/mämmi/

insestipainos

Other urls found in this thread:

yourlogicalfallacyis.com/strawman
youtu.be/id8Zo2EHQPE
yourlogicalfallacyis.com/tu-quoque
yourlogicalfallacyis.com/the-texas-sharpshooter
yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-nature
yourlogicalfallacyis.com/genetic
yourlogicalfallacyis.com/personal-incredulity
myredditvideos.com/
twitter.com/NSFWRedditGif

Onko se insestiä jos harrastaa /mämmi/läisen kanssa seksiä? Ootte mulle perhettä.

Tämänkin tiedoston unix aika on jo niin vanha.
[Kuva itkevästä vanhuksesta]

...

Pistä ystävälliselle liittolais-kauppiaalle "Puhdas yhteensattuma", mielellään jatkoksi jonkin toisen hahmon sanomalle jutulle.

...

Ihan nyt noista eksperteistä postanneena pitää sanoa, ettei tuo "puhdas yhteensattuma" ollut mun postaus.

...

juuh

siellä oli yritys

Hyvä että mainitsit erikseen. Lisään siihen jonkun "tää on sama jätkä" markkerin nyt kun jo teit itsestäsi numeron.

Oispa puhtaita yhteensattumia.

No voi vittu.

>osakesalkku on 30k

aika mitättömän kokonen salkku tommonen, laita ees täydet 100k

t. 60k salkkunyymi

Ehkä olisi aika kummaksua sitä että joku etnisesti nippa vitun nappa 1% maailman ihmisistä sattuu olemaan todennäköisyyslakien vastaisesti kiinni joka vitun tapahtumassa.

Mulla 180k salkku, ja 22 cm muna.

Niin kauan, kuin ette pysty ajatusmallianne todistamaan muulla kuin "jutkujen salaliitolla" ja yksinkertaistavilla infographeilla, en tule ajatusta hyväksymään.

Juuh

Turpa kiinni, tänään nyymien vakava keskustelu väittely keskustelun aiheena on roskisdyykkaaminen eivätkä sinun juutalaisagendasi.

hmm

Jutkujen salaliitto esiintyy vähintään alitajuisella tasolla ja toimii erilaisten hyväveliverkostojen avulla ilman sen suurempia päämääriä kuin oman juutalaiskaverin selän rapsuttaminen tarvittaessa muiden kustannuksella. Ei siinä, samanlaisia verkostoja on ympäri maailman mutta juutalaiset ovat tehneet tätä jo vuosituhansia ja se on enemmän kulttuuria kuin juuri mitään.

Niin kauan kun täällä jauhetaan etnosentrisen maailmankuvan puolesta, en ole hiljaa.

se fiilis kun iha päissää maanantai-iltana

ps. draken uus levy iha ok

>Se tunne kun Sinebrycoffin osakkeet nousevat juuri oikealla kurssilla

Dr. Huutis & Mr. Nauris/5

Juuh, en tätä kielläkään yhtään.
Mutta ajatus siitä, että juutalaisiin ei voi luottaa pelkästään sillä perusteella, että he ovat juutalaisia on täyttä hulluutta.

Miksi lapset ovat niin seksikkäitä?

Se on kylläkin fallosentrinen maailmankuva joka täällä jyllää, arvon veli.

Jos todella olet se sama kaveri viime langasta, hetki sitten vielä pidit juutalaisten sisäveliverkostojen vehkeilyn esiintuomista misään muodossa salaliittoiluna.

Ei ole vaan rationaalista toimintaa.

Ei, en pitänyt.
Olen aiemmin puhunut hyväveli-verkostoista täällä.
Mutta täällä yritettiin selittää, kuinka MIHINKÄÄN mitä juutalaistaustainen on sanonut, tutkinut tai tehnyt, ei voi luottaa.
Ja minuakin täällä sanottiin jutkuksi ja sitten samat tyypit syyttävät myöhemmin ad hominemeista. Ota siitä itse selvää.

onko se jauheliha ja wokkivihannes jäbä paikalla? miten sä yleensä teet noi? mul ois setit kaapissa

Juutalaiset ajattelevat vain juutalaisten etua. Objektiivinen fakta, ja mitä nopeammin hyväksyt sen, sen parempi.

Tiesittekö, että Etelä-Koreassa on yleinen uskomus, että tuulettimen kanssa nukkuminen suljetussa huoneessa voi johtaa kuolemaan? Jopa Etelä-Korean hallitus on varoittanut ihmisiä tuulettimien käytöstä nukkuessa.

Yhtenä tapana mitenkä tuuletin voi tappaa sinut pidetään hypotermiaa. Tuuletin voi heidän mukaan tehdä huoneesta kylmemmän (joka ei pidä paikkaansa fysiikan lakien mukaisesti), ja tällä tavalla aiheuttaa hypotermian. Toisena menetelmänä pidetään sitä, että tuuletin kasvattaa hiilidioksidin määrää ja vähentää hapen määrää puhaltamalla hapen pois, johtaen ihmisen tukehtumiseen.

Tiedettiin.

okei, mä keksin jotain jota sä et tiedä ens kerralla.

>oy vey kaikki valkoiset ovat rasisteja
>hyvä veli kaikki juutalaiset ovat sinua vastaan
Sama vitun argumentti ja yhtä huonosti perusteltu.
Pitää vain uskoa.

>Mutta täällä yritettiin selittää, kuinka MIHINKÄÄN mitä juutalaistaustainen on sanonut, tutkinut tai tehnyt, ei voi luottaa.
>Ja minuakin täällä sanottiin jutkuksi ja sitten samat tyypit syyttävät myöhemmin ad hominemeista. Ota siitä itse selvää.

Eli sinut trollattiin kolmeen kertaan? Nyt olisi oiva hetki ymmärtää että tähän paikkaan voi kirjoittaa kuka tahansa ja jos rupeat tekemään itsestäsi liian selvän hahmon, joku yrittää vuoren varmasti kirjoittaa jotain joka hämmästyttää/suututtaa sinua. Tämä siis olettaen että esitit nuo tapahtumat sellaisina kuin ne tapahtuivat, etkä kärjistettyinä versiona.

Paras noita

Kaikki ovat rasisteja. Toiset vain yrittävät peitellä sitä

Juuh heitän yleensä jauhenlihat esikypsymään mikroon alimmalla teholla 30 minuutiks. Sitten huuhdon vihannekset pari kertaa norjalaisella hunajaoluella että saan niihin vähän semmoista rouheata makua pintaan. Jauhenlihan mureuduttua mikrossa heitän setit wokkipannulle kypsymään, ensin tietenkin lurautan kevyet rukoukset luciferille ja lisään vähän vastajauhettua pippuria lihoille. Anna porista ykkösellä kannen alla semmoset 40 min ja siirrä koko pata aromipesään muhimaan 6-7 tunniksi jonka jälkeen pitäis olla aika jämptisti valmista.

Miten saan ruotsalaisen töttömöttösen joka haukkuisi mongoloidiksi ali-ihmiseksi

Halusin vain käydä vakavaa keskustelua.
Täällä aiemminkin olen samankaltaisista asioista puhunut, eikä ollut tätä trollausta näin helvetisti. Pystyi keskustelemaan nyymien kanssa ihan rationaalisesti, ilman jutku-, takku-, tai hommasyytöksiä.
Vittu en sitten postaa mitään, ei näistä asioista voi omalla pärställäänkään puhua.

5/5 tietäjänyymi oon päivän kohokohta

oispa loli

Et ole

Paku, kloroformia, nippusiteitä ja hyvinvarustettu kellari.

Huoneenlämpöinen ilma, 20 astetta, jatkuvasti puhallettuna ihmisen iholle tekee pahaa. Tässä on selvästi mennyt ihmisen ruumiinlämpö, huoneen ilmanlämpö ja muutama muu asia sekaisin.

Ruumiinlämpöä tietyn verran matalampi lämpö jatkuvasti puhallettuna iholle johtaa ikäviin juttuihin. Vetoisassa huoneessa nukkuminen, aukinaisen ikkunan pitäminen autossa ym. viileät kylvyt tekevät tehtävänsä.

Eli ei tapa, mutta ei kannata jäädä normaalissa huoneenlämmössä nukkumaan ilmavirran tielle.

Silloinhan tyty olisi alisteisessa asemassa enkä minä

Sellaset wokkisetit siellä kun valmistukseen menee yli 5 minuuttia

hahaha muistatteko sen nyymin joka postasi hahahaha vittu mikä fägäri

Juuh, biologisella tasolla on luonnollista, että suhtaudutaan epäilevästi erinnäköiseen henkilöön. Mutta nykypäivän yhteiskunnassa ei ole tässä suhteessa luonnollisuutta (kaikki ihonvärit ja geenit sekoittuneet keskenään suurimmaksi osaksi, pääasiassa kulttuuritkin voidaan jakaa länsimaiseen ja muutamaan ulkopuoliseen), joten en usko tribalismin tarpeeseen ainakaan rodun perusteella.

Ja semmoset olkinuket sieltä.

>kaikki ihonvärit ja geenit sekoittuneet keskenään suurimmaksi osaksi
Eikö sun nyt pitänyt jo painua vittuun? Voi jumalauta taas, Schlomoko noin sanoi.

Enemmänkin kärjistämistä argumentin heikkouden osoittamiseksi.

En argumentoinutkaan tribalismin tarpeellisuudesta

toi on olkinukkeilua, kärjistäminen ei ole rehellistä toimintaa

Ja silti viesti sisälsi argumentteja mitä alkuperäisessä postauksessa edes vihjattu. Jos joku tässä on foliohattuinen paskiainen niin suosittelen sitä peiliä.

i am juntti

Ei, sinä olet torakka.

*pruut* *prut* *pröt* *priyyyt*

hyh myh nyt pierustaa aivan hirmittävästi

yourlogicalfallacyis.com/strawman
Huomaa toinen sana.

correct

>Mutta täällä yritettiin selittää, kuinka MIHINKÄÄN mitä juutalaistaustainen on sanonut, tutkinut tai tehnyt, ei voi luottaa.
Kuinka paljon sinä luotat niihin Stormfrontteri natseihin joiden mielestä ainoastaan tietyt asiat ovat hyväksyttäviä? Ne ihmiset eivät luota mihinkään "jutkuksi" laskemakseen.

Vastaavasti juutalaiset eivät tietenkään luota mihinkään natsitieteeseen, kuten rotuerotteluun, ainoastaan omiin hommiinsa.

Ero on vain siinä että muutama kymmenen vuotta sitten tuo natsi rotu porukka oli vallassa ja eri mieltä olevat vaiennettiin.
Nyt reaktiivisesti edellisen porukan hävittyä on päinvastainen porukka vallassa, eri mieltä olevat vaiennetaan.

Kumpa kaikki voisivat jo astua puhtaan tieteen aikakauteen. Mutta miksi tehdä niin, kun kansasi hyötyy enemmän siitä että olet tiettyä mieltä?

Täällä huudellaan Schlomoista ja kuinka tämä on juutalaisten propagandaa.
Ja minä olen foliohattu, koska en sokeasti usko tähän.
>By exaggerating, misrepresenting, or just completely fabricating someone's argument, it's much easier to present your own position as being reasonable, but this kind of dishonesty serves to undermine honest rational debate.
Juuh "rational debate".

Haluaako nyymit torajyviä?

Ei kiitos

>Huoneenlämpöinen ilma, 20 astetta, jatkuvasti puhallettuna ihmisen iholle tekee pahaa
Tämä riippuu muutamasta asiasta. Hereillä ollessa en usko, että jatkuvasta ilmavirrasta 20 asteen lämpötilassa on haittaa. Kehon lämmöntuotannon pitäisi olla riittävä ylläpitääkseen kehon tavallisen lämpötilan tässä tapauksessa.

Nukkuessa kehon lämmöntuotanto on kuitenkin pienempi, minkä takia ihminen on silloin heikompi kylmille lämpötiloille. Tässä kuitenkin kannattaa ottaa huomioon se, että tuskin kukaan käyttäisi tuuletinta noin 20 asteisessa huoneessa, vaan se tehtäisiin vasta korkeimissa lämpötiloissa.

>"rational debate"
Syytät antisemitistejä paskasta argumentoinnista mutta samantien kun heitetään sama takaisin todisteiden kera niin rupeat väittämään ettet kunnollista argumentointia haluaisikaan? Vittu nyt joku roti tähän postaamiseen.

sorry my altaic is simple

youtu.be/id8Zo2EHQPE

Epäironisesti hyvää neekerimusaa.

Hänellä on kuusi työpaikkaa eikä hän siltikkään väsy.

Jahhas ja uusi virhe.
yourlogicalfallacyis.com/tu-quoque

No oliko tuo sitten järjellistä väittelyä?
Se, että syytetään yhtä ihmisryhmää kaikista maailman ongelmista?
Miksi minun pitäisi olla tässä yhtään parempi, kun ovat jo kaikki lähteeni leimanneet jutkujen propagandaksi. Vittu koko eilisillan yritin tästä puhua, mutta ei johtanut mihinkään.
Ja nyt sitten sun kaltaiset huutelee paskasta argumentoinnista.
Missä olit eilen?
Oli paska argumentti, myönnetään. Mutta vittu ei tässä enää olee mitään sanottavaa.

prrryyyyuuuuit

jaa ei nuo ollukkaan wokkivihanneksia vaan jotain yrttisiä grilli- ja uunivihanneksia

kai ne silti menee tos

>Missä olit eilen?
Minä olin täällä ja argumentointisi oli täyttä paskaa. Painu vittuun.

>Hereillä ollessa en usko, että jatkuvasta ilmavirrasta 20 asteen lämpötilassa on haittaa.

Tuulitunnelin kautta uuniin siitä. Sisätiloissa ilma ei normaalisti liiku juuri lainkaan, ulkona jopa 20 asteen lämpötiloissa suomalaiset puhuvat tuulettimen ilmavirtaa vastaavasta virrasta "viimana".

Näyttäisinpä tältä, niin hukkuisin vaaleaan suomitussuun.

En alennu väittelemään sokeiden anti-semitistien tai niiden naivien vastustajien kanssa, varsinkaan jos ne eivät osaa vastata postaukseen ilman olkiukkoja tai adhominemeja. Nämä asiat puhutaan läpi naama naamaa vasten eikä täällä.

t.

Voin minäkin näitä heitellä, keskustelu ei tosin etene mihinkään.
yourlogicalfallacyis.com/the-texas-sharpshooter
yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-nature
yourlogicalfallacyis.com/genetic

how do I get a finnish gf?

be black

Watch shit ton of anime and get that mongol pusseyh

No nyt kun et alennu ja vaivaudu keskustelemaan noiden alempien mämmiläis-elämänmuotojen kanssa, voitkin kenties palata älykkäiden toveriesi keskuuteen johonkin paikkaan missä ihmiset ovat aina samaa mieltä kanssasi?

Ja nyt leikit ettet tiedä tai et näe suoraa korrelaatiota viesteihisi sivujen esimerkeistä huolimatta. Jotka pätevät suoraan subjektia vaihtamalla viesteihisi.
Lopeta jo.
yourlogicalfallacyis.com/personal-incredulity

Katoin Hacksaw Ridge. Oli aika 5/5
Menee kyl rita haywörtin ja schindlerin listan eelle.

Et osaa perustella väitettäsi joten argumentoitavaa ei ole. Viestiini sain vastaukseksi vain olkinuken jossa oli kärjistettyä ja väärää tietoa jonka puolesta en voi väitellä. Voin vain huomauttaa että kyseessä on olkinukke ja pidättäydyn vastaamasta.

pitäsköhän itekkin ladata ja kattoo tänä yönä

menispä nää normit jo nukkuun niin saatais me tosi mämmiläiset oispailla rauhassa aamuun asti

Mitä vittua? Kysyin kysymyksen väitellyt mitään. Vittu te jätkät ootte kujalla.

>hikoile viikko darravapinoita peseytymättä
>keho täynnä kutiavia näppylöitä ja päänahka kuoriutuu pois

hmm juuh

Ite ainaki pysy hyvin hereil. Paras leffa mitä on tullu vuosiin imo.
En kyl kato hirveesti leffoi mut menee kyl mun top listoille.

"Kysyin kysymyksen en väitellyt mistään"
Haluatko lukita vastauksen?

Tuo ei ole se nyymi (minä), joka sulle aikaisemmin puhui.

Olispä tämmönen kuplimassa.

Meneekä kilju muuten pilalle jos sen antaa hautua liian pitkään?

joo

se hiiva alkaa muuttaa etanolia etikaksi jos kiljua ei kirkasta

Puhutko käymisvaiheesta vai myöhemmistä seisottamisvaiheista? Niin kauan kun astiat ovat desinfioituja ja astioihin on laitettu ainoastaan asianmukaisia aineita esimerkiksi viinin valmistuksen kuukauden käymiset ja myöhemmät monen kuukauden seisotukset eivät tunnu missään.

Mutta jos olet heittänyt johonkin bakteerien täyttämään astiaan ( ei tarvii pestä tai desinfioida, virheitähän tekevät muutenkin vain amatöörit ) hieman ylimääräistä sokeria ( että varmasti käy!!! ) ja pitänyt sitä valossa vaikka kolme päivää? Ken tietää, ja hän ei kerro.

Mutta vastaus on käytännössä siis ei, ihmiset ovat onnistuneet valmistamaan tuota kakkaa tuhansia vuosia mitä vittumaisimmissa paikoissa pelkillä luonnonantimilla joten tuskin sinä ylväs valkoinen mies voit mennä vikaan tuon kanssa.

onko vihainen nyymi täällä?

Yhtäkkiä rupes oispattaa hirveästi Team Fortress 2 siltä ajalta kun se oli vielä hyvä

Ja mitään noista hyvistä muistoista ei pysty elämään uudestaan pelin nykyisessä tilassa

Kyllä. Rrräääääääää.