Faces of Sup Forums

faces of Sup Forums

...

...

>ywn be an aryan goddess
chinese-american

...

...

Do you store water in your chin?

HNGGGHHHHHHH

...

hello gang

...

L
O
N
D
O
N

>taxista
you're dead kiddo if he finds out yyou post his pics here

Pre svega ja se ne lozim da sam faca samo prozivam ljude koji su fegeti i da li je moguce da svaki put kada udjem u tred vidim da neko sere o meni negativno.
Drugo ja kriminalac NISAM, radim po nesto ilegalno, generalno sam radnik ali ne dripac!
Da cu biti sirotinja bas ne verujem, to ti je verovatno dusevna hrana sada da verujes u to, a gledaj kako su ti prosle godine koje si do sada napunio i kakav si sada! Te prognoze su za malouminke, aki si jebeni virgin sa 25 koji nema nikoga ni da izadje ni da prica, koji ne razgovara sa zenama/devojkama/ribama ili nema drugova je najjadnije da se tesis time sto ocekujes tudju nesrecu koji to ima.
To je kao kada bi ja bio fedora feget kome je drago kada vidim da je dobra riba ubijena, sjebala zivot ili da je mladi par nastradao u saobracaju jer sam zivotno frustriran zbog svojih neuspeha a podsvesno umisljam da cu sa tih 40biti ljudina a NECES nikada!
Pre svega trebas biti covek a ne mis, internet hejter, luzer kucni koji samo sere po netu i besmisleno hejtuje sve u svojoj agoniji i depresiji.
Svi pricate da nesto imate a ja sam evo poredjao danas sta sam sve narucivao da jedem i pijem ali bukvalno sve ovo, dosao mi je drug koji je u problemu, pricali smo i eto, skoro 50evra me kostalo sedenje u kuci, NE kurcim se samo garantujem da ti nemas da priustis to i da nisi sposoban, nema verovatno ni koga da zoves, tj ko da te pozove kao prijatelja od casti/reci i neko ko moze pomoci drugome.
Slikao sam jer vidim da je bilo reci o hrani i picu pa zato, nemam potrebe da slikam nista drugo.
I ne znam zasto me stalno konkretno ti uzimas u usta i gledas da ponizis, uvredis ili da seres po meni preko interneta iako se ni ne znamo, niti sam ovde ali svaki put iznenadim kada vidim.
Jel si toliki jebeni virgin i autista da 1000x ovo ponavljas?
Prozivas me da sam sljam, kriminalac, da dajem mali baksis....stvarno ne bih znao vise ni sta da ti kazem

hello ladies

please contain your orgasms

FUCK ME DADDY

...

wow
LatinoDamirRimac/10

snapchat?

rate

...

Marijazezelj

...