edycja samobójcza
/polska/
Other urls found in this thread:
m.youtube.com
youtu.be
twitter.com
animemy
/sralt/
marysia x mati
jest tutaj user fińsko-polski?
wreszcie jakaś świeżutka edycja
przyszłościowa edycja.
czasem jakiś ukrainiec się znajdzie a co
tug brak dp zeby sie z nio podzielic pico bo cala jedna zostala
chciałem zapytać jak działają przypadki w j. fińskim
Kupie cyklon b kazda ilosc, mam chore zatoki i musze sobie inhalacje zrobic.
też czasem sie tak czuje zuchy że nie widzę innego wyjscia, że już wszystko stracone i wogole nie ma szans na normalne życie,
ale wtedy sobie mysle że jak już odejsc to chociaż spróbować zrobić szalenstwo jakies, isc na calosc i sie nie pierdolic z zyciem
i w takich momentach wlasnie znajduje inne opcje, opcje których kurwa boje sie robic ale są wyjsciem, bo zazwyczaj te rzeczy ktorych najbardziej sie boimy są tymi najlepszymi
ale z takim pierdololo to wykurwiaj do siebie na vloga dla emosiów
:DD DOBRA
Jakbyś miał broń, to zrobiłbyś strzelaninę?
nie ma ale za to mam na składzie dużą ilość toksycznych babeczek
ei vittu
na co ci fińczyk?
fińskie memy wyszły z mody
co cię smuci zuchu?
lepiej stwórz coś dla innych, np. kryształy dla mamy i taty jako odwzajemnienie za dar życia.
protip: jeżeli sam o siebie nie zadbasz, to nikt inny o ciebie nie zadba, nie da jebania, nie pomoże
ludzie to egoiści, im szybciej się tego nauczysz i wbijesz sobie do głowy tym szybciej i prościej nauczysz się obracać w społeczeństwie i być w jakimś stopniu szczęśliwym
jak byscie stracili nagle rodzinę, dom, pieniądze to co byscie zrobili?
ja bym wyjebał do warszawy pracowac dla jakiegos bogacza co nakurwia hajs zeby nauczyl mnie swoich trikow, pokazał jak sie zarabia gruby piniondz i bym potem płakał w mercu a hajs wydawał na pomoc innym
bo jestem ciekawy jak działają przypadki w j. fińskim, jest ich tyle, że nwm
Nie, bym poszedł full yolo ale w tym dobrym kierunku, bym robił rzeczy których na codzien sie boje albo które jak sie nie udadzą mogą zepsuc ci reputacje na całe życie itp
pewni zdech bym z głodu
ew. próbował szukać pomocy u najbliższych znajomych i jakoś stanąć na nogi, chociaż biorąc pod uwagę utratę wszystkiego to wliczyłbym też chęć do życia, więc pierwszy wariant jest bardziej prawdopodobny
oni je poprostu dają na koniec lub początek wyrazu i to im zastępuje inne częsci mowy
to nie jest tak jak u nas
>ablublu depresja pomuszcie bo sie mi nie chce samemu nic robic ;-(
>ale wtedy sobie mysle że jak już odejsc to chociaż spróbować zrobić szalenstwo jakies, isc na calosc i sie nie pierdolic z zyciem
To.
Zdychanie od sznura jest dla komunistów.
To uczucie gdy pierwszy raz jadłeś Prince Polo płacząc ze szczęścia, bo brakowało ci tego smaku.
Chujowe wafle z czekoladą mają za granicą. Tylko słowackie dają radę, lepsze od tutejszych horalków.
>bym robił rzeczy których na codzien sie boje albo które jak sie nie udadzą mogą zepsuc ci reputacje na całe życie
Daj jakiś przykład
cytu kropka be/r/kino_krakow ogladamy starship troopers zapraszam
Chciałbym mieć depresję zamiast paranoi.
Konia by wyruchał pewnie.
no przecież to co napisałeś to to samo co ja napisałem a więc sama prawda
nie kumam cie ziomek
spieprzaj dziadu
>paranoi
A z czym masz problem?
kredyt na inwestycje w cos zobaczyc czy sie uda czy nie, reszta na jakis wylot na hawaje, bym podbijał do kazdej co mi sie podoba, bym szukal znajomych jak żul na jakims harwardzie, a chuj wie moze poznam syna prezydenta jakiegos kraju i zrobimy jakis rozkurw
ech to pretty much like w języku węgierskim, nie byłem pewien czy wszystkie języki w tej grupie miały takie same zasady gramatyczne jeśli chodzi o przypadki
Amerykańska czarna knaga taka dobra?
Gdy mam nawroty choroby mam wrażenie, że ludzie czytają mi w myślach, że czychają na mnie z siekiera, gapią się itd. wówczas mogą również dojść inne symptomy.
Jakbym mógł to bym cie zajebał nożem teraz. Jesteś przykładem wszystkiego co sprawia ze ludzie tacy jak ja istnieją. Na serio bym cie zajebał a potem ciebie. Już sie na ojca rzuciłem dlatego mnie chcą wyjebac
wbijacz na pluga film zara
dawaj ustawka na garażach o 23
PŁASKIE są lepsze golutkie
ŻYZNE są lepsze w sweterku
mam nadzieję że pełna zgoda co do tego
>żyzne w sweterku
hnggg
Śmieszne zajebiscie
Mam nadzieje ze wszystko to co przezywają spierdony przytrafi sie normikom i ludzi który wiesz co zajebalbym ci
nic nie zrozumialem wowik
/polska/ dzisiaj rano
>heheheheh
>loszki!
>dojce!
>animki!
>polityczka!
/polska/ wieczorem
>myśli samobójcze
>depresja
>paranoja
>patologia
Gdzie wszystko poszło tak źle?
>peniski
Nie zesraj się
Ja tylko chce w zyciu:
>dużo, dużo pieniędzy żeby sie już o nie nie martwić
>mieć ładną dziewczynę z srednimi cyckami, ładną twarzą i dużym tyłeczkiem
..
tyle własciwie
Ale w sumie tak ludzie to skurwysyny.
poprawiam
/polska/ dzisiaj rano
>ehh nie dadzo
>anime anibe anice anide
Co tobie dolega? Też się chciałem kiedyś na kogoś z nożem rzucić, ale miałem wtedy urojenia. Jestem schizolem.
szkoda że mnie rano nie było w takim razie
Uznałbym to za normalne gdybyś żył w Germanii, ale Polska?
U lekarza byleś?
Byłem pierwszy raz w wieku 12 lat, wtedy nerwica, potem zmiana diagnozy na depresję a w końcu schizo w zeszłym roku, ehh. Biorę leki, jest ok teraz.
>co tobie dolega
Haha
Miałem gdzieś tu taki wykaz od psychologa wiesz zuchu
Ja mam tak ze boje sie reakcji ludzi gdy zastanawiam sie nad jakas decyzja. Boje sie ze bedxie neggatywna i mi tylko zaszkodzi. Nie prosze tez nigdy nikogo o pomoc bo wiem ze mi to tylko zaszkodzi.Ale to nie paranoja tylko spierdolenie.
Kurwa ale mi deprechy narobiliście. Idę sobie pociągami pojeździć i herbatkę zrobić.
Zabił się już?
>tug goście som w domu i jest kibel zajęty a ty nie możesz się wysikać
>idź do pokoju i się wysikaj do opakowania po czipsikach
>tug nie możesz odłożyć bo się wyleje
hmmmmmm i kto to posprząta teraz?
za okno wyjeb
jak komuś zimno w łapki to polecam sikanie do słoika - ciepły od siurków słoik ugrzeje łapki
>wykaz
Zaciekawiłeś mnie
No tak, to jest chyba kwestia wiary w siebie i nieprzejmowania się, mam z tym problemy od zawsze
jak ja mam depresję to wsiadam do tramwaju byle jakiego i wracam z buta
zanim wrócę to mi przeważnie mija po drodze czasem patrzę krzywo na przechodniów i mamroczę coś o afganistanie
Ale comfy weekendzik zuchy, pizdzi -20 a my sobie gownoposcimy
Zeby bylo jeszcze lepiej postuje szara mysze
/polska/ nocą
m.youtube.com
nie lubię tego zespołu, ale ta piosenka jest bardzo komfi
>a-user, mnie też zycie źle potraktowalo, będziemy przyjaciolmi?? :3
>tug spędziłeś cały dzień wpierdalając zapiekanki, popijając herbatkę i grając w dorfy
polecam ten styl życia
>paluchy
ALARM ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARM
Zdrowie zuchu
Chuda loszka dla ciebie
>czyde
user prośba
>pracuj w mcdonald korporejszyn
>user pojdziesz na okienko
>siedz tam 3,5h
>zimno
>ludzie mnie wkurwiaja
>mysl tylko o zamknieciu tego okna a facet ci zadaje w chuj pytan o kupony
>jutro zglosze sie na ochotnika do odsniezania, i tak bedzie mi zimno a bede spokoj mial
>
Nawet fajnie jest mieć kabel na szyi
To jedziem zobaczymy czy mi sie uda szybko wstać i zmienić życie haha jedziemy
zły humor przez klika godzin/dni to nie deprecha zuchu
Nie zazdroszczę żbsz
Zastanawia mnie wiek tych loszek ale, prosze, dziwnoloszka na zamówienie
Ehh nie ma jak to radyjko w słuchawkach pod kocykiem najedzony leżeć
Comfy to the limit
Ej znam jom
Ona jest Polką
Kurwa nieb za kaszlaltm sie kurwa przydusił sie ale nie kurwa nie
Moze być żbsz bo jest z tumblera
To Joanna Kuchta
>na serio bym cie zajebał a potem ciebie
>na serio bym cie zajebał
>a potem ciebie
no spoko.
A kim ona jest?
Chodzi Ci o loszki z mojej roboty. Jedna menadzerka ma 25lat, ruda, niska, 7/10 jest studentka 25lat blondynka 7,5/10 sa 18 letnie sa 1/10 ale sa tez 9/10 jedna ma oczy 10/10 no ale ten sam user co wiec...
-5 kurwa za oknem co ty chcesz, nawet się kutangi do masturbanki nie chce wyciągnąć bo zimno.
Tak Cię nienawidzi, że chętnie zajebałby aż dwa razy.
KURWOM
zajeb się normizno.
youtu.be
Dobry wieczór Panowie.
Fotomodelką z tego co wiem, obczaj jej insta albo tumblra
>wypij
lub
>daj psu niech wypije
zostaw go jebana gupia animko
ale dojce
Wlasnie wyguglowalem, niska fajna duperka
Tylko pewnie jak user wspomnial
kobiety to szmaty, przestańcie je postować plz
Ma swojego bf, też fajny
Nie miałem na tyle jaj żeby do końca przykręcić co się przy dusiłem trochę się trzęsę w sumie
Już mi lepiej znaczy danej mam przejebane dalej kurwa ja chce do Animek albo się przytulić do kogoś do tej jednej dziewczyny której nigdzie nigdy nie powiedziałem ją lubiałem kurwa niedobrze muszę sobie usiąść W sumie i tak chuja zrobie bo i tak prze jebałem Amiens taką szansę anony wiecie tacy zajebisci ludzie w ib w Tarnowie liceum ja pierdolę
>wychodzenie z domu
ale chyba nie.
t. khv
Ostatnia i robimy przerwe 15min