/polska/

...

Other urls found in this thread:

dailymail.co.uk/news/article-3225321/Pirate-rogue-element-Greek-coastguard-ROBBING-migrants-gunpoint-puncturing-dinghies-Mediterranean.html
pikio.pl/gimnazjalisci-drukowali-pieniadze-chcieli-kupic-za-nie-slodycze/
votewatch.eu/en/term8-european-defence-union-motion-for-resolution-vote-resolution.html#/sthash.ifaTiama.uxfs##vote-tabs-list-4
youtube.com/watch?v=Dj5ot7zq1wk
youtube.com/watch?v=6EfhAFA2yFE
flockmod.com/poiska
twitter.com/SFWRedditImages

pierwszy za sram

>znowu poiska

no debile

polska przejmuje te nitke a china to waifu

pączki>donuty

debilu

o chuj temu anglikowi chodzi

Ha ha

Bazowani grecy
dailymail.co.uk/news/article-3225321/Pirate-rogue-element-Greek-coastguard-ROBBING-migrants-gunpoint-puncturing-dinghies-Mediterranean.html

pikio.pl/gimnazjalisci-drukowali-pieniadze-chcieli-kupic-za-nie-slodycze/

>5 lat
>za probe kupienia lajonow hajsem z drukarki

polskie sadownictwo

Skandal! Zawody w szkalowaniu Chinatsu :3

t. debil so używa niestandardowego stylu

siki siki

najgorszy polski dadrock i dlaczego jest to mysl*vitz?

najgorsze matki i dlaczego to p*lki?

i dont speak polish but chinatsu

Ładna Chinatsu.

Ale przez pierwszy tydzień się nie postuje wiesz o tym?

ja z prawej

wszystko ja

Napij się orendżi dżjucu i sie uspokój narazie

kto /runescape/ tu

...

stop forcing this silly meme alright m8?

votewatch.eu/en/term8-european-defence-union-motion-for-resolution-vote-resolution.html#/sthash.ifaTiama.uxfs##vote-tabs-list-4

>European Parliament backs plans to create a defence union
>The EU takes a step closer to the formation of a 'European army'

yes
also yui

tu jest polska tu sie po polsku pisze w domu se strzep pozdro dla kumatych

Oto jest odwet ZSRR!
Cały świat z Europy aż po Wschodu kres
Pod naszymi rządy wszędzie słychać śpiew:
Stolica, wódka, Sowiecki niedźwiedź to jest to!

Oto jest odwet ZSRR!
Cały świat z Europy aż po Wschodu kres
Pod naszymi rządy wszędzie słychać śpiew:
Stolica, wódka, Sowiecki niedźwiedź to jest to!

Wszystkie narody dowiedzą się że,
wszyscy przekładają się na wspólny byt,
i wdzięczni przyjdą kłaniać się nam w pas.
Nam, najlepszym na całym świecie!

Wszystkie narody dowiedzą się że,
wszyscy przekładają się na wspólny byt,
i wdzięczni przyjdą kłaniać się nam w pas.
Nam, najlepszym na całym świecie!
odwal sie

ahhhhhhhhh nie ma to jak twarozek ze smietanka podany z toscikami polanymi miodzikiem i pomidorkami koktajlowymi na kolacje
mniam

>Znowu bez edycji
RRRREEEEEEEEEEEE

Szkoda zjebie ze po tobie potem matka musi sprzątać. Jak noża użyłes to chociaż do zmywarki daj

Zwaliłem se do CP i czuje sie z tym dobrze żbsz.

Ciepłych Pączków?

CZAJLD PORRNUSKI :)))

No to spoko, a gdzie mieszkasz?

Tak. Niektorzy lubią pączki z marmoladą inni z budyniem a ja lubie ze spierdoliną strasznie podnieca mnie gdy czuje ciepłe ciasto otulające mojego kutasa, lukier spływa mi na jaja a ja rucham tego pączka, sperma miesza sie z dżemem a ja to później jem bo zawsze głodnieje po spuscie.

to jest z RA3? nie grałem za bardzo ale motyw muzyczny jest całkiem fajny

youtube.com/watch?v=Dj5ot7zq1wk

W Warszawie i z zawodu jestem prezydentem Polski.

s... siema?

>9999
nie powiem, stanął mi

w...wykurwiaj

nie mama tylko wspollokatorzy

o kurw

wchodzisz na siłkę a tam... SAME KURWA PĘDZLAKI

Zabije cie i nawet nie mrugnę okiem ;)

pędzlaki w joggerach są dla mnie najgorsze sportowe świry w dupę jedne

kurwa jebane papajstwo z karachuja się zleciało

szanuj bialkoholikow ale pedzli jebac zawsze i wszedzie

dobra ide grac w tego morrka nq

I AM THE GAME
AND I MAKE THE RULES

well said my friend, well said

o chuj ci chodzi typie masz jakis problem to loguj sie na metina zaraz cie wyjasnie

wiec tutaj nie postuj jebana nowocioto

tonajt de najt

Cześć, tutaj Burrito Fitzgerald. AMA.

co to kurwa są pędzlaki?

Dlaczego Tede KURWOM jest

kto wygral bif

Vichana znowu zdjęto kurwa

wypierdalaj
w y p i e r d a l a j

TEDE to szara myszka, handluj z tym.
Biff Tannen.

uprawiaj ze mna seks

dlatego tak gównem jebie w nitce

>tug inwazja z gównoczanów

Chłopaki nie tak szybko, poczekajcie aż się przejmę.

opinie

...

>raid na nitkę, która przez większość czasu jest martwa

czysty geniusz

>raid
Nowych anime nie puszczaja

anime to chuj

CHUJ

Obejrzyj Cowboya Bebopa jeszcze raz.

Cześć

zainwestuj w biznes

>Arcydzieło można zobaczyć tylko raz. Za drugim razem staje sie tylko rutyną
Triple H

Piedolisz, ja zawsze co lepsze animu oglądam po kilka razy.

moje ulubione anime to naruto

tylko k-on w moim sercu

co to sa pedzlaki

cos jak DYEL?

rap robi różny: raz lepszy raz gorszy... Wiadomo kwestia gustu ale moim zdaniem trzeba przyznać Tedemu że zna się na beefie jak mało kto. Niektórzy jadą dyskretnie z głębszą płętą jak OSTR na Tabasco dla przykładu, z tym że jeśli bierzemy bezpośrednie starcia pod uwagę to "Pan zmelanżowany Jacuś" wygrywa ponieważ nie mażdzy a ośmiesza swojego oponenta. Tak myślę ja Garguś MwC!!! Każdy ma prawo do własnego zdania bo od tego jest kurwa internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nara koledzy hahahhahahhahahahhaha

Zamknij morde diasporaku rap jest dla podludzi.

Cześć kobietki piszę tutaj ponieważ oczekuję od was porady,a być może znajdą sie kobiety z podobnym problemem. Z mężem znamy się ponad 3 lata. W grudniu będzie 4 miesiące jak wzięliśmy ślub. kilka dni po slubie jak wiadomo było bajeczne. Podróż poslubna minęła nam raczej na kłótniach niż na miłych momentach. generalnie codziennie pił,(darmowe drinki byly w cenie) a nawet upijal się. później robił mi jakieś wyrzuty sumienia. Nie wspominam naszej podróży zbyt dobrze. Od jakiegoś czasu mamy remont całego mieszkania. I tutaj właśnie jestem na etapie zwątpienia w związek. staram się jak tylko mogę by wszystko między nami bylo dobrze. zawsze gdy wraca z pracy ma ciepły obiad,zakupy zrobione,ogarnięte w miarę mieszkanie (jak to przy remoncie). ale jemu ciągle jest mało. mówi ze za powoli ściągam tapety ze ścian,krzyczy jak nie mogę unieść ciężkiego wiadra z gruzem, czesto mi podcina wiarę w siebie. jestem kobietą,oczywiste jest to że nie muszę znac sie na instalacjach wodnych,lecz on sadzi inaczej. kilka dni temu pomagalam mu podciagac rury i nie wiedziałam jak poprawnie przyłożyć maszynę do zgrzewania rur,wiec mój kochany mąż zapytał mnie czy jestem uposledzona,i czy zamiast mózgu mam cipe.

Idź Keijo oglądać.

>krótko po bokach a górę zostawić psze pani

Cześć, dawno tu nie pisałam, ale mam jeden problem, i nie wiem co zrobić.
Jestem z moim chłopakiem ponad rok, on ma przyjaciółkę. Poznałam ją, fajna dziewczyna, nie jestem o nią zazdrosna, wiem, że nie czują do siebie mięty, przyjaźnią się dobre kilka lat. No i zaczyna się problem - nie widzieli się od września, kiedy ona wyjechała do pracy do innego miasta. Zaprosiła go do siebie, coś tam niby wspomniała, że "jak Tinkerbell cię nie puści , to ostatecznie możesz przyjechać z nią" . Chodzi o to, że musiałby tam zostać na noc, no i jak tak patrzę z boku, to wygląda dziwnie - laska zaprasza mojego chłopaka do siebie na weekend, jednocześnie nie jestem tam mile widziana. Mój tż też jest rozdarty - z jednej strony się z nią nie widział 3 miesiące i chciałby pobyć z nią sam, pogadać, ale z drugiej strony też mu się nie podoba to "ostatecznie mógłbyś jechać z nią". Wiem, że chciałby tam pojechać, ale głupio mu powiedzieć mi "ej, to ja jednak pojadę sam". Zaproponował mi, żebym w tym czasie pojechała do mojej przyjaciółki (jeżdżę do niej raz w miesiącu), żebym nie musiała siedzieć w domu, jak on będzie u swojej przyjaciółki. Niespecjalnie chcę, żeby tam jechał sam, bo po prostu uważam, że nie powinna zapraszać go do siebie na noc wiedząc, że ma dziewczynę. Jakby nas zaprosiła oboje, to chętnie bym pojechała, zostawiła ich samych na kilka godzin, a sama poszła na zakupy czy do muzeum, wieczorem mogliby iść razem do baru czy coś, a ja bym została z książką w mieszkaniu. Ale na tekst "ostatecznie możesz jechać z nią" wcale nie mam ochoty go "puszczać".
Co robić anoni?

dp

Hej, kończę II kl LO i już zaczął nasz rocznik ogarniać studniówkę. Mamy wpłacać teraz zaliczki, ale nie mam z kim iść. Niby zaliczka póki co taka sama dla wszystkich, ale samemu iść bez sensu. Nasza szkoła to w 75% dziewczyny a chłopcy przyjdą ze swoimi laskami. Jakbym poszłą sama to nawet nie byłoby z kim tańczyć. Wiem, bo na ostatnim półmetku tańczyłam tylko solo i tylko jeden raz na minutę jakiś chłopak poprosił mnie do tańca. Nie wiem co robić. Większość klasy już sparowana i kogoś ma, a ja jak ten lamus. Jak powinnam do tego podejść? bo już powoli odechciewa mi się w ogóle iść tam jak wiem, że jestem bez pary

slynna szara myszka?

IDe spać bo jutro próbna mature exam

nikt tego nie czyta

hciałabym iść. Nawet bardzo... ale wiem, że jak pójdę sama to przesiedzę przy stoliku cały wieczór. Nie jestem aż tak rozrywana żeby "obcy" goście mnie do tańca prosili. Na półmetku tylko jeden chłopak poprosił mnie do tańca i to na sam koniec. Na studniówce nie będzie lepiej... Wiem to po osiemnastkach, wszyscy się bawią i dużo par. Ja nie mam takiego tupetu żeby otwarcie narzucać się chłopakowi na imprezie (co obserwuję wśród koleżanek). Mogę zacząć rozmowę - co robię, żartuję - ale zazwyczaj do tańca nie zostaję poproszona bo jakaś bardziej odważna laska zgarnia kolegę... W takich sytuacjach kiedy widzę, że nikt nie chce nawet ze mną zatańczyć chce mi się płakać. Przy swojej najbliższej przyjaciółce czuję się brzydka i zaniedbana. Nie jestem wrakiem, ale tak się czuję
Mam wrażenie, że wychodząc z koleżankami nie mam szans zwrócić uwagi kogokolwiek. Bo nawet jeśli nam się dobrze rozmawia, jakaś laska wciśnie się między nas (dosłownie) byleby tylko zwrócić jego uwagę. Ponadto jak jakiś chłopak patrzy się w naszą stronę koleżanka umyślnie podkreśla, że to na nią się patrzy i ubolewa jeśli przestaje. Czuję się gorsza, nie mogę przestać o tym myśleć i jeszcze te ciągłe pytania : Masz już partnera na studniówkę??

>Atelier Firis coming to PC

youtube.com/watch?v=6EfhAFA2yFE

Zgłaszam podwieka.

aha radze nie chodzić na siłownię polakom którzy mają małe mieszkania bo kulturystyka oznacza zamożność siedźcie częściej w domu to nie prawda że sport jest dobry eśli uprawiasz sport i masz małe mnieszkanie (30m2 często) to jest wiadome że wtedy będziesz bandytą czyli skinem trzeba sobie ułatwiać życie mnie na szczeście matka nie dawała kopa w dupę na podwórko ja mam hobby rysuję a oprócz tego wywodzę się z kurpii ludzie próbowali zniszczyć moją matkę dokuczać jej by mi zrobiła krzywdę do końca ale pogrążyła się na szczeście w pracy a to powiem tak pracujcie tam gdzie związki zawodowe najczęściej wygrywają strajki ok to chyba tyle nooooooooo wkurzył mnie ten łeb ugryzł życie

>obejrzałem webm gdzie Matka Polka była jebana przez jakiegos turasa
>a-ale tu nie ma zachodniej degeneracji muh honor!

gnije z tego narodu

Ile razy mam mówić ze mam juz 17 lat 11 miesiecy i 29 dni 23 godziny 59 minut i 59 sekund

flockmod.com/poiska
bawmy się

jak nie gralem w 10 poprzednich to mozna w te?

jeszcze jak

>10
chyba 200

>implikowanie, że czytam posty inne niż moje

gg no re

>no re
dosłownie skończyłem czytać

aha
kurwa lel

to ja dzisiaj widizalem jakiegos pizdusia robil jakies gimnastyczne gimbo jak muscleups itd

co najgorsze gadał do lochy i go mirowałą a mojego deadliftu nie mirowała

czuje źle żaba