/polska/

edycja nocna pod wezwaniem świętej Goburiny

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=tcH8sD1Z17k
youtube.com/watch?v=cGgWhgQqppg
youtube.com/watch?v=dasI3I7BRo8
pl.wikipedia.org/wiki/Chasydyzm_polski
youtube.com/watch?&v=TbcQ8lzGIm0
i.4cdn.org/gif/1479524901000.webm
youtube.com/watch?v=Z70uS8Mby_o
twitter.com/NSFWRedditGif

animemy

>matki polki

anibemy

O trzeciej w nocy nowy zakładać no pojebało kolegę.

a chuj tam najwyżej spadnie

Dobra edycja, rogata dziewczynka moja ulubiona.

I podbijam o żydach bo chcę zrozumieć

twitch tv/lk_connie

Japonka ze schizofrenią + szwedzki cuck

Goburina to bym ruchał

That is a really cute anime girl.

>tug szkolisz się na ubezpieczeniowego szychę

>typowych żydów
Nie ma czegoś takiego zuszku
>Już bliżej banierów czy jakichś naciągaczy typu ubezpieczyciele czy pośrednicy
To mniej więcej miałem na myśli, a przynajmniej taki jest stereotyp i to nie od dziś.
>Jeśli specjalnie ubierasz i strzyżesz się inaczej niż inni to sam z siebie robisz tego obcego, a obcym nikt nie ufa. Jak raz w Krakowie widziałem takich tradycyjnych żydów w czarnym z tymi gównami zwisającymi po bokach to od razu na nich zwróciłem uwagę i śledziłem wzrokiem.
Paradoksalnie to te pejsate śmieszne turbożydki to prawdopodobnie ci najbardziej spoko Żydzi (Chasydzi), a najgorszy rak to właśnie te Żydki których na pierwszy rzut oka nie rozpoznasz (różne kliki Hollywoodzkie, Ligi Defamacji czy inne cwaniaczki pokroju Sorosa).

...

cute goblin

youtube.com/watch?v=tcH8sD1Z17k
Ej a chcielibyście mieć kumpla z Afryki? Ja bym w sumie mógł mieć, karmiłbym go bananami i byłoby fajnie

>australijskie "kobiety"
ja jebe po co pół mojej rodziny tam wyjebało

ty bezduszna małpo, niewinne 2D cebulomemami kalać

jakbys nazwal swojego ja bym mu dal na imie azor i by mi biegal po gazete tylko trzeba nauczyc zeby sie na zewnatrz zalatwial

>Nie ma czegoś takiego zuszku
Dlaczego? Mam na myśli takich przeciętniaków, "większość żydów".

>a najgorszy rak to właśnie te Żydki których na pierwszy rzut oka nie rozpoznasz (różne kliki Hollywoodzkie, Ligi Defamacji czy inne cwaniaczki pokroju Sorosa).
Jaka jest różnica pomiędzy nimi a tymi wyżej? Czym się kierują?

Mam nadzieję że będzie jakaś ogromna katastrofa, okaże się że oczywiście nie możecie wszystkim wypłacić odszkodowania bo wszelkie ubezpieczenia zakładają małe prawdopodobieństwo i mało wypadków w porównaniu do dużej liczby ubezpieczonych, ludzie się wkurwią i was zlinczują.

jak były te powodzie w 97 i 2011 chyba to jakos nikt pretensji do ubezpieczalni nie miał, tylko do rządu
bo ludzie to idioci i nie chcą się ubezpieczać a jak przyjdzie co do czego to chcą forsy od rządu

youtube.com/watch?v=cGgWhgQqppg

ale bym sie chcial z wami poprzytulac pod kolderką

anikukurykemy

fajny post nawet spoko sie czyta ale ten link (odnośnik) do YouTube™ to taki sb zbsz

youtube.com/watch?v=dasI3I7BRo8

...

musimy isc glebiej

...

glembiej...................!!!

...

No ja ci tu robię quality selekcję wycinków z chujopedii a ty niby zainteresowany, a nie czytasz nawet. >BeSzT uważał za zbędne pośrednictwo rabinów w kontaktach z Bogiem i zagłębianie się w tajniki i zawiłości Talmudu. Spotkał się przez to z ostrą krytyką ortodoksów.
>Złączenie się z Bogiem było osią intelektualną chasydyzmu. BeSzT nauczał, że Boga należy chwalić nie poprzez umartwianie się i ascezę, ale poprzez mądre i radosne korzystanie z życia i darów, jakie z sobą niesie. Pobożność w tym ujęciu była afirmacją życia.
>Wynikała stąd niespotykana na taką skalę forma czczenia Boga poprzez taniec i śpiew, a także, charakterystyczna dla chasydów, forma modlitwy ekstatycznej prowadzącej do stanu radosnego uniesienia i zachwytu (hebr. hitlahawut – „entuzjazm”). Taka modlitwa powinna człowiekowi przynieść radość i pogodę ducha, co oznaczało zespalanie się z Bogiem. Nie wykluczało to kontemplacji i nieustannej służby Bogu, która wypełniała całe życie chasyda.
tl;dr Chasydzi se tańczą, śpiewają i mają relatywnie wyjebane na to co rabin powie zamiast się umęczać i spuszczać nad tym co rabin powiedział. Coś troszkę porównywalnego do sikhizmu.
>pl.wikipedia.org/wiki/Chasydyzm_polski

Niby te ubezpieczenia nie są takie złe, bo dopóki statystyka działa to są w stanie wypłacać (a i tak często próbują się migać chujki jedne) i w sumie ratuje to ludziom życie/dobytek, ale sama świadomość że gdyby przyszło co do czego to taka agencja od razu bankrutuje powoduje że uważam to w sumie za oszustwo.

W sumie uważam że ludzie powinni sami zbierać na czarną godzinę lub odkładać w 'uczciwych' bakach jak opisałem przedtem, bo w końcu jak pożar masz w domu to istnieje ryzyko że zgromadzona kasa też się spali, ale wiem że masa ludzi nie potrafi oszczędzać, tak samo jak masa ludzi nie potrafi się zmotywować do nauki. Wielu ludzi zwyczajnie potrzebuje bata (np niektóre studia itp gdy cała wiedza jest dostępna w internecie, trenerzy i inni motywatorzy) lub kogoś kto będzie ich traktował z ograniczonym zaufaniem bo sami o siebie zadbać nie potrafią. Tutaj właśnie mogłyby być zakłady ubezpieczeniowe które działałyby tak samo jak opisane wcześniej banki, ale skoro działają tak samo to można by to po prostu złączyć z bankiem w jedno, tylko dodać specjalny rodzaj konta "z ograniczonym zaufaniem" z którego można wybrać pieniądze tylko w przypadku wypadku czy katastrofy.

Sprowadza się to do tego czy chcemy aby durni ludzie byli odsiewani/byli zmuszeni do doskonalenia się przez samodyscyplinę i uczenie się na błędach, czy chcemy ratować jak najwięcej ludzi by służyli systemowi, lub z innych powodów jak np uzależnianie ich, robienie z nich głupców lub sztucznego tworzenia miejsc pracy i bogaceniu się na głupocie.

No ale tu jest mowa o turbożydach i w chuj religijnych żydach, a ci to są chyba ci z Izraela co siedzą na zasiłkach i całe dnie talmud czytają. Żydki z hollywood nie przypominają mi żadnej z tych grup. Oni wydają się być niereligijni, ale zachowujący żydowskie cechy.

Jestem zmęczony i ledwo myślę, ale chyba nie aż tak żeby tego nie zauważyć.

youtube.com/watch?&v=TbcQ8lzGIm0

ale ty to nie jestes ten co uczy na uniwerku
bo za glupi sie wydajesz po tych postach

Kto tutaj /prokrastynacja/?

ja. powinienem posmarować fiutka i iść spać ale nie chce mi się wstawać z krzesła

...

Mam czasami takie noce że wogle nie mogę spać. Siedzę po prostu od wieczora do rana na kompie. Myślę że to wina ksiazyca, jabany świeci jak latarnia.

Jesteś grzesznikiem. Niewinni śpią spokojnie.
Ewentualnie nie znasz sztuczki z niemyśleniem. Ale to kiedy indziej bo właśnie idę spać.

wstałem

ehh kinia sie nie przysniła :(

Szczesciarz

ELo wstajemy
i.4cdn.org/gif/1479524901000.webm

CO
SIE
KURWA
ODJEBAŁO
INBA INBA
N
B
A
[spoiler]
>idz do biedry juz rutynowo
>dzisiaj wyjatkowo przytulnie bo szaro dzeszcz pada i sobota rano
>kup 3 paczki pierogów ruskich 2 mielone serki topione
>udawaj chlodnego dlatego tez sie nie ogolilem (nk stalk)
>w kasie jednej loszcze wypadl taki karta biedronka
>badz kawaler i jej podaj szkoda ze miala jebanego chlopaka ale sie usmiechnela mimo to i podziekowala nie utrzymujac kontaktu wzrokowego ze mna mimo to
>idz do kasy
>poloz itemy
>kasjerka taka szara myszka ale nie mała slodka
>dotknela mojej reki jak oddawała mi drobne
teraz czas na kompromitacje cwela
>wracaj do domu
>wskocz do zabki po sledzie w sosie smietankowym
>oczywiscie anonowi chuj w oczy i nie bylo to musialem kurwa wygrzebywac bo mysalem ze tam z tylu beda
>jakies studenki 3 jebane w kasie sie smialy kupywaly alko
>dobrze ze stalem za scianom
>wez tego sledzia juz kasjerka do mnie podeszla bo myslala ze kradne
>taka fajna karynka podoba mi sie rowniez dla mnie
>zaplac idz do domu
teraz jem sledzia puszcze sobie westworld paint in black i bede gral w wowa dalej na sunwellwu bo leveluja warka bo chce sobie glada wbic moze sie uda moze nie, nie wiem
pozdrawiam

chuja wbijesz nie glada ofiaro

postaram jak najbardziej
pierw wyjebie glada a potem ta kurwe co nazywasz siostre, chociaz z tym drugim nie bede mial problemu

moja siostra to szydzi z chujowych w*rriorków arms jej chłopak ma frost maga i glada of 7 sezonu

NO TO MÓJ DROGI MOZEMY SIE CHYBA OBOJE ZGODZIC ZE TWOJA SIOSTRA TO KURWA

chuj kogo twoje zdanie jak nawet glada nie masz grubasie

nie zmienia faktu ze jest kurwom czyli ja wygrywam

na pewno nie na arenach wygrywasz haha

no to ile już w wowie a ty dalej bez glada? jak więcej niż 2 lata to się zabij

8

To jakiś eufemizm czy user normik złapał jakiegoś syfa?

Elo wstałem

ide zjeść śniadanko w barze mlecznym, co polecacie

Ale ona musi jebać takim capem.

...

...

ha ha

>touhou
Have you learned nothing?
Must I BEAT some sense into you?

...

>intronizacja Chrystusa na króla Polski

przeszedłem sobie 4 fun na Islam jest o wiele lepiej niż u katolkurw

>szydzi z Chrystusa

*tip*

wykopki

pomóc pewnie nie pomoże ale też i nie zaszkodzi

kodziarz

t. schizofrenik

ale nudy danony

czemu schizofrenik?

debil

a ok. kara wjechało. jak tam papież?

zdejmij ubranie i pilnuj

Jak w zegarku.

Zegarek jest popsuty i pokazuje cały czas 21:37.

Muszę sobie posprzątać w MOIM mieszkanku anony, ale mi się nie chce heh.

Tak w zasadzie to czemu żółta buzia jestżòłta?

>glad na privie
??? ? ? ? ????

a jak sie u nas mówi na soles
bo bym chcial shiki eiki polizać po soles

Podeszwy stóp.

Jedyna opcja aby mieć wierną gf/żonkę to sprowadzenie jej ze wschodu. Prawda wiele z nich chodzi tylko o paszport ale wiele z nich też jest wdzięczne za uratowanie ich z ich chujowych krajów.
>Inb4 Polska też chujowa XDDDDD
Nie w porównaniu z Rosją czy Ukrainą.

okej

kurwa ananiasze co sie odjebało
kolega poradził mi żebym założył tego słynnego tindera, bo user ty ani razu dziewczyny na studiach nie miales(racja kurwo, 4 rok na kucbudzie, 3 loszki na całym roku, skad miałbym miec), zaloz se dindera dobre dupy tam som hehe
zalozylem, dałem nawet własne zdjęcia(profilowe z fejsa i strzeliłem sobie selfiaczka w lustrze w pracy), ładny to ja nie jestem, mocne 6/10 z ryja, chociaz w miare normalnie zbudowany, zacząłem na początku lajkować wszystko co nie wytwarza własnego pola grawitacyjnego żeby sprawdzić czy w ogóle jakakolwiek loszka zalajkuje mój profil.
Dostałem sporo matchy(4 w pierwszą godzine uzywania tego gówna, niektóre nawet fajne loszki(do ani jednej nie napisałem, stwierdziłem że wyjde na spierdoline). Następnego dnia przeglądam sobie loszki, w prawo, w prawo, w lewo, w prawo, MATCH. Kurwa, co ja zrobiłem, na wszystkich innych zdjeciach po za głownym od razu widać, że ma ze 20kg za duzo. Stwierdzilem że nic nie mam do stracenia, zero wspólnych znajomych, napisałem od razu "no elo". Po dniu krótkich rozmów, w których locha pyta mnie o muzykę, zainteresowania, na co odpowiadałem w sumie tym co ma wypisane na profilu, proponuje mi spotkanie i sureguje seksy. Japrdl czy to naprawdę jest tak łatwe? co robić zbsz

...

Będziesz tym teraz spamował codziennie?

Jakim cudem na Ukrainie blondynki są o wiele częstsze niż w polszy?

Ruryk.

Koleżanka wrzuciła post, że jedzie do Łagiewnik. Katolicka dziewczyna. Nie dadzooooo

Tak.

>le piękne polskie blondyneczki ;)

xD

Nie rób tego.

nie dadzo mewy

no elo wstalem

ić ruchć żbsz

tinder jest do ruchania a nie zwiazkow

no elo nie wstaje

>PiS spełnił cztery z pięciu obietnic w rok
>nie spełnił jedynej która mnie dotyczy - kwota wolna
ech zuchy no chociaż babcia ma na leki i Chrystus królem Polski c'nie?

500+ i nowe 4000 na retarda sie kloci z kwota wolna, sorry memory

kwota ma byc w nowym podatku

>hajs na zbuki
>Jezus królem

kto steruje Jarkiem i w jakim celu

przypomnienie że jedyną alternatywą dla programu PŁODŹ GUWNIAKI ZGARNIAJ NAGRODY 500 ZŁOTY ZA ZDROWE 4000 ZA CHORE JAK NIE MASZ DZIECI TO PŁAĆ A NIE PIERDOL RUCHAJ A NIE GIERKUJ w wykonaniu PiSu jest to coś:
youtube.com/watch?v=Z70uS8Mby_o

owocnych wyborów w 2019 życzę