/ex-yu/ staro izdanje ... ali da li je ? :^)

...

Other urls found in this thread:

youtu.be/ckYVNk5SYMM
twitter.com/AnonBabble

Vrati se na vukajliju maloljetno govedo
":^)"

ovo

...

100% meho hrvat

...

zapravo je ovo bio mamac
dosao sam ovdje ove godine
hehe
ili jesam li?

>5% balkan
hello my brothers

e aj vrati se vec jednom tamo pedofilu usahli

Nemojte se svadjati i hejtovati medjusobno, to jebas ono sto ((( oni ))) zele. Zaboravite na razlike u religiji i zastavi, nek nas ujedini cinjenica da nas i istok i zapad mrze sve podjednako i da smo za njih podljudi.

odjebi puni smo

iskreno se nadam da ćeš večeras umrijeti u snu

stara ti je puna
mene

srbi su deca izrailja

UBI

ćao anone

jel pijes pusis i jel se drogiras?

moja baba je umrla

CAO KAKOSI
DESI

ja sam ju ubio
od kurca

>nek nas ujedini cinjenica da nas i istok i zapad mrze sve podjednako i da smo za njih podljudi.
Obo

nepristojan

jedna profesorka me jebe pogledom na predavanjima, neznam sta mi je ciniti

Stvarno nisi smesan i grozna si osoba

daj slike

VRATITE AJVARA MAME VAM JEBEM VASU SRPSKU I SLOVENSKU

mamata vam jebatata*

Filtriran si ciganeee!!!

na kuratata

Dogovori sa njom neke konsultacije, pa ako prihvati, na konsultacijama probaj dalje.

ma filtriram ja tvoja stara u picke stavim i filter kada sprica kad ja jebem da izadje cista tecnost mame ti jebem vrati ajvara

okreni pogled za 360 stepeni i bice dobro

nedam slike, al u pitanju je jedna lepuskasta zena od nekih 45-50 godina, niska i vitka, lici malo na nedu arneric

Momki ja mislim da ono pokusava da govori

Ljudi molim vas ne slusajte ovu budalu!!!

Bolje moje napade shitpostanja "VIDI BMW STA JE BILO PICKE" nego njegove umotvorine da slusate.

ko ne voli crne andjele taj ne voli exyu

right then lads
who's landing here? /ex-yu/ residents get discount
me and the squad are booked up ready to mop up some yugoslavian fanny

vrati teritoriju mamu ti jebem

vrati staru srbiju, vrati ohrid

vrati grcima sve sto si im oteo cigane

boli me kurac za tvoj sirotinjski ajvar

na zrće dolazim jedino prodavat drogu jazavcima poput tebe hehe

Moj otac ima dve cerke sa dve razlicite crinkinje prestanite da me okidate molim vas

molim te reci da si ti jedna od tih cerki

don't care

podsjetnik da je narkogorac ubio svoju djevojku

i envy you
have to check up with some friends
i watnt to go to a festival too

realno koji kurac, nikad nisam ni probao ajvar...

Za rat je kao i za ljubav potrebno dvoje, kapiram da smo mi napali prvi i da smo bili ti koji su vrsili pritisak na Balkanu ali nije istorija tako crno bela. Ne opravdavam postupke Milosevica, ali mislim da vas je napalm bombama sravnio sve do jednog onda bi se "izjednacili" sa tim Jasenovcem. Vi Hrvati zaista ne shvatate da ste samo tim cunom pali na najnize grane i pricinili mnogo zla, to nije bio rat, to je bio kukavicki i podli zlocin sa vase strane. Jebote ja sam barem objektivan i kazem da Srbi nisu cvecke i da nas je zapad posteno odradio kao i sve narode oko nas (ne svaljujem krivicu za nase neuspehe na drugoga) ali vi nikako ne kapirate tezinu, brutalnost i kukavicluk kao i okrutnost samo tog cina.
Nije to muhhhh Jasenovac fora, koji vam je kurac, jel su vas ucili od malena da je to bilo nesto minorno pa ne kapirate.
Ja vas ne gledam kao neprijatelje i za to sam da se vise izglade ti odnosi, umara svakog normalnog coveka zavadjenost ova Balkanska.

Ja imam penis, obrijanu glavu i musko sam ali hvala

>glupi montenigger pokušava da izmami neki (you)

write in Glaswegian pls

Dajte jedan razlog zasto ne bi dopustili Presevsku dolinu, Sandzak i Vojvodinu da se odcepe?

ma nismo mi ukrali vasu ssrbiju vi kradete ajvara

>zrce
>fanny
lol have fun

pricaj nam o svojih crnoandjeoskim macehama i polusestrama

Na balkanu ima previše država ne trebamo još

Hehe ali nece ga dobiti

tako je, a počet bi mogli aneksijom zlovenije

Koji si ti retard, vidis mene ne trigeruje tvoj post, mene "trigeruje" zato sto takvi ljudi poput tebe postoje, ti si zaista jebeni degen, ali ona teska degencina koja je prosla sve faze sazrevanja i sada je "zrela" devijantna trajno ostecena osoba, pesimista u dusi, negativan pogled na sve, prosecno inteligentan ali se trudi da "doskoci", ozbiljno ti smeta kada vidis da drugi vode zivot, ono sto ti nemas. Verovatno si bio totalni anonimus kroz ceo zivot a sada je ovaj bord ovde nesto gde imas svoju "rec".
Vidis i ovde svako normalan bi rekao da je u pitanju jedan tuzan lik kao ova zaba Problem je sto je vecinski exyu daska puna likova poput tebe i onda tu nema rasprave neke, naravno da je slicnim likovima koje iskreno zovem luzerima jer i mislim da mnogo vas i jeste to, LUZERCINE klasicne lepse da vide uvredu na moj racun pa makar bio to i onaj stvarno glupi shop ono sa downovim sindromom lika i mene koji ja ne kapiram.
Paznje mi nije zafalilo veruj mi, ja ovde dolazim jer u neku ruku i volim Sup Forums retarde, to sam rekao vise puta, exyu je ono....i ne dolazim vam ovde cesto kada sam na 4chanu, vise volim na biz ili nesto nego ovde.
Sta ti pricas o mojem postovanju slino bosanska jebena, idi jebi koze tamo koje boli glooooova i postuj govna kroasane i ostala sranja.
Meni fali paznje pa je ovde trazim, jebem ti budalu, za razliku od tebe 2-3dana za redom saljem slike iz drustva jer vas to trigeruje, evo i sada ce da mi dodje ortak gajbi a uvece cu kod ribe neke. Hoces dokaze i za to, da vidis prepisku sa ribom i da ti slikam timestamp kada mi neko dodje ovde? I meni da fali paznja jebenog retarda koji ima moj folder i autiste koji gura kurac u kroasan!?

dbi vi samo slobodno

ostat ce ih isto
presevo kosovu
sandzak bosni
vojvodina hrvatskoj, madarskoj i rumunjskoj

neironicno bih ubijao engleze po srbiji da nisam mlohava sisica

Cale cesto obilazi centralnu ameriku
Jedna je sa dominikane a druga sa jamaice
Nisu mi nikad bile macehe, i one su relativno mlade
Jedna u 30 i nekoj druga u 20 i nekoj

ne, treba vojvodina i hrvatska da naprave konfederaciju i da udjemo u v4

...

Ti si ono što se dogodi kad čovjek preozbiljno shvaća ex-yu. Aj popij malo kafice da se smiriš.
Tverkujem u jebenim tangicama.

je li razočaran ćale što mu nasljednik nije jebač ko on nego djevac koji posta žabe?

am no scottish pal

hehe cenim iskrenost
kada bih te video da radis tako nesto samo bih ti prisao i kucnuo u bradicu i ti biH pao da spavas odmah jel jasno ?!

>neironicno bih ubijao engleze
bas me zanima kako bi to izgledalo
kad bi neko isao ironicno ubijat engleze

kao ono, bam bam bam, ej eheh samo sam se šalio
ITS A PRANK BRO
samo šala frende ehehe

gravče na tavče dar bogova

Jaooo evo ga mangup, sto se kurcis ovde, jel te sramota sto su te tukli ko sisu, nije sramota dobiti batine sramota je dati da te neko bije ko picku kakva jesi, onda si eto "hihi" decko sa interneta koji prica o cmaru jer je postao feminiziran od silnog maltretiranja koje je pretrpeo samo zato sto je pickica u dusi, mozda je i nasledan gen tako da nemoj da se razmnozavas. E sada iz toga svega ima i malo revolta u tebi pa nesto kazes ovde "opasno" taman toliko da mi nije sve jedno sto ti ovo pisem. Sreco moja, moram tako da te zovem, ti bi bio taj koji pusi kurac i glumi pedera kad bi se nasli, znas to prvi ti a onda ja.

a makedonče na slonče?
ahahah to sam sad smislio

tako je

SLUSAJ VAMO SLAVOJ ZIZEK VRATI NAMA AJVARA DA NE BUDE RAT

shame

trainspotting 2 is supposed to be shite tho

ček to sam negde već vidio, odakle je ova pasta

jebo ti trejnspoting mater

Ima on dosta naslednika osim mene
Bio sam pre dva leta u nemackoj da jebem jednu malu i pusim travuljinu sa parama koje mi je cale dao hehe
Nisam jebao od tada i to je bio najbolji period u mom zivotu, ma da je to bila luda kurvetina

PREDRAGI MOJ ALEKSE. AJVAR JE SLOVENSKI I SAMO SLOVENSKI IZUM I PRODUKT. AJVAR ĆE UVJEK BIT NAŠ. JA UVJEK STAVIM AJVAR NA KURAC KAD JEBEM MAKENDONKE I ONE MI UVJEK KAŽU "O DA SLOVENAC JANEZU DA DA VOLIM TVOJ AUTENTIČNI SLOVENSKI AJVAR U MOJOJ PIČKI"

hahahah plakem

f-for you

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaahahahahahahahahahah

ja mackam na kurac ajvara i napadam debele picke

B T F O

Pa troll jesam, autista nisam ali ne smatram sebe previse normalnim tako da me boli kurcina ako me neko prozove autistom ovde, samo je moja vrsta "autizma" daleko bolja, lepsa, normalnija i smekerskija od vase, budi realan, btw u boga ne verujem iako to nije ni svrha posta.

makedonke uopce tak ni ne pricaju
bas si alpski zidov
ostavi ajvar na miru

nznm brte al da sam makedonac ubio bi se ovog trena

...

could heem anyone in this general with ease

cekaj ubi cu se sada ne se sekiraj
samo za tebi brate ubicu covjek

ja da sam makedonac dugo bih vec bio samoubiven

VODI ME NA ZUR

(btw jeste prsli kolko ste dosadni)

come in my guard fellow heemer

cifre

jedan pirke je morao biti ubiven

What's this you've said to me, my good friend? I'll have you know I graduated top of my class in conflict resolution, and I've been involved in numerous friendly discussions, and I have over 300 confirmed friends. I am trained in polite discussions and I'm the top mediator in the entire neighbourhood. You are worth more to me than just another target. I hope we will come to have a friendship never before seen on this Earth.

Don't you think you might be hurting someone's feelings saying that over the internet? Think about it, my friend. As we speak I am contacting my good friends across the USA and your P.O. box is being traced right now so you better prepare for the greeting cards, friend. The greeting cards that help you with your hate. You should look forward to it, friend. I can be anywhere, anytime for you, and I can calm you in over seven hundred ways, and that's just with my chess set. Not only am I extensively trained in conflict resolution, but I have access to the entire group of my friends and I will use them to their full extent to start our new friendship. If only you could have known what kindness and love your little comment was about to bring you, maybe you would have reached out sooner. But you couldn't, you didn't, and now we get to start a new friendship, you unique person. I will give you gifts and you might have a hard time keeping up. You're finally living, friend.

youtu.be/ckYVNk5SYMM

D8se mi se na ovo

JAS SAM SRBIN I GUBIM TERITORIU KAKO NOVAC U KAZINO

>budi makedonac
>nemaš ništa jebote
>pa nemaš bre ništa
>ja to ozbiljno tebra nemaš ama ništa
>ček ček šta je ovo
>premučkano jelo od pržene triputa nasjeckane paprike konzervirano u staklenoj posuđi
>ma alo tebra ponos makedonije
>nemaš ništa ali jebote bog imaš ajvar
>dodje neki slovenac
>"Ajvar je naš"
>jebote nemaš opet ništa
>ma kažem ti opet ama ništa bre
>ostaje samo nada da će ajvar jednog dana opet bit makedonsko jelo
>samo nada na ajvar

mmm izgleda da mama pravi palacinke hehe idem po mlekce

MLAD SAM SRBIN I ZBOG TOGA RAZNA SRANJA TRPIM

hahahahahahahahah

ma fuj bre