/ex-yu/ u epizodi 3. balkanski rat ili kako smo sistematski unisteni od strane Madjara i Bugara.
/ex-yu/ Reunification thread (pokusaj drugi)
Other urls found in this thread:
informer.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prvi
le drugi
ako su mogli nemci i italijani, mozemo valjda i mi
gdje mi ode onaj vogoscanin jebemu
LE ZVEZDA LE MAJONEZA
Kako se zavrsio film "lepa sela lepo gore", nikad nisam uspeo da zavrsim film do kraja?
daj mi svog kurca bogdane
sela izgorela
jel to gledas na tv-u bas sam malopre video da ima
lancano samoubistvo
onom ko rece da je nema lika koji je vise baziran od Dodika:
youtube.com
kakav reunification sva sreca pa su one ustase odjebale na /hrv/, sad su ovdje konci mnogo bolji
kosovo je srbija
nije sine, ali bice opet
GDJE JE /SRB/ HA??
hahahahahaha
mali slabasni srvi, nemozete ni genereral odrzat pa se vratili u ex-yu
nemozete bez hrvatskog kurca DOSLOVNO
...
youtube.com
milan objasnjava
S V E D E D E
hoces preuzeti nase zlato za vriijeme treceg balkanskog rata
jebote koji pacenici
dobro je sto imaju svoj poseban konac da se izoluju od ozbiljne diskusije koja se odvija ovde
U P I S H A N E S E R V S K E G A C E
>ozbilje diskusije
upravo, ima li neko dobar plan za oslobanje Subotice iz Madjarskih kandzi?
šta se ono u Njujorku sjaji?
SUMMONAJMO TAKSISTU
OJ VLADO, JEBEŠ LI RADO
>OJ VLADO, JEBEŠ LI RADO
OJ VLADO, JEBEŠ LI RADO
>OJ VLADO, JEBEŠ LI RADO
OJ VLADO, JEBEŠ LI RADO
grobnica od zlata?
noćas sam u krizi ko toranj u pizdi
jebote zamisli koliko je mozak progoreo onim babama sto neironicno citaju informer
>servi pravili pjesme trumpu
>dobili sankcije u RS i podrska kosovu da napravi svoju samostalnu vojsku
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA KEKED
UGASI GA DOLJE
Vlada je ubojica.
>iskusno ignorisanje
Živim kao šef.
tacno sam znao odakle mu tolike pare
anketa: sta slusate od muzike
neironicno naravno
ubica mekog srca
idj videos i siptarske pevacice tipa bonbon i rexha bebe
OVO je i moj odgovor
nije losa rexhe, ovo sa g-easyjem je jako
kihnuo sam i malko se upishkio u gace hehe
ja samo slusam muziku ironicno
picko
Da si majmunko tražio bi slike da mogu drkati
jala brat je najjači brt
ne zovite vise hrvate da se sede sa nama
na vrhu burj khalife, tvoj sam istanbul, abu dhabi
>ironicno
ovo
Kraljevo reporting in!
...
@70843468
1 dinar je uplaćen na vas racun
Zamolio bi vas da se prestanete tako nepristojno ponašati do Gospodina Vučića. Hvala.
>Danas: Saša Janković 7. februara podnosi ostavku
>Saša Janković biće gost Jugoslava Ćosića u emisiji Pressing u utorak, 7. februara, od 20 časova.
kad mu u sredu kvota sa 18 padne na 1.8 u meridijanu
Kakav crni Jankovic, nece imati ni 3 posto.
jankovic > bazirani bosko > jeremic > seselj > toma > vucic
Gospodin Vucic - 61%
Jeremic - 6 %
Seselj 4 %
Jankovic 2.5%
Obradovic 1%
capuj ovo
jer je rejting Vucku mogao samo da skoci od prethodnih izbora na kojima je SNS imao 48.25% ?
Rejting Vucica je jaci od rejtinga SNS
>Gospodin Vucic
znam da i ja to povremeno radim, al stvarno poseban pakao za ljude koji trolluju podrsku Vucicu
Ponavljam, ja podržavam Vučića zaista.
ne bi me cudilo da neironicno sire svoju propagandu i na ovom sajtu, imaju citavu masineriju namenjenu manipulisanju javnog mnenja
zasto? konkretni odgovori samo
GENOCID
E
N
O
C
I
D
ovo
Uf sto sam se najeo vruceg kravljeg mlijeka i kajmaka, uf, ala, cek
BRRRRR
aah
PFFFFFPRPPFPPBP
jaoo
PRFDFFFFFFFFFBBBFBFFFRRFDDD
uf, uf
puca mi guza
#BezStraha
Radim u jednoj od najboljih IT firmi u Srbiji. Imali smo sastanak jutros sa sluzbom za visokotehnoloski kriminal. Sve vase Viber, Whatsapp itd. poruke se prate, kao i email-ovi i internet historija.
najbolje ribe u srpskoj politici?
Cтижe oпpeмa из Pycијe и Бeлopycијe, зaтo ce зaпaдним фaшиcтaмa жypи, oни би блицкpиг дa зaвpшe ca Cpбимa, caмo пoтцeњyјy oни нac cвaки пyт и cвaки пyт дoбијy пo зyбимa, дpжaвa тpeбa caмo y вoјcкy и пoлицијy дa yлaжe, јep бeз њих нeмa ни дpжaвe.
Odgovor na prvi komentar i odmah ti je jasno ko cita ovo i ko komentarise.
ironican KEK za to gde ja zivim.
i jeste nasli sta?
je l ti se dopada moj kuronja, pederu?
Konkretno jer je uspostavio odlične odnose sa tri najveće svetske sile, Rusija, Kina i SAD, jer je za duplo manje vremena učinio više u evrointegracijama nego žuti za 12 godina. Usporio je proces otcepljenja Kosova i Metohije, povećao plate, balansirao budžet, Hrvate i bošnjake je osramotio svojom ljudskošću tokom afera sa Milanovićem i Potočarama...ukratko ovo.
Jadranka Joksimović je najbolja riba ubedljivo.
ruzna je ko kurac
over 9000 layers of irony
i ko se uopste kandiduje ispred sns, vucic ili toma?
Pouzdano tvrdim da će se kandidovati gospodin Vučić a da će premijerka biti Zorana Mihajlović.
Nasli smo da su se neki kriminalci dopisivali koristeci Drafts u Gmailu.
Spomenuo sam im i Sup Forums :^)
A ko to ne zna na kraju krajeva?
Samo sto treba "cesljati" jedno 50 miliona poruka preko mesindzera, fejsa, wupa, vibera, sms-a, mailova, telegrama dnevno da bi nesto nasao.
Onom kome se prati nesto mora stvarno da postoji valjan razlog za tako nesto, ne mozes da pratis dilera kod koga ces naci droge za 500evra mesecima jer ce te kostati 10x vise cela procedura.
filtriraju se odredjene kljucne reci, tako da mnogo manje poruka treba pregledati
smesno
pa kad bi se to desilo raspao bi se SNS na licu mesta
toma bi odvukao deo stranke, a dacic bi izasao iz koalicije
Bukvalno ovo, mada nam nisu rekli sve naravno, nego su trazili nase misljenje.
nastavak
evo neki mi prica kako rok oslobadja duh, i da se juga raspala jer je rok prestao biti tako popularan.
dacic ce pusiti karu i zorani i vucicu za parce vlasti
kakvo misljenje imaju ovako o nama 4channerima? jesmo dobri?
juga se raspala jer se ceo SKJ pomamio da vlada momenta kad je veliki vodja umro
Šta je smešno majmune tupavi? Toma je magarac koji samo urušava imidž SNS-a i njegovi seljoberi mogu slobodno odmah da idu, a Dačiću bi radila fiokica zbog njegovih veza sa mafijom tako da bi bio miran.
Prate. Preko internet provajdera prate ko je na 4chanu i sta pise, nije nista ozbiljno. Imaju vece probleme nego da prate Sup Forums.
e moj druze, ako ti mislis da je Toma jedini problem u SNS-u i koaliciji, imas ti problema u glavi
> Zlatibor Loncar ubica
> Marjan Risticevic autistican
> Sinisa Mali i Nebojsa Stefanovic plagijatori
> ...
Pa nije, ti si ga spomenuo jebem li te u glavu mutavu!
e ovako nudim nesto veoma drugacije,nikakva kliktanja za 0,000001dolar niti gluposti,(sve ovo gore je spam i ugl prevara i zarada je miiizerna ni da pokrije struju koju ste potrusili radici zadatke)nudim nesto 100%legalno
morate biti punoletni,imati kameru i licnu kartu,izgled neeeeee bitann,mogu i parovi…ozbiljna je lova u pitanju(kolko ste spremni da idete i do 1000,2000evra na noc) tako da molim daa se na mail jave samo ozbilji…morate biti spremni najmanje da flertujete sa strancima,nemorate se skidate ako ne zelite,nekad mozete tipa samo da jedete,pusite cig,pokazujete samo stopala i mnogo da zaradite…ako mislite da ste malo slobodniji javite se ,sve cu o objasniti,nema nikakvog ulaganja!!!ne treba vam paypal niti bilo koja kartica…jer cete nju dobiti i odete na najblizi bankomat i vucete pare….izgled ponavljam nebitam,cak i ako imate 50god i gojazni ste a zelite da zaradite javite se.ovaj posao u svetu je veoma popularan jer se radi od kuce,i koliko vi zelite,1sat ili 10sati….molim ozbiljne da se jave,ako treba slikacu zaradu,i karticu i sve da ne ispadne da je neki spam …neozbiljni zaobidjite!!!!!hvala
ako toma ode stranka ostaje samo na vucicu jer su svi tamo oko njega kompromitovane moroncine, prosto lako mu je da zablista pored takvih
ne znam koliki uticaj tamo zorana ima ali je ona klasa za sebe u poredjenju s ostatkom stranke
živio /ex-yu/
Zoranin uticaj na Vučića je uticaj tacne na toplu šoljicu kafe.
da ali realno nije dobro da stranka pociva na iskljucivo jednom coveku, onda se dolazi u ovakvu situaciju da nemas koga drugog da istaknes kao kandidata osim sebe jer su svi oko tebe debili
to ne gledaju ljudi nego zene
jebobi
Kolko kida ova stvar
Imam 21 godinu i napokon sam jebo jucer i skinuo si društveni teret "djevca" s leđa
Život je i dalje sranje dbi
kako se osecas nakon sto si prokockao carobnjastvo