dominacija se nastavlja
/hrv/
pa kaže
Tko je alternativna desnica u hrvatskoj?
HDSSB?
LJUBI SVOJU ZEMLJU
krv za /hrv/
I jesi protestirao za veća prava plenuma?
:^)
youtube.com
volio bi mozda sa starom zapalit sa cacom ne bas
HKS?
makar su koalirali s njima
smrt čamugama
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
>ON NAS NECE PODELITI
ON NAS NECE PODELITI
HKS su cuckservativci
t. glasao za njih na prvim izborima
>Tko je alternativna desnica u hrvatskoj?
S odlaskom HČSP mladeži, nema više.
Jedino Udruge Obnova i Velebit, ali to nisu stranke.
Ne, drkao sam u stanu na Evu Green.
@70544569
ne trebamo vas vise servi hahhahahhahahahaa
ne vjerujem
Preneseno
rat devedesetih je bio zadnji pravi rat
sad ce sve vise robota na bojisnice
mi smo veci ljudi
pokazi malo humanosti
svi su dobrodosli samo nemojte srat po /hrv/
Zaposli se u nekoj udruzi koja pomaže debelima, oni te ne smiju odbit, a ionako dobivaš plaću od države njima isti kurac
Žali nas Bože, mi uopće nemamo desnicu. SVa sreća su Srbi zadojeni idejom da su HDZovci desnica i da hrvatskom vladaju Ustaška koalicija, inače bi nam se rugali
hrvatska politicka scena je katastrofa
treba nam nova stranka u hrvatskoj
moramo red pillat normije s razumom
ajde ajde u redu
evo ti (you) majstore samo banter nista vise
moj stari je služio na relaciji Vinkovci-Vukovar i sudjelovao u bitci za Vukovar
>Da nije HOS-ovaca, Vukovar bi već odavno pao.
-Siniša Glavašević
Uvijek može programirati.
Misliš na prototipove exo-skeletona ili?
hrvatska politicka scena ne postoji
hdz i sdp i kontrolirana opozicija sdpa zivi zid
nitko vise
samo oni imaju glas u saboru
Možemo se družiti jedino ako mrzite Hercegovce kao i mi.
Moj stari je bio u Oluji, no nikada nisam pričao s njim o ratu jer nije tip osobe koji bi o tako nečemu pričao sa svojim djetetom. Znam da mi je kazao neke snimke, ali to je uglavnom to.
Treba osnovati novu HSP tranku, ionako ih ima deset milijuna, po 30 članova, i onda svojim neodoljivim crvenotabletiranim ustavom ih pripojiti. To bi bila stranka vrijedna saborskih klupa. Onda ne bi Saboru trebali zaštitari. Mi bi ustajali i izbacivali smradove poput Pernara vani
originalno sam mislio na dronove ali u biti da
šta kažeš?
Pernar 2020
Tko sa mnom?
Free alufolija za svakog građana
Odgovor na 2017. je 925.
O da, i to isto.
moj stari nakon pada Vukovara je odjebao sve, i Tuđmana i Hrvatsku
čuo sam priče kako se bivši ministar branitelja Predrag Matić skrivao po podrumima dok ga jedan od zapovjednika tamo nije natjerao da se primi puške
nino mi je jedan od drazih hrvata iz bosne
da i onda predat krunu jebenim mađarima gg fgt
Vodi ga materi, nek ti sestru napravi.
možeš odma izrađivat alukapice i stavljat na njuškalo
profitiraj
di je zivi zid na kompasu uopce?
bošnjo pliz
>taj kalendar
Isto kao i ovdje
Hrvati i Iranci su braća
klauni
t. netko tko je donedavno racionalizirao sve Pernarove ispade
prešao je svaku granicu kad se nije ustao u Saboru za minutu šutnje poginulim braniteljima
Okk Bosdaru davao neke ideje za baš tu sliku.
politicalcompass.org
post results
...
t. Dalmatinac
...
zabrinut dbi
...
iskreno previse ideja imam
>izetbegoviceve zlatne kasike
>zastava turske
>sliku hadzihafizbegovica
>kako bolan nema bosne natpis
>slika efendije Cerića
>slika Komšića
>arapski natpis
>t. poglavnik
...
Ocijenite me
...
kak ste kaj
vidim da ste se razbacali malo po intu
qeq
ovo
TRIGGERED
>apathy
jebem ti mater vraca se
Ili da se napravi više različitih slika za različite tipove glasača.
A niko od nabrojanih likova nije previše popularan trenutno.
dbi ovo je prvi put da vidim ikoga da je odlutao u autoritativnu ljevicu, kako?
youtube.com
/hrv/ u jednom videu
...
jebiga frende preljen sam van ić
>thinks nothing they do matters, so why try
exactly
>vremena kad je news bar jos bio dobar
Nemam pojma, mislim da bi droga trebala biti legalna, okoliš treba sačuvati, ali isto tako majke trebaju ostati doma i rađati djecu te religija ne smije imati previše utjecaja u životu pojedinca. Nešto tako.
>лaтинcкa aзбyкa
AAAAAAAAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХAХA
Čekaj, stani znači ako ja sa hrvackom putovnicom odem u neki njemački grad i prijavim se tamo u neku agenciju za zapošljavanje, oni će mi naći posao sve regularno?
...
jbga nisam dugo bio u bosni
>pikado sa slikom Dodika
ovo je super
Da, ali ne treba ti putovnica, možeš osobnu dati.
...
ne znam jel oni imaju još zabranu zapošljavanja il tak neš, par država ju je zadržalo
uključujući lol slovence
Znači, sjednem na avion, dođem tamo, iznajmim sobu u hotelu, odem do agencije i kažem htio bi posao i dam osobnu, i oni mi nađu posao?! Zajebavate li me to?
ima li kurvi tuka we
Nikakva putovnica. Sve s hrvatskom osobnom u svim zemljama EU (osim pronalaska posla u Sloveniji i Austriji, gdje je birokracija žešća)
ne primaju narkomane
Austrija ima zabranu, Njemačka ne.
lads come!!!!!
onda da, odeš tamo i tražiš posao kao da si njemac
Pa jebote, najzad i neka korist od ovog eksjua, ova informacija mi je promijenila život!
želim ti se posrat u usta
Tako nešto, ne trebaš ni stalnu adresu imati, bitno je samo da možeš primati poštu od burze jer te tako oni pozivaju na razgovore i sastanke i te neke pizdarije kao da vide jel si zainteresiran da nađeš posao il si prijavljen tek tako da možeš reći uredu za socijalu da ne drkaš kurac po cijele dane. Tu se sve preko jebene pošte radi ko da je 19. st. al to je zbog te njihove zajebane birokracije, uglavnom, preko pošte ćeš dobivati ponude za poslove koje će ti slat burza, i ti se moraš na te poslove prijavit.
ne nadaj se nekom jebačkom poslu, radit ćeš na baušteli il neš tak ak ne znaš njemački i tu svako ljeto dolazit u unajmljenom bmwu da se pokažeš malo
I ovo isto, vjerojatno ćeš radit negdje za minimalac ako ti nađe posao, probaj bar osnove njemačkog znati da te ne bi radnica na burzi poslala na tečaje njemačkog umjesto da ti traži posao
zelim da ti jebem usta
koji jebeni kurac
svida mi se ali tekst je bizaran
Znači trebam imati stalnu adresu barem koliko, mjesec dva? Ti pričaš o burzi, a ove privatne agencije, jesu li brže?
...
Očekuj minimalno plaćen posao. Nitko te gore neće dočekati kao "džeka". Uništi svoje kosti, ostavi gore krvi i znoja i vrati se ovdje lagodnije živjeti
youtube.com
i ova im je dobra
Ma frende to radim i u Crnoj Gori, džaba mi škola, samo fizikalu mi nude godinama...s tim što ovdje to radim za 300 eura mjesečno a tamo je minimalac koliko, preko hiljadu
Znam sve, ali to mi je jedina opcija. Čekam sad intervju za kruzer, ali ako ne prođem, možda i bolje, jer onda idem u njemačku sigurno.
Tamo je minimalac od 1200 do 1300 eura. Pobrini se da ti nude smještaj i/ili hranu, inače će ti za život ostati 300 eura. Više potraje 20 eura u Crnoj Gori
Nisam imao dobrih iskustva sa privatnim agencijama, morat ćeš im davati dio svoje plaće, sa NJIMA potpisuješ ugovor znači da ako ti na poslu neće biti dobro, neće ti se svidjeti, imaš bilo kakvih problema moraš sa agencijom pričat a oni te tretiraju kao roba, praktički moderno robovlasništvo. Imat ćeš više sreće i manje zajebavancije ako sam pronađeš posao ili se prijaviš na burzu