novica velickovic izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
index.hr
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
vocaroo.com
youtube.com
soundcloud.com
youtube.com
vocaroo.com
youtube.com
soundcloud.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prvi za muslimansku gf
prvi za slava ukrajini!
Mudrost se ne može saopštiti. Mudrost koju mudrac pokušava da saopšti, zvuči uvijek kao ludost.
ajde nemoj bit tolko pametan
>nikad neces zivjeti u washingtonu i podjebavati pickaste celebritye
Puštali su neku japansku emisiju na RTS 3 Moshi Moshi Nippon lel krindž
ako niste jebali u srednjoj ne bute nikad
roditelji ni ne spominju cure/veze nit ista tog tipa
zivim sam vec sestu godinu
>kako nikad nisi karao
nisam nikad ni komunicirao sa curama a da to nije bilo nesto banalno tipa pozdrav koji razmijenis sa onom sto radi na blagajni i tome slicno
ne vjerujem da sam toliko ruzan, debeo nisam, nemam neku mutansku bolest
reko bi da sam negdje 5/10
nije tačno ja sam jebo prvi put sa 19
Čovek je jako dobar advokat za svoje greške i jako dobar sudija za tuđe.
nije loš ovaj sherlock dbi
kakav ti je taboo?
Čovek se rodi kao genije, a umre kao idiot
koji kurac
h e w i l l n o t d i v i d e
u
s
Ako baš svi kažu da si magarac, onda je vreme da zaržeš.
ON
NAS
naši partneri na europskom putu i nato integracijama su nam poboljšali sajt
...
Ko se previše klanja, taj stražnjicu pokazuje.
Ne voliš da budeš na smetnji, ne voliš da te neko krivo pogleda, ne voliš da ti iko ružnu reč kaže. Kako onda misliš da živiš?
NECE
Sve je skupo; samo patnja sveta je jeftina; patnja sveta je besplatna.
Ko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste, jače ljubav gori.
kako da savladam strah od smrti?
IDEMO OPET
youtube.com
Secam se kada smo sa Barselonom igrali i kada je trener njihov uzeo koncertno ozvucenje i pustao navijanje jer je rekao da kada budu dosli u Beograd ima da ih zgrane koliko je buke snage i energije u publici i da pod tim pritiskom mogu laku da izgube pa da ih pripremim.
Jos izjave mnogih da nikada nisu dozivelo to navijanje u fazonu imali su naziv pakao u Beogradu kada dolaze u goste da igraju, tako nesto.
Vrh je osecaj bio koliko je Partizaj dominirao i domacom i Evropskom kosarkom toliko godina pod Vujosevicem ludim.
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
he. will. nazify. us.
2009/10 najbolja partizanova sezona ikada
bratski aj popusimo buxnu i pustimo vintage nas-a
youtube.com
index.hr
došao sam samo postati ovo
Kada dolazi tuga - dolazi u mnoštvu.
Tišina je istinski prijatelj koji nikada ne izdaje.
Samo najmudriji i najguplji ljudi se nikada ne menjaju
ko je najlepša devojka sa naših prostora i zašto je to senorita milica
doslovno savršenstvo, izvajano lice, grudi, figura
dao bih svoju desnu ruku da provedem jednu noć sa njom
AHAHHAHAHHAHAHA
do jaaaaaaja
ja levo
>Michael Chan
Jos jedan dokaz da se na indegenerixu nalazi sve osim novinarstva. Ljevicarsko degenerik iskompleks portal.
stvarno me natjeralo na razmisljanje
dobro jutro
shou program kucho
index je jedini objektivan portal na ex yu prostorima
imal koja djevojka tu, da joj uvalim bosanski belaj
pronađi manu
Ma tebra Srbija je tvrdjava i institucija za sport nego je tuga koliko se malo para odvaja i koliko nemamo a u sve to imamo kriminal i politiku koji kao kancer jedu sport, svaki talenat su sjebali i prodali i ne znam sa tim tolikim parama sa kojima smo napunili svetske klubove nemamo para ni ogradu da okrecimo. Jedino narod joz drzi u zivotu domaci sport, jebeni svaki transfer ima 100dzukela koji ce da se ugrade a klubu kurac kao i narodu.
Gledao top10 stvari da uradis pre smrti i bilo je da ides na Beogradski derbi, hahaahhaha zgranuli se novinari, kaze ovo je pocetak rata jebote a ne utakmica.
Evo malo i fudbalu da posvetim koj klip
youtube.com
Evo ga neki stranac novinar ali nije taj na kog sam mislio youtube.com
Život je stvarno jednostavan, ali mi insistiramo učiniti ga komplikovanim.
nećete u čavoglave niste ni prije
Nije važno koliko sporo ideš ukoliko ne staneš.
AJMO SVI
youtube.com
Pa ne znam, moras biti onako sitniji fensi lik, neki metroseksualac, vise mi vuce na nekog maminog studenta ili fudbalercica nego na muskarca. Mislim na taj stil patika i oblacenja, ili trenerke i sportske patike ili ozbiljno oblacenje za neke prilike. Trenerke su keva
youtube.com
Znam ovog sto je na spotu, bio me je mangup, bio u zatvoru itd...sibao sam koku sa njim 2-3puta, ovako je normalac lik ali krade da bi se uklopio. Bugi mu je nadimak ako se secam.
>Znam ovog sto je na spotu, bio me je mangup, bio u zatvoru itd...sibao sam koku sa njim 2-3puta, ovako je normalac lik ali krade da bi se uklopio. Bugi mu je nadimak ako se secam.
s kojim?
debeljkom?
youtube.com
Jebeni kek
BBCev je sranje
Solidno se čini, ali ništa pretjerano jebeno.
Dav Kameron je ž i v o t
gledaš li gomorru? solidna serija
hvatajte se bijele ruke
Ne, ali budem pogledao koju epku nakon Pape i Tabua.
ovaj lik zvuci kao da prica direktno iz svog cmara
Ma jok bre Bugi mu je nadimak Bugarevic se preziva ili tako nesto ne bih se setio nikada prezimena ali znam da ga svi kao Bugi znaju, sto trenerku nosi i glumi dilera, tj i valjao je on nesto sitno travu a mislim i ovi iz THCF-a da su prodavali po malo nesto trave tipa pre 10god skoro recimo, naravno mislices da serem sada ali sam se i sa njima napio u kafani na Brdu, ja i ortak bili za stolom i oni dosli kao momci aj molba ako hocete mene i ortaka da pustite sa vama, kasnije obrtali ture do jutra jedni drugima, bili su 2x mrsaviji nego sada, kao i ja uostalom.
A ovog sa spota znam, na Dedinju zivi ali ne onaj burzujski deo Dedinja naravno.
Jebeš njega, neredi na ulici su razlog zašto sam stavio link.
linkuj taj top 10 volim kad nam ga stranci dudlaju
Provod
ja sam devojka ali imam penis
i ovi iz THCF-a da su prodavali po malo nesto trave tipa pre 10god skoro recimo
pa dobro nije nesto tako nezamisljivo, koliko hoces klinaca valja travu
>dosli kao momci aj molba ako hocete mene i ortaka da pustite sa vama
kakvi klosari
jebote nisam cuo pesmu godinama, a sad mi mnogo dodje blize nego kad sam bio klinac
koje si godiste
...
obrisi ovo
youtube.com
kad konzumiram drogu ko da san na mjesecu
kad sam u kupeu ko da sam u čauri
predsednik hončo je igrač
cкppт cкppppт
pi pederu jel se za to borio sekula drljević
ja cesto zamisljam da sam zensko i to me lozi tako da ga ponekad bacam na to
>kad sam u kupeu
mislis u puntu
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
soundcloud.com
ne mogu se setiti, to je ono kada zabodes dan da gledas na ytubu nesto pa te iznenadi nesto sto vidis odjednom.
Eto i ovaj kaze da je ovo medju top5 stvari pre smrti da covek treba doziveti, ostavio sam link ali nije taj tip koji je izvestavao, mislim da je neki brazilac bio ili tako nesto kada se zgranuo. Manje vise vidis da je neki feget plasljivi pa nije ni cudo.
Fora ovde je sto se unosi nenormalno pirotehnike i onda to zgrane strance, ja sam gledao Ruse jebene ludake, oni su isto nenormalni kao mi ako ne i gore, tuce su im samo na fer i biju se kao zivotinje, pa vidis koliko su zgranuli Evropu na prvenstvu prosle god. mada je bilo i nasih sa njima tako sam cuo.
E kod nas je borba oko "tribine" dosta isplativa, to nije navijanje vec lova i kriminal, ispred zgrade sam slikao grafit jednog decka kog sam znao, ne mogu reci da mi je ortak bio ali smo se znali na cao cao i popili po pivo par puta, ubijen je prosle god, te stvari stranci kada bi videli posrali bi se koliko se krimosa i krivicnih dela izrodi sa tribina, mada je on meni stvarno bio lik ali jebiga bio je i mangup i neko ga roknuo, sta tu da se radi dalje, svako bira zivot.
Ala me uhvatio trip da filozofiram moram prestati da pijem jbte, poludecu ovako, evo nasao sam sliku, ladno ga ima i na ytubu
youtube.com
Znam da ih je ocrnila ona Brankica sve to sam gledao davno i njega su spominjali to se secam odlicno. Bas sa mog prozora gledam grafit ovaj pre neku noc su uradili. Iz Zeleznika je mada je cesto blejao na Brdu
sta bi tvoja majka mislila da procita ovo
a tek prijatelji
tresem glavu dbi
>Provod
Ne kontam?
youtube.com
pa ima i punto kupe ne znam u cemu je problem :^)
Češ biti moja osobna azra koju ću naguzit?
>pre koju noc
blejao je tu pre mozda nedelju dana ako ne jace
znam jer sam ga vidjao svaki put kad sam cekao trandzu
soundcloud.com
ne znam sta te cudi, ko je aktivan na tribini ima sve predispozicije da valja, uteruje i sve ostalo ako vec i nisu
ladno si sačuvao sve vukarue od one hrvacke kurve pa zaklaću te ako te vidim
dobro večer, X-U
odlazi
to mi je fetiš
Nemam gdje otići.
anime pederi zasluzuju smrt
ignoriraj ga, ljut je na svijet
...
Texhnolyze je bolji
...
Ne možemo svi sve.
ne znam
vjerojatno bi bila razocarana
inace se ne osjecam kao zensko zatoceno tijelu muskarca ili kakve vec gluposti navode one transrodne osobe
Prepoznaj sebe sama
Što te muči, anone?
O kakvim stvarima maštaš?
...