Lurkaj koncima da stekneš uvid kako se ovdje komunicira, kako se ponašati kako ne itd.
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
kaki je ovo gzenomorf?
>programeri nikad nece osjetit picku
>pjesnici mogu birat koga i sta ce jebat
v r i s s
ubij se jazava pedercino
gluten je najopasniji
Jesmo li stvarno ovdje za život?
novojazavci > programeri
budi mi dobra budi mi losa
plači još malo biljko jedna ahahahaha, bukvalno se ponašaš kao peđa gnjatić u krugu 50m od žene. a ja karam slatke anglističarke u bulju
kada budem imao dijete poticati cu ga da prca i zadirkuje slabije po skoli
kaj je lurkanje
zakleo sam se u srpskom gradu sarajevu
nikad vise u zivotu (you) necu dati hrvatu
fedore na aparatusima
Sad malo kad sam prosirio horizonte i upoznao dosta ljudi iz srbije i republike srpske mogu sa sigurnoscu tvrditi da su slovenija i hrvatska drzave sa najvecim postotokom autizma
realno su ljudi mjesavina dva zla balkanskog jada i zapadnog degenerizma
srbi bosanci hercegovci makedonci crnogorci opet kad sjednes onako prijateljkski i drugarski nades dosta slicnis tema i nekako mentalitet i pogled na svijet je slican i smisao za humor
hrvati i slovenci se bukvalno pretvaraju u zapadnjake
vi FILOSOFI ste jebeni kancer, bukvalno ste gori posteri od najgorih programera ovde
Anita Zelić na slici
slazem se, obozavam otici kod muje na janjetinu u krupu i ispricat se ko covjek
nisam bio na jugu srbije, al kazu da su to ljudine nevjerovatne
tko /jebeiprogramereifilozofe/?
jazavci ste
Rekoše Srbin drkajući na crne anđele sa podruglim smijehom na licu.
Vjerojatno mamac, no zagrist cu. Lurkaj koncima da stekneš uvid kako se ovdje komunicira, kako se ponašati kako ne itd.
I da, stavi sise s timestampom.
ubij se filosofcino
pozz
programeri >>>>>> novopeder=filosof=black metal
Želim vam ugodnu i prijatnu noć i da je provedete radeći stvari koje vas čine srećnim i ispunjenim.
najgori posteri i najbolji jebači, pošteno, a tebi se kurac usafto nakon godina nekorištenja :^)
>stekneš uvid
jesam ja jedini koji ovdje ne razumije ni jednu rijec?
hvala
Opa, sad mogu staviti u životopis da sam postao pasta na /ex-yu/.
Vjerojatno hoću, ali tek kad napunim 50. godinu.
Kaj slušaš?
>nisam bio na jugu srbije, al kazu da su to ljudine nevjerovatne
ne lazu te, ja sam sa juga srbadije i mogu potvrditi
ovi degeni sa severa su bukvalno zapadnjacki retardi a mi negujemo svoju tradiciju i jezik
a ja bas volim otic kod svog prijatelja radislava u banja luku keva mu pravi odlicnu pitu od visanja
nezz ovo me dosta iznenadilo posto kao mladi nisam imao kontakt sa drugim nacionalnostima samo hrvatima a jos sam dosta vremena provodio u hrvatskoj u mladosti cak su i tada bili donegdje normalniji nego sad iako su i tad bili potpuni autisti nebi me cudilo da u sljedecih 5 godina legaliziraju travu prostituciju i pederluk
PJESNICI >>>>>> power gap >>>>>>>>>> grcki filosofi >>>>>>>>>> (((postmoderni filosofi))) >>>>>>>>>>>> p*ogrameri >>>>>>>>>>>>>>>>>>> h*vati
nebojsa detektiran
nikada vas iz bosne necemo smatrati srbima, ne znam sto se lozite
>degenerici sa ledita i dalje postuju u starom koncu
VRISXTIM
pa oni su ionako veći srbijanci od vas
...
ni ne morate, pu mater vam jebem
SPRZZ
Opa, sad mogu staviti u životopis da sam postao pasta na /ex-yu/.
Vjerojatno hoću, ali tek kad napunim 18. godinu.
Volim te i molim te da se udaš za mene.
haha evo sad je i odgovorio i na vise postova odjedanput
>gramaticki tocni postovi
>vise odgovora odjedanput
>guzobolni su
>meme shvacaju doslovno
>antiedgy su(liberali,antifa i sl.)
pa nikad nitko nece srbijance smatrat ljudskim bicima pa sta sad
to je taj fenomen leditovskog odgovaranja u beskonacnost
kevame tera iz kuce
kako da ostanem neet?
Otkad je biti liberal de facto loše? Po čemu je biti desničar automatski dobro?
kakav je osjećaj znati da niste zanimiljivi 95% populacije i da vaš obscure humor je smiješan samo vama i vama samima
kakav si s udarcima ?
>u prodavnici kupujem vitgenstajnov traktakus za potrebe filosofskog faksa u beogradu
>kasirka: neko lako citanje, a?
>(maska konfuzije): da li implicirate da debljinu knjige
>kasirka/moguci partner: molim?
>ja: da li me izigravate kao budalu?
>srodna dusa/buduca zena: ne zasto?
>ja: izvrsite transakciju ODMAH
Ma ne, problem je što recimo ako si kontra sviju feget poput mene kod određenih tema, tamo bi te najvjerojatnije downvoteali i rijetko tko bi vidio tvoj post.
>trigerovati bosooonce
>govoriti im da ne pripadaju matici
predivno
>on nije probuđen
Ajmo da ozivimo Zemunski klan. Oslobodimo Legiju i osvojimo sve opet.
pedja dbi
ubij se ili još bolje vrati se na reddit majmune
kek, stavi trip da pratim buduće postove
youtube.com
youtube.com
MA BRATE STOJANE SAMO JEBI MALOLETNE FEDORE WOOOP WOOOP
oplakah
Layout je napravljen za krugodrk, a moderacija je govno i ne možeš nikada upotpunosti kazati svoje mišljenje.
treniram karate
Svet je ovaj tiran tiraninu
Hejjjj :-)
Kako ste??? ;)
Pitam ozbiljno, kužim da je ovo Sup Forums, banteri i tako to, no stvarno me zanima odgovor na moje pitanje.
Opa, kako li si samo opasan, momče. I kaj buš mi napravil ak ne odem na leddit? Tak i tak budeš mi sutra dal (You) i slagal u određenoj temi.
>on pita ozbiljno
ljudi, gde uzeti lifting shoes kod nas? /novi sad/ ovde
top kek bajo moj danasnji liberali nisu uopce liberali vec su ekonomski socijalisti skoro pa komunisti a drustveno ultra progresivni do apsurdnih granica tipa rodovi nepostoje
a te dvije stvari mislim da ekonomska pozicija i taj drustveni stav su nepovezive
a vecina ljudi na nasim prostorima koji aspiriraju to sranje su paraziti iz nevaldninih udruga lgbt zajednica i guzobolni ljudi koji se smatraju yugoslovenima pa ih idaje cmarovi bole jer je propala yugoslavia i imaju diplome sa zavrsenim marksizmom pa su ljuti sto nemogu naci posao.
Opa, kako li si samo opasan, momče. I kaj buš mi napravil ak ne odem na leddit? Tak i tak budeš mi sutra dal (You) i slagal u određenoj temi.
prestanite mu davati youove takva stvorenja zive od paznje
a youovi su mu ko upvotovi
i zapamtite razliku moze vam spasiti zivot
>guzobolni su
>meme shvacaju doslovno
ubi Boga u njoj
naruči prek neta il pogledaj u pride-u
Jebeni debilu,ja imam online firmu za prodaju usluga u igricama. Imam 15 zaposlenih svaki dobija po 2000 evra, tako da ajde molim te me nauci o ekonomiji.
prestanite mu davati youove takva stvorenja zive od paznje
a youovi su mu ko upvotovi
i zapamtite razliku moze vam spasiti zivot
>guzobolni su
>meme shvacaju doslovno
koji reddit post, evo uzmi moj goreglas pederčino
gledao sam po netu ali nekako mi je drazi probati ih
znam da cu se zajebati sigurno ako ih narucim
kazu da je it sektor dobar u srbiji
isterat ce me iz kuce onda
Opet, generalizirati sve ljevičare jer su neo marksisti retardi je pomalo glupo. Peterson mi je po pitanju toga dosta baziran, volim gledati njegove videe i predavanja, iako se ne slažem uvijek s njim, no barem odlično argumentira svoja stajališta.
Gdje sam rekao da ću ikoga učiti o ekonomiju, panju jedan?
govorim dbi uživo
koliko krindž
jako dbi
ubi se
Opet, generalizirati sve ljevičare jer su neo marksisti retardi je pomalo glupo. Peterson mi je po pitanju toga dosta baziran, volim gledati njegove videe i predavanja, iako se ne slažem uvijek s njim, no barem odlično argumentira svoja stajališta.
youtube.com
DRZAVA DRHTI OD KLANA
ulice su nase svi to dobro znate
na ulici nema ni mame ni tate
nece ti pomoci to sto znas karate
Pa negeneraliziram svaku ljevu politicku poziiju samo janso govorim sto predtavlja danasnji progresivizam koji su hvala Bogu vidim ljudi poceli odbacivati i liberalizam koji je jedino dobar za svjetske mocnike. Mislim orginalni klasicni liberalizam je po meni ok iako se neslazem sa njim.
ne koristim ga u situacijama u kojima bi bilo previše neprikladno nego kad se družim s autistima
veoma zabavan zvuk dbi, podsjeća me na one kineske partikule koje govornici kineskih dialekata stavljaju na kraju rečenica iako nemaju gramatičko značenje dbi
ja sam uzeo ove i ful su mi pomogle jer sam dosta visok i imam slabu mobilnost u gležnjevima
imaš i skuplje za preko 200e al mi se nije dalo dat toliko para
Ko je ovim idiotima s filozofskog reko za ex-yu pa jebo ti albanac škrbavi mater napacanu u krvi
>top kek bajo moj danasnji liberali nisu uopce liberali vec su ekonomski socijalisti skoro pa komunisti
urlam
dobra mema
ZNAS TI KO JE OVDE
TI SE TU ZAJEBAVAS DOK SE NASI OVDE BORE
Što se tiče modernog progresivizma se u potpunosti slažem. Ugodan ostatak večeri, user.
pa ljudi s filozofkog maltene posjeduju ove dredove, oduvijek smo bili tu frende, još prije vas oronulih programera i ostalih žohara
ovo crno izgleda kao nesto sto stavljas u supak i onda stiskas tu pumpicu da vibrira
mi smo zemlja koja je dozivela da u istoriji ima pobunu jedinice za specijalne operacije(aka pobuna crvenih beretki)
ne strajk, nego pobunu !!
>thcf
>panjevi od 40 godina snimaju lozacke pesme da se srednjoskolci gasiraju
jesam kv i neetara ali hvala bogu barem nisam stefan i bore
ne znam kaj je to, dobio sam u paketu
to naravno
ali je catchy pesma i uklapa se u emisiju :D
gledam reportazu o nekoj srpkinji koja slika nogama neke zene u hijabima i trenira teakwando
>bajo moj danasnji liberali nisu uopce liberali vec su ekonomski socijalisti skoro pa komunisti
tebi je 4ćen popio mozak, kako može biti "ekonomski socijalista konunista" neko ko se zalaže za potpunu slobodu tržišta i deregulaciju ekonomije alah te ubio
jesi je jebo
i jesu uspjeli?
lol pusti ga vidiš da je izbosne
imam dozivljaj da su srpkinje il kurve il jako muskaste dali grijesim?
Ne, al staru ti jesam, bre.
a kako cu to je na teveu