kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
soundcloud.com
twitter.com
oi
M E N Y
E
N
Y
? tu madre
m
a
d
r
e
csinálj már rendes körtét gec
> ha intelligens lennél nem lennél csóró
Te akkora barom vagy, hogy az már teljesítmény.
Ez olyan szinten áll, mintha valaki azt mondaná, hogy ő elég gyorsan tud futni, erre te elkezdenél őrjöngeni, hogy akkor miért jár kocsival, miért nem fut be a munkahelyére, ha egyszer olyan nagyon gyorsan tud futni.
Attól még, hogy kiugróan magas intelligenciával akár sikeres üzleti tervet is kitalálhat valaki a meggazdagodásra, az nem azt jelenti, hogy az intelligenciából lehet következtetni az anyagi helyzetre, vagy fordítva.
Ne merészelj többé eltérni a szabálytól. Nem csak az autizmusomat bántja, de még a migránsokat is idecsalogatod vele.
én nem definiálm magam semmivel, nem rólam van szó csak tolod az ad hominemet ezerrel mert normálisan nem tudsz érveket felhozni csak a fost szalajtani a szádból, felkéne fogni szépen hogy a siker nem egyenlő az intelligenciával és lezárni ezt a gigaautizmust
I N E N
N
E
N
kuss legyen kutyák
én vagyok a fonál császára
nagyot eresztettél vérem megy a respektsörét irányodba
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
Na a ravaszolt pszeudo cigány ezzel akarja kezdeni a fonalat, tőlem aztán.
Hűha egy gyönyörű hamis egyenlőség, kifejezetten illik az értelmi szintedhez.
> intelligenciából lehet következtetni az anyagi helyzetre, vagy fordítva
Fordítva nem is, ahogy mondtam lehetsz gazdag és szerencsés, de nem lehetsz intelligens és csóró. Aztán ne gyere nekem a művészekkel, az hogy egy adott korban mi a divatos módja érzelmek kiváltásának nem jelent semmit a művész intelligenciájáról. Egy intelligens ember érdemei mindig el vannak ismerve, lehetnek ellenségei de olyan nincs hogy mindenki vadbaromnak tartaná.
Sírjál csak peti, ugyanolyan pszeudo senki maradsz akármennyi buzi kis könyvet olvasol.
ez már gyenge ánon eddig látszott hogy próbálkoztál ellenálni de mostmár csak a csali megy
>már megint egy az egész fonál bedől egy ócska csalinak epizód
LOS LADISLAO BIRO ES ARGENTINAS
Mészáros Lőrinc intellektusa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a ti intellektusotok (buta selejtek vagytok)
hát ez nem volt valami szép ánon
>cs-cs-csak csalizol :(((
Ideje szembe nézni a valósággal. Nem vagy te valami gecis zseni mert gogolt olvasol. Beszélj valakivel 5 percet és meglátod mennyire egyezik a világképe a tieddel, minél jobban egyezik annál okosabb! És amennyivel kevésbé hasonlít annyira hülye! Legalábbis ha a megszokott piros vs kék jobbágy gondolkodásmódod akarod folytatni.
Ha van 2 neuronod akkor megnézed mit ért el valaki az életében és abból következtetsz az értelmi szintjére.
megbasznám ezt a körtét hől
kakiszagú a fütyid
Jól van buzikám, mit értesz csóró alatt?
Egy matematikus professzor nem keres vagyonokat ám. Kivéve ha kimondottan gazdasági dolgokkal foglalkozik. Ez fizikus szintúgy.
Ha pedig valaki az utcán tengődik, az ugyanúgy lehet személyiségi ficam is. Egy intelligens ember ugyanúgy ki van téve a lezüllésnek, mint egy átlagos. Egy normális kereseti szint elérése nem olyan nagy kunszt.
Össze-vissza tologatod a gólkaput, hogy már te sem tudod mit értesz intelligens vagy gazdag alatt. Egy rahedli igen intelligens ember végez egyetemi munkát, vagy dolgozik doktorként és soha nem lesz vállalkozó, hogy sok pénzt keressen.
>Fordítva nem is, ahogy mondtam lehetsz gazdag és szerencsés, de nem lehetsz intelligens és csóró.
Inkább fordítva igaz, ahhoz még kell egy minimum intelligencia, hogy az üzleti életben sikeres legyél, de hogy csak akkor vagy intelligens, ha vállalkozóként, kockáztatva szedsz össze pénzt az egy bődületes nagy ökörség ám.
Mészáros Lőrinc egy intelligens befektető, aki nagyon jó érzékkel nyúl a bizniszekhez, amiket megköt. Nem véletlenül vitte az Úr így fel a sorsát hől.
Unironikusan ez.
>végigolvasom a könyvet
>Visszatérek a fonálba
>aaa
Akkor azt hiszem visszaülök a fotelba és befejezem a Tao te Ching-et is.
(Hogy lehettek ilyenek? Komolyan mondom!)
az ad hominem a buták eszköze
>Nem vagy te valami gecis zseni mert gogolt olvasol.
Na most jól megmutattad a szélmalmoknak és szalmabábuknak, hogy ki a jani.
Én is összekeverem a műveltséget az intelligenciával
azért a műveltséget sokkal egyszerűbben összekötheted az intelligenciával mint a bankszámládon a pénzösszeget, de persze nem egyenlő a két dolog
Politizálni anélkül hogy pénzt csinálnál belőle a jobbágyoknak való.
Legalább egy pár milliárdot, nem olyan nagy szó hasonlítsd össze hogy egy nemesnek mennyi vagyona volt anno. Ha még azt a szintet se ütöd meg akkor szó szerint ki a faszom vagy.
Ja és egy matematikus ért a matematikához, eszerint máris intelligens? És ha trónok harcát néz olvasás helyett? Hoppá akkor már hirtelen selejt szegény, csak végigszopott egy phd-t valahol.
Tudományokkal lehet pénzt keresni, vagy nevet csinálni, ha ez sikerül akkor igen intelligens vagy. Egyébként meg eltöltöttél 5+ évet az egyetemen, szép munka.
Meg a faszom, ezek csak szokásos kifogások amit suttyó pszeudók szajkóznak "én nem vagyok gazdag de okos vagyok!". Ja faszom, ha olyan okos vagy hol a villád, ja hogy azt gogol bácsi nem írta le.
>az ad hominem a buták eszköze
>buták eszköze
>buták
Megmozgatta a tekervényeimet.
Intelligensebb vagyok mint az őrjöngő nagyemberfetisiszta hől.
tu quoque ánon nincs is értelme ilyen segghülyékkel szóbaállni mint te
A műveltség gyakran az intelligencia következménye.(De nem mindig)
Inkább a tudásvágytól függ.A buta is lehet kíváncsi.
hogy kell összekötni a bankszámlámon a pénzösszeget?
ótépés vagyok ha számít
Ha bárki akkor ők keverik. Az hogy mennyit olvasol angol kisasszonyokról lehet hogy segít a műveltségeden de hogy a történelemkönyvekbe nem kerülsz tőle az hét szentség.
>Tudományokkal lehet pénzt keresni
>lehet
Amúgy meg ez, hől.
Mondjuk a buták elég ritkán kíváncsiak. De kitartóak és szorgosak lehetnek, ezáltal pedig bután is meg lehet gazdagodni. Vagy egyszerűen tehetségesek lehetnek valamiben amihez kevés intelligencia is elég.
nemtom kérdezd anyádat ő biztos lelkiismeretből nevetni fog a szar poénodon :DDD
Valahova ide akartam kilyukadni
anyukám 2 éve elhunyt te gecy
Az én bankszámlám üres, és az intelligenciám is konvergál a nullához. Na erre varrjatok gombot!
Ebben az esetben nem igazán érvényesül, hiszen az érvelésed azon alapul hogy csak buta emberek hívnak másokat butának. Ez legfeljebb olyan esetben érvényesül ha mondjuk kijelented hogy a migráncsok erőszakosak ezért nem szabad beengedni őket, mikor a honfoglaló magyarok is migráncsok, attól még a migráncsok erőszakosak.
De láthatóan az érvelés nálad kimerül reddit mémek dobálásában.
Egy fizika professzor nem keres sokat, a fickó aki feltalálta az atomerőművek kéményrendszerét meg milliárdokat keresett. Na most melyik volt értelmesebb.
hé ezt én szoktam ilyenkor csinálni ne játszd el velem a saját butulásom
>aaa túl intelligens vagyok a fonálban lévő szájkaratéhoz
Akartok valamit Bosnyákon megtaláltok CSICSKÁK
rossz postára írtad le azt a három sort sajnálom, a te quoque meg mióta reddit mém te fasz jóég
Mehetnél utána igazán.
>n-n-nem is igaz
Gyönyörű. "le érvelési hiba xD most én nyertem" ja nyertél 10 autista pontot.
:DDD imádlak, tipikus seggbuta aki még akkor is a saját oldalát védi amikor már ő se ért vele egyet
megyek
de magammal foglak vinni te mocsadék
Ne bántsátok már egymást
Inkább küldjetek nekem jó kívánságokat a 38.2-es lázamra
Szép tu quoque meg ad hominem :^)
>38,2
>láz
lol
na megnézted közbe guglin mit jelent? örlülök hogy legalább ennyi értelmet belédszorítottam
Kívánom, hogy legyen belőle 42.
anyád
szívesen bebújnék veled az ágyba hogy meggyógyítsalak ;)
Remélem a lázad hatékonyan felperzseli a baktériumaidat
Remélem Isten irgalmas lesz hozzád
Kéne neked egy helyeske bn aki ilyenkor meleg teát főz neked és leápol meg hozzádbújik
nem csak még 4chanon se akkora kalapos rajtad kívül senki, hogy ezeket unironikusan használja
én szívesen ágyba bújnék veled ánon :)
>38.2
Drágám mi vesszőt ( , ) használunk nem pontot.
Naná, most már mehetsz vissza a redditre keresgélni még több "érvelési hibát" amit helytelenül dobálhatsz mikor valaki megmondja neked hogy egy suttyó pszeudo vagy. És egy senkiként is fogsz megdögleni akármennyi buzeráns kis könyvet is olvasol.
kek itt van még azaz ánon akit üldöznek a démonok?
nemtom, de emlékszem hogy röhögtünk rajta
Sarokra káromkodni esetleg? Valaki?
Lenin is buta selejt volt? Ő sose volt gazdag.
hülye vagy, ott van a templom
/kurva anyátok/ - Sarok
jajj ánonok nemkell a habiduma, nem szégyen ha megnézted. az hogy felhozom a hibákat az érvelésedben mióta kalapos, más nevét nem ismerem, nem a redditről van csak tudod aki olvasott annak vannak ilyen szavak a tarsolyában persze hogy is tudhatnátok. hülyevagy az olvasottság szexi, minden csajnak bejött hogy olvastam sékszpírt eredetiben
t. szoci proli
Ánon mit csinál amikor kijön a gecyje? Én bólogatni szoktam a fejemmel meg becsukom a szememet. Ennek amúgy mi a fiziológiai háttere, gyógyszerfejű?
Lenin buta selejt volt aki elég opportunista volt hogy kihasználja a politikai helyzetet arra hogy hatalomhoz jusson. Vagyis az én példaképem, Hitler, Lenin, bárki aki kitört a jobbágylétből manipuláció és erőszak révén, mert szociális létrán feljutni már tudom hogy nem menne.
> aki olvasott annak vannak ilyen szavak a tarsolyában
Ja aki elég redditet vagy Sup Forums-t ovlasott.
>minden csajnak bejött hogy olvastam sékszpírt eredetiben
Ja meg az anime is, eddig minden barátnőmet anime klubokból szereztem. Hogy máshogy szerezne szerinted egy hülye barlangi troll csajt.
Várom már a napot, amikor megtanulsz magyarul, és i-vel írod a gecit.
>én nagyon művelt vagyok ám
>sékszpírt is olvastam angolul!
Lol kölyök, én Fjodor Mihajlovics Bát könyveit olvasom eredetiben, de azért aranyos vagy, meghiszem, hogy anyukádat is elbűvölted vele
Elismerően konstatálod, hogy jól végezted a dolgod
>Ja meg az anime is, eddig minden barátnőmet anime klubokból szereztem.
:DDDDDDDDDDDDDDD ez jó volt Peti teccett
amúgy rühellem a polt a redditet meg életmben vagy háromszor nyitottam meg akkoris 4csenről volt linkelve
a beowulfot is elolvastam te fasz meg kenterböri télszt is, kevés vagy te hozzám valami proli krumpliivó ruszkival
>Lenin
>opportunista
Én sem tudom hogy ki az a Lenin
Egyébként meg se kérdezitek, hogy mit eszek éppen?
Nevess csak amennyit akarsz de ez az igazság. Vetíts csak lányoknak a sékszpírről amíg azok csak azt gondolják hogy "istenem mekkora egy gyöker ez a gyerek". Én meg most is bármikor válogathatok anime fan lányok között, és pont ugyanolyan a puncijuk mint bármelyik másiknak.
Gondoltam alapjáraton a kommunista forradalomra gondolt. Másként semmi értelme a kérdésnek, Leninnek volt pénze amúgy, szóval hogy ez mitől érv akkor nem értem.
A gecymet?
Nekem dedikált Bibliám van
Na erre mit szól a sok kis köcsög?
>. Én meg most is bármikor válogathatok anime fan lányok között, és pont ugyanolyan a puncijuk mint bármelyik másiknak.
Volt pénze, de nem volt gazdag. És opportunista sem volt. Minden amit tett, elvből tette és nem a meggazdagodás reményében. Egy igazi idealista volt.
Nem, ezt eszem éppen, nagyon ízletes és tisztítja a nyálkahártyát
egyre undorítóbb kezd lenni ez a párizsi
ez a fonál szar
kéne mémelni de nem tudom miről
a zászlód már önmagában elég nagy mém
>az egyre vörösödő fejű pszeudo szüzike már csak nevetést próbál tettetni mikor a képébe vágják mekkora egy lúzer
Nem lehet egyszerű ennyire szánalmasnak lenni.
> Egy igazi idealista volt.
Ja persze. Én is igazi idealista lennék ám ha egy nagyhatalom vezetője lennék utána :^) A naivitásnak is van határa tesikém.
csinálj úgy mintha román lennél és hívj minket bozgoroknak
Faszom ha már mindenki csalizik én is mindjárt bedobok egyet
>>az egyre vörösödő fejű pszeudo szüzike már csak nevetést próbál tettetni mikor a képébe vágják mekkora egy lúzer
>Nem lehet egyszerű ennyire szánalmasnak lenni.
ez most csak freudi elszólás volt igaz?
Miszter Basztáról
Igazság szerint erre csak ezt a képet tudom mondani
>n-n-nem is, t-t-t-te vagy!
Jézusom, először csak vicceltem de úgy tűnik tényleg igaz. Azért ne kösd fel magad este, majd találsz te is egy lányt valahol, csak hagyd a vetítést sekszpírről. Nincs lány aki azt tényleg élvezi.
de ezt egyszer valóban megetted, és nemtudom elképzelni hogy
létezik egyáltalán nem undortító párizsi?
Lenin egy hős volt aki csak népének élt. A Nagy Október előtt hosszú éveken át ült börtönben az elveiért és mindvégig kitartott mellettük a szenvedést és a nyomort választva ahelyett hogy cáratyuska lábához dörgölőzve meggazdagodna a politikából.
>Nincs lány aki azt tényleg élvezi.
te hülye vagy,sajnáom de nem egy animebenn élünk bármennyire szeretnéd, az ottani tapasztalataidat a nőkkel nemtudod átültetni a valóságba
Ez.
A helyeskék a gőtefejűekre izgulnak.