Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=oG2KXpveFg0
youtube.com/watch?v=W0mleKCNnQs
twitter.com/SFWRedditGifs

A nap kérdése:
Ánon gyűjtött valamit gyerekkorában?(Autóskártya,Pokémon stb.)

nagyonsok mecsboxom volt, meg a pupákokat gyűjtöttem csipszből

Kéne posztolni

Hát ilyeneket, hogy tazo, trio, a krokis kártyákat, yu-gi-oh-s kártyáim is voltak. Asszem ennyi.

0-4 Elkezdem a Krétakört
5-8 Leszámolok a japán démonokkal

Na most mi a fasz van?

...

könyvfejű neked am mi a szakmád?

M-most mit fogsz csinálni?
Ez engem is érdekel.

Így is eleget tudtok rólam.
Nem mindegy az nektek?
Majd egyszer csak megmondom

A Krétakör mellett döntöttem
Kifejezetten élvezetes így az első 20-30 oldal alapján.

Ma vagyok 23 éves :D

Miről szól?
Én először unirónikusan azt hittem, hogy a szigetről van szó. Csak aztán rájöttem, hogy a kínaiak valószínűleg nem írnának arról könyvet.

Boldog születèsnapot!
Ha valaki megint idehívja a migráncsokat, annak rozsdás kenőkéssel nyiszálom le a faszát.

Ezt most így hirtelen elég nehéz megfogalmazni.(Hisz még nem olvastam végig)
Igazából láttam színházban a Bertolt Brecht féle "Kaukázusi Krétakör" c. darabot és ott említették a kínai gyökereit a darabnak.
Gondolom valami hasonló lesz a végkifejlet.
Legalábbis a kis kártya szerint (Ami valószínűleg 1960 óta ott csücsül a könyvben mert amúgy ki a fasz olvas ilyet ugye?) a bíráskodás meghatározó motívum.
Bár így elsőre van benne kellő mennyiségű ármánykodás.

boldog szülcsinapcsit ánon

RETTENETES BUZIFASZ!!!

Szerintem gigolo

nem akartam, de most, hogy így mondod már indulok is ;)

Boldogat kedves :)

Tegnap volt a holokauszt világnapja. Nekem bakancslistán szerepelt ellátogatni Auswitzba, éppen ezért el is mentem, megtapasztaltam a "múzeum" hangulatát, a "múzeumét" ahol milliókat pusztítottak el. Nyomasztó, szomorú és minden négyzetméteren a gyilkos történelem. Sokan nem tudjátok de az Én anyukám roma szarmazású volt. Így ha abban az időben élek, ha nem a származásom miatt, az identitásom miatt biztosan egy vagonban, majd egy táborban végzem! Sokak leltek értelmetlen halálra! Nyugodjanak békében!

ne írd le te fogyatékos mert valami retardált megint idehozza a sok migránsot

ezek hől

Ámen

Ezt 444.hu kommentszekcióból loptad?

>pro ausvicc poszt
>ausviccet kigúnyoló kép

rosszul csinálod peti

Na postázzatok valamit, mert unatkozom.

elég sokáig folytattam gyűjtögető életmódot
matchbox, dunkin shockeys, matricák, pokémon kártyák, különböző filmes kártyák (Star Wars, Godzilla, Tomb Raider, South Park stb.), aztán később ráálltam a dvd gyűjtésre, össze is sikerült hoznom egy kb 500 darabos kollekciót, tele díszdobozokkal, limitált kiadásokkal, fémdobozos kiszerelésekkel és a többi
szerencsére pár éve leszoktam az ilyesmikről, azóta csak a numerákat gyűjtöm :^)

heló

Először köveket
Aztán Zseb Garfieldokat
Utána Szórakoztatóipari Játékszoftvereket
Most Könyveket

yu-gi-oht, meg ilyen csipszes pokémon talizmánokat
most meg a helyeskék szüzességét

Ánon járt már így?

gyerekkoromba bogarakat lepkéket meg ilyesmiket. volt kurva sok és némelyik nagyon szép és ritka
különböző köveket meg ásványokat is gyüjtöttem, de abból nincs olyan sok mondjuk

később yu-gi-oh kártyákat asziszem, volt egy halom tazom is de a legtöbb onnan volt h egyik reggel mikor mentem iskolába az utcákba el volt szórva kurva sok, rengeteg, nemtudom ki vagy mi hagyhatta el, mindenesetre azt szedtük össze. mostan idősebb koromra zenéket gyüjtök, rendszerezem őket a gépen, stb.

70490532
Hogy Sup Forums csalit posztolok?
Nem igazán :^)

minden nap

szeretek a tesókkal kis ratyikat összeverni ;)

#IGAZISOMOGYIÓRÁK

áhh de szeretem ezt a tipikus szubhumán taktikát

Nem mintha egyedül nem tudta volna bármelyikük megverni.
Ha zsebretett kézzel várja, hogy arconrúgják, én azt mondom meg is érdemli.

a két magasabb nigger biztos elverte volna egyedül de ott vannak ilyen manlet niggerek mellette. Azok ellen talán lettt volna valami esélye

Ja, mondjuk így jobban megnézve, azok az alacsonyabb groidok is ilyen kis papírnehezékek voltak, szóval azok ellen lehet lett volna esélye egy az egybe.

>szubhumán fehér béta boi
>van esélye egy fekete harcos ellen

inkább ne erőlködj ezzel. ez kb olyan mint ha egy román hív mást cigánynak

/hun/gary when?

Barátaim!

Ma nem bocsájthatom énekhangom számotokra rendelkezésre.

Hallgassátok hát két hű szárnysegédem mesteri produkcióját.

Üdv: a Mester

youtube.com/watch?v=oG2KXpveFg0

szakadj meg hülye gyökér

kérdezzetek egy srácot aki sikeresen downgradelte a telefonját a Flashtool segítségével.

ja igen és ezentúl szólitsatok hackermannek légyszi

az mér jó?

Na,végigolvastam a Krétakört.

szerintem az új marshmallow droidtól enyhén lassult ez a szar, lollipopon viszont még hibátlanul ment, szóval úgy voltam vele nem dőlök be a telefonzsidónak hogy azér kényszerítsen telefonváltásra mer egy szar oprendszerrel nem olyan jó az élmény, szóval kezembe vettem az irányítást

kéne posztolni

Akkor ma már csak animu?

Még van az a japán novelláskötet amit ajándékba kaptam
De igen igazából Evangelion.
Mondjuk kicsit kikészít lelkileg:
>Haha jól ki fogok baszni a Sindzsivel lmaó
>ennek csak 0.00000000000000000000000000000000001% esélye van de azért próbáljuk meg lol

(Mindezek ellenére azt mondom tényleg talán az egyik legművészibb anime amit láttam (A 6 közül))
(Vajfu harcot meg nem értem,egyik lány se "szerethető" a romantikus értelemben)

De hál istennek már csak 2 óra van belőle hátra.
Ennyi szerintem egy pár hónapra elégvolt a japán animációból.
Művészien beteg egy kultúra.

Más mozgóképet ezeken kívül nem is nagyon szoktam nézni.

Amúgy kösz az érdeklődést.

BBurago autók, niggerlabda kártyák, már csak meméket gyūjtök mappába rendezve

Ne írj már minden mondatot új sorba

lófaszt, nehogymár, te vagy a blade runner

youtube.com/watch?v=W0mleKCNnQs

Írom ahogy gondolom.
Ha eléggé elválasztódik a gondolat a fejemben új sort kezdek.

Mondjuk egyszer már azzal is megvádoltatok hogy valami ázsiai diaszpóra vagyok és azért kezdek mindent új sorba mert azok is majdnem mindig ezt csinálják.

Igazából csak rendezem saját magamnak a gondolatokat.Most ezért kérlek ne haragudj.

jò reggelt buzicsoltz

Kérdezzetek egy 20 éves sráctól akinek épp most kérték el a személyijét a dohányboltban bármit!

Miért fizetsz azért, hogy rákot kapj?

Mert a ráktól talán gyorsabban meghalnék.

Ez az Evangelion egyébként jó kezdő anime lenne szerinted? Gondolkodtam már rajta, hogy rászánom magam.
Más ánonok véleményét is szívesen fogadom.

Tőlem is elkérik pedig 21 vagyok :\

Én 21 vagyok, mindenki szerint idősebbnek nézek ki, két hetes borostám volt (szőrös vagyok, másnak az már szakáll), és elkérte tőlem a héten a személyimet egy olyan csaj, aki alig nézett ki húsznak.

ha csupaszra beretválom az arcszőrzetemet akkor tőlem is elszokták kérni alkoholvásárlásnál, pedig elmúltam már 25

Emlékeztető, hogy a cigizés szánalmas és proli dolog

De az fájdalmas

Szia buzicsocsó.
How's it going?

wow szar lehet ennyire harmatgyenge férfi arcfelépítéssel rendelkezni. én már 18 évesen kurva alfán néztem ki

Emlékeztető, hogy leszarjuk a véleményed.
Az életnél nem lehet fájdalmasabb.

Visszaolvastam a tegnapi fonalakat.
Az a nemibeteg ánon most komoly volt vagy csak csali?

Gondolom új volt a csajszi és part hogy kibasszák az első hibája után.

(Te)ssék

t. hormonokkal túltengett cigány

I'm fine

why are most of the monogatari girls such a irredeemable shit

Nem is kéne fizetned, hogy rákot kapj
Te magad vagy a rák

Írta utána, hogy annyi volt csak igaz az egészből, hogy szokta mosni a makkját, miután rákérdeztem, hogy csak csalizik-e.

Na most ez megint az a témakör amihez én nem értek.(Talán valamelyik "szakértőnket" kérdezd meg)
Kulturálisan meglepően semlegesnek mondanám,az óriás robotokon és a földrajzi helyeken és szereplő neveken kívül nincs benne annyi japán dolog.
A képi világ is is a nyugati vallások és a keleti vallások masszájának tűnik ha az utalásokat nézed.A képi világ amúgy gyönyörű.
Ha neked bejön az hogy 15-16 évesek óriásrobotokban szenvedve mentik meg a világot egy összeesküvéssel a háttérben akkor szerintem adj egy próbát.
Ahogy halad úgy lesz egyre ezoterikusabb az élmény. ("Miért vezeted a robotot?" "Miért vagy itt?" "Ki vagy?" felteszik ezeket a kérdéseket a sorozat több pontján is)

Én mondjuk az anime pályafutásomat a LoGH-al kezdtem.

De mondom hogy nem vagyok szakértő.
Ha halak lennénk akkor te lennél aki egy jó folyót keres a tengerhez, én pedig az aki csak beleesett.

wow rude

Akkor rossz helyen jársz báttya. Ez itt a béták gyülekezőhelye. Aki kurva alfán néz ki, annak semmi oka arra hogy ne az arcát vállalva társalogjon normibookon a Nem mondod kommentszekciójában.

Ne feledjétek, az anime degenerált.

Ti komolyan visszaolvassátok a fonalakat? Én még azt se olvasom el, amelyikbe postázok, nemhogy azokat a napokéit mikor nem vagyok itt

Jó de szerintem Varg is degenerált, szóval ez nem sokat változtat az animéről alkotott véleményemen.

>implikálni hogy van olyan nap amikor nem vagyok itt
Nevetek az életeden, te kazuár szar

ki az a túleai perspektíva?

Nézd meg, érdekes élmény
Olyan szempontból nem kezdő anime, hogy nem igazán lesz nagyobb belátásod tőle a mai tömeganimék világába
Hanem olyan ami anime, de nagyrészt független a médium szokásos rákjaitól, legalábbis a nagyobb és idegesítőbb rákságoktól
Vannak benne ilyenek hogy tsundere, meg harcirobotokat vezető tinédzserek, meg egy-két egyéb gyakori elem persze, de de nem olyan "na nesze bazmeg, tipikus anime" szinten

"Mélyebb" mint a legtöbb anime, csak ne dőlj be azért az "Anno egy zseni és minden egyea képkocka gyönyörű szimbolizmus" mémnek se

Miért, ez ki a faszom?

ÁNON VEZÉR NE HIDD HOGY ÉN NEM SZERETLEK

őszinte beszéd
én dugnám Péterfy Borit

TIÉD A FONÁL

Hát egy 5-10 évvel ezelőttit én is simán

HA POSZTOLOD MIT MEG KELL TENNED

alfa?

rongyosra basznám a már így is rongyos pináját

biztos a belet kiszívja egy grafitceruzából

fujjj undi

Kinek mekkora a farka teljesen őszintén?

Enyém 17 cm

enyém kb 13-14 lehet állva és sebhelyes is :(
majd az esti robotos fonálba postázom

valahol 15-16 közt
nincs kedvem méregetni hől

ezen a postán kekeltem