na studniówke zaprosił mnie jakiś losowy erise z mojej klasy, wydawał sie sympatyczny więc sie zgodziłam. no i nie żałowałam, ziomek chodził na wszystkie próby poloneza, ogarniał układ lepiej ode mnie, w międzyczasie zaprzyjaźniliśmy sie i studniówke w jego towarzystwie wspominam bardzo miło. później cośtam deklarował że chce ze mną być na poważnie, wiersze i listy mi pisał, dwa lata go friendzonowałam w końcu dał se spokój. w sumie bardzo fajny kolega, ambitny, inteligentny, przy kasie, szkoda że brzydki xd
>/poIska/ No brawo user już miałem rzucać gównem, tak trzymać żeby ten jebany szkop nas nie znalazł
Gabriel Parker
Żałuje że nie zostałem psem anonki to byłoby zajebiste wchodze do najbardziej sebiksiego klubu po służbie i szukam zadymy a o to w tym kraju niedowartościowanych pizd nietrudno więc po prostu gapiłbym sie w oczy jakiemuś losowemu frajerowi aż nie wypowie magicznych słów >masz jakiś problem?
to ja podwijam bluze i pokazuje swoje dwa gnaty >hurr pewnie gazufka xDD to ja na to mówie że jedyną pewną rzeczą w życiu jest śmierć i to ze jego stara zdradza jego starego Sebix Blokensztajn zaczyna sie pienić i wzywa kumpli to ja kurwa wyciągam obydwa guny i jak w tych filmach Johnnego Woo jeb kurwa ślizgiem przez blat waląc w bullet timie do sebków i matich szarżujących na mnie z pięściami bo według ich słowiańskiego umysłu pięść > pistolet (to wyjaśnia przegranie II wojny) przeładowuje w sekunde skillem operatora GROMu i nakurwiam tak że wygląda to jakby ktoś wbił sie tu z karabinem maszynowym po czym siadam na stosie ciał, zapalam cygaro i dostaje medal oraz awans.
Sebastian Cruz
ehh mitomanie
Oliver Allen
>sąsiad znowu hehe impreska oho, chyba jutro sobie odkurzę o siódmej rano
jaki lvl. user? Ja to nieironicznie o tym myślę jeśli spierdole studia
Zachary Clark
Nie tamten user ale kiedyś szukałem informacji, czytałem forum policyjne i ponoć wiek nie ma tak ogromnego znaczenia. Biorą i 20latków, i 40latków jeśli tylko spełniają wszelkie wymagania. Sam nawet czasem myślę że nie brać policji jako plan B jeśli nie znajdę roboty w zawodzie lub okaże się że wszystko będzie chujowe. Musiałbym tylko popracować nad kondycją bo chujnia z tym i ponownie się stawić na kontrolę bo kategoria D.
dawno temu widziałem jakiś dokument o Poloni w USA i tam był taki 40latek co w policji nowojorskiej pracował. Ciekawe jak zostać bagieciarzem w stanach co może dindusów rozwalać
Samuel Johnson
no i powiedz mi wowik na chuj oglądasz takie gówna na YouTube?
Joshua Morgan
a potem bedo pisać że lokalnego anonka zamordowano po co ci to
nie lepiej na policje zadzwonic? zwlaszcza ze "znowu"
Dylan Butler
bardziej mi o ten pokaźny biust chodziło typq
Christopher Carter
ehh zawsze chcialem byc dziewczynka ale najgorsze jest to ze jestem swiadom ze zadna ilosc operacji nie da mi tego a jedynie okaleczy moje cialo
Aiden Anderson
kill yourselves fucking scumbags
Caleb Powell
...
Henry Nguyen
>ten pasek gówna na czubku głowy ZA KAŻDYM RAZEM, NIE BLOND KURWY ZAZDROSZCZĄ PRAWDZIWYM BOGINIOM.
Parker Young
poczciwy ten Kononowicz
Adam Wright
A tag w ogólę to gardzę debilami co używają czcionek sans-serif
Ryan Martinez
Znam to uczucie, zuchu.
Ja to w ogóle już nawet miałem być dziewczynką, miałem imię wybrane i w ogóle.
Elijah Lee
jak byłem w brzuchu mamusi to mysleli że jestem dziewczynką a tu chuj
Angel Fisher
ostatnio idę ulicą a przede mną lezie prawdziwy naturalny platynowy blondyn tak mi zajebał bielą po oczach że aż mnie oślepiło
ale gębę miał typowo polacką to pewnie mu na wojnie ktoś rasę poprawił
Colton Diaz
hmm
Isaiah Robinson
za długiie włosy
Chase Jenkins
ale sobie zaraz do tego zwale mmm tylko olejek znajdę
Grayson Gutierrez
>za długiie włosy
Charles Cruz
>tug znam to uczucie
Connor Hill
How does it make you feel?
Jason Butler
Nie było mnie przez jakiś tydzień, ale widzę że wiele się tu nie zmieniło.
Krótkie najlepsze.
Jose Ross
ehh ci słynni "gay'e"
Jackson Brown
Russian being superior to Polish? Well it's a fact and I'm not even a self-hater.
Easton Parker
Lepszy homoseksualizm niż gównogust żbsz.
James Perry
to w pewnym sensie synonimy pedałku
Henry Torres
t.cuck
Robert Morales
Nie ma nic złego w lubieniu chłopców.
Sebastian Richardson
taki wygląd wasz zwolennicy krótkich włosów odpusccie sobie kobiety i zostancie przy chłopcach, wszyscy wyjdą na tym lepiej
Jaxson Gomez
kurwa zapomniałem pinu do karty i co teraz
Elijah Lee
2137
Jak miałeś inny to nie zasługujesz na odzyskanie kasy.
Carson Sullivan
gdzie się to zmienia
Oliver Ortiz
No jak to faktycznie karta płatnicza to w banku, ewentualnie przez internet. Jak to karta SIM to szukaj PUK.
Jayden Hill
nie widzę nigdzie opcji
Nicholas Ward
To chyba będziesz musiał jednak ruszyć dupę z piwnicy.
Camden Bennett
kurwa i po co mi to wszystko było
Alexander Wood
chcialbym mieszkac w rosji nie to co w polsce
Christian Harris
rosja ma jednak swoj urok
Gavin Reed
>tug gdy dzwonią z korpo i trzeba o 3:00 przyjść do roboty bo awaria
KURWA
Nolan Ortiz
dosłowny szczyt bycia robakiem i korpo-niewolnikiem troche godnościu goju
Jace Morgan
No, ja się właśnie kładę spać po kilku godzinach oglądania baj produkcji chińskiej.
Pozdrawiam kolegę korposzczura, na pewno warto było.
Joseph Morales
Płacą lepiej niż kanadyjczykowi co się sprowadza do krakowa. Warto.
Connor Baker
Co jest kurwa
Andrew Nelson
Elo robaki
Ian Jones
nie kumam tego obrazka
Ayden Thomas
Mam dzisiaj 2 fizyki i klasówke z matmy ale jestem chory iść na wszystko czy tylko na klasówke?
Levi Robinson
Co mi odjebalo żeby nie iść na IT.
Logan Gutierrez
na klasowke debilu
Easton Jones
chwila zaćmienia, ale może nie jest za późno. Poza tym można dostać robotę w IT bez studiów.
Camden Cruz
-8
Josiah Scott
...
Charles Lewis
a ty raku grasz w gg czy tylko fapujesz do waifu
Michael Smith
>tug
Wyatt Howard
...
Evan Sanders
dosłownie widac kutasa
Julian Diaz
...
Justin Nguyen
męską cipkę
Jace Rivera
elo wstalem co tam anonki
Dominic Scott
>Tłumy nacjonalistycznej dziczy, które wyległy na ulice 11 listopada, pokazują, że polska demokracja jest zagrożona. Jednak masy obywateli na manifestacji KOD są sygnałem uspokajającym: konstytucja ma wielu obrońców, którzy nie dadzą zniszczyć ojczyzny. Dzięki nim dumna, tęczowa i wolna Polska nie pozwoli się ujarzmić. >Wypędzimy siewców wrogich idei, nacjonalizmu, faszyzmu, fałszywego patriotyzmu. Pogonimy wszechpolaków, PiS-owców i całą tę prawicową hołotę, która zagraża naszej kulturze. Nie chcemy tu radiomaryjnej dziczy i fanatycznej ciemnoty spod znaku krzyża.
>Znajdzie się kij na Kaczyńskiego ryj. Znajdzie się komora dla Ojca Dyrektora. Wal krzyżem, kropidłem katolstwo przebrzydłe. Nie pozwolimy, by pedofilski kler obmacywał nasze dzieci i zapładniał nasze kobiety, a potem jeszcze odwracał się do nich tłustym tyłkiem i odmawiał płacenia alimentów. Nie pozwolimy, by panoszyli się tu sponsorowani przez Kreml i Watykan zdrajcy. Agenturalny rząd Beaty Szydło i Andrzej „Klęcznik” Duda muszą odejść. Won. Polska państwem bez katoli. >wyborcza.pl/7,75968,20976928,pogonimy-prawicowa-holote-ziobro-pozwala.html#BoxGWImg
Parker Evans
ehh anoni chciałbym mieć żonę żeby móc z nią wieczorem leżeć w łóżku przed telewizorem, pierdnąć w pościel i szybko siłą ją przykryć kołdrą żeby wdychała mojego pierda po wszystkim jakby się obraziła chciałbym ja objąć i pocałować i pogłaskać
ehhh znam to uczucie, myslalem ze to sa paszczury jak niemki ale zbsz fajniejsze sa od polek
Justin Gutierrez
ja za 10 lat tylko bez wnuczki
Julian Morris
chcialbym miec mlodsza siostre anonki. bym ja odprowadzal do szkoly, gotowal jej obiadki, ogladal filmy i seriale mialbym z kim pogadac gdzies wyjsc zawiozl bym ja na jej pierwszy egzamin na prawko na mature a potem na studia. ciagle by do mnie dzwonila i pytala co tam anonku jak sie czujesz milym glosem bym ja odwiedzal tam u niej w mieszkanku na studiach fajnie by bylo ale nie dane jest anonkowi miec dobrego zycia
znalazlem profil spierdona ktorego znalem od podstawowki i widze ze pracuje jako java dev w jakims korpo nawet mi sie cieplo na serduszku zrobilo ze mu sie w zyciu powiodlo :)
patrzcie jaki normik śmierdzący musiał się pochwalić że mu się w życiu powodzi tfu ci w ryj chwalicioto
Lucas Long
>normik śmierdzący oj chcialbym anonie
Anthony Allen
Ehh anony wpierdalam dziennie prawie 4000kcal i waga stoi nadal w miejscu albo bardzo powoli rosnie Chyba pora zaczac wpierdalac maslo orzechowe
Adam Barnes
golonki dorzuć
Brandon Collins
Jem wlasnie spaghettio z kurczakiem, ale wiesz jakie to jest meczace wpierdalac 300g ryzu i 700g kurczaka dziennie. Brakuje mi czasu na przerwach w pracy zeby shitpostowac. Siedze i jem.
Plecy triceps dzisiaj
Brayden Walker
zacznij jeść jak wowik, zostaw ludzkość z tyłu
Logan Ramirez
wowik zapostuj swoja rutyne
Lincoln Young
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWIK
Christian Anderson
debilu on spiulka teraz pewnie
James Miller
suplementujesz się 250mg testosteronu?
Brody Taylor
Chciałbym być kamieniem leżałbym sobie przez stulecia a w końcu ktos by sie o mnie potknął i wykurwił hahaha warto było.