/ex-yu/

placaju nam da ih ******

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=vBjW3VNefL4
bulevar.b92.net/pop-kultura.php?yyyy=2015&mm=08&dd=17&nav_id=1028082
novosti.rs/vesti/zivot_ .303.html:585586-Da-li-Hrvatice-zaista-padaju-na-Srbe
b92.net/eng/news/region.php?yyyy=2016&mm=10&dd=25&nav_id=99501
youtube.com/watch?v=CrT4MB-higA
youtube.com/watch?v=hyQbu0T-akk
youtube.com/watch?v=UEjZE6ZbA6U
youtube.com/watch?v=CIM9HMZTfI0
youtube.com/watch?v=uDwraXBUHgs
youtube.com/watch?v=DWucgTyYTVw
youtube.com/watch?v=20lpyVUmJJE
blic.rs/vesti/svet/rej-kurcvajl-guglov-futurista-predvida-ljudi-ce-od-2029-godine-ziveti-vecno/v67b30p
twitter.com/SFWRedditImages

Prvi

marija moja pa zar i ti tucas hrvata?

uf sta bi dao da mi ga jedna hrvatina sad zavuce

Koliko je taj decko visok, marija je 5' 4'' I jos ako tacunas da je u stiklama..

imam muskulfiber guzice
doslovno me boli guzica

nema veze ako si manlet dok si lijep

i hrvat*

youtube.com/watch?v=vBjW3VNefL4
bulevar.b92.net/pop-kultura.php?yyyy=2015&mm=08&dd=17&nav_id=1028082
novosti.rs/vesti/zivot_ .303.html:585586-Da-li-Hrvatice-zaista-padaju-na-Srbe
Glupo je pricati o tome, to sto si video jedan fejs clanak da neko daje 10000evra za CRO papire je komedije.
U Vojvodini Madjari to rade za 2000, Bugari za 1000evra, Rumuni isto.
Ukratko, ja nadjem vrh posao i hocu svu slobodu za moju ribu a ne mogu jer nisam EU drzavljanin, dam joj za fiktivni brak sklopljen u BG-u a kasnije tamo i ona je EU drzavljanin, kasnije cemo lako do papira.
Aj pitaj svo zensko sto znas mada sumnjam da znas i jednu da li je dobila ponudu ikada?
Ortak je ozenio lika u USA i pravio se da je peder pred imigracionom policijom ali uzeo papire...
Neki debil moze da napise da su Srbi latenti gejevi koji to rade po svetu.
Mogu ti 10pasosa hrvatskih timestampovati, kurcu ne vrede, kazem to rade ljudi samo u situacijama kao sto sam rekao a 10 000evra je najdebilnija stvar IKADA, madjari rade kazem ti i za 1000evra cesto, ne zaludjuj se glupostima iz novina.
Ali ovo sto ja ostavljam ne mozes izmisliti, imam drugove koji su jebali po nekoliko Hrvatica i to kada dodju ovde bukvalno su zeljne kurca, bez zezanja.
Pogledaj klip, ponizavanje Hrvata od sopstvenih ljudi, vasih drugarica, sestara, devojaka, majki i ostalih...one to pricaju ne mi, jos vas i useru sa izjavama da ste "jadni crvatici".
Sto spinujes toliko sve to?

jebes ti to placanje
tribas vidit kako je ovdi na moru kada srpkinje dodu, to su jebavanja ko nikad
zeljnije su kurca nego plavog jadrana

Bolje one da placaju vama da ih jebete, nego mi sto placamo njima da ih jebemo. Vi bar zaradite, a mi dobijemo herpes dzabe :(

keknuh
hvala
mogu potvrdit. obradio jednu srpkinju do te mjere da mi je oprostila i jasenovac i oluju

brt uvek ste nas jebali kad god ste imali priliku :(

b92.net/eng/news/region.php?yyyy=2016&mm=10&dd=25&nav_id=99501

rusi na aparatima

>čivava laje na medveda

Sta crna gora izvozi?

grožđe, cigare i Kneza

>kurvatice obozavaju cetnicki kurac na svim razinama

jel se usudio on pojaviti u hrvatskoj?

Rekao je da bi htio doć, na Jelačićev pa prošetat Ilicom. Ali ne daju mu đubrad da dođe.

Ovaj normie život se ne čini tako loš

Sta bismo radili bez taksiste da pise paste...

Nemoj Sanja da se brineš nisam onaj stari

Koji hoće sve da kvari - Čiju kičmu drže ideaali

E za ovo si moram popit jedan helex

neće ni blizu Zagreba jer bi ha uhitili na granici

vatikanska laž

kaj je helex

Koja je ona picka pored Marije?

Kako kad vam se ne dize, a ovaj je pederko lel

>crvati

sranje...OPET!

brate...DOKLE??!?!?!

youtube.com/watch?v=CrT4MB-higA

kao xanax al te ne uspava tolko.

to ti je zagreb u obliku covjeka

Kventiax brate. Lekar trazio da uzimam 400 mg, a 25 mg me ubilo nacisto.

taksista opet izdominirao jazavce

youtube.com/watch?v=hyQbu0T-akk

branko kockica me je silovao kad sam bio mali

Ajmo uciniti ovaj konac malo udobnijim.

NOVO NOVO NOVO

HIT HIT HIT HIT HIT

>NoMoreVideos
hocemo nove videje damire nemozemo samo mariju zezelj gledat

samo placem i nikad ne plakem
tuzna je moja sudbina

MA NIJE NIŠTA NASPRAM VUK MOBA

LOW ENERGY

Sajsi MC > Savo Perovic
SAJSI POKIDALA SI SESTRO

youtube.com/watch?v=CIM9HMZTfI0

Ko pronadje ex-yu memu u ovom spotu je kralj ex-yu threada.

cancer cancer cancer cancer

>podsjetnik da si jazavci nikada nece priustiti ove patike
jel ova?

da hehe

>ook thumbnail je previse otkrio

smrt

tih sto nisam srbin pa da i ja neku hrvaticu nekad pojebem

Uz ovu pesmu sam naucio da nijedna zena nije kurva

youtube.com/watch?v=uDwraXBUHgs

Gospodin na fotografiji je prijatelj /ex-yu/ dreda, molim vas da cenite to.

Smrt, smrt popa Mila, popa Mila Jovovica U danima kad na Niksic Crnogorci udarise kad bijahu dosli dani da ne bude Turski vise U logoru Crnogorskom pokraj kule Lekovicaneko knjazu okleveta popa Mila Jovovica A knjaz Mila dozivase uz prisustvo svih vojvodapa mu rece - pope Milo nit' si vino, nit' si vodaKad to cuse pope Milo polece mu sablji ruka a dva oka k'o strijele sijevnuse u hajdukaVojvode se uplasise od izgleda vuka gorskogda oruzje ne potegne na vladara crnogorskogKao da mu ostrim macem srce musko rasijecepa zavika, gospodaru Bog sa tobom, sta to rece Te ljutito napustio gospodara i vojvode i pod sator svoj svileni sa mislima teskim odePa u ljutnji gusle zgrabi odjeknuse tanke strune kliknu Milo kao soko te se majkom Cetnom kune Da ce poci u grad Niksic sam bez ikog istog dana i na megdan pozvat' silnogMusovica kapetana Baci gusle, uzja' vrancapreko Zete predje vode i na hatu pomamnomepreko polja gradu ode Leti vranac niz Rastokekao da ga nose krila no s bedema turska straza opazila popa Mila A pop Milo sve je blize do Turaka i sanaca pod sobom je zamorio bijesnoga svoga vranca Kao sto mu dolikuje bira turske porodice na najtvrdje ide sance na najljuce gradske zlice Pa ako bi poginuo da pogine od junaka od cuvenih i priznatih Idrizovih potomaka Ustavi ga turska straza na kapiju kod Niksica kaza im se i naredi zovite mi Musovica Kada cuse Turci ko je potrcase kapetanu malo zatim i Musovic na kapiju gradsku stanu Pa kad vidje popa Milana bijesnom vrancu svome dolasku se iznenadnom obradova njegovome Otkud jutros Jovovicu veselijem glasom rece zar od knjaza crnogorskog u moj tvrdi grad utece Primamo te objerucke sve cemo ti oprostiti zivotu ti, harambaso vjeruj nece nista biti

Planu Milo, dosta vise ne budali bez potrebe ja sam dosa' kapetane da na megdan zovem tebe No se spremi i izadji biraj mjesto za megdana te rijeci kao munja pogodise kapetana Preblijedje pred hajdukom iz junacke Markovine jer je znao da od sablje njegove se lako gine Ne smije megdan da prihvati prepade se svojoj glavi a na slavu i na proslost kuce svoje zaboravi Vec u strahu kukavicki znak na kulu strazi dade jeknu plotun sa glavice pop pogodjen s konja pade Vranac pregnu i pobjeze natrag preko vode Zete a na Mila sa sabljama niz glavicu Turci lete Pa se grabe ko ce prije manut sabljom po sokolu za cije je ime cuo i car Hamid u Stambolu Na mrtvoga popa stize Ferizovic Hasan prvi zviznu sablja, glava pade uz tocenu lokvu krvi Na najvecu gradsku kulu na vrh hana Musovica istaknuse Turci glavu popa Mila Jovovica Sa strzovog, ostrog kolca gleda Milo sa visine kako mu se Turci zore i po gradu senluk cine A gavran se, crna ptica obradova iznenada kad krvavu vidje glavu pa se vije iznad grada Primice se iznad cabre da na bedem padne tvrdi po starijem navikama musku glavu da nagrdi A krijuci iz harema kroz pendzere vire bule da cuvenu vide glavu srpskog popa na vrh kule Smrt popa Mila, popa Mila Jovovica

Znate kako se udala majka poznatog crnogorskog popa, popa mila jovovica?

Sjedila ona tako jednom na pragu kuce i plela. Mladozenje prolaze kraj nje i niko je ne dira. Onda naidje jedan i udari je nogom da je odletila 2 metra. E za njega se udala

Kad sam imo 13 godina, ja i cetiri ortaka smo imali boyband po imenu KentuckY

youtube.com/watch?v=DWucgTyYTVw

bosna je umjetna drzava

sajsi je najbolja riba na estradi

ustajte prezreni na svijetu

već kuca čas poslednje borbe naše

hej sloveni joste zivi vi

vi sužnji koje mori glad

kako cu da se smejem kad zapad propadne al plasim se da necu to doziveti

od vardara pa do triglava

od đerdapa pa do jadrana

sad se mrzi svaka budala

ja sam...

JA JESAM!!!

izbrisi ovaj post

ma ti si guzo heh...

MA TI JESI GUUUZZZOOO BULLJOOOO AHAHAHAHAH!!!

evo sad ću

>humans of zagreb

Nisam znao da imate i vanzemaljce tamo.

Na kioscima vec od danas mozete naci novi broj najcitanijeg tabloida SVET!

Pricajte mi fine lazi

crna gora je legitimna drzava

youtube.com/watch?v=20lpyVUmJJE

samo objektivne lazi

izdominiran

Hrvati su najbolji Srbi

Hello

blic.rs/vesti/svet/rej-kurcvajl-guglov-futurista-predvida-ljudi-ce-od-2029-godine-ziveti-vecno/v67b30p

valjal ova?

Здpaвo

San Junipero bajo moj

jel mu marija placa da ju jebe il je ovo dobrotvoljno?

Jeбeм ти мaтep дyдл дyдл иди y пиздy мaтepинy oлoшy jeдaн

ma jok njega jebe Serbiangamesbl

Чeмy cи тoликo нeгaтивaн Mapинe??

Идe ми нa кypaц кaд льyди дyдлajy Heбojшa

cifre

majmunko

balije

>mfw

Respektabilne cifre.

...

Пa штa caм јa Бoгy згpeшиo?? :(

novopederi

@66627700
poserem ti se u majcin grob fasisticki olosu

cifre 2

Why do you use the Latin alphabet here and not Cyrillic (aside from that) ? Is it to be polite to Bosnians/Hrvatskans etc or other reason ?

tako je bre recimu,ne trebaju nama bigoti i nacisti u /ex-yu/

ayy

yes

gutala mi je spermu

it's easier to communicate online butt irl i only use Cyrillic,plus some Croatian don't know Cyrillic cus they only use Latin