/ex-yu/: PERNAR x BOSHKO grade novu jugoslaviju
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prodavam droga koka herc piko amfet treva a u
100 leva na gram za belo i imam 50 hapove DNP
email - [email protected]
ko ne bi je peder
treci za ruskinje
Zasto je u srbiji incest popularan?
Kakvo je stanje u drugim zemljama
jako mnogo incesta je mozda i jedino objasnjenje zasto nam zemlju vodi ko je trenutno vodi
t.Licni stav bogalj
LAZEM TE DA IMAM NEKOG
NEKOG KO O MENI BRINE !!
Srbija nema normalnog politicara, bukvalno
realno gledano, jesu meme, ali dosta je bilo makar ima edukovanih ljudi ako nista drugo
Vucic je objektivno najedukovaniji i najlukaviji
i objektivno najvise laze
pa i ne bas
ako su pravni fakultet mogli zavrsiti Nela Kuburovic i Struka, mislim da to dovoljno govori o nivou obrazovanja te ustanove
nemoj da mrzis igraca, mrzi igru
sta ti to znaci? pa svi znaju da je sustina politike u laganju
nece on skoro nigde, zna covek kako da se drzi kontrola , prvo svi glavni mediji rade za njega, samo sa tim je pokrio 90% nacije i protok informacija koje samo gode njemu
ne govori ama bas nista o ustanovi nego o samom predmetu i zanimanju
govori mi o nivou mozga koji je potreban da zavrsis prava sto znaci biti pravnik bilo gde je u svetu je go kurac dok biti inzenjer elektronike je cenjena stvar bilo da je ETF u beogradu ili MIT u americi
jedini fakulteti koje cenim su:
matematicki
elektrotehnicki/elektronski
masinski
medicinski
valjda o ustanovi govori najvise to cime se bavi, tako da nisam mnogo pogresio
a kapiram po ovom ETF da si ti ovaj (pored mene) sto podrzava raduleta
ja najvise cenim ove ljude sto rade na njivi i sto odvoze djubre iz kontejnera u noc
ne podrzavam ja nikoga, ETF sam onako samo naveo posto je tu blizu pravnog u beogradu a i studirao sam ga
jesu rispektabl koliko toliko, al razni olos upise masinski iako fakultet nije los, a problem sa medicinom je sto negde oko druge godine svi postanu elitisticka govna
ovde pricam o BGU, ne znam koliko je drugacija stvar po srbiji
ak ti ne smeta sto pitam, uspesno ili neuspesno studirao?
Druzim se sa dosta ljudi koji studiraju medicinu i visu medicinsku, sve u svemu su ok.
Previse prelepih devojaka, dosta njih nije ni svesno koliko su lepe, streberke su uglavnom.
Najveca govna su sa filozofskog i pravnog.
>filozofi
Mislim uglavnom bukvalno na filozofe jer tripuju da znaju sve
>pravni
Jer su nabedjeni da su neko jaje a u stvari su go kurac. Krenu da jebeno dolaze u sakoima na faks, ajde mars.
Ja sam ti na softw. in. i iznenadjen sam bio koliko su ljudi normalni, nisam tako nesto ocekivao na pmf.
nisam ga zavrsio
ne znam kak je na pmf-u ni dal je novosadski/beogradski u pitanju al ovi SI likovi kod mene na etf-u su cesto neki tezak kancer od ljudi, cast izuzecima
a ovo za sakoe inace znam, vidjam ih ispred pravnog a i znam par ljudi koji idu na prava
sad ne kontam jel prozivate zanimanja ili ljude koji studiraju ta zanimanja posto jedno ne povlaci drugo
zasto si ga onda i upisivao?
Imamo par ljudi koju su cudni, ali ne na los nacin.
Nekako su previse ulicno glupi, ne prepoznaju sarkazam i tako to, a studenti su 10/10.
ja ovo kazem i za studente i za zanimanja
Ne mogu da razumem ljude koji upisu neku umetnost i glume jaje 5 godina, posle rade kao konobari
vise tip ljudi koji ide da studira nesto, ima stvarno izvrsnih i postenih pravnika, i jako umnih i skromnih filozofa, al uglavnom su djubre dbi
>primer:
>jebene levicarske organizacije po filozofskom tipa marks21
filozofski prvi kada treba bilo kakav protest
jebeni studenti od 40 godina se bune jer ne mogu vise da studiraju
filozofi koji organizuju proteste po drugim fakultetima ukljucujuci etf
probali da naloze studentariju da blokira etf al su ih ovi oterali u pizdu materinu
da potvrdim da sam pametniji od toga i da samo trosim vreme
utripuju ljudi svasta zbog faksa na kom se nalaze, kompleksi su cudo
Secam se na ETF-u ljudi koji su dolazili u dzemperima i rolkama ,glumeli neke inovatore a totalni streberi bez grama ambicije i maste. Najvise sto su postali je obicni radnici negde. ETFovci su mozda i najljigaviji smradovi koje sam upoznao.
Kod mene ne pamtim da je nekada bio bilo kakav protest
voleo bih da mogu da branim ETF, ali stvarno ima takvih ljudi
kak god da okrenes kancer je svuda, na etf-u su u proseku malcice bolji s matematikom, al se na kraju svede na to
Svi kukaju za tu matematiku, bas bih voleo da vidim neki njihov kolokvijum, koliko je teze od moje
ono sto sam primetio na etf-u doduse je da ljudi koji zapravo zavrsavaju fakultet i uce gledaju svoja posla
uvek su ovi sto 20 godina studiraju ti koji hoce da organizuju proteste, vode studentske organizacije, organizuju job fair-ove i slicna govna, oni najneperspektivniji
ne mislim na ispite iz matematike nego na prijemni, radio sam prijemne od proslih godina iz matematike za vecinu ovih domacih fakulteta i dbi jedino je ovaj na etf-u bio problematican, masinski je po tom pitanju ubedljivo najgori
Nekad sam se lozio da su ljudi koji se bave prirodnim naukama "iznad" ostalih i da su zbog toga bolje drustvo i bolji ljudi. Ali to je bilo nekad kad sam se tek ispileo iz srednje skole. Nista to ne znaci, cak i u vecini slucajeva samo pojacava komplekse koje vuku celoga zivota pa onda postanu jos gori ljudi. Ionako su svi tamo zbog le sigurnog posla i para. U startu pada u vodu cela filozofija i poenta inovacije i nauke kao nauke, nego je samo sve suvo strebanje da se polozi ispit i samo udri dalje. Niko zivi nije hteo da prica o eletrotehnici, o nauci uopste, svi su samo bili usrani od zivota i fokusirani da ko roboti to predju i da se srecno zaposle.
ja nisam tu zbog sigurnog posla i para osim ako je pri mojoj katedri i veruj mi da znam dosta takvih ljudi
ali da, mnogo je vise onih koji dolaze zbog sigurnog posla (programeri uglavnom) a nemaju ni sposobnosti da zavrse fakultet
>mnogo je vise onih koji dolaze zbog sigurnog posla (programeri uglavnom) a nemaju ni sposobnosti da zavrse fakultet
nije valjda da mislis da je programeru potrebna diploma?
nas bukvalno svi rade a zavrsilo je njih cetvoro
>generacija 2011/12
to samo govori koliki je meme RTI, nema ni C od Computer Science kako to zapad zove, nego jeklasicni code monkeys odsek
upoznat sam s nedostatkom kadra na trzistu, cak sam razmisljao da i ja trazim posao na toj strani tokom studija iako sam drugi smer
SI-jevci su po mom misljenju i gori od RTI-a
zato mi gospoda sa MTT-a uzivamo slobodni od sljama jer nas ima 5 na smeru
>zapad
Troje je u Microsoftu
Dvoje u Americkoj firmi
Par nas je u Svedskoj firmi
a ostali domaci
dbi mislim da nije nista bolje ni na zapadu
fakulteti su precenjeni
ovo
ko hoce da uci on ce da uci, ko nece njemu nema spasa
i sta radite? programirate "appove" na mobilnim telefonima hahahah Ocete sta novo nekad izmisliti ili cete samo izmisljati toplu vodu u krug?
glupani hahahahah
jel da anone, stvarno su glupi ko kurac
mislim da programeri ne mogu da se pitaju bilo sta jer su stvarno ispod akademskih krugova, pridruzite se indijcima i tisina
Komercijale aplikacije za firme, tu spada sve, od veba preko desktop do telefona
Sta ti mislis da bi trebalo da se radi?
ma programiranje je kurac
opsta elektromagnetika, e to je vec zanimljivo
bogdan i ja nagi plešemo gangam style
nikad nece dostici nivo patricija i zaviriti u tajne univerzuma i fizike
plebejci nek smrde u javi i html-u i nek se ne javljaju
bogdan i ja nagi igramo srpsko kolo
...
>nivo patricija
O V O
V
O
ja cenim sve faktete i poslove dbi
radi ono sto volis bajo moj
ko mu ga dodje ta Patricija?
t. autista
oni su bukvalno botovi
Samo preko njega mrtvog.
ulazim na steam, oce neko dota2 pre spavanja
>ovo govore preko interneta i kompjutera koji su postali tako funkcionalni zahvaljujuci programerima
ja sam na telekomunikacijama rodjace, fakat su ovi moji odgovorniji za internet, nije to za dzabe TELEKOMUNIKACIONA mreza
Igram samo onu novu mudjinu igricu sa kolima koja sutiraju loptu u gol.
Prava gospodska fotka
pa bez programera ta vasa mreza bi bila go kurac, tako da trebate im biti zahvalni jer su bukvalno sve, pa i ovu trenutnu komunikaciju koja se odvija na ovom sajtu, oni omogucili
ma programeri su guzo buljo
programiranje, konkretno automatizacija/robotika je buducnost ma koliko se neko ne slaze s tim
Ako se vodis tom logikom onda je matematika bitnija
jer kad pogledas informatika ti je grana matematike
Masinsko ucenje
>odem na cugu s ekipicom s faksa
>pola ih bulji u mobitel
>druga polovica prigovara o faksu cijelo vrijeme "le teško le ne da mi se učit"
bolje da sam ovdje ostao
>prirodni "naucnici" u mom dredu
JA VOLIM BITI /HRV/AT
>Masinsko ucenje
i to, mada to masinsko ucenje se opet koristi za automatizaciju necega a to sam vec spomenuo
>Ako se vodis tom logikom onda je matematika bitnija
u vecini slucajevima da, kao u ovom sto si vec napomenuo
A TI MOJA TIHA PATNJA
moj crni andjele
slomi mi srce
budi zlo
budi dobra, budi losa
BUDI DAMA!
ajmo, imal koga
jebo ti pas mater i ja furam i3
SAMO NAPRIJED LUTKO LIJEPA
dođi na playtoy da te razvalim u beli, pinklec jedan mali
jel istina da se žene pale na nerdove
nemanja?
kakav nemanja?
marko javi se pls
srdjane odgovori mi ako si tu
nazalost ne, ceo tvoj zivot je bio laz :(
dosadno mi je dajte da gledam neš
Koji je vas najbolji momenat na ex-yu?
Moj je kad sam igrao Evropsko prvenstvo u bacanju novcica sa jednim anonom iz Hrvatske.
>moram se u 7 probuditi
Brt samo ne spavanje samo pravi niger sati
ima ih vise, al mislim da postoji jedan user iz Hrvatske s kojim uvijek rokam dobre meme, sad ne znam dal je to jedan te isti ali postoji mogucnost
The Night Manager
ko je pobedio, hrvat jel da?
GLEDAJ VIDEE DAMIRA RIMCA!!
kaj je u 7
jebote kako je Eva Braun bila dobra picka
znao je Hitler sta valja
da ;--;
moram kaficu BOGDANU skuhati
>dobra picka
ta kurva je poljubila drugog covjeka
Od danas na svim kioscima u Srbiji, Crnoj Gori i Bih novi broj najtiraznijeg tabloida SVET!
ALO KLOKAN MRS
t. kruškica