/ex-yu/ Pepe Baza edicija

>mfw kad nateras uplakane klince da placu pred tobom

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=gXuo-7nZii8
sr.wikipedia.org/wiki/Mapин_Дpжић
en.wikipedia.org/wiki/Croatian_literature
en.wikipedia.org/wiki/Serbian_literature
jezicinacionalizmi.com/deklaracija/
twitter.com/SFWRedditGifs

Ko Gasic novinarke.

Sta mislite, ko ce biti premijer?

ovo je legitimni thread

plakem

MA TI SI

dobro jutro frendovi.

vidi ga ovaj sto gori jer mu ljudi ne ulaze u dred, ja sam tu gde ima ljudi i jos bampuje samog sebe
plakem

desavaju se protesti i sranja a ovaj idiot prica kako hoce da jebe babe
pa ovoga nema nigde

ovo, ljudi, zovemo autizam
da neces da vristis ko zaba mozda?
REEEEEE PRAVILA

Jel je moguce da zbog dredova ti je bulja raznesena top cec

idem da odstampam ex-yu na neko platno pa da idem na proteste
vidimo se anoni

vidimo se tamo momcino

youtube.com/watch?v=gXuo-7nZii8
kraljica je dbi.

lik ne provaljuje koliko je on ustvari guzobolno dete zbog necega krajnje nebitnog
sad ce kukati po drugim koncima

...

Zvucis mi kao taksista jer bi on postao ove babe ibio ovako guzobolan. Jel ima neko taksi paste?

Neka mi neko ukratko objasni priču taksista

ubij se molim te bice ti lakse samo istopederises u svom dredu sa slikama bakuta misleci da zelimo u "legitiman" dred sa nekim viteskim pravilima
sad cu da ti srocim ovo na lep nacin
nema legitimnog dreda jer ovo nije zakon pa da ti odredjujes sta da radimo

SRBIJA SE BUDI

>banovali su babofila
AAHHAHAABHAAHHAAHAHHAAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA

jel bolje ne piti ujutro kavicu i cuvati se za vecernje sate ?

pravi thread

ne propustaj san zbog ex-yua ali ako izlazis sa prijateljima vredi

Ne. Govorim cisto o ucinku kave. Ujutro bi covjek trebao biti odmoran od sna, cemu onda piti kavicu? Jesam li u pravu?

ako si odmoran nema potrebe za tim
ako uzivas u ukusu ili da pijes uz nesto uzmi i pij

uzivam u ukusu i nisam odmoran

mislim da cu ipak popiti kavicu!

kafica na poslu, a posle toga istovar u wc i za sve placeno nema boljeg osecaja dbi

Cekaj, jel stvarno neko kidao ili rusio one transparente o zrtvama OVK i NATOa juce?

da

ti transparenti su svaki put kada prodjem ofucani i iscepani
ne iskljucujem da je bilo neke pijane budale ili ubacenog SNS-ovca koji je to pocepao, ali stvarno sumnjam da ljudi koji izmedju ostalog protestuju jer nam se predsednik/premijer socijalizuje sa Srederom, Blerom i Klintonom cepaju plakate o zrtvama NATO bombardovanja...

Пpви кpyг
Lmao

Mogu da potvrdim da jesu.

Ja sam bio tamo i samo sam gledao dok sam cekao gf.Dodaj jos da je kosava isto malo unistila transparente, pitanje vremena je kada ce to da se srusi.

kad ce gospodin baza da pohapsi ovu (((bagru)))?

o kakvim transparentima je priča? dajte neki link ili slike, objasnite malo.

Ispred skupstine stoje transparenti sa slikama zrtava NATO agresije i zrtvama OVK.

dobro je sto ste napravili poseban konac za matorke, evo taksiste tamo prica o njima

sta toliko je tesko poverovati da postoje izdajnici koji toliko mrze srbiju? jesi li ti uopste upucen gde zivis mamu ti jebem i jesi li cuo za natasu kandic i zene u crnom na primer?

Dobro je da postoji karantin za umobolne babojebce i fakultetlije koje bi da ruse BAZU.

Ovaj tred je za gospodu samo.

Nije Natasa Kandic na ulicama jebem ja tebi mater, nego mladi ljudi kojima je pun kurac na samu pomisao da moraju da gledaju istog debila narednih 3 do 5 godina.
Mani me se sa tim deluzijama paranoicnih penzionera, blizi je Vucic NATO-u i Albancima nego bilo ko od tih studenata.

jebote pa jel moguce da srbi nemaju renesansnu i baroknu knjizevnost? hahahahahha

ovo botovanje zestoko smorilo, jebala vas politika vise

HAHAHAH sad gledam servsku wikipediju di svojataju Hrvatske pisce i na svakom pisu [citation needed]HAHAHAHHAHAHAHAH

sr.wikipedia.org/wiki/Mapин_Дpжић

ne svojatamo, taj covek je srbin, pisao na srpskom jeziku
gde ti vidis ista hrvatsko lol

od tud najveci kompleks srpske izmisljene nacije

oni nisu imali kulturu nit knjizevno stvaralastvo kroz cijeli srednji vijek, a od hrvatskih pijesnika su uzeli jezik - hrvatska stokavstvina.
Srbi su u to doba pisali slavijanosrpskim jezikom. Takvo svojatanje je samo dokaz da su mema narod, popravoslavljeni, poturceni, izmisljeni..

>roden u dubrovniku
>serve

jos ce rec da je tesla bio srbin vris dbi

On je Srbin krajisnik koji je ziveo u Hrvatskoj jer je branio austro-ugarsku granicu sa Turskom.
Otvori americku,britansku, kinesku,arapsku, japansku, malezansku, mongolsku vikipediju o Tesli i videces da pise American-Serbian Inventor.

Necu o ovome da pisem jer sam nasedao na bejt al ajde.

uhm, pusi kurac slepce

de pojedi jednu pionir cokoladicu i smiri se. ko te povredio anone?

he, fini argumenti, ljubi cika

tesla je slovenac

Usporedite velicine ova dva clanka

en.wikipedia.org/wiki/Croatian_literature
en.wikipedia.org/wiki/Serbian_literature

HAHAHAHAHAHAH

>srpski jezik
>srpska knjizevnost
>srpsk nacija

ovaj taksista opet guzobolise

o moj boze

stvarno su meme narod

>koristiti argumente sa drugosrbijanskim sljamom
>ikada

Zao mi je momci, bili smo zauzeti oslobadjajuci drzavu, ne konjusarenjem i pisanjem stihova u slobodno vreme.

Daj neki redpill na Dačića.

Nikad me on I SPS nisu zanimali dovoljno, ali gledajuci da ce on biti novi premijer zelim da znam sve skrivene meme.

Kvalitet > kvantitet.

HAHAHAHAHAHA

nije ni cudo da svojataju nase pisce, jazavci poturceni lmaoo

u principu sve sto treba da znas o Dacicu je:

MALI

>tesla je slovenac
o v o
v
o

a pogledaj isto tako bilo koju wikipediju o dubrovackim piscima picko nepismena hahaha

NEMATE JEZIK

LOL

>NEMATE JEZIK
samo snježana kordić bajo moj.
jezicinacionalizmi.com/deklaracija/

>sizofreni taksista i dalje prica sam sa sobom u svom zasebnom koncu

ovo fakat nemeres izmislit

>susjedov pes je doslovno mentalno retardiran (potvrdio veterinar) i ne prestaje lajat citav jebeni dan i noć , ni 5 jebenih minuta
>nečije mačke se kolju u 3 ujutro i vrište tak da još 10 pesa is susjedstva počne lajat sljedećih 3 sata
>susjedovo razmeženo derište od 5 godina se budi oko 8 i harači čitav dan po dvorištu, nemre začepit na 10 minuta, uz to odvratno bezobrazna
>drugi susjed ima nekog sina autista od 4-5 godina kojeg pusti na dvorište i mali stoji na ogradi cijeli dana i dere se
>cigani opet počeli radit krugove po susjedstvu sa kamionetom i jebenim zvučnikom: "SKUPLJAMO STARO ŽELJEZO, VEŠMAŠINE, RADIJATORE.."
jebo me Isus ak ja neću nekog ubit , stvarno mi je pun kurac
i jebo bog mater ikome ko je ikad reko da je živjet pri selu milina

>"SKUPLJAMO STARO ŽELJEZO, VEŠMAŠINE, RADIJATORE.."
bazirani nichan i njegova brace kace osjecanku na aparatuse