Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

444.hu/2017/03/28/a-ceu-rektora-szerint-itt-az-ido-hogy-az-egyetem-polgarai-megvedjek-az-egyetemet
youtube.com/watch?v=988guU_xyIM
youtube.com/watch?v=0HNP2-T_TN0
twitter.com/NSFWRedditVideo

I'm going to /cum/ inside you, my Hungarian friend

A nap kérdése: Ánon mit kellene mától máshogy csináljon, hogy a legtöbbet javuljon az élete?

készség

bazdmeg

Sportolni vagy tanulni

>5 poszt 8-ig
Öljétek már meg magatokat

nagyjából bármit hől

meg kellene ömmelnem magam

Akkor még kevesebb posta lenne.

tanulni

>t. neet

Tesik, azt álmodtam, hogy együtt házibulizok Emilyvel, de időközben megfáradok, úgyhogy befekszem a házigizda szüleinek a franciaágyába, hogy aludjak egy jót, mire benyit a szobába Emily, a sötétben ledobja magáról a ruhákat és mellémbújik az ágyban. Ránézek, és látom, hogy a háta meg a segge kurva szőrős, vastag, kutyaszerű drótszőrzet borítja a meztelen testét, és mind a fejemből, mind a faszomból kiszállt minden ihlet, én pedig mint egy rémálomból szokás, szívemhez kapva ébredtem fel.

Kidobni a béent, kiállni magamért és félelem nélkül hallatnom a véleményem, és végre időt fordítani az írásaimra.

>Ránézek, és látom, hogy a háta meg a segge kurva szőrős, vastag, kutyaszerű drótszőrzet borítja a meztelen testét
Ennél a résznél hangosan felnevettem.

kutyus felmászott az ágyra éjszaka?

>a háta meg a segge kurva szőrős, vastag, kutyaszerű drótszőrzet borítja a meztelen testét
Nem értem, hol a probléma ezzel.

>kidobni valakit aki támogatja és szereti egy szaros ponyváért
szakadok család

összehozni végre egy normális párkapcsolatot egy olyan emberrel, akivel lehet is hosszútávra tervezni

Hogy a picsába kelnék fel ilyenkor ha neet lennék?

Miért érzed úgy, hogy ki kellene dobnod a bn-t?
Illetve miért nem teszed, ha szerinted ettől jobb lenne?

mert "muh álmaim" meg a szokásos bikaszar

Ez szerintem inkább egy eredmény lenne, mint valami amin változtatni tudnál. Volt már több párkapcsolatod, csak rossz emberekkel, vagy azért mondod ezt mert eddig nem volt bn?

Ez hől

Előbbi. Esküszöm, ha még egyszer meghallom azt a szóösszetételt, hogy "nem is tudom"...

Két komoly kapcsolatom volt idáig, az első volt ebből az egyetlen, amire boldogan tudok visszatekinteni, csak a körülmények voltak olyanok, hogy annak vége szakadt. A másodikról meg inkább ne is beszéljünk, az akkora pofára esés volt, hogy ihaj.

Most is randiz(gat)ok, de rohadtul nem egyszerű, főleg úgy, hogy hamar kiderül, hogy hosszútávra velük nem lehet tervezni.

Mert egy akaratos érzelmi fogyatékos kisgyerek aki például ahelyett, hogy lemondaná a megjelenését eg barátnője szülinapján akit heti kétszer lát, tőlem akarja hisztérikus, számonkérő hangnemben kizsarolni, hogy lemondjam az osztálytalálkozómat, mert egyhuzamban két napot képtelen lenne nélkülem kibírni. És ez megy már uszkve másfél éve, a munka mellett zéró energiát hagyva a pihenésre, feltöltődésre, kikapcsolódásra. És hogy miért nem vetettem már végrt neki? Többször is megtörtént, de sajnos szeretem, és végül mindig hagytam hogy édes hazugságokkal visszacsalogasson.

ratyi

Erre én azt mondanám, hogy akkor amin te változtatni tudnál (mert az, hogy hosszútávú kapcsolat legyen, 2 emberen múlik) az az, hogy olyan helyen nézelődsz ahol más is arra vágyik, mint te. Pl. ha eddig tinder volt, akkor megnézel egy komolyabb társkeresőt.

Hogy biztos jol sikerüljön a mai zh, készítettem egy Szerencse Szendvicset

>Többször is megtörtént, de sajnos szeretem, és végül mindig hagytam hogy édes hazugságokkal visszacsalogasson.
Ez elég buzis, hől

Hiányzik a disznógeci/10

E L S Ő

az sajnos nincs, de egyetértek, hogy nem teljes a kép
viszont rájöttem mi helyettesítheti

Gondolom egy helyre megy a két (Te).
Nagyon el vagy tévedve szerintem. Ha Ánon ki akarja dobni, akkor valószínűleg nem a szeretet meg egymás támogatása annak a kapcsolatnak az alapja. Amúgy meg az is elég nagy butaság szerintem, hogy az fontosabb, hogy legyen egy lyuk, ahova a faszodat beteheted, mint hogy a céljaidon vagy álmaidon tudjál dolgozni.
Hát Tesi, erre így nem tudnám azt mondani, hogy így vagy úgy lenne jobb. Viszont amit írtál, hogy "kiállni magamért és félelem nélkül hallatnom a véleményem" biztosan nem ártana.

mekkora kis buzeráns rinyagép vagy
unirónikusan fontold meg az öngyilkosságot
fúj bazdmeg nem mondod, hogy nutellát raktál bele
ÖMM

te most komolyan beleteszed egy szendvicsbe a nutellát a sonkát meg a majonézes tormát?

Nem, a majonézes tormát kihagytam mert attól alapjáraton rosszul tudok lenni. Majd legközelebb.
Amúgy nem volt rossz, nutellát bármivel lehet enni kb.

masszírozgatja a pici egódat ez a lány azért nem húztál el a vérbe
nincsen a szeretetnek ehhez semmi köze

undi
mondjuk én mogyoróvajjal ettem már sonkásszendvicset de az legalább nem édes

Ebben is van valami.
Ha szakítanának biztosan hiányozna neki egy darabig, de erre én sem feltétlenül mondanam rá, hogy szerelem.

A héten egyik reggel a négyeshatoson egy idős kendős - elmaradhatatlannejlonzacsiszoknispapucsos néni egy párnával a hónaalatt énekelve sétált végig, mindenki félrehúzódott, ami a nagy tömegben nem kis teljesítmény volt, még néhányan a helyüket is átadták. Akkor azt gondoltam, hogy "nahh, végre megvan a tuti módszer, lehet alkalmazni kéne". :D Egészen eddig ezt tartottam volna befutónak, ha nem történik meg velem tegnap a következő eseménysor. Szóval péntek koraeste munkába igyekeztem lelkesen a MÁV szolgáltatásait kiélvezve, bár fűtés nélkül. Nagy tömeg nem volt szerencsére, egyik öregnéni önkényesen letolta az ablakot. Én meg, tekintve, hogy indulás előtt sietve mostam hajat, meg hogy nálam a fázás egy életérzés, és hogy a sapkámat már a tavasz reményében otthon hagytam, úgy gondoltam, hogy a fejemre teszem a kendő-szerű sálamat, elvégre hát néha a szükség felülírhatja a látványt. Ezek után békésen belemerültem a Közigazgatási eljárásról szóló törvénybe, amikor is óhatatlanul figyelmes lettem a velem egy kocsiban ülők reakcióira. Egy 18 év körüli srác riadtan hátrapillantgatott, majd úgy döntött, hogy inkább továbbáll, és átült egy másik kocsiba. Két neonáci tag felszállásuk után nagyon nézegettek, sutyorogtak, miközben felém - felém böktek ujjukkal, aztán végülis az egyik ezt mondta a másiknak: "Figyelj, most nincs időnk EZT itt elintézni, meg balhézni, le kell szállnunk, mert vár az XY" - akinek ezt ezúton is köszönöm.:) Igazából kb. ekkor tudatosult bennem, hogy mi nem kerek a megjelenésemmel... A szomszédos ülésre leült egy anyuka a 14 éves forma lányával, aki többször igazi félelmet sugárzó tekintettel méregetett miközben én MAGYARUL egy rövid telefonbeszélgetést ejtettem meg anyukámmal. Aztán jött a kalauz, és vele elcsevegtek. A kalauz egy gyors fintorral átnézett rajtam, majd anélkül, hogy a bérletemet kérte volna, elviharzott.

Ezután a kislány az anyukájának non-verbális kommunikációval a tudtára adta, hogy én vagyok a zavar a gépezetben, mire ő frappánsan ennyit mondott: "Na gyere, elülünk INNEN EMELLŐL" és megvetően felém mutatott... Ezután még egy kósza utasra hoztam a frászt, és meg kell mondjam, a neonácikon kívül SENKI nem szállt le, csak másik vagonba ültek át láttomra. Így maradtam hát én egyedül a kocsiban, félreértelmezett arab terroristaként. Vagy talán sabbatra tartó zsidóként vagy egy kicsit tradicionális romaként vagy egy konzervatív vallás képviselőjeként.... 2017-ben, de lehet, egy kicsit 1944-ben is? Pedig csak egy MAGYAR voltam, aki nem akart megfázni, egy NŐ, aki sosem bírja a MÁV-ablakot becsukni, egy antiszoc UTAS, aki nem akart a szomszédos zsúfolt, bár kevésbé huzatos vagonba átülni. És egy EMBER, akit senki nem látott annak a vonaton, és majdnem egy ÁLDOZAT is, akit kis híján megtámadtak egy KENDŐÉRT.... Próbáltam egy mosollyal nyugtázni, sőt eljátszottam a gondolattal, hogy végigsétálok így a nyugatiban és a villamoson is, de végül letettem róla. Tudom, terrortámadások, tudom, megoldatlan bevándorlás-probléma, de hogy ez az ellenségeskedés még mindig ilyen erős beidegződés az emberekben a nyilvánvaló ellentétes jelek ellenére is, hát erre sosem gondoltam volna. Mégis mit tesz velünk a gyűlöletkeltés??? #saysomething

shut the fuck up Ferenc.

What's for breakfast? bought two semmeln of Honey crust Ham and pickles. But I haven't eaten them yet.

oatmeal soaked in a protein powder and milk mix
pls kill me

Ez pont most történt meg, és bár pár csajjal beszélgettem is azóta (eggyel még most is levelezem), számomra kissé furcsa, hogy ennyire nem kapkodják el a dolgokat. Lehet csak én vagyok ahhoz hozzászokva, hogy eddig mindkét alkalommal, mikor komoly vége lett, gyorsabban is alakultak a dolgok már az elejétől fogva.

ate the leftovers of dinner
got right and proper shitfaced last night and made a dish for myself at 1am
i'm just leaving for work, hoping my colleagues haven't yet eaten the chocolate müsli bars i brought them because i'm still famished

>getting shitfaced on tuesday
good job Zoly.

are you a hungry skellington or something?

Ilyenkor csak arra az interneten hazudós képre tudok gondolni

>are you a hungry skellington or something?
no i'm cutting
this is like 3 or 4 hundred calories

>getting shitfaced on tuesday
Such is life at uni

kurva anyádnak a szottyadt terméketlen pinája van te foshegy

Kiváló posta mint mindig

le vagy szarva

>444.hu/2017/03/28/a-ceu-rektora-szerint-itt-az-ido-hogy-az-egyetem-polgarai-megvedjek-az-egyetemet

hahahaha, Soros Gyuri és társasága KAF

just fat or starting to define?

even though you have a job? really your own fault höl.

közs

beleragad a geci :DD

>just fat or starting to define?
around 12% bf
top 4 abs visible

>egy buzizsidó fantáziájában

Hahahahahahaha, ennyire fáj a segged, MérnöKúr, hogy egész életedben naphosszat gürizhetsz és nem kapsz meg semmiféle Nőt, miközben a vagány menedzserek meg rajolnak a bömbikkel és csak leosztják nektek csicskáknak a melót, majd mennek Baszni??!!! XDDDD

Szánalmas kis sutyerákok vagytok, maszatoljatok csak a kezetekbe kis csicskageci lakájok, a menedzserek uralkodnak!

néhány mérnökkúr megint eltévedt és a pol helyett ide lyukadt ki
vigyázat csalizok

Nekem hogy is szoktátok mondani?
Ja igen:
Hát ezt kár volt leírni te megvadult buzi

>/kurva anyátok/ dédelgetett sérelmek és egy filantróp meséi

A leírás alapján szerintem csak azt hitték, hogy retardált vagy és azt figyelték, hogy hova tűnhetett a gondozód. Biztos őt mentek megkeresni.

ez egy unironikusan nagyon jó zenéje a majkának hől
youtube.com/watch?v=988guU_xyIM

hát ezt kár volt postázni te megvadult buzi

Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs pofádat te tetűlepte koszladék cigány.

tessék ezt kend a popsidra

szörnyű

nekem is szar az ízlésem

neked az tényleg

>elte informatika
vajon melyikük lehet /kurva anyátok/ postázó?

ide érzem annak a raszta gyereknek a szagát

Ez a 0.8akárhányas terem a déli tömbben?

de ha már postáztad, akkor magyarázd el, kérlek, hogy mit is csinál a törvénymódosítás
eddig annyit tudok, hogy mostantól munkavállalási engedélyt kell szerezniük a külföldi oktatóknak

az a vicces, hogy a zsindex mindenféle kritika nélkül hozta le ezt, elfogadták, hogy minden úgy történt, ahogy itt van leírva

tesik.....most már avé is állandóan "hogyhogy?"-ozok
nem bírom kontrollálni magamat

persze hogy lehozták mert illeszkedik a világképükbe
az igazság mindenkit csak addig érdekel, amíg az előbbre viszi az ügyét

Persze ilyen dolgok megtörténnek

>nem ülnek be az üres helyekre
Ez az ország hulladéka, nem elég okos, hogy mérnök vagy orvos lehessen, te már túl autista ahhoz, hogy normális emberként éljen. Nyomorult emberi hulladékok, úgy is néznek ki. És még valakinek van mersze kinyitni a pofáját az ország egyetlen színvonalas egyeteme, a CEU ellen...

én már hónapok óta hől :D

kek erről többet is ismerek

Nem biztos hogy van üres hely
Egy csomó szék szar

Addig rendben van, amíg nem kezdesz embereket "megvadult buzinak" hívni.

és jó arcok? a lépcsőn majka gyros tálat falatozó lányt ismered?

na most mennem kell, de addig is hallgassátok ezt, lassan úgyis aktuális lesz
youtube.com/watch?v=0HNP2-T_TN0

azt pont nem

kép közepén "helyeske" mellett ezer százalék hogy egy megvadult mérnökkúr
a szélén is az autista soron van egy pár

te annyira be vagy oltva a mérnökök/programozók ellen hogy szerintem te egy látens mérnök vagy

>implikálni hogy nem egy megvadult buzibölcsész aki nem bír a kisebbségi komplexusával

>biztos iligykedik a nyakszakállamra, meg hogy majdnem annyit keresek majd, mint egy vízszerelő

édes istenem az a bölcsész seggfájás/csali napról napra szánalmasabb

hadd ne postázzam a tömérdek grafikont ami mutatja hogy az informatikusok és a mérnökök keresnek messze a legjobban ebben a szarfészekben, amúgy még a "vízszerelő" is többet keres a mekiben dolgozó fajtádnál te KÖCSÖG

Postázd krlk

nincs baj azzal, ha lassan haladsz, a baj akkor kezdődik ha csak te írsz rá, meg sorra mondja le a programokat

ánon melyik egyháznak és melyik civil szervezetnek fogja utalni az adója 1+1%-át?

a magyar római katolikus egyháznak és a gimnáziumomnak

Nyuszikás sapkás vicc a'la 2017

MAZSIHISZ és a Migration Aid

Gondolkodtam rajta hogy viccből a hitgyülinek utalnám, de félő hogy másnaptól már tag lennék.