kurva anyátok
Kurva anyátok
A nap kérdése:
Ánon mennyire egoista?
Nincs semennyi egóm megjátszom, hogy van, ha emberek közt vagyok, de magányomban gondolkozok seppuku kivitelezésén.
Ma is fogok olvasni
Ma fogok meditálni és kikapcsolódni
Kéne posztolni
Beszélgessünk.
És miről?
Még van 20 percem.
Az élet nagy dolgairól. A világról és mindenről, ami körülvesz.
Jelen pillanatban egy villamos vesz körül.
Tudsz mutatni képet? Akarok nosztalgiázni :3
>az ajtók záródnak. a blaha lujza tér következik
Elfelejtettem hogy az usákoknak nincs is villamosa.
San Franciscóban van egy két vonal,nem?
Köszi a képet. A nyugati parton van.
Itt, kansas city MO-ban kb 8 hónapja vezették be a villamost (streetcar-nak hívják. Volt a múlt században csak az elvtársak megszüntették). De annyira meg van tömve, hogy soha nem lehet felférni rá.
Hat ott felszáll rá három 400 fontot nyomó ember és már meg is telt.
Igen. Meg hát ingyen is jár, szóval megtömik rendesen a dagik
Remélem a pokolra jutok.
Hogyhogy?
Megérdemelném
Most megyek aludni. Remélem mindenkinek örömteli napja lesz.
hát elég szürreális élmény volt végigolvasni a tegnap esti fonalakat
a végére már azt vártam hogy jenkiánon és depresszívánon leszopják egymást, de úgy néz ki erre még pár epizódot várni kell :/
hallottam már helyeskétől mielőtt megbasztam, hogy az első benyomás alapján egy nagyon öntelt cságeci alaknak tartott, de aztán ahogy beszélgettünk elmélyült benne a személyiségképem :^)
egyébként sok évnyi mímelés után tényleg sikerült eljutnom arra a szintre, hogy a külvilág felé egyfajta jól megjátszott egoista szerepet közvetítsek (nem rögtön persze, először ki kell ismernem a másik embert és el kell "kényelmesednem", hogy menjen a kamu testbeszéd), de legbelül egyre inkább üresnek, unalmasnak, jellegtelennek és meghatározatlannak érzem magam
>de legbelül egyre inkább üresnek, unalmasnak, jellegtelennek és meghatározatlannak érzem magam
Tudod mi a dolgod
Ezzel annyi csajt megdugtam már. Eljátszottam a cságecit, társaságban oltottam mindenkit (főleg a csajt) aztán kettesben meg eljátszottam az érzékeny, magányos fiút. Erre nagyon harapnak a lányok.
Aztán elemésztett a cságeciség teljesen.
Meg mondjuk én szeretem az életemet is.
>aéa már megint nem ajándékoztak meg a legnagyobb jutalommal álmodban az istenek
egyáltalán nem jellemző
öntelt beképzelt embereket rühellem is, szeretem őket helyükre tenni egy kis szurkapiszkával
amitől elképzelthető hogy arrogánsnak tűnök
mi volt a legutóbbi fonálban egyébként?
...
Attól tartok eléggé az tudok lenni, bár a legtöbbször csak ironikusan, de ez sokszor nem esik le a csekélyebb elméjű embereknek D:
Borotválkoztam, és lekéstem a buszt, lehetne még rosszabb ez a reggel?
Ez akkor is működik ha kicsi a faszod?
Szerintem ha már addig eljutottál, hogy vetkőzés, onnan nem fog visszalépni a csaj. Vagy ha igen, akkor nevetségesen kicsi.
De nekem nagy, szóval csak tippelek.
nekem is 20 centi
20 alatt mikropénisz, Peti
hú, szerencse, hogy nekem 20,01 centi
De nekem átfér a wc papír gurigán D:
Ne dőlj be a b\uzi meméknek
dejót aludtam gec
eljött a reggeli ideje
Ánon hány évesen nőtt ki a videojátékokból?
>10:30-kor ébred
>NEET vagy egyetemista
soha
én 1-kor szoktam :D csak ma jön csomagom
Hát szerintem 15-16 évesen
Csak a mai nap. Egyébként meg, ha nem állítok be ébresztőt, akkor mindig 10 körül ébredek kb. 5 perces pontossággal. Ma is 9.57-kor keltem
na most akkor vagy küldjed azt a kurva emailt vagy ne küldjed de döntsd már el bassza meg
adj emailcímet
küldök én neked egyet ha gondolod
elküldtem
>öntelt beképzelt embereket rühellem is, szeretem őket helyükre tenni egy kis szurkapiszkával
>ez sokszor nem esik le a csekélyebb elméjű embereknek
Ebben a fonálban minden bétabéla azt képzeli magáról, hogy valami kaotikus istenség, aki csendesen szemléli az ostoba halandókat? Vagy valami hiperzseni, aki néha szórakozásból intellektuális tréfákat űz a tudatlan plebsszel?
Nem barátaim. Kis nyomik vagytok anya pincéjében. Ez nem egy anime. Pont emiatt a szemlélet miatt vagytok ordas béták. De semmi baj. Szépen lassa meggyőzitek magatokat, hogy nem is kell bn, mert az normi dolog. Így tudtok "értelmesebb" dolgokra koncentrálni. Elég lesz a 2D vaifu. De még azt sem meritek megszólítani, csak álmodoztok, hogy milyen lenne.
Nem kár értetek.
MAGYARORSZÁGI MAKEDÓNOK
BAZDMEG
hát ez elég szar paszta
Csekélyebb elméjű ember detektálva :D
inkább vegyél csipszet meg energiaitalt
van bn dehiszen
nem is nézek animét, utálom
de te egy ordas nagy paraszt vagy
kéne csipsz meg energiaital
kéne 3 milliárd amerikai dollár
Tul intelligens vagyok hozzá hől
>aéa túl intelligens vagyok az emberi kapcsolatokhoz
napi emlékeztető
Ez egy kurva szar mém
Akaszd fel magadat gyökér faszfej.
csekély intelligencia bemérve
de cukik :D
anime
>aéa túl intelligens vagyok hogy alternatív jogász legyek
Te vagy a szar paszta
Zsö szví csekélyebb értelmű ember
Bulma meg a sailor moon nem számít bn-nek te degenerált fasz.
kéne venni animefigurát
Ajjjj bele akarom préselni a kis sebhelyes faszomat a nagy csupasz buzogány végével a kis törékeny helyeske nunijába és tele akarom pumpálni a gecymmel. Veletek is szokott ez így lenni?
kár pedig bulma nagyon hűséges és szerető menyecske
mármint dugni szeretnél ?
nem, még fel sem merült bennem sohasem
megmondalak anyádnak
én se szeretnék dugni
Nem csak egyszerűen dugni. Ez olyan rideg kifejezés. Amit én leírtam az érzéki, és fontos hogy a magvamat belespriccelhessem a helyeskébe.
hát ez nagyon romantikus Peti :x
Emlékszem egy időszakra anno, amikor albán péknek kértek munkavállalási engedélyeket. Ilyenkor az a szabály, hogy csak akkor lehet albánt/bármilyen külföldit behozni, ha nincs megfelelő magyar munkaerő. A mocskos kis görények persze mindig faszságokkal jöttek, hogy azért van szükség albán pékre, mert a spaciális albán péksüteményekhez nincs szaktudása a magyar pékeknek, de mindig elhajtottuk őket a picsába. Ezek szerint nem sok eredménnyel, mert lazán feketén dolgoztatják őket. A büdös kurva életbe, hogy ilyen nyomorék cuck a kormányunk. A Fidesz helyében olyan brutális üzletszétszedős kombinált munkaügyi-NAV-os razziát nyomnék hetente kétszer a nyakukába az összes rohadék szervkereskedő-terrorista-maffiózó mocskos balkáni köcsögnek, hogy attól kódulna. Megnézném, hogy ha heti kétszer kapna 10 milliós bírságot a büdös albánja pár hónapon keresztül, akkor milyen versenyképes lenne az alacsony áraival.
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
heló hol a drog? :DDD
leteszem a picsám az asztalra! jó?
sajnos elfogyott DDD:
fel kéne tölteni a készletet
lásd
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
Még meg sem kellett volna érkezniük :O
hát az az alsó könyv elég szar állapotban van
Csak a külseje ilyen, belül rendben van. Használtan csak 3 font volt, úgyhogy nem túlzottan zavar.
azzal szoktam maszturbálni aztán azért
de olvasható
hát az geci sok egy ilyen hajlott gerincű rongyos szarért
induljon már Nostalirus újra
Nostalrius
te is játszol?
>Huntington
ó, te elmaradott reakciós geci, hát hogy lehet ilyet olvasni?
wowos cigányok
néha igen, de jelenleg semmivel, azért várom
50 valamennyin otthagytam mert nem volt rá időm, amire meg lett zsidó blizz lelőtte
hahahaha what a funny apple LOL :)
honnan került ide ez a sok cságeci a semmiből ?
csali szagot érzek
én nem látom őket
ezekre gondoltam
...
inkább gyertek quakezni
inkább gyertek overwatchozni
inkább gyertek lolozni
á én most path of exile-ozok :D
én most diablo 3azok
kéne enni ebédet