/polska/

Edycja pro unijna

Other urls found in this thread:

euroislam.pl/jestem-muzulmanka-i-feministka/
youtube.com/watch?v=0RaLEVmuM4o
youtube.com/watch?v=AEPvRSCBpNM
youtube.com/watch?v=eBhh23-paLU
youtube.com/watch?v=wy9r2qeouiQ
youtube.com/watch?v=OvP3B9Qo_Iw
youtube.com/watch?v=atEwtKu_qmQ
youtube.com/watch?v=LPTm6aG4nTM
youtube.com/watch?v=HWMwijVs-ww
youtube.com/watch?v=96Qt76NmK7E
twitter.com/AnonBabble

Kurwa nienawidze femek.

ile mieliscie lat kiedy pierwszy raz zaruchaliscie, ja 21

ANIME

t. nietrzymający niesrający nic nie robiący adept maga

▶Anonymous 1 month ago No.15173[Odpowiedź][Watch Thread]
Faceci to kurwy.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że mocno uogólniam i z tego, że część kobiet też jest kurwami. Piszę tu o większości. Rzecz w tym, że o ile taka przeciętna kobieta zna swoją wartość i nie pozwala każdemu siebie mieć, to facet daje fiuta każdej, która ma jakieś sensowne kształty. Facet jak zobaczy dekolt albo zarys pośladków przez ubranie, to przestaje myśleć o czymkolwiek innym, zupełnie jak palacz, który akurat zobaczył papierosa. Najśmieszniejsze jest to, że kobiety mają z tego same profity - darmowe drinki, podwyższenie poczucia własnej wartości itd. Czasem nawet znajdują frajera, który robi z nich swoją księżniczkę i jest pieskiem służącym portfelem, penisem, czy adoracją za samą możliwość spełniania swojej potrzeby fizjologicznej z ładną dziewczyną. Tak wysoko mężczyźni potrafią cenić dobry seks, że robią z siebie zań służących. Panowie łażą natrętnie za babkami z nadzieją, że może uda im się puścić. To jest dopiero kurestwo, a do tego nikt nie chce im za nie płacić. Ba, przecież oni płacą za to, żeby móc dawać chuja. Wyobraźcie sobie laskę, która chodzi po klubach, kupuje facetom napoje i nachalnie chce, żeby ją przerżnęli. Nie ma takich. Bo taki jest wygląd wasz, faceci, a nie pań.

Czarodziej tutaj aspirujący do awansu na nekromante

czemu z uczucio kopiujesz

nigdy nie ruchałem

SZKODA ale co mam na to poradzic? znalesc dziewczyne? ciekawe jak, nie znam zadnej

Nie wiem z którego kurwidołka to przekopiowałeś ale weź tam idź i nie wracaj.