banci mjesec dva i onda bih stavio 9500€ u neki fond ili obveznice ili nešto samo da inflacija ne jebe

Sad imam nekih 2700€ i samo sjede na banci ali to je ionako sitniš

Ti mora da si običan mali provokator, ajde mrš!!

braćala sa 10 000 ojra ja bi složio hidroponiku kod babe u podrumu i okreno to u 6 mjeseci

aj bok idem na trening

pravda.rs/lat/2016/08/17/pazi-da-se-ne-potrese-mitrovic-uputio-otvoreno-pismo-sorosu-i-porucio-mu-da-srbiju-nece-destabilizovati/

>Poštovani gospodine Soroš,

Pišem vam ovo jer shvatih da vi ne znate da su mediji u Srbiji kao uostalom i vašoj zemlji sedma sila a ne deveta rupa na svirali ili ne daj Bože dvanaesta rupa na saksiji, ali ne pišem vam ovo zbog rupa i saksija već zbog medija i stanja u njima koje ne možete popravljati tako što ćete, po vašoj oceni pojedine počastiti sitnišem koji ponižava i vas i njih! Ja lično nemam ništa protiv da donirate i pomažete one kojima je to neophodno ali priznaćete, bruka je za jednog tako gigantskog tajkuna i investitora da srpsko civilno društvo ponižava sa napojnicama nedovoljnim ni za jutarnju kafu!

>Naime, za četiri godine donirali ste četiri miliona evra u stotine različitih medija, nevladinih organizacija, predstavnika civilnog sektora, a malčice ste udelili i sudijama i tužiocima zapravo njihovim udruženjima, a ovo poslednje bi vam se moglo brzo isplatiti ako me tužite zbog ovog pisma!

>Gospodine Đole, Srbija je odavno otvoreno društvo i zato ja mogu pisati otvorena pisma. Da li ćete ga vi još više otvoriti vašim bakšišom podobnima ne znam, ali znam da kada smo imali mega otvoreno društvo a to beše onda kada ste vi i vaše investicije u Srbiji bespravno i divlje razvlačile kablove po našoj zemlji, društvo je bilo toliko otvoreno i slobodno da su čak i svi lopovi bili na slobodi!

>U to vreme Srbija nije imala čak ni demokratiju, imala je samo pasulj i to onaj koji se daleko čuje, a danas... Danas je sve drugačije, Srbija je na dobrom putu, to nisam rekao ja već DŽozef Bajden, Angela Merkel, Vladimir Putin...

>Srbiju danas ne možete destabilizovati, htedoh reći pomoći ni sa četiri milijarde a ne sa četiri miliončića i to za četiri godine!

OTVORENO PISMO SOROSU

MANIJAK

opa miro zna aorist
a dal yna da nadje sinu dobru auto skolu da ne gazi sirotan ljude svojom X6icom to ne znam

Bazirani Željko, pravi patriota i čovek za uzor u svakom pogledu!

Wtf I hate serbs now

>srbijanska kultura

>kosovo dio srbije

počinje mi dnevnik, stišajte se