/ex-yu/

Guzobolna edicija

Other urls found in this thread:

sport.blic.rs/kosarka/nba/skandal-americka-novinarka-prisla-momku-koji-je-sahovnicom-bodrio-jokica-a-onda-ga-je/0bzvfh4
sport.blic.rs/kosarka/nba/srpski-general-u-nba-studiju-slavni-americki-komentator-odgovorio-na-hrvatsku/ccmv1tp
youtube.com/watch?v=MGE7DBdTOiA
youtube.com/watch?v=Z-iUSgFwhUU
twitter.com/SFWRedditGifs

PRVI ZA CRVE NA APARATIMA HAHAHAHA

sport.blic.rs/kosarka/nba/skandal-americka-novinarka-prisla-momku-koji-je-sahovnicom-bodrio-jokica-a-onda-ga-je/0bzvfh4

sport.blic.rs/kosarka/nba/srpski-general-u-nba-studiju-slavni-americki-komentator-odgovorio-na-hrvatsku/ccmv1tp

youtube.com/watch?v=MGE7DBdTOiA

ja nisam taksista

treci za smrt ovoj vukojebini

>i dalje drkaju na larpera
fakat jeste jadnici

*SPONZORIRANI LINK | VUTRA.ORG | INDOOR/OUTDOOR CROPS*

youtube.com/watch?v=Z-iUSgFwhUU

*SPONZORIRANI LINK | VUTRA.ORG | INDOOR/OUTDOOR CROPS*

BTFO

TRUMP VRACA KRAJINU I KOSOVO SRBIMA

ZA KRALJA I OTADZBINU

OVO
V
O

Koji rekt hahaha

srbija nece postojati za 50 godina, al lepo je nadati se

dajte mi posao, očajan sam

bolje da se nisam ni probudio

Moras da odes nazad

da ga fakat hoćeš bi ga našao

jebote koliki moras JADNIK biti da ovoliko guzobolises?
definitivno nema goreg lika od taksiste u celoj istoriji ex-yua

OBO
B
O

...

AWOOOOOOOOOCIC

bjezi van awoo~

OVO

jao kako prokrvario cmaric hahahahhahahahhaha

taksista upravo prikljucen na apratuse

Nije ono taksista debili. Sumnjam da on ima thinkpad na kom koristi linux.
Ovo je neki Sup Forums autista nalozen na Sup Forums sranja i meme

I don't understand why you have words that end in ć. Why not write č instead?

imam al ocu drugi

taksista upravo brise znoj sa telece glave i nervozno pise zid teksta

>ovoliko se bedno izvlaciti
mozes li biti jadniji?

Mozete li vi biti jadniji sa ovim guzobolisanjem oko Taksiste, ubijte se neetare smrdljive i niste mu ni do kolena.

mi smo kriptopoljaci

>t. sizofreni taxi

t. sizofrenicar

Ovo spamovanje vas nece uciniti ni uspesnijima ni pametnijima, dok vi gubite vreme, bazirani Taksista obrce lovu i usavrsava se. Ko je sad rektovan majmuni?

da nije taxija ovaj tred ne bi kurcu valjo

>t. sizofreni domag

>umobolnik umirujuci u bolovima prica drugima kako guzobolisu o njemu
pa ovo nemres izmislit

n-nisam ja taksista k-kunem se decki hahahahhahha v r i s s t i m

fascinantno mi je kako lazes i preznojavas se dok pises ove jadosti ahhahaha
jebeni taksista, legenda si e

što se dogodilo fedorama

pa naravno da su oni, sakrivaju se iza tih smesnih emojima a ustvari placu u sebi jer su beskorisne pijavice koje ne doprinose nicemu

>taksista
>baziran
izaberi jedno i samo jedno

>majmuni nasedaju na 3/10 taksista larp

PADA KISA KAJ CE SAD DA RADE PROTESTANTI LMAO

Studenti iz Beograda proširili listu zahteva protesta

>Oni zahtevaju i "reviziju biračkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije", objavljeno je na stranici "Proglas studenata Univerziteta u Beogradu" na Fejsbuku.

ELEKTRONSKO GLASANJE A DA NE BUDE MANIPULISANO PLAKEM
CEC SERVI KAKO STE GLUPI LMAO

>taksista ocajnicki pokusava da laze o sebi i istopederise dok je prikljucen na aparate od masivne chmarobolje

v r i s s

>t. sizofreni taksista

stvarno si bolestan

Ma jebem ti mater bolesnu u picku idi nesto radi skote

>svatko tko ima srbijansku zastavicu i napiše više od dvije smislene rečenice je taksista
GORNJI VRISS

nemogu
doslovno nemogu

joj momci bas ste nestasni danas

>Osječanko, dal' ćeš mi doći...
>Trovach
>Rimac
>Twerkujem u tangicama
>Bolje da se nisam probudio
>t. domagoj
>t.nebojša
>t.fredi freeze
>t.dominik
>t. šizofreni taksista
>"hrvatski" jezik
>programeri na aparatusima
Kaj mi još fali?

pogledaj estoniju

Taksista UPRAVO SADA jebe dok vi ovde ispadate guzobolni jadnici

Anonimne picketine bez muda, klempavi majmuni, to su ljudi koji vredjaju i omalovazavaju Taksistu.

doslovno sam sada na poslu, imam pauzu o pola sata pa se vracam nazad na programiranje

a ti nastavi da umires od chmarobola

Molim te postuj noge

au tahi pa tebi guza gori hahahah

nije me dugo bilo
macori
zelimir

To nisu ljudi, to su jebeni iskompleksirani balavci, devci koji se nisu okupali danima, bez polozenog vozackog, bez posla, bez ikakve perspektive.

>Estonija kao primer nekorumpirane i prave Evropske zemlje
CEC LMAO SERVI PROBILI GRANICE SADA

srpska literatura

Iskreno se nadam da je taksista na nekom lecenju sada, decko stvarno nije u vinklu.

kurac u ustima

dodano

>leceni narkoman stavlja sebe u poziciju da prica o bilo kome bilo sta dok ocajnicki istopederise
plakem

pricam za elektronsko glasanje, a naravno da su korumpirani puni su jebenih rusa

>puni su jebenih rusa

To je dobra stvar.

nemogu
doslovno nemogu

Postuj noge

ODMAH REEEEEEEE

to je dobar vic.

Dosta cu da napisem i serem, cisto za inb4
ja ne znam ni sto se vracam iskreno, totalno me je smorilo ovde.
Aj pre sam se palio pa i raspravljao malo na te srbi hrvati teme a realno me boli kurac i za to....
Imalo je ponekada provala i da je dobar thread ali sve gore i gore, valjda smo se smorili i mi koji smo dugo ovde a niko novi da bude zanimljiv.
Pa sam preko godinu dana smarao sa mojim slikama i shitpostovanjem a sada i to smara do jaja.
Fora je sto sem par bordova sve ubitacno dosadi.
Sup Forums je bas dosadio jer non stop citam iste gluposti, klince koji prave iste threadove tipa da li su brazilci beli, zasto su ameri debeli, cuck evropa i te fore, mrzi me i da kliknem da otvorim iako je pun thread.
Sup Forums je apsolutno pederska tabla, 4-5godina sam na 4chanu i nikako ne kapiram ljude koji godinama idu na Sup Forums, od merenja kurca, pricanja o kurcu, ocenjivanja kurca, da li je gej pusiti kurac, "ribe" sa kurcem, odsecanje kurca itd....gore rekt, ylyl i ostalo.
Veruj mi da smo se mi navikli, da ode bilo ko na Sup Forums reci ce ti da je to nesto najgluplje i najpederskije za bezivotne feget virgine i edgy nastranu decurliju.
Robot koji je....brateeeeeeee, dobijem instant napad blama i cringe do kosti kada udjem, cak i imam sazaljenja pa sam vise puta pokusao da ljudima dignem moral i ego, da ih savetujem i da pricam jer mi je zao bilo.
Ovaj sajt je ogledalo otpada modernog drustva.
Fizicki zdravi ljudi i deca koji postaju umobolni, asocijalni luzeri bez ikakvog kokretnog razloga.
Ljudi koji se boje svoje senke pa uzivaju za kompom privilegiju da budu edgy a razvijaju samo takve nastranosti i slabosti a zivot prodje na kraju uz kurac.
Kada provedem par lepih i aktivnih dana da se vidim sa ribom, istreniram, zaspem i ustanem na vreme, imam obaveza itd, cesto dodjem kuci naduvam se da odmorim glavu i po navici odem na Sup Forums....tada se bas zamislim o svemu ovome sto pisem i smorim do jaja a OPET ne znam zasto se vracam ovde!!

taksista po ko zna koji put na aparatoru

nema kraja ovom ludilu mozga dbi

*GROK GROK*

Dobar vic su balticki cuckovi koji larpuju naciste da bi izdudlali koji eurocent a prvi ce biti sravnjeni sa zemljom kako i zasluzuju.

Taksista jede pljeskavicu i vozi mini coopera

Jedna kahvica mozda?

postao sam ovdje prije par mjeseci o svojoj debljini i kako nemogu naci poso
imao 135kg i bio nezaposlen
htio vam reci da ste pomogli s savjetima i sada imam 110kg uspijo sam se zaposliti za stalno (pomazem jednom covijeku ciejpat drva, kosit travu, farbat ogradu i slicne stvari)
placa mi 10kn po satu sto je za sada dovoljno za najosnovnije
baka je ponosna na mene sto sam poduzeo
za godinu dana cu uslikati sebe i staviti ovdje sliku nadam se da cu doci do 90kg i imati misice

udavices se u putinovoj spermi

kek taksista opet guzobolise

moze ja castim

gdje cemo se nac?

Zapamti, prehrana i pola sata tjelovježbe dnevno čini čuda.
Božjom brzinom, anone!

*eksira hektolitar ruske sperme*
*urla na orkovskom*

samo na eks bajo moj xexe

...

ubi se pederu debeli

Ok aj ovako moram sa tobom:
ajde slikaj neke pare ako imas kod sebe
ajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivot
pozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.
Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!
I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.
Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.
Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.
Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.

3 sargarepe pub?

ma bilo gdje u sarajevu dbi

Dobro jer netko stvarno može biti toliko guzobolan?

idem danas na protest da se slikam sa Tešom

tesham ti mamu

>t.aksista

Taksista jel moguce da si sada toliko prso od guzobola, pa ovo nema nigde.

Treba napraviti wiki sa ovakvim izvalama od taksiste ali i od ranijih psihopata.

>Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.
ma ignoriraj ih vidis da su jedni obicni no-liferi

ja i zelimir trenutno pijemo kaficu i jedemo karamele a uskoro krecemo na protest

TESHANOVIC TESHI SVAKA RIBA SE SMESHI
UVEK STREJT JE ON IMA KITU KAO SLON

taksista nije stvarna osoba

KUPITE SVET! Od danas na svim kioscima u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji novi broj najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida.

ubij se debilu

Kristijan u parovima, jedva čekam

>Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete n

JEBOTE ZNAM DA NISI PRAVI TAKSISTA ALI POMALO ZVUCIS NA NJEGA

OVAJ PRSO OD GUZOBOLA, A OVAJ TAKSISTA SIRI ZARAZU PACENICIMA.

tesha teshanovic je glasao za vuka jeremica plakem kakav mongril