/polska/

Edycja blond polek.

Other urls found in this thread:

xojane.com/issues/feminism-has-made-men-lazy
twitter.com/NSFWRedditImage

chyba farbowane polki

Pierdolenie, założe się że masz typowy cebulowy ryj.

>implikando że ten ziemniaczany ryj w prawym górnym to nie jego

Wykurwiaj na karagówno mati

Kurczaczek chciałem odpowiedzieć temu anonkowi.

TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE TO IDZIE

CO

>słowiańskie scierwo zazdrosne o moje aryjskie geny

haha smieciu jebany

moi przodkowie odkrywali nowe lądy, mieli wiele szlaków handlowych i rozpierdalali wiochy

twoi przez wieki starali się odkryć którą stroną noża sie tnie, byli za głupi na handel i byli łupieni

uuu nienawidzę mojego kraju dajcie atencję

>jestę winkingę!
Gówno prawda, jesteś pewnie typowym cebulakiem 100 procent polakiem. Zrób sobie prawdziwy test genetyczny i dopiero do ludzi idź ale spoiler alert takie testy kosztują ponad 1000zł więc twoja biedna cebulańska dupa panie wiking nie będzie mogła go kupić.

Uwaga groźny wiking, nie prowokować bo jebnie toporem.

Masz ból dupy bo twój naród to nic nie warci, słabi podludzie rozebrani trzy razy i który lubi brać w dupę bo ''muh honor, muh moralnosc'' w międzyczasie inne, inteligentniejsze narody grabiły, łupiły i bogaciły sie cudzym kosztem i teraz żyją o wiele lepiej od was do tego stopnia że zalewacie ich kraje by czyscić im kible bo i tak zarobicie więcej niż w tym antyludzkim państwie.

EJ PATRZCIE NA MNIE MAM METR OSIEMDZIESIĄT DWA (CHUJ ŻE 60KG) NIEBIESKIE OCZY I WŁOSY POD ŚWIATŁO SĄ PRAWIE CIEMNY BLOND TO ZNACZY ŻE JESTEM LE WIKINGIEM XDDDDD
NA MŁOT THORA HAIL ODYN POLACZKY XDDDD
>mateusz co ty tam krzyczysz w tej piwnicy zamknij się i idz na góre bigosu zrobiłam
ODWAL SIĘ MAMO XDDD

wykurwiaj polować na marcelka już ci wczoraj powiedziałem pizdo

>Ona powiedziała, że nie jest jeszcze na takie rzeczy gotowa

A ile lat miała?

a na jakie rzeczy co

>kara dalej nie jeździ
KURWAAAA ZARAZ ROZPIERDOLE TEN WORTAL

>podludź ma ból dupy

haha

co twój naród osiągnął frajerze? Jestescie tak kurwa głupi że żydzi oskarżają was o holokaust a wy to akceptujecie, bardziej was szkalują niż Niemców.

Ostrożnie tam panie wiking, tylko nie bij mnie twoim scyzorykiem.

dobrze wam tak karaczańskie śmiecie

kurwa, legitnie skislem

Książki kupione? Plecak spakowany? TP wypierdalaj

...

Typowy polak.

>jestem wikingiem XDDDD, nie ma znaczenie że tylko w 0,01% i ostatnie 5 pokoleń mojej rodziny żyło i wychowało się w Polsce, jestem czystej krwi wikingiem kurwie XDDDD wy tylko macie bół dupy że nie jestescie mną mimo to iż mam taki sam cebulowy ryj jak 99 procent tego społeczeństwa.

>karaluch nabija sie z wieku.
kurwa weź

Typowy Skandynaw.

proszę okazać ryj, inaczej dostajesz kopa w dupe

>to uczucie gdy to już pojutrze

czuje dobrze gównostudencik, choć wiem że wieczorami będzie to samo

>zburz kolosa w spodniach
>spodnie calusieńkie uwalone
Nie polecam

Dobrze że jest słońce to szybko wyschną

studenckie ścierwo hier, co głupio ci oskar, mamusia ksiązki już ci podpisała?

>182cm to ''wysoki'' według polaczków
>muh mięsnie mają jakiekolwiek znaczenie w miejskim życiu

no to nie tylko manlet ale i jebany debil

Zapiekło :3

et tu szufałte contra me

ale nei ma murzynskiego kutasa w ustach?

Studenciaki gówniaki

Marcel mordo moja co u cb?

t. maciuś lat 15

ale pyszny ból dupki gimbusa :3

marcel jedyny user godny szacunku

I dlatego zawsze będziecie gównem.

t. marcelanon

Jeżeli nie jestescie blondynami to nie jestescie biali.

chyba ty

18

>on chce być biały
>on nie chce mieć bbc

fikumikam z cwela

Może ktos mi wytłumaczyć dlaczego Polacy dosłownie mają ciemniejszą skóre od Niemców, Holendrów i Szwedów?

nie jestem biały, jestem dumnym sarmatą

ah ale zapiekło student szmate

>t. gówno włosy z brązowymi oczami.

>to uczucie gdy studiujesz za granicą i pojutrze musisz już być na uczelni, daleko od domu
Nie dosc, że mam mniej wakacji to jeszcze wkurwia mnie widok już zapakowanych toreb czekających na wyjazd ;_;

bo to kundle z krwią gównoskórych przybłędów jakichś scytów czy innych chazarów

No sandnigger jebany widać po zachowaniu.

bo jebał cie pies

Bo jesteśmy murzynami, białe kobiety nie mogą żyć bez naszych DBK (dużych białych kiełbas). Wszystkie białasy na Sup Forums mają ból dupy że im kobiety kradniemy.

pakuj tornister maciusiu

ale piecze gimbusa, dosłownie nie może przestać

Kaj lecisz i co studiujesz anonku?

Dobrze wiesz że polscy mężczyźni są najmniej pożądani.

oh cieszcie się ostatnimi dniami sranonki, tera to tylko już będą kolesy i ojejku jejku sesje!

takim jak na przykład ruchanie twoich koleżanek z klasy gdy ty waliłeś swojego 12cm ptaszka do cuckold na czarne kutasy tube

>t. białas
Odkąd wstałem 20 białych blond kobiety z niebieskimi oczami z niemiec wysłało mi swoje nagie fotki błagając mnie żebym im kiełbasę rzucił.

ROZJEBIE TEN SERWIS

Ciebie też to czeka gówniaku chyba że masz zamiar zostać neetem sipierdoliną.

Polacy to nie białe scierwo i Hitler miał racje

SIEG HEIL

CHWAŁA SLĄSKU

anoni jakie studia wybrac za rok?
najlepiej w kierunku kucowania bo po kucbazie bede

>ależ tak, ja jestem biały, nie to co wy polskie śmiecie

przybywam z kurahena
dopóki nie wstanie będę tu siedział

gdyby to była normalna rozmowa uwierzyłbym
ale rozmowa na czanie wymaga pisania

Co to kurwa jest kucbaza? Pierdolone gnoje i ich nowe slangi.

...

czesc

nie wiem jakim trzeba być debilem żeby nie ogarniac materiału na studiach, wielka, zła sesja to mem karyn i sebasianów, którzy przez cały okres edukacji ledwo nauczyli się podpisać

>polska
>kultura
>czanowa

dosłownie obrażanie papieża i hehe rajdeły na nierelewantne stronki parafii pw. Jezusa Świebodzińskiego w Koziej Wólce

>ostatnimi dniami

ale to jeszcze ponad 30 dni

Powiedzcie mi że to się skończy we wrześniu.

spóźniłes się par lat danonku
żyję sobie jak król życia jako neet podczas gdy ty egzystujesz jako zakała społeczeństwa
studia to dzisiaj nie to samo co kiedys, teraz tam w 90% idą spierdolinki które nie miają zdolnosci by zostać fachowcami a boją się ciężkiej pracy

jak tam pierwszy dzien w /polsce/ mija?

dzień dobry Panie Islamic State of United State

Ja lubie memy z papieżem troche...

Duszą jestem Niemcem. HEIL HITLER

nie czytałes na górze? kara zamkneli to ścierwo tutaj zlazło.

ale nasz czeka jak 1 wrzesnia to czwartek potem piatek i juz gimbo wolne maja

beda opowiadac jak sie koledzy zmienili po 2 miesiacach i kolezanki

eh ja nic nie powem

no dobrze napisał przecież
to nie są pierwsze 30 dni

>śląsk
>biały

xojane.com/issues/feminism-has-made-men-lazy

Kto /nie pracujący tata/ tutaj? Feminizm to dosłownie błogosławieństwo dla robotów/spierdolin/neetów
>kobieta zapierdala
>ty siedzisz w domu
>bawisz się z dziećmi
>odkurzysz raz na tydzień
>zrobisz jakis gówniany obiad z fixu knorra czy innego gówna
>poplotkujesz sobie z innymi ojcami
>pogierkujesz
>jak przyjdzie zmordowana żona wieczorem to ją zaczniesz gównem obrzucać
>jak będzie chciała seksu to "wybacz skarbie łeb mnie napierdala bo cały dzień sprzątałem"

>patrzcie jaka rasa panów

>Polska nawiązała w poniedziałek stosunki dyplomatyczne z leżącym w Polinezji Królestwem Tonga - podało Stałe Przedstawicielstwo RP przy Narodach Zjednoczonych w Nowym Jorku. W ten sposób Polska obecnie utrzymuje stosunki dyplomatyczne z wszystkimi państwami ONZ.

>"Przedstawiciele Polski i Tonga podpisali Wspólny Komunikat o Nawiązaniu Stosunków Dyplomatycznych między Rzecząpospolitą Polską i Królestwem Tonga" - poinformowano na stronie Stałego Przedstawicielstwa RP przy NZ.

>W komunikacie przypomniano, że w 1939 r., po agresji Niemiec na Polskę, Królestwo Tonga było jednym z pierwszych państw, które wypowiedziały Niemcom wojnę. Następnie w ramach publicznej zbiórki pieniędzy społeczeństwo Tonga ufundowało dwa myśliwce Spitfire. Na czele Królestwa stała wówczas królowa Salote Tupou III. Królestwo Tonga jest leżącą w Polinezji monarchią konstytucyjną, która od 1970 jest członkiem brytyjskiej Wspólnoty Narodów. W skład tego 103-tysięcznego państwa wchodzą trzy grupy wysp: Tongatapu, Haapai i Wawau. Językami urzędowymi są tongański i angielski.

ale w 30 dni to ja się jeszcze schlać dobre pare razy zdąże

ja
chwalę sobie ten tryb życia a przynajmniej sam dopilnuję że dzieci wyrosną na porządnych ludzi żona to by spierdoliła by miały potem kompleksy czy inne choroby

Dosłownie nie ma naturalnych blondynek w tym kraju.

i w jeden dzień się zdążysz z pare razy schlać

Mieszkańcy Tonga to dosłownie Polacy Afryki. Nasi czarni bracia.
>wymiana białych niewdzięcznych Polskich kurwa za czarne piękności kiedy?

Brązowe włosy są najlepsze bo moja kruszyna ma takie.

to by było ekstremalnie bolesne

>czarne obrzydliwe kurwa małpy

wolałbym jakies azjatki a nie kurwa rase tak szpetną że nawet ich faceci wolą białe

dla (ty)

>Tonga
>Afryka