/tr/

anatolian bull edition

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=7AQ95_sPE1k
mobile.twitter.com/ilaydatekin_/status/773982090492772352/video/1
youtube.com/watch?v=nvcPrTOLLOs
eksisozluk.com/entry/62835647
twitter.com/SFWRedditVideos

anime

İslam dininin şəri əhkamları hansısa cəmiyyətin namus-qeyrət anlayışından asılı şeylər deyil. Əksinə cəmiyyətdə formalaşmış birçox belə dəyərlər İslamın minillərdir insanlara öyrətdiklərinin qalıntılarıdır. Biz nəyəsə pis baxdığımız üçün Allah nəyisə qadağan etməyib. Əksinə Allah nəyisə qadağan etdiyi üçün tədricən insanlar ona pis baxıb. Lakin dövrümüzdə artıq insanlar unudubdur bu əlaqəni. Artıq insanlar sadəcə olaraq instinktiv olaraq pis baxırlar nəyəsə. Çünki cəmiyyət insanlara instinktiv təlqin edib bu anlayışları. İslam dini instinkt dini deyil qardaşlar. İslam dini təfəkkür dinidir. Müsəlman üçün mental dəyərlər yox şəri əhkamlar önəmlidir. Müsəlman nəyəsə yaxşı və ya pis Allah xatirinə və Allah buyurduğu üçün baxır. Və bu baxışda onun şəxsi instinkti rol oynamamalıdır. Müsəlman soyuqqanlıdır. O, baş kəsəndə belə öz heyvani instinktinə görə yox, Allahın qanunlarına görə daxili soyuqqanlılığını qoruyub bunu etməlidir.

Bir çox səbəbi ola bilər. Məsələn, bizim dildə "çox yahşi", "balam" kəlimələrini bilmələri. Elə bil biz indiquş dilini danışırıq, bircə bunlar başa düşmür. Hələ o kəlimələri elə istehzayla işlədirlər ki, görəndə deyəcək, bunlardan bomba millət yoxdu. Hə birdə çox milliyətçi olurlar. Milliyətçiləri burax, şovinistləri milliyətçilərindən də çoxdu.

çoxdur. buraya girər girməz mən bir dəfə daha nifrət etdim. sanki özləri türkçeyi çox gözəl danışırmış kimi dalğa keçmişlər bir də. hörmət qalmadı türkiyede. amma biz qalan hörmətli nəsil azeri qardaşlarımızı çox sevirik. hamımızdan nifrət etməyin lütfən.

ek*i bitti söz6 mı başladı uleaynnn

ÖLÜRÜM BOKİSTANIM

Bütün planlarımı alt üst edən hadisə. Qəfildən oldu və Təzə xasiyyətim heç xoşuma gəlmir sözlük heçç.. əvvəllər şən, gümrah olan mən, yolun ortasında qəfildən ağlamağa başladım. Heç bilmədim necə oldu qəfil bir pessimizm bürüdü məni.. sonra açıb baxıram internet saytlara və şok oluram:
nasa bəyan edir: bürclərin tarixi dəyişdi

biraz da orta asya müzikleri dinleyelim :DDDDDDDD


youtube.com/watch?v=7AQ95_sPE1k

zövqler müxtelifdir beli amma heç bir zaman anlamayacağım insan tipidir.qızlar ve gaylar arasında beleleri çoxdur.vallah özümün skeleti çıxır deye qısqanıram filan söhbeti deyil.mence çox iyrenc görünür.kişi dediyin saçlar uzun,dağınıq,koy görüne gitsin felsefesinin vücut bulmuş hali olmalıdır

BOK+ÇORAP+TARHANA KOKUSUNU İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
mobile.twitter.com/ilaydatekin_/status/773982090492772352/video/1

süt oğlan hadi uyu
tımım onne
iyi geceler süt oğlan
GIRRÇ kapı kapanır
uyudu mu mal şşş evet OHHHH
LAK LAK LAK IMMHH DAHA HIZLI user BEY ŞAK ŞAK ŞAK CORP CORP CULK CULK ŞILAP ŞILAP SÜT OĞLANNNNNN SÜT OĞLANNNNN HAHAHAHAH

əsasən fotoşop, word kimi proqramlarda işləyərkən çətinlik çəkilən bir məsələdir. əgər belə şriftlərin haradan köçürülməsini bilən varsa desin paxıl olmuyun qardaş biz azərbaycanlıyıq

Huh!
Yarakstyle91
München was geht?!
Ich habe schon damals auf Lokalisten die Szene gefickt.
Und jetzt werden Mütter gefickt.
Yarak Song
2013
YOLO
SWAG
Taşak
Los geht's!

(Yarak Song)

Yarak, Çük, Sik x 6
Samet for men
Huh!
Yarak Sensitive
Yarak Deluxe
Yarak Royale
Yarak (Join or Die Edition)
Samet mit Yarak
Yarakstyle91
Playboy Yarak
Süper Yarak
MC Yarak
Mc Yarak
Dj Yarak
Yarak Yarak
Yarak for men
Huh!
Yarak, Çük, Sik x 2
Samet for men
Yarak Sensitive
Yarak Deluxe
Yarak Royale
Yarak (Join or Die Edition)
Samet mit Yarak
Yarakstyle91
Playboy Yarak
Süper Yarak
MC Yarak
Mc Yarak
Dj Yarak
Yarak Yarak
Yarak for men
Huh!

sözaltı idarəçilərinin əksəriyyətlə özünə nümunə götürdüyü, sözlük möhtəviyyatının, yazar kütləsinin, entry səpkilərinin də getdikcə daha çox oxşadığı bir platform. ekşinin zibillərini burda da gördükcə ürəyimə incə-incə sancılar girir.

...

yok amk öyle ətağa,bibiheybət,zəncirlipir kimi şey deyil.
sikretme bildiğin.canlı programlara telefon və yə e-poçt vasitəsilə qatılıb
içində inci keçən kəlimələri işlədirlər.
şübhəsiz ki bilirsiniz ama yenədə açım dedim bu başlığı.
inci sözlükdə məhşur olan deyimlərdən də istifadə edirik çox zaman.

hocam sen de mi?

ilk təcrübəmin universitetimizdəki talış bir qaqaş sayəsində hüsranla nəticələndiyi həyəcanlı hadisədir.

demək istanbuldaki univlərin birində birinci kursun viza imtahanları vaxtıdır. hardasa noyabr ayıdır. 300 nəfər olan anfidə tanıdığım 10 15 dənə sapdan başqa tanışım yoxdur. nəysə səhər durdum getdim imtahana, panodan imtahana girəcəyim anfini axtarırdım ki yanımda daha əvvəldən

bence herkes arada kamalposting yapmalı. gerçekden insan rahatlıyor

qızların tükəzban olması. sən gözəl bir qız idin, quşun yaşlı kişilərə qondu. gözəl, qəşəy deyəndə təhqir kimi başa düşən qızların olduğu ölkəni necə sevməy olar ki. heyf deyil avropa ölkələri? yolda gedirsən qəşəy qızlar özləri sənə söz atıb, evinə aparır.

bu ölkədə həmçinin də cinsi bərabərsizlik mövcuddur. oğlanların sevgili tapmağı çox məşəqqətli işdir. əgər bir oğlan sevgili tapsa ömrünün ən önəmli müvəffəqiyyətini qazanmış olur. amma bir qız "məni heç kim sevmiy" yazsa inboxuna ən az üç rəqəmli sayda mesaj gələcək. hanı bəs gender bərabərliyi? liboşlar bu problemi niyə qabartmır? dindarlar bu qlobal bəlaya niyə dua etmirlər?

o gün tvitterdə bir qız sex inqilabını dəstəklədiyini yazmışdı və bundan sonra bir tufan qopmuşdu ki, petux şivən gədələr və ləçər qlamurkalar o qızın üstünə düşüb onu linç edirdilər. guya bunlar artıq sex inqilabını çoxdan yaşayıblar, aşıb, adlayıblar. o petux gədələr güya bacılarına azadlıq veriblər də, ya da o qlamurkalara desən ki məmələrini göstər onda beşbətər pükəxanım olacaqlar.

AAAAAAAAAAAA
SÜLEYMANİYEEEEEEEEEEEĞĞĞĞ
CEDDİR CAAAAAAD
HECCADEEEEEEEEEEĞĞĞĞĞĞ

SENİ SEVİYORUM AŞKIM

youtube.com/watch?v=nvcPrTOLLOs

MARİONUN SIÇTIĞI BOK > EN GÜZEL t*rk KIZI

Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selâmlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver.
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar:
Yurda mavi beyaz ışığın yeter.

Selamlar iktisatseverler. Mikro iktisatta x yatay eksende y dikey eksende ve x malı nötr (faydasız) mal ise gelir tüketim eğrisi nasıldır? Gelecek cevaplara şimdiden teşekkürlerimi sunarım. İyi geceler.

Kedimin kablosuz modemin antenini kemirdiğini
fark ettim. Son zamanlarda da cep telefonum sık sık düşüyor. Modemle aynı odadayken bile zor çekiyor. Antenden şüphelendim. Acaba sebebi kedimin verdiği zarar olabilir mi hakikaten?

Modemin performansını etkiler mi bu durum?

bele vaziyyetin içine soxum

HEPÜNÜZDEN NÖFRET ÖDÜYÖRÜM

hepimizin hayatını etkileyen bir konuda böyle patara kütere karar alınmasından rahatsızım gerçi ama sevinmekten geri kalamıyorum bu duruma.
kol saatim hep gmt+3 dilimindeydi zaten değiştirmeye üşendiğimden.
siz ne düşünüyorsunuz?

etkiler.

Şimdi malum birçok insanın çeşitli nedenlerle pasaportu iptal ediliyor bu aralar. Hep de havaalanında filan tam yurt dışına çıkarken öğreniyorlar bunu. Böyle bir süprizle karşılaşmamak için pasaportun iptal edilip edilmediğini kendi kendimize sorgulama şansımız var mı?

Bu nedenle yetiştiricilerimiz, hayvancılığı hububat yada pancar tarımının yanında ek bir ... Çünkü bir süt ineği işletmesinde ilk iki yıl gelirler az olup, giderler çok ...

Çizgi film ile anime dizi arasında büyük fark var. Anime dizinin tini, hakikatin tinidir- orada ideleri seyredersin. Yaşamı hisseder, varoluşu tadarsın.

bu aliexpress in freshipping olayı hakkında bilgi edinebileceğim türkçe bir kaynak bulabilir miyim?

bildiğim tek bişey var, devlet belli bir kotaya kadar ürünleri bedava kargo ile gönderiyo oluşu bunun hakkında detaylı bilgi edinebileceğim bir kaynak arıyorum acıkcası. simdiden tesekkürler.

"öğrenci olup olmadığına bağlı" nasıl denir?

-it depends on if you are student or not- doğru mu?

yoksa if'e gerek yok mu?

emin olanlar yanıtlarsa sevinirim.

>öğrenci olup olmadığına bağlı
it's tied if you're student or not

bilgisayar oyunlarına epey uzağım. tee yıllar önce american conquest falan oynayıp acayip heyecanlanırdım.

online olarak yükleme vs. olmadan o tadı yakalayabileceğim savaş strateji atların koşarken okçuların indirdiği basit oyun var mı?

bu kadar ciddiye aldığınız değerler..ahlak, aile,kariyer,meslek, aşk, bayrak,vatani falan ..final de götünüze 50 gr. pamuk sokup gömüyorlar.

JPG, PNG gibi dosyalar derlenmemiş hallerine dönüştürmek mümkün mü? Yada aynı şekilde ses dosyaları tersine mühendislikle ham halini elde etmek mümkün müdür?

Siktir lan gerizekalı.

Türkçe şarkılar dinlemeye çalışdım. hepsi böyleydi
Gülşen - Bangır Bangır
Tuğba Yurt - Oh Oh
Simge - Miş Miş
Gülşen - Dan Dan
Sinan Akçıl - Tabi Tabi
Ece Seçkin - Aman Aman
Ayse Hatun Önal - Güm Güm
Simge - Bip Bip

hergün yaşam enerjimin azaldığını,ruhumun sömürüldüğünü hissediyorum

all*Hım ne zaman gidebileceğim amerikaya ne zamannnnnnnnnn

protein kaybı nedeniyle tavada yumurtayı tavsiye etmiyor uzmanlar. akşamdan yumurta haşlayıp kabuğu ile soğumaya bıraksak oda sıcaklığında ve sabah soysak yesek? beyazında protein kaybı olur mu? sarısında oluşuyormuş etrafındaki zar yeşillendiyse falan. ama ben sarısı ile ilgilenmiyorum.

Ananın Yatak Odasından Gelen Sesler - Ah Oh

22 yaşındayım. Benle aynı yaşta olan insanlara, arkadaşlarıma bakıyorum. Bir şeyleri şekillendirmisler, ' adam/ kadın' olmuşlar. Kendime bakıyorum düpedüz öğrenci hayatı. O bile doğru düzgün degil. Bugünlerde ister istemez bu noktada kendimi insanlarla karşılaştırıyorum çünkü karşılaştırmadan edemiyorum.

Siz de kendinizi buna benzer bir durumda hissediyor musunuz, kötü hissediyor musunuz, napıyorsunuz?

"Increasing taxes would raise prices and lower consumption. Fast food companies would pass on these taxes to consumers in the form of higher prices and this would lead to people not being able to afford junk food. For instance, the cost of organic food has proven prohibitively expensive for most people."
burada would ne anlamda kullanılıyor?

EKŞİPOST YAPMA ANANI SİKERİM

Genel olarak kadinlara hitap eden bir tipim yok.

Bir cozum yaratmak istiyorum.

Onerilere de açığım.

Mesela iphone 7 jet black 128 gb alsam kızlar bana bakar mi?

Herkese merhaba;

Hayatimda uzun zamandir savastigim problemlerim var. Nedenini bilmedigim halde bir kac aydir libidom fazlaca artti. Bunun psikolojik olarak yipranmama bagliyorum. Son bir kac aydirda fazlaca tek gecelik iliski yasamaya basladim. Her defasindan sonra uyanip bir daha gorusmemek uzere ayrildigimiz andan itibaren bir kac gun boyunca kendimi cok yipranmis ve bunalimda gibi hissediyorum. Bu ortalama 4-7 gun suruyor. Bu sizlere oluyor mu arkadaslar ve bunun ustesinden nasil geliyorsunuz?

Not:erkegim

>Not:erkegim
Be tesadüf ben de

Yaşı 23 doğru düzgün bir işi bile yok. İmkansızlıklar içinde düğün yapacak. Bugün Facebook da nikah fotoğraflarını gördüm. Arayıp ailesini ve kendini tebrik ettim. Fotoğraflara bakarken onu kıskandığımı farkettim. Benim yaş oldu 27, düzgün bir işim ve düğün yapabilecek imkanım da var. Ama bırakın evlenmeyi, adam gibi kız arkadaşım bile yok. Sıkayım mı kafama? Yaş ilerleyince bir takım şeyler de zora giriyor iyiden iyiye. Aday adayları oluyor ama bakıyorum kız 19 20 yaşında. Yaş farkıydı bilmem neydi yalan oluyor. Az kaldı valla cidden bi s*ke sap olamamak kafayı sıyırtacak bana.

:(
..
.
...
.....
..
.
.
PUHAHAHAHAH

ergen arzularıma karşı koyamadım, kusura bakmayın. yapın acımasızca eleştirilerinizi de hayata daha çok küseyim.

...

>Son bir kac aydirda fazlaca tek gecelik iliski yasamaya basladim.
Ax zihinci ax

adamı net kıskanıyorum , yıllar önce oturduğumuz semtte bile mahalleden 1-2 kadın buluyordu bir şekilde daha sonra çok küçük semte taşındık orda parasıyla yabancı hatunlarla takılmaya başladı , şimdi çok lüks bir semtteyiz apartman baya nezih ve apartmandan bir kadın ayarlamış bu sefer çocuklu falan , babam 50 kilo falan çirkin bişey evet parası var ama bu ne arkadaş ya , ben genç yaşımda bu kadar kız bulamıyorum bu işin sırrı ne valla çıldırıcam, apartmanda becerdiği kadın genç halimle benim bile ilgimi çekiyor

selam dostlar.

çok garip değil mi? hem abi, yenge dediğiniz hem sık sık gidip görüştüğünüz kişiler pat bir bakıyorsunuz malum sitelerde boy boy fotoğraflarla partner arıyorlar.

vay amk. alem göt olmuş.

gay değilim ben:( akşam parkta şöyle şort ve sıfır kolluyla yürüyüşe çıktım mı erkeklerin gözü hep benim üzerimde resmen. ortalamadan kolaylıkla ayrılacak bir vücudum var ama bu erkeklerde daha çok ilgi uyandırıyor sanki.

şöyle ki karşılaştığım kızların beni kesme oranı 10'da 3, erkeklerin kesme oranı 10'da 8 falandır. tamtersi olması gerekmez miydi? erkeklerin neden dikkatini çekiyorum tepeden tırnağa süzülecek kadar?:(

düşünceleriniz?

22 yaşina girdim yeni, ama hiç sevgilim olmadı
Dert etmiyorum ama merak ediyorum olağan bir durum mu? Bu böyle sürer mi:-D aslında böylesi güzel ama doğanın harikası olan karşı cins tatafından sevilmek nedir merak ediyorum.

benim yalnız ve çomar ülkem

Böyle bir kızla tanışamayacak olmanın dramı. neden böyle kızlarla ilişki kurabilmek için belli kriterlere sahip olmak gerektiği şeklinde bir algı var onu da anlamıyorum ama kızlarda suç yok, büyük ihtimal çevresi boş kalmıyordur bu acar yavuşaklar yüzünden çekingen kişileri tanımaya fırsatı olmuyor fırsatı olsa dahi daha dünden köpeği olmaya razı tipleri birakip soğuk ve mesafeli biriyle uğraşmaz. Napak omurgamızı mı kırdırak midemizi mi aldırak.

*ayağı kalkar*
Ben götüm yandığı zaman azıcık kamal posting yapıyorum.

eski sevgililerinizin ya da arzulayıp sevgili olamadığınız kişilerin hesaplarını dikizleyip-stalklayıp, ne yaptığına bakarken kendinizi zavallı ya da benzer duygular içerisinde hissediyor musunuz?

...

AK P*RTİ BELE$ÇİLERİN GÖTÜNÜ YAKMAYA DEVAM EDİYOR ZUHAHAHA

eksisozluk.com/entry/62835647

>eski sevgilileriniz


NORMIES REEEEE

what would you do to these lips?

eski sevgilimle hala birlikteyken snapchat indirmemi istemişti ben de indirdim
ayrılalı 3 yıldan fazla oldu ama yine de her gün açıp bakıyorum hikayelere

Vejeteryan biriyle sevgili olur muydunuz? Ben olmazdım, iki dürüm atamayacağım sevgiliyi neyleyim. Siz de durum nasıl etçiller?

Ank*ra metrosu mu ora?

evet

adam bildiğin 20 nesil kuzen çiftleşmesinin sonucu ve tipide bunu gösteriyor amk, bu eşekleri basıl sikiyorlar anlam veremiyorum

anime izlemekten vazgeçemiyorum ama müziğin girdiği duygusallık dolu anlar beni cringe ediyor
ne yapmalı?

step on em like I would any other roach

...

Xeşke ekşi hesabım olaydı da "karını skiim" diye mesaj ataydım.

tamamını sessiz seyret

sağol ama o zaman japoncamı nasıl mükemmelleştirebilirim?

;)

Japonya'ya giderek

heyt be

efendimiz

I was doing my regular cheap flight ticket scourging

Last month I went to Istanbul that way, but now I found out I can go to Antakya next week for very little

It seems to be some city with some sights, 5 km from Syria. Sounds adventurous!

Do you think it's worth a visit? (And how suspicious will be flying right next to Syria?)

>amerikaya gider
>birden kilo verir
>tüm psikolojik sorunları çözülür
>tüm ailevi sorunları çözülür
>kadınlar etrafında fır dönmeye başlar
Gerçekçi geliyor mu sana?

No
I don't recommend you to visit antakya

On wikivoyage, they mention
>With extensive transportation links to Syrian city of Aleppo, Antakya is the jumping off point of most overland travellers into the Middle East.

Well, I am not sure...

Why? Safety? Or is it boring?

It's super cheap ticket...

>Do you think it's worth a visit
no

only mediterranean + aegean cities + istanbul and maybe cappadocia worth to visit

hatay is not really safe
also this

It's really dangerous t b h there is lots of Chechen Mujahideens hiding in Hatays forests and there is also Kurdish threrois in the city centers. You can be bombed so easily. Local Turks and Alawtes will try to help you, most of them are really nice people and they are generally very secular but still they can't protect you from terror since they can't protect themselves.

>threrois
terrorist I mean :DDDDDD

Einen Döner bitte.

OK
I didn't plan to go there for a long time, just about 2-3 days.

I will reconsider that

On the other hand, I went to Istanbul where everyone said me not to go and worried about our safety (our TV was super alarmist), and in the end it was absolutely safe, perfect and awesome (since every tourist place was empty).

I will think about that. But yeah going to Istanbul is a different thing than going next to Syria.

Also its very boring.
Unless you want to enjoy the (terrorist filled) nature.
Try israel if you want to go to a intresting and relatively safe place that is close to syria

karı büyük ihtimalle eskort. size de alabiliriz çok canınız çektiyse

Lozan antlaşması bitince nolacak beylerrrrrrrrr?

As I said, I wanted to go there because the ticket is right now super cheap. Actually the reason why I went to Istanbul in the first place.

Israel tickets are still expensive.

But you say it's boring... OK I will trust you. I will stick with other cheap flights, not to Turkey.