/tr/

ahahhahahahhahahhhahahahhahahahahhahahahahaha v*ganlar

gavura you yok

youtube.com/watch?v=ujFg4A2W020

;__;

that's not true

...

İç savaş çıksa da çomarlar şunları sikiverse keşke.

geçen gün vegan olan biri vegan olanların ne kadar az düşündüğünü konusunda övünüyordu, ben ona "yani daha az düşünmek daha iyi mi?" diye sorunca "evet, böyle düşünmeye gücün kalmıyor" demişti

kız resmiyle açmayın tiradları amk çocukları doluyo

et yemeyin kafanız çalışmasın çükünüz kalkmasın daha rahat cucklayalım diye bu kadar vegan propagandası yapılıyor. tüccarın oyununa gelmeyelim.

allah belanı versin. senin derdin ne yeter artık, yeter... amına koduğumun sonsuz uzay boşluğunda bir hiçiz işte. neyi paylaşamıyorsun. inandığımız dinler öldürme derken öldürüyorsunuz. o varile dönmüş midelerinize birkaç lokma fazla sokmak için, daha büyük evlerde oturup, daha büyük motorlu arabalara binmek için bu çocukları öldürüyorsunuz. sizin refahınızı, medeniyetinizi, insanlığınızı, içinizdeki hırsı, gücünüzü, vicdanınızı, vatanınızı, toprağınızı her şeyinizi sikeyim. beni mahveden, beynimin köşesini yiyen, kalbimi titreten çocuk...

edit: böyle, küfür içeren bir entry ile burada olmaktan kendi adıma utanıyorum. tüm kadınlardan özür dilerim. söz konusu masum bir çocuk olunca tutamadım kendimi. kültürümüze, genlerimize işlemiş cinsiyetçi küfürler her ne kadar benim için gerilerde ve derinliklerde kalsalar da dökülüverdiler aklımdan. tekrar özür dilerim.