Fakiribnesi qt edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
anime
...
Ananizi vanda sikeyim
Götünüz iyi yanmış kırgız bey
>Kırgız
>Literally "We're the forty"
Can't make this shit up.
>biz kırgız
>biz kırgızız
>biz kırgızızız
nice qts u have Turkiye
napıyım anonlar
bulgar gızın evindeyim, ''''ev ödevi yapıyom''' şimdi, arkadaşım onun erkek arkadaşı, cakk'layım mı onu????????
sik gitsin bulgar kahpesini
Don't fall for the memes, this is your average roachette
Whenever i think of france i always think of women who don't shave their armpits and smell like garlic.
yok.... yapamam..... naMUSUM VAR LEN
ALLAHHHH**HHH
>I was trained to aim, shoot and kill this
No. I won't....
(just don't invade the Aegean, ok?)
>light eyes
not a turk
Ok but you never left your village where the main activity is touching goats on their peepee so how would you even know what a French woman looks like MEMEht?
well meme'd
now send more natashas, r*s.
Aşkdan ölen tekrar ölmez diyorlar
Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar
O gitti bir daha gelmez diyorlar
Söylesene Söyle İnanayım mı ?
Söylesene Söyle İnanayım mı ?
I know a girl from Smyrna/Izmir
She has the bluest eyes you can imagine. Turks of the Aegean aren't negroes
Fuck whites
we will genocide your subhuman white kind
a turk should either look brown or asiatic. or both.
The real Turkic ppl originate from siberia and central asia and they have asiatic appearance. Modern day Turkish are nothing more than kurdish-gypsy-arab-albanian bastards and i dont understan how they call themselves Turkic
>Modern day Turkish are nothing more than kurdish-gypsy-arab-albanian bastards and i dont understan how they call themselves Turkic
Because we are Oghuz. Our ancestors were also brown. At least most of them.
And you're kypchak-tatar. Our tribes are different.
>be turk
>get blown up by communist brownies
we don't even have to take care of you, you guys do it on your own well enough
Old meme. Todays slav women despise Turkish men
How do you know that?
Are you a R*ssian?
ohhh easy there Ikibey. You'll rip your skirt
Same applies to Bulgarians but they too lost their chink genes a long time ago
I am Kyrgyz, but i have lot of Russian friends. And here in Kyrgyzstan we read russian newspapers, russian tv, hang out in russian social networks and etc, we know almost everything whats going on in Russia
I don't believe you, kotakbaş.
its just a progress, i think. its not 90s-00s anymore, and russian whored learned that whole world know they're whores. thats a years and years of gaining a reputation
its the internet era, so russian whores became, maybe, at least a little bit ashamed of themselves
Why no trust? For example Russian is an official language in our country
instagram disproves the last part
Siktir lan R*s oğlu :-DDDDD Kimi aldatıyorsun sen :DDDDDDDDDDD
Funny i understood what wrote. No i am not lying
Eğer R*s olmadığını söylüyorsan Kırgızça yazarsın latin alfabesi kullanarak
*yazamadı*
o zaman ben yatayım gece saat olmuş 3.
200 years of russian rule thats the answer. And we are still heavily ried with modern Russia, we depend on their economy as well as Russia guarantees our security from China or islamists. Aside from policy and economy, we grow up reading russian literature and their culture. There is no point for us to switch to latin, we are fine with cyrillic
Fuck off russian gopnik
But.. me no rusia... me ur turkic brothers, no?
bana bak proksi piçi
arkadaşlar size t*rk(kültürsüz tarihsiz çingene millet)Lerden ne kadar NEFRET ettiğimi söylemişmiydim ???
bu hiçbir şeyi değiştirmiyor moruQ
bozkırda üç beş t*Rko piç sürüsü
tutturmuşlar bir osm*nlı türküsü
almış eline bayrak diye ıslak çorap kokusu
satsan beş para etmez ne dirisi ne ş*h-İT i
mungol piç olan sensin toprak senin neyine
ite itlik yapma kafa tutma beyine
anlasana dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline
duy ulan soysuz NE MUTLU Ş*hİT KARISI SİKENE!
Yine geldi kırgız piçi. Git at sağ veya karı kaçır amına soktum çekik gözlüsü.
...
bastım reportu t*Rk piçi hadi ban ye :DD
Menin kotokugumdu sorip otur, turik buzuk bash, kurd-arap suka ebanya
>YANIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
oh, that's what u do everi day, killing and maiming people
Yes.
no wonder nobody like you. Even we are suspicious about Turkish, no trust to them
Bunu tespit etmek gerekiyor: Soyutlama kazandı. Lokal sanat tarihimizin en kanlı savaşı vardı ya. Figür annendir yok soyut babandır kavgası hani. İşte o kavga, küresel anlamda neticelenmiş diyebiliriz. Soyutlama kazanmış.
ulu önder APO > ataPİÇ
Kimsenin sevgisini istemiyoruz. Sevgi karın doyurmuyor. Sen onu sendeki bu Türk düşmanlığı nereden geliyor? Tek ihtimal olarak rus efendilerinden gelen nefretin sana da geçmiş olma ihtimali aklıma geliyor.
>tahta'ya gir
>6 çevrim içi
>tereçana gir
>günde bir post
>diğer çanlar ölü
vay anasını cidden bitmiş aqqqqqqqqq
olsun ÜÖA geri geldi
>we read Russian newspapers
>we have russian tv channels
>we hang out in Russian social networks
>we were ruled by russians for 200 years
>we depend on Russian economy
>Russia guarantees our security
>we grow up reading Russian literature
>WE ARE THE REAL TURKS YOU ARE ASSIMILATED ANATOLIANS SUKA BLYAD I'M THE MOST TURKEST THING ALIVE İDİ NAHUY I'M SO TURKIC THAT I CAN FIT 5 RUSSIAN COCKS IN MY MOUTH
kim benle suvla içmek ister? şişeleri kafalarımızda kırmak şartıyla ama
KÜRDistan kurulsa ESRAR(ALL*HIN NİMETİ) legal olur mu?
Bump
tüm milltleri köle yaptı türkolar. çokta iyi yaptılar.ama sen rus banyası yaladığından kafan durmuş.
>t*rkolar tüm milletlere köle oldu
senin için düzelttim bozkır piçi güzel hayaller bunlar
balkan,çerkes,yahudi,rum,ermeni ne kadar ALFA millet varsa bu 10 cm sikli bozkır piçlerini köle yaptı TÜRK=KÜFÜR dü osmanlıda
liberal yahudi diktatörü olan ATAPİÇ bu zencimsi t*rk piçlerini övdü de övdü bir nevi osmanlının MANDELAsı oldu o yüzden ülke gelişmiyor şimdi ülkeyi yine yahudiler,çerkesler,rumlar,ermeniler yönetse dünyada ilk 10daydık
--------------dikkat aşırı dozda kırmızı hap içerir ------------------------------------
...
>anatolan gayreeks are so desperate that they still believe 100 year old ottoman panturkic fairy tales and project their insecurity of "turkic brotherhood" on every neighboring nation except for armenians of course, armenians are worse than hitler
TÜRKOLAR OSMANLININ BEL KEMİĞİNİ OLUŞTURUYORDU AQQ BU NASIL ZİXİN BÖYLE :DDDDDDD
YAHUDİLER VE ERMENİLER HARİÇ DİĞER SAYDIKLARININ KARILARI HAREME, OĞLANLARI İSE ORDUYA ALINIYORDU. VE TABİ HEPSİ SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE DEVŞİRİLİYORDU MORUQ :dDD
who dis gurl
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK HİÇBİR savaş kaybetmemiştir.
Buna rağmen en nefret ettiği laf "Paşam siz HİÇBİR savaşı kaybetmediniz" kelimesidir çünkü çok alçakgönüllü, yalakalık istemeyen, yüce bir insandır.
what a pretty armenian girl 10/10 would bang
nah m8, shes definitely brave woman from kurdistan
baiting have boundaries m8 this is not Sup Forums
has*
you stupid nigger
i said it in plural you bipolar roach infested 25% armenian 25% georgian 49% greek 1% greek grabastic piece of an amphibian shit
*have's'ed
>25% georgian
HOL UP
but baiting is not plural
Get out wh*teshits, you fucking parasites
Anonlar waifuyla, animuyla tirad açmayın artık Perinçek(c.c.) aşkına. Sonraki postlarda atarsınız ne atacaksanız
Don't try to educate dumb wh*tes
eh-shee azk-em tourkeruh
YOU BE SAYIN WE WUZ TURKS N SHIET?
NE YANDIN BE t*rk PİÇİİİİİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
gürcüler ilk beyaz adamdır ilk beyaz adam kafkasya(read=gürcistan) dağlarında çıkmıştır yani batı medneiyeti=gürcistan therefore gürcüler üstünyarışdır.
saygılarımı sunuyorum efendim
bana bak g*rcü köpeği
*sana bakıyor*
EEEEE?????
>waifuyla
DESEYDİKİİİİİİİİİİİİİİİİĞĞĞĞĞĞĞ
HAHAHAHAHAHAHA ne güzel köpek bu emirlere hemen uyuyor :DDDDDDDD
*üstüne balgam atar*
HAHAHAHAHAHA
>Kerkük İl Meclisi kamu dairelerde Irak bayrağının yanında "Kürdistan" flamasının asılmasına karar verdi..
KEKULLAH :D
az önce babannem senin kaç arkadaşın var user dedi sonra yani var mı hep evdesin hiç öyle olur mu arkadaşınan muhabbet edeceen konuşacaan gezeceen hep bilgisayar hep televizyon dedi.
Götüm yandı
yok oluyossss emin abiii olmayalım emin abiii
bizene orospunun sıçtığı blog mu la burası yarrak
...
ben senin arkadaşınım
Why is there so many turk haters here? Fuck off to Sup Forums, retards.
hating t*rkS is a normal thing, what is not normal is some bluepilled folks who doesn't hate t*rkS
Anonim moğol at yetiştirme forumundaki biz arkadaşlarından niye bahsetmedin user ;_;
tebrikler moruQ. güzel sikmişsin g*rcü köpeğini.
And what should i know, to become redpilled? I know enough about turks, already, both bad sides, and good.
seninlen arkadaş olabiliriz user.
yalnız götüsünün saçısını kesmen ve ruj sürmen ve peruk takman ve sütyen takman ve arkası delik kırmızı don giymen ve kocacım nasılsın hoşgeldin diyip ve ayaklarımı yıkayıp s2mi emmen şartıyla
come to tr*bzon
And what exactly will i see there? Ive been to Turkey many times, the only thing iv hated was lying taxi drivers, lying merchants and other lies. Otherwise, it was okay.
Saol qnq
Keşke zamanında anası olacak g*rcü orospusunu sikmeseydim
>neredeyse mart bitiyor
>tc hala alev alev değil
ax be perinçkek...