Edycja pro unijna
/polska/
Other urls found in this thread:
euroislam.pl
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Kurwa nienawidze femek.
ile mieliscie lat kiedy pierwszy raz zaruchaliscie, ja 21
ANIME
t. nietrzymający niesrający nic nie robiący adept maga
▶Anonymous 1 month ago No.15173[Odpowiedź][Watch Thread]
Faceci to kurwy.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że mocno uogólniam i z tego, że część kobiet też jest kurwami. Piszę tu o większości. Rzecz w tym, że o ile taka przeciętna kobieta zna swoją wartość i nie pozwala każdemu siebie mieć, to facet daje fiuta każdej, która ma jakieś sensowne kształty. Facet jak zobaczy dekolt albo zarys pośladków przez ubranie, to przestaje myśleć o czymkolwiek innym, zupełnie jak palacz, który akurat zobaczył papierosa. Najśmieszniejsze jest to, że kobiety mają z tego same profity - darmowe drinki, podwyższenie poczucia własnej wartości itd. Czasem nawet znajdują frajera, który robi z nich swoją księżniczkę i jest pieskiem służącym portfelem, penisem, czy adoracją za samą możliwość spełniania swojej potrzeby fizjologicznej z ładną dziewczyną. Tak wysoko mężczyźni potrafią cenić dobry seks, że robią z siebie zań służących. Panowie łażą natrętnie za babkami z nadzieją, że może uda im się puścić. To jest dopiero kurestwo, a do tego nikt nie chce im za nie płacić. Ba, przecież oni płacą za to, żeby móc dawać chuja. Wyobraźcie sobie laskę, która chodzi po klubach, kupuje facetom napoje i nachalnie chce, żeby ją przerżnęli. Nie ma takich. Bo taki jest wygląd wasz, faceci, a nie pań.
Czarodziej tutaj aspirujący do awansu na nekromante
czemu z uczucio kopiujesz
nigdy nie ruchałem
SZKODA ale co mam na to poradzic? znalesc dziewczyne? ciekawe jak, nie znam zadnej
Nie wiem z którego kurwidołka to przekopiowałeś ale weź tam idź i nie wracaj.