edycja nocy wiosennej
/polska/
Other urls found in this thread:
anime
...
Chara to moje bóstwo. Nienawidzić żyjących stworzeń tak bardzo by aż uknuć intrygę by dwa różne swiaty rzuciły się sobie do gardeł i powybijały
myslę o niej po nocach
a tak poza tym to dobrze dzień mija?
>chara
O JA PIERDOLE
wlasnie zalozylem konto na gejowskim portalu randkowym i dostaje duzo atencji, opinie?
poka chłopusie
to moja pupa której użyłem jako profilowe, opinie?
>kumpel w gimnazjum pedał
>zarejestrował się na jakimś portalu dla ciot
>przegląda z mojego telefonu bo jako jedyny w klasie ma wlan BOGACTWO KUHWA
>dostaje wiadomość od jednego z nauczycieli
...
nie niszcz mojego self esteem user ;__;
O kurwa a zastanawiałem się skąd bycie cuckiem nazywa się bycie rogaczem.
już zapisałem
>on się o powiedzeniu "doprawić komuśrogi" dowiedział z chena
kurwa jaka piwnica
kurwa mówie że nie wolno
dobra juz usuwam
sorki ziomek
dziękuje
no i gdzie ten anonek co miał walić konia do tego chronocośtam eroge?
Dlaczego Polki nie są thicc? Dosłownie do wyboru tylko albo płaskie brako dupie albo tłusta świnia z celulitem, żadna nie ma tej idealnej figury z biodrami stworzonymi do rodzenia. Czy to wina cebulowych genów? Gdzie są moje thicc loszki które wiedzą jak kręcić biodrami?
Niewidzialna plomba wolnego rynku
dajcie mi takom
>kiedy pieniądze przeznaczone na animacje wydajesz na grube świnie wpychające czarnych, lesby i żółtków do gry
pszypał
flat white? flat white
no kurwa debile
przecież:
1. Mass Effect nie ma żadnego wpływu na zyski EA
2. Nawet jeżeli nowy ME jest gównem to sprzedał się znakomicie i wszyscy o nim gadają
a tak serio to spadek ceny akcji o nawet 5-7% to tak jakby absolutnie nic się nie stało
>Dlaczego Polki nie są thicc?
Sory, taki mamy klimat.
No bez przesady.
Gra średnia i wydana w niezbyt dobrym terminie, ale wahania o kilka procent to przecież nic specjalnego
>flat white
raczej THICC LOLI czyli ewidentnie płodna, ale karlica
>Mass Effect nie ma żadnego wpływu na zyski EA
Debilem to ty jesteś.
>Gra średnia
Średni to nowy Ghost Recon był.
To jest gówno na poziomie gier survival minecraft klon na early access na stimie.
>THICC LOLI
raczej typowy tzw. moeblob
ale jak najbardziej bielutka i płaska, więc wszystko zgadza się, a że THICC to najlepiej
chujnia z grzybnią. A Tobie kolego?
oglądam let's play'e na YouTubie i wiedźmin 3 to to nie jest, ale na pewno nie jest to gówno
w sumie nic nie działo sie dzisiaj, wiec ciezko powiedziec, znowu sie nie wyspałem ale to jakos przezyje, chyba ze znowu zaczna sie krwotoki z nosa. czemu chujnia u ciebie zuchu?
Z żadnym wpływem user przesadził, ale dla wydawcy który żyje głównie z Battlefieldów, LGBTQ romance simulator to rzeczywiście nic specjalnego.
A tak bez hiperboli nowy Mass Effect to takie 5/10 czyli sredniawy RPeg z ładnymi widoczkami.
dobra, nudziło mi sie, macie poczestujcie sie
1) Meet Your Master (Le Pig Mix)
2) Stan SB – Action
3) Lisa Miskovsky – Still alive (Traxx project DNB mix)
4) Monster (camo and krooked remix)
5) DJ Tiesto – He’s a pirate
6) NIN – Starfuckers
7) The Glitch Mob – Nalepa Monday Remix
8) Spor – Pacifica
9) MGMT – Electric feel (Justice Remix)
>znowu zaczna sie krwotoki z nosa.
Odstaw kokę
Jakbym nie wiedział że to mają być fajki tobym się nie domyślił.
Jeżeli myślisz że to jest gra 5/10 to masz bardziej zjebany system ocen niż ci co myślą że 7/10 to zła gra.
ehhh
wybacz brak flaków i dzieci kaszlących krwią
a tak sobie powolutku umieram mentalnie w tej szkole ;-) Brakuje mi kontaktu z inteligentnymi ludźmi i w ogóle. Stagnacja. Kumasz czacze, nie?
jaka szkoła, ile masz lat? wychodzisz gdziekolwiek z domu poza zajęciami? życie mnie już nauczyło, że do połowy studiów większosc ludzi których poznajesz okaże się planktonem który trzeba odfiltrowac, a wartosciowych osób poznanych po drodze było niewiele
t. blizej mi do czarodzieja niz matury
ta femkurwa i ten jebany miras
No tak, bo najlepszy system to autystyczne binarne dzielenie gier na powtórne przybycie mesjasza i zjebane gówna.
Otwórz steama i zobacz ocean szamba w nowych pozycjach. Nie wiem jak można porównywać. Nawet nie chce mi się wierzyć że to twoje zdanie, podejrzewam że wszystkie czaderskie dzieciaki w internecie robią histerię z powodu najgorętszych memów z animacjami twarzy i nie chcesz być gorszy.
>thicc?
>biodrami stworzonymi do rodzenia.
ładnie masz najebane w głowie wykopku jak tobie się wydaje że to to samo XD
wyjdź z piwnicy czasami
thicc to najbardziej redditowy mem po pepe, keku i reszcie Sup Forumskopkowych ślimokach.
...
Ale KURW to my tutaj nie lubimy, proszę wypierdalać ze swoim sflaczałym dupskiem i tłustym brzuchem.
Korea tylko
rejt
czy można nadal postować thicc loli smoki bo dopiero przyszedłem?
zakaz
@72542816
zajeb sie grubasie biedaku pierdolony idz walic konia do chujowych model editow z innymi pedalami na wowg
nic nie zrozumiałam wowik
tak
RZYD PREHISTORYCZNY LEWEL DWUDZIESTY PIONTY
>nie dedykowanie się do thicc
Lmao, ile penis w zwodzie? 10 cm?
można, a nawet trzeba
ehhhhh
wytłumacz mi co ma budowa anatomiczna kości miednicznej do z ilościątkanki tłuszczowej na udach, dupie i wielkością mięśni pośladkowych bo kurwa nie nadążam za tym wykopkowym mędrkowaniem.
wypierdalaj podwieku, naczytałeś się gówna na Sup Forumseddicie i reszcie oskarkowych boardów i teraz regurgitujesz smrud z resztą podwiecznych baranów bo trendy.
kurwa wyjaśnij czym się twoje postępowanie różni od zachowania tępych femszmat, które podążają baranim stadem za wszystkim co zobaczą w gazetkach.
...
...
chcesz o czyms porozmawiac
piecze malego penisa od ciaglego palowania bez zaznania mokrej cipki thick loszki
no nie zesraj sie przypadkiem XD
kurwa jak ja bym was wszystkich gazował.
jeszcze są idioci, którzy są święcie przekonani że użytkownicy szamba przewyższają inteligencją reszte świata.
jak wy nawet kurwa fetyszy nie potraficie sobie znaleźć, tylko za stadem jak lemingi XD
ale piecze
>to cyngluje anona z małym penisem
JAN BAWUŁ DRUGI GWAŁCIŁ MAŁE CIELCE
filozofów uprasza się o wypierdalanie
to samo kurwa twinki/trapy/trans
jeszcze kurwa rok/dwa lata temu nawet słowa o tym nie było ale teraz każdy szanujący sie Sup Forumsykopek pierdoli w kółko o tym samym
>hehe ja teżlubie słodkie dziewcznyki (facety) hehehehe
>hehe tłuściutkie (cccccccccccccccccccc) heheheh
jebane
l
e
m
i
n
g
i
Ale piecze o kurwa, tym bólem dupska to moglibyśmy 3/4 kraju zasilić.
jak thicc to tylko loli smoki a 3d wypierdala na wykop
ale piecze wykopka, dalbym ci minusa ale nie wiem jak sie tu robi
>implikando, że jestem degeneratem wagoniarzem
...
NIE DLA PSA KREMÓWKA
tylko thicc loli smoki zbsz
ale nasrane o jezu
Czcionka bezszeryfowa powinna byc nielegalna
Ravioli ravioli przestan jebac smocza loli
To zależy. Na komputerze o wiele wygodniej czyta się właśnie czcionki bez szeryfów, ponieważ jest mniej nasrane na ekranie. Na papierze nie ma takiego problemu bo to nie jest podświetlony migający ekran i nie pierdoli się tak w oczach, a jest estetyczniej. Mam nadzieję, że pomogłem.
nie będziesz mi mówił jak mam żyć
g*ereczki kurwa dla dzieciaczków
alalawn
@72543552
ale wy chujowe rzeczy tutaj postujecie
>orbitale narysowane w formie sfer, a nie tylko orbitale zaznaczone kropkami
ale smrt
wracaj na vikopp
filenejm ma juz 149
DELETE THIS
...
ania jestes???
post Julia
3 rok najlepszej techbazy w województwie i perspektywy na dalszą naukę i dobrą pracę. Uprawiam sport, w którym mam osiągnięcia krajowe i szanse na mistrzostwa europy. Muszę się opędzać od kumpli, bo mnie ciągają ciągle na imby(szkoda tylko, że poza tym nie ma za bardzo co z nimi robić). Mam także drobne zainteresowania, które przynoszą mi korzyści zdrowotne lub w postaci dodatkowych umiejętności. Brzmi jak wygryw ;-) No otóż kurwa mać NIE. Jestem tylko jebanym człowiekiem, który też ma uczucia, które przez 9 lat były torturowane jak wątroba Prometeusza. Byłem prześladowany, bez powodu. Ile razy bym komuś nie zaufał, tyle razy byłem wystawiany do wiatru, ale sam nie wiem dlaczego jeszcze nie popełniłem samobójstwa. Zamiast tego robi się ze mnie jakiś psychol żądny bólu. Chyba nie mogę nawiązać z innymi więzi przez moją upośledzoną mimikę. Radość? Smutek? Złość, a może podniecenie? A chuj, wyraz ryja zawsze taki sam. Przynajmniej nauczyłem się robić dobrą minę do złej gry i nie podejmować decyzji uczuciowo, ale w środku wyję. Ja tylko chcę kogoś komu zaufam kto pogłaszcze po główce i przytuli. Na razie jestem na najlepszej drodze do jakiej psychozy. Tak mi powoli odwala, że szkole nawet czasem na lekcjach bujam się w ławce jak jakieś upośledzone dziecko cichutko coś nucąc. Czasem się cieszę, że moja klasa jest taka pierdolnięta, bo przynajmniej moje akcje uchodzą za normalne (i tak mi nikt nie uwierzy xD).
Nie wiem co się odjebało i dlaczego tak wyrzucam z siebie to wszystko.
Idę się wykąpać. Może mi przejdzie ;-)
jestem a co
policyjne pały nie będziecie anonowi życia uprzykrzały
marysia jestes?
musisz podać hasło bo inaczej nie uwierze ze to ty
t. robert :^)