/polska/

Edycja этo мoя вaйфy нa вcё лaйфy

Muzyczka:
youtube.com/watch?v=rl6-qFPwG-E

Poprzedni:

Other urls found in this thread:

fakt.pl/wydarzenia/swiat/skazala-dzieci-na-glodowa-smierc-i-pojechala-do-kochanka/7lcheg1?utm_source=fpfakt&utm_medium=social&utm_campaign=fanpage
instagram.com/lizzy.fnc/
twitter.com/SFWRedditGifs

ADEPTUS MECHANICUS

co on miał przez to na myśli

Ale z tą cyrylicą to spierdalaj.

wolę boga maszynę

...

Zapraszamy do polskiej wersji

>cyrylica

ANIMKI KURWA !!!
FUBUKI CHCE MIEĆ Z TOBĄ 4 DZIECI

ufffffffffffffff

Zaraz przyjdzie szatnia i wyjebie oba.

>nieumienie into ruskie runy księżycowe
gdzieś ty się uchował, jak znasz polski to wystarczy nauczyć się która runa odpowiada której literze polskiego alfabetu i rozumiesz 70% rosyjskiego

>oni nie widzieli narodzin nowego epickiego memu pod koniec ostatniej nici

ANIBE

ANIKUKURYKU

ANIKUKURYKU

тo

mmmmm fubuki najlepsza z OPM, zielony karzeł nie dorasta jej do pięt

Russ najgorszy

тo чтo, кaлeчимы и пoлcкий и pyccкий йeзки?

Corax najsmutniejszy

nie wiem po co, oprócz tego to jestem tym słynnym anonem debilem i nie wiem jak ustawić sobie ruskie znaczki na klawiaturze

Rogal najpowazniejszy

Czy może ktoś potwierdzić, czy Train Simulator 2016 to dobra gra? Lubie pociągi, myślę że dam to jedno euro na humble bundle dla niej + Rollecoaster Tycoon Edycja Deluks.

Lion NAJLOJALNIEJSZY

Sanguinus najpiękniejszy

Ferrus najniższy

Ciężko to grą nazwać, jedziesz pociągiem bez celu i tyle. Dlatego się symulator nazywa.

To taki wirtualny zamiennik dla tych pojebów co w piwnicy trzymają 5x5m makiety kolei, stąd też tyle DLC, żeby każdy autysta mógł swój ulubiony pociąg kupić.

Za to Rollercoaster Tycoon fajny.

>Train Simulator 2016
a stać cię na wszystkie DLC? bo bez DLC to gówno trochę

jeśli lubisz takie rzeczy, to tak. ja nigdy nie widziałem sensu w train simulatorach

lepiej se pograj w najlepszą girkę wszech czasów, gotik 2 noc kruka

>nie Garou

co te chore stalkery

smarkłem

hetero tutaj here, ale jeśli musiałbym wybierać to Genos best husbando

>CHEEKI BREEKI IV DAMKE

>a stać cię na wszystkie DLC?
Tak, ale nie chcę dać się DLC'owemu Żydowi, dlatego też nie kupuję Cuck Kings II.

Ale już gram -ponownie- w najlepszą grę wszech czasów, Deus Exa.

ide pocwiczyc zw

>Ale już gram -ponownie- w najlepszą grę wszech czasów, Deus Exa.
Grecki...

>этo мoя вaйфy нa вcё лaйфy
You are not allowed to use cyrillic, Poland

4 serie po 20 pompek, 5 seria aż nie padniesz na glebe
mam nadzieję że w sumie chociaż ze 130 pompeczek zrobisz

>4 serie po 20 pompek, 5 seria aż nie padniesz na glebe
Kurwa ja max 10 zrobię i to chujowych

don't tell me what to do Sasha

Wypierdalaj

trenuj i się nie poddawaj, to jest do zrobinia w 2-3 miesiące niespecjalnie intensywnego treningu
I PAMIĘTAJ O FORMIE
CHUJOWA POMPA=POWTÓRZONA POMPKA

я pyccкий, гдe я тaм Poccия

caм въпиepдaлaй

>russian immigrant in Poland
How are you still alive? Do you pretend to be Ukrainian?

Guilliman najlepszy

Potwierdzam

cyть в тoм чтoб нe гoвopить ничeгo пpo втopyю миpoвyю

BÓG-IMPERATOR NAJLEPSZY WY GUPIE GUPKI

>podążanie za mejnstrimem

czy wiekszosc postaci w wojennymmlotku ma kuce

zazwyczaj są łysi i dużo krzyczą

ej jak oddychaja astronauci w stacji kosmicznej

mieszanką azotowo-tlenową, za pomocą kurczenia i rozkurczania mięśni

o tak
>fyyyyyyyy
>hyyyyyyyyyyyyyyy

ale czym przeciez jak tak beda oddychac ciagle to sie tlen skonczy im

nieskończy
filtracja i przetwarzanie dwutlenku + regularne dostawy razem z zaopatrzeniem powodują że nie ma żadnego ryzyka żeby im się skończyło
a nawet gdyby, to mają skafandry i moduły awaryjne

>za pomocą kurczenia i rozkurczania mięśni
to jest wymiana gazowa matołku.

oddychanie zachodzi na poziomie komórkowym

ale muszą poluzować mięśnie międzyżebrowe żeby wziąć wdech

młotek 40k najgorszy młotek

>bóg

era gówmara najgorszy moduł jaki GW kiedykolwiek wydało

i co w tym skafandrze to maja na 2 godziny tlenu a na ziemie to sie leci troche dluzej

nieprawda, na ziemie leci się bardzo szybko

ta piata seria to mam nadzieje robisz chociaz 200 bo jak nie to wypierdalaj z takim treningiem

user 68436466 najgorszy młotek

mógłby ktoś wyjaśnić historię stojącą za tym obrazkiem? imperator zdech tylko go trzymali w celach propagandowych?

ile

>młotek

litości kurwa już nawet dungeons & dupa jest lepsze do szyjobrodowania

chwile

>imperator zdech

fakt.pl/wydarzenia/swiat/skazala-dzieci-na-glodowa-smierc-i-pojechala-do-kochanka/7lcheg1?utm_source=fpfakt&utm_medium=social&utm_campaign=fanpage

>Koszmar. Tylko tak jednym słowem można opisać to co przeżyły dzieci 20-letniej Vladislavy z Kijowa. Kobieta bez żadnych skrupułów zostawiła w domu bez opieki rocznego synka i jego starszą o rok siostrę, a sama udała się do swojego kochanka. Przez dziewięć dni nie dawała żadnego znaku życia. W tym czasie jej synek zmarł z głodu, a córka w stanie skrajnego wycieńczenia trafiła do szpitala.

>9 dniowy fuck-session
o kurwa

>matki ukrainki

trolujesz mnie przeciez to daleko jest jak z krakowa do zakopanego bez korkow jest 2 godziny to na pewno im sie tlen skonczy zanim przyleca

a wiec jeden z synow imperatora Horus sie sbuntowal i zdecydowal ze sam chce byc imperatorem

zaczela sie galaktyczna wojna domowa i kiedy bunotwnicy bylo o krok od zajecia terry imperator przeteleportowal sie na statek horusa gdzie horus prawie pokonal go w walce ale impek go wyparowal samemu zostajac smiertelnie ranionym

pozniej go przeniesli na to zlote krzeslo ktore juz przez 10000 lat utrzymuje go przy """""zyciu""""" co zapewnia nawigacje statkom imperium i ogolnie powstrzymuje zle moce przed rozpierdoleniem wszystkiego

ale impek zarowno cialem jak i duchem powoli sie rozklada wiec niewiadomo co z tego wyniknie

>9 dni niedadzo
mógłbym tak umrzeć

z góry na dół to jest mniejszy dystans niż z krakowa do zakopanego, tylko trzeba uważać z kątem podejścia żeby się nie sfajkować, ale generalnie powrót na ziemie to taki troche skok ze spadochronem tylko że wyżej i w czołgu

dziękuję bardzo

ale się wkurwiłem jak można rocznego dzieciaka zostawić samego w domu powinna zdechnąć taką samą śmiercią

ehhhh anoni, pojechalbym z dziewczyna do zakopanego ale nie mam samochodu ani dziewczyny. spierdonowi zawsze wiatr w oczy wieje

Ona po prostu zachowała się jak prawdziwa słowianka -najsilniejszy przetrwa, to wszystko angażuje też dzieci. Tyś po prostu za miękki.

blond myszka gejmginowa do jebania przez chada w trakcie loadingu
instagram.com/lizzy.fnc/

>do zakopanego
lubisz pchać się w pułapki?

hmm ciekawe

grecka piłka kurwom jest a legiusia jest w lidze mistrzów

nom

Legia jest w lidze europa, już czekamy na was w losowaniu ostrzę noże

>jest
chyba już swoje zagrała

nasi grali w gałę jak wy jeszcze biegaliście po stepie bo tak pan Turan powiedział

Byłem w Warszawie, ani jednego noża nie widziałem, wszyscy się kryli. Umiem zabić plastikowym długopisem marki BIC, trenowałem miesiące. Czekam w Atenach.

>Przerażone i zdezorientowane dzieci próbowały uciec z zamkniętego mieszkania, o czym świadczyło zerwane linoleum przy drzwiach wejściowych. Sąsiedzi zeznali, że słyszeli ich płacz rano i wieczorem, dlatego zawiadomili policję. Funkcjonariusze zlekceważyli jednak zgłoszenie i nie wysłali na miejsce patrolu. Ostatecznie Anna i Daniil nie otrzymali żadnej pomocy.
>Sąsiedzi zeznali, że słyszeli ich płacz rano i wieczorem, dlatego zawiadomili policję. Funkcjonariusze zlekceważyli jednak zgłoszenie i nie wysłali na miejsce patrolu.
>Funkcjonariusze zlekceważyli jednak zgłoszenie i nie wysłali na miejsce patrolu
Ale Sebiksy i tak będą na Polską policje srać.

>20-latka została zatrzymana. Grozi jej do ośmiu lat więzienia za zaniedbanie dzieci. Podczas zeznań, powiedziała, że "nie wiedziała, że dzieci mogły umrzeć".
XDDDDDD

przecież to nawet nie było w polsce

debilu

debilu

To ten słynny user debil. Można prosić o autograf? No chyba że pisać też Pan nie umie.