/polska/

Kurwa mać jebac kobiety, dosłownie jebać każdą polkę, chce jebać czarnuchów? Chcę dostać kwasem po ryju od araba? Ok kurwa proszę bardzo.
Mężczyźni powinni założyć własny ogólnoświatowy zakon który sra na kobiety. Mężczyźni spokojnie wymyśla sztuczne łona oraz sex robot ale kobiety nie wymyśla męskich robotów i sztucznej spermy ( nie że się nie da ale kobiety są zbyt głupie na to). Po dekadzie albo dwóch takiej izolacji pozostałe kobiety zrozumieją jak dobrze mają z mężczyznami.

dajcie mi taka szara myszke do kochania tulenia i wspolnego ogladania filmow na plugu

kotek na mnie śpi

nie wiem czemu ale rozmowy 20 letnich loszek w tym kraju ograniczają się do
>kto się z kim ruchał
>kto ma dziecko
trochę mnie to odpycha od kontaktu z takimi kreaturami
no ale nie wykluczam ze miasto z którego pochodzę to wyjątkowe gówno wiec może w innych jest lepiej

>

>Mężczyźni powinni założyć własny ogólnoświatowy zakon który sra na kobiety
>co to jest MGTOW

ja ostatnio slyszalem studentki max 22 lata w autobusie rozprawiajace o tym ze teraz bez sensu meza szukac bo nie wiadomo kto po studiach jaka prace dostanie wiec zeby ta druga nie przywiazywala sie zbytnio do aktualnego chlopaka

to znajdz sobie femke ktora studiuje jakis powazny kierunek ale zgaduje ze nie mialbys z nia o czym gadac bo jestes debil bez szkoly ;/////

dajcie mi femke ktora lubi gierki i anime i mnie kocha
nawet jak brzydka i gruba to i tak bym kochal bardzo i tulil i glaskal dajcie mi dotyk femki

Moją femke.