Da li je Sasa Jankovic poslednja nada Srbije?
/ex-yu/ edicija politika:
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
index.hr
youtube.com
twitter.com
prvi za veliku bosnu
>Bosnu
implying da tako nesto ima bilo kakvu osnovu da postoji
isto vrijedi i za sve """velike""" ovdasnje drzave
true
ali sam rekao bosna, ne velika bosna
stajaznam, o tome bi se definitivno dalo polemisat
daj je labilna drzava ovakva kakva je sad, to stoji, samo kako problem rijesit bez da bude puno kmecanja
Sa jedne strane je Bosna a sa druge Srbija.
Dal neko može da pogodi koja je koja strana?
levo srbija a desno bosna, pogled prema makedoniji
cudo jos nema onog "Gospodin Vucic 61%" lika
Ako nam je Sale Utoka poslednja nada onda svi treba da popijemo mišomor i kolektivno se samoubijemo.
TRIGGERED
Samo što sam ušao. Vidim da se drugosrbijanska žgadija sprema na nekakve proteste, verovatno će i rumune da uvezu pošto ljudstvo nemaju, prošli put skupili 3000 patkara i još hoće na ulici da menjaju legitimnu demokratski izabranu vlast gospodina Vučića i SNS. E pa netje da može!
desno bosna (Republika Srpska) tj. ova strana sa koje gledamo
jesam u pravu?
trik pitanje, s obe strane je srpska zemlja
Ne.
Ne,moramo poštovati teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.
Ne, moramo postavati suverenitet i teritorijalni integritet Republike Srpske
Ne moramo poštovati teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.
Ovo je jedina prava opozicija u Srbiji.
a ja mislio da su u zavetnicima samo sponzoruse ruskih tajkuna
>teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine
zajebi me s tim
>sponzoruse ruskih tajkuna
Kad to spomenu, podseti me na mog bivšeg šefa u Gazpromu.
Radio sam kao obezbeđenje u centrali i dođe taj Rus, neki obaveštajac kako saznah. Lik uveo neka nebulozna pravila ponašanja, a jedno od njih je da niko ne sme da uđe a da nije obučen u odelo, sako, pantalone, cipele itd.
Dođu tako ovi iz firmi koje sarađuju sa njima, dakle svi živi, iz pivara, konditorska industrija itd. i momci obučeni normalno i ja ih vraćam sve.
Posle mi sekretarica njegova, inače je dobila posao tako što zna ruski jezik a škole nikakve nema, dođe u kabinu i vrišti kako hoću firmu da dovedem na doboš i ostale seljačke gluposti. Ja samo radio svoj posao kako mi Ruja rekao.
U Gazpromu ovde se nakotilo naprednjačkog smrada da je to strašno, mene su konstantno minirali jer se nisam mešao sa njima i radio svoj posao mirno.
Dođem na posao, sednem i čitam knjige ili gledam serije na fonu. Radio i za NG, Božić, sve praznike i nisu mogli da me skinu sa posla nikako, na kraju sam sam otišao jer sa licemernim dudlerima nisam hteo više ni posredno da sarađujem.
a samo je pitanje vremena pre nego sto izgladimo odnose sa hrv i rasparcamo bosnu ko sto je trebalo i biti u startu
dodika na goli otok
jos samo pitanje sta raditi sa nesrecnim bakirom
rate?
na 24 rate
she looks like those latina weather girls.
Kako se preseliti u Sloveniji
cigani pojdite v Bolgarijo.
...
druze sasa mi ti se kunemo
Be careful who you share your pics with you semi turk subhuman
>I am a sysadmin for a major international company and I am going to abuse my position to force millions of French normies to view pro-Marine Le Pen propaganda videos over the next few months. I will continue doing this until I am caught and fired.
KEK
Ah man I wanted to post them
>Sup Forums
I wish you people stayed there.
Nikad nece shvatiti...ameri shilluju za rokfelerovog ljubimca trampa, a francuzi za jevrejsku pudlicu i oceubicu le pen...
bazirana major Helena na Prvoj sad ima ispovest
>J..... mater svakom ko mi kaže da je ovo bio hir!
previse tvrdo
Vucicev sastav iz 4. osnovne
Čovek koji voli svoju državu.
Hej Faggots,
Moje ime je Ivan, i ja mrzim svakog pojedinog od vas. Svi ste vi masti, retardirani, ne-mrtvih priroda, koji provode svaki drugi njihov dan gledajući glupe dupe slike. Ti si sve što je loše u svijetu. Iskreno, ima li tko od vas ikada stečen bilo maca? Mislim, mislim da je zabavno ismijava ljudi zbog svoje nesigurnosti, ali sve odvesti na novu razinu. To je još gore nego drkanje na slikama na Facebooku.
Ne budi stranac. Samo me udario sa svojim najboljim metak. Ja sam prilično savršen. Bio sam kapetan nogometne reprezentacije, a starter na mom košarku. Što sport igraš, osim "jack off golih izvučeni japanskog naroda"? Također sam dobiti ravno-a, a imaju lupanje vruće djevojka (Upravo me je iznenadio, Sranje je bio toliko gotovine). Vi ste svi pederi koji su tek trebali sami ubiti. Hvala za slušanje.
Pic Povezano: To je mene i moju kuju
onu tanju vojtehovski, smrdljivu jevrejsku kurvetinu, bi tako slatko mrznjojebao
>moje ime je Cuckvan
Thats it for the sloveno-serb, we'll never see him again I guess. Why serbs always post doxxable data on Sup Forums? Is it because pic related?
PRAVI fucken JOHN je ovdje.
Ja sam bolesna od vas jebeni kuja poziva moju kuću svake noći u 3 sata ujutro tražeći "BATTLETOADS" i sayin 'glupih Fresh Prince stvar. Stvar je u tome, ja stvarno ne mrzim te masne gubitnici koji imaju kako bi se glupe laži kako bi se osjećali dobro o sebi, da si u pravu. Zašto jednostavno ne isprobati pranje lica i promjenu flanelsku košulju jednom u neko vrijeme, a možda vam neće držati dobivanje svoje IRL dupe udario dečki poput mene i grah pod nazivom "peder" od djevojke poput ove (moje kuja).
Zato vas sve jebati za stavljanje riječi u usta, znam da sam još nije savršen, ali ja sam na putu. Vratite se gledajući Star Trek i igrati Mario ili neku glupost sranje, ja ću biti na plaži uzimajući hit na pilići da nije mogao ni zamisliti a kamoli susresti u stvarnom životu.
Prestanite objavljivati moju sliku.
- Ivan
baziran?
Serbs are the oldest nation in Europe & show some respect you non-nation.
not surprising considering everyone who had some brain left during 90's and 00's
>diaspora
>brain
Yeah, idiots who aren't capable of doing anything but cheap immigrant labor have some brain.
Also
>trusting meme IQ maps
Seselj, zavetnici, treca srbija, glisic, fajgelj, 1389, dss i ostali kvazinacionalisti su vuciceve marionete kojima pokusava da razbije i anestezira desnicu u srbiji
OVO
SAMO DVERI I GOSPODIN BOSKO OBRADOVIC
mislim da je ciljao na pokret socijalista a ne dveri
Dajte neke dobre slike ili video linkove, valha se vaciti jedna drkica.
Zrtvovao bi se za Srbiju i odvalio je od kurca.
youtube.com
topla preporuka
I ja bih nagnao babu dbi
ja levo
uhhh koji T H I C C
bugari ____?
cigani
gejevi
serbia literally a shit hole for bulgarian lion
>ponedeljak
>mrtav tred
>ook samo normani postaju ovde
O V O
B
O
Who dat?
gledo sam juce i dalje me tera na razmisljanje
Zasto su se hrvati odcepili u poseban tred?
MI SMO SRBI SUPERMENI!
Vecni crvatski guzobol.
a stvarno bi mogli jedan dan napraviti /vel-srb/ sto spominju rvati, cisto da ih baitujemo
> Vas Istrane treba silovati, istrijebiti, a zemlju kemijski bombardirati da ne urodi ni korova u narednih dvjesto godina
ma daleko im lepa kuca, neka ih nek smrde tamo
...
lmao koji kurac bugari postaju slike sa periscope nekom slovencu u ex-yu
sta se dogadja ovde
koji si sad pa ti kurac, EU zastava
Palimo mi EU zastave
Vucica nece srusiti proevropsko liberaska politika,ta prica je potrosena i nema sanse da djb i ds zajedno dobiju preko 20% Jedina realna opasnost Vucicu preti sa desnice koja ima kapacitet da mu otme glasove koje je navato pricom "ma nisam ja zaista evrofanatik to me oni teraju ja sam vas" zato i ima seselja da pokupi glasove ljudi koji su prozreli njegovo glumatanje. Ceo grad je ispisan grafitima Dveri ustase, sto jasno govori da je Vucko mobilisao kerove sa zvezdinog severa da napadaju jedinu opoziciju u Srbiji.
DJB moze biti koristan jer ipak nije toliko izdajnicki i evrounijatski kao nekada LDP i moze se razumno razgovarati sa njima.
cucete u vijestima sta sam uradio
Lijepite maloljetnice masne
>073 ▶
>Vucica nece srusiti proevropsko liberaska politik
podsetnik da "trampe srbine" memove forsiraju informer i vucicev potrcko seselj
a ja sama
cudno svima
e bas ZATO sam enigma
A sta je radio informer pre izbora? Cutale picke jer su znali ko je sef njihovom glavesini vucku. Sad samo igraju kako vetar duva i guraju to bezidejno nacionalisticko lozenje tipa voz i trampe srbine.
Opet ponavljam njihovi glasaci su desnicari i zato imaju razne djuke bizone i vucicevice da "objasne" narodu da je dobri vucko veliki patriota.
Kad taj balon pukne nema im spasa.
"Volim kada mi sišu spermni iscjedak iz penisa."
- Bogdan Laban
Pozdrav ljudi relativno nov jel' ima netko da me uputi?
dinamoooo
dinamooooooo
dinamoooooooo oo o oo
Auuu pogodili vas bugari pravo u kompleks
koje su ovo zablude
celokupna srpska desnica mozda ima oko 20% podrske u vrh glave
ako pricamo o desnom centru (DSS, Jeremic i ostala gamad), tu je vec druga prica
Nikad nisam jebo (tri tacke potvrdjuju)
>bugari
hahahaha oni su bukvalno majmuni. Ja imam buraz u svojoj sobi višu od prosječnog IQ-a bugara.
ex-yu doslovno mrtav odkad su hrvatine otisle
pa vi stvarno nemozete bez hrvatskog kurca
kekeke 2. domovinski će bit ratovan memama
VELIKA SRBIJA?
PRIJE DA JE VEOMA SMRDIJA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAH
Na izborima neće doći ni do kakvih promena, ko na vrtešci će da se menjaju izdajnička govna. Samo ustanak.
al ova opsednutost naseg naroda izdajnicima i placenicima mi je najnejasnija
jedina podela u srbiji je zapravo ona na obican svet i korumpirane gnjide koje su trenutno na vlasti
Trenutno su na vlasti jedni, opozicija ce sutra biti vlast i postace korumpirane gnjide i oni. Problem je sistem, demokratija takozvana.
Kada su pricali Dverasi npr. kad mi udjemo u skupstinu, samo da udjemo pa ce videti Srbija pa ce videti Vucic...nista se nije desilo, pojeo ih sistem.
Obican svet se i ne trudi da ga promeni, vec cuti i trpi, ili odlazi odavde.
evo ih maloljetni cigani opet poceli sa svojim koncima
a dako vise otkuca ponoc da odu u krevet majke im se najebem
...
ljudi zivot je prolazan, shvatite to. Samo je vasa drzava vjecna. Mi kao stanovnici drzave se radjamo i umiremo vijekovima ali ona je jedna jedina. Zato morate ostat u svojoj drzavi i borit se svim snagama za napredak. Zar postoje ljudi koji su toliko cinicni da zrtvuju drzavu za komfor i udoban zivot u drugoj drzavi? Gadite mi se
neironicno se slazem sa bosancem