/polska/

Hy тaм цe Eвpoпa, Лвiв, зaпaдeнцы, шляхтa тaм

apяяяяяяяяя

o tu się kurwa dzieje?

Ruskie napadają.

Kto zamawiał ruskie

>wstan o 18
>janusz póka do drzwi i sie pyta czy zyje
>wstan siedz na kompe i f5 od tamtej pory
>zauwaz w in game kalendarzu ze dzis poniedzialek
>idz do sklepu z rana po prowiant zeby sie nie pierdolic w tygodniu
>pelno samochodów wszedzie ludzie w pospiechu jezdzaczy
>jakies sebixy w dresach bułki kupujom bo na budowie bedom sniadanie jesc
>loszki sobie wode kupujom na zajecia
>wez sledzie wyciagaj z dalszych regałów zabki gdzie karyna w kasie swoje dzieci do szkoly wysyla i ci spodnie opadaja i sie rozgladaj za tymbarkeim jabko mieta

niby nikomu nie wadze a czuje sie jak smiec

Arka Gydina, Kirwa swinia

Nienawidzę was wszystkich. Ludzkość to obrzydliwe, nędzne, zdeprawowane istoty. Gdyby to było w mojej mocy, nie zatrzymałbym się, dopóki nie zamieniłbym was wszystkich w góry czaszek i rzeki krwi, i słusznie. Zasługujecie na unicestwienie i ja wam je dam. Nigdy nie okazaliście mi żadnej litości, więc ja też wam żadnej nie okażę. Zmusiliście mnie do cierpienia całe życie, więc teraz wy będziecie cierpieli. Długo na to czekałem. Dam wam dokładnie to, na co zasługujecie, wszyscy, wy, wszystkie dziewczyny, które mnie odrzuciłyście, patrzyłyście na mnie z pogardą, wiecie, traktowałyście jak swołocz, podczas gdy oddawałyście się innym mężczyznom. A także wy, wszyscy mężczyźni, za prowadzenie lepszego życia iż ja, wszyscy seksualnie aktywni. Nienawidzę was. Nienawidzę was wszystkich. I nie mogę się doczekać dania wam tego, na co zasłużyliście. Całkowitego unicestwienia

...

No i po co te w-fy? Jest XXI wiek, ludzie nie muszą już spierdalać przed tygrysami czy coś.