edycja meksykańska
jksajksajksajksa
/polska/ aka /hilo polaco/
Other urls found in this thread:
youtube.com
web.archive.org
twitter.com
pola!
ale dzisiaj nitki zapierdalają
ale nuta
youtube.com
callate animale
gdzie trzymacie rece jak stoicie? ja trzymam w kieszeniach
w dupie
mi moje z przedramion zwykle zwisają
ostanio zacząłem trzymać na biodrach
w kształcie litery C na pasku
zakladam na piersi
ponoc psychologia klasyfikuje to jako mechanizm obronny wynikajacy z niepewnosci siebie
Praca prowokuje paranoję, bo przecież nie ma dnia w którym wszystko gra bez najmniejszego problemu, tutaj już lato (27 stopni) więc dziewczyny noszą spódniczki, szorty i sandały, nie ma się jak wyżyć, bo nawet na siłownie nie można pójść bo nie jesteś zapisany/nie masz czasu, i user się dziwy czemu jedyne co chcesz to trochę alkoholu i zapierdolić takiego Ruska śmiecia.
Bejn?
doktorze Paweł, jestem CIA
na penisie
hehehehe
ale odjazdowi są co Rosjanie
no to co nasze polaki robaki
>za szmata na głowie
Mały chuj, słaby bejt.
Kiedyś było inaczej.
opinia o j"rpg"?
jak dla mnie to smród
Chłód, Chrono Trigger moja ulubiona gierka z tego gatunku
gdzie byliście gdy nyaa.se zostało kill?
ja niewolnikowałem
pocierałem prącia w regularny sposób
buenas noches scierwa
postowałem anime na Sup Forums
.l.
sprawdzałem te cyferki
obwiniam Daiza
Chujowe.
t. ponad 200 godzin w gierki z serii Hyperdimension Neptunia i 0 w jakiekolwiek inne jrpg.
>graj w jrpg
>po 20 godzinach wychodzisz z samouczka
a idź pan w chuj
większość jrogów ma chujowy gejmplej który się nudzi po godzinie a fabuła to też kliszowe gówno
>graj w zachodną grę
>gra przechodzi się sama
Naru Narusegwa. Many faps happened thinking of her.
>graj w chińską grę
>gra przechodzi się samemu, ale za to masz chińskie animki
bene sapere
>szukaj wyzwania w grach
>zagraj w Dark Souls
>przejdź bez większych problemów
czemu we włoskim wszystko brzmi kurwa tak dobrze?
Nie wiem user, nie mam wrażenia że ich tam zanadto. Może być dlatego że Włosy też nie są bardzo białymi. Berlin i zwłaszcza Paryż są bardzo gorszy.
bo to lacina wyczyszczona z autyzmu
sa kurwa wszędzie. i to nawet nie z pólnocy afryki tylko takie jet-black czarnuchy z Kongo. Nigdy więcej. Wycieczki tylko do białych krajów. Szczerze to wole na Ukraine do Dombasu pojechac niz do Francji czy Włoch.
bo w polsce nie ma murzynow
>szukaj wyzwania w grach
>rzuć wideo gry, bo za łatwe
>zacznij grać w gry w które wygrywają tylko prawdziwi gladiatorzy - gry kartowe
chyba karciane
>szukaj wyzwania w grach
>rzuć gry wideo, bo za łatwe
>rzuć gry karciane, bo za łatwe
>zacznij grać w grę prawdziwych gladiatorów 21szego wieku - soggy biscuit
kartonowe
>szukaj dziewczyny
>zwal do 2d
kurde znowu!!!
Słuchajcie pizdeczki, to jest /polska/ a nie jakiś scrabble.
>onie nie masturbują się na czas
jakieś*
Ja zakładam za głowę, z tego powodu co , w sensie maskuję w ten sposób ten mechanizm maskowania niepewności siebie przez udawanie pewności siebie mimo że rozrzucam spaghetti widłami na lewo i prawo
>nie na dystans
...
tostujcie animki przez które chcielibyście zostać zgwałceni
ja zaczne:
>ponoc psychologia klasyfikuje to jako mechanizm obronny wynikajacy z niepewnosci siebie
Daje do myślenia.
>on dał się nabrać na drukarskiego żyda
pffHAHAHAHAHAHA
seńor sos loco.....................
rozwiąże to ci stanik
jak czytacie książki to czytacie do rozdziału czy jak wam się znudzi?
>on nie ma całej Love Hiny na regale
O jak gniję z pozera.
jak to zgwalceni
Nigga, pół mojego dysku bym ci musiał zrzucić.
No to wrzucaj
Zawsze myślałem że najgorsze za wszystkich są Araby. W Moskwie negry broszury z reklamą rozdają podle metra i nie ma ot nich żadnych problem.
...
aż się znudzi
>broszury z reklamą rozdają podle metra
co
Przemocą.
>Zawsze myślałem że najgorsze za wszystkich są Araby.
no są
dlaczego jak polakom wypomina się że zrobili jakiś błąd językowy to jest wstyd, spuszczona głowa, przegrana dyskusja i do kąta, a jak to samo wypomni się jakiemuś obcokrajowcowi, to jeszcze cie pociśnie że w jakiś nienajgorszy sposób jak ten grek?
>implikuję że polaki to cucki, jakbyście nie zrozumieli niedorozwoje
mój wątek z yukari został właśnie wyjebany z /jp/
kurwa mać
Dosłownie jakakolwiek animka żbsz
Ponoć to mem.
Daje do myślenia.
ale to polak debilu
Co, psychologia?
>jak czytacie książki
>(((psycholodzy)))
myśle więc jestem
daje do myślenia to mem.
Daje do myślenia.
Pewnie gównopostowałeś.
Do rozdziału
Bo mamy wysoki testo, suko.
mam cały seson love hiny po hiszpańsku ściągniętej z nyaa
skąd ja teraz kurwa wezme 2 sezon?
dla ciebie finalmente
no z nyaa
chyba fin
finalmente to przymiotnik
...
Ja czytam tak, że czytam aż mi się znudzi a potem następną aż mi się znudzi. To w ogóle dobry protip dla ludzi wychowanych w internecie cierpiących na deficyt uwagi (*) - nie czytajcie jednej książki od deski do deski, tylko kilka jednocześnie i nie przejmujcie się za bardzo że musicie skończyć jedną zanim zaczniecie drugą.
(*) która jednak jest potrzebna do czytania, zresztą czytanie ją wyrabia
Nigdy nie stoję, zawsze przysiadam. W jednej ręce mam koralików, w innej balon z baltiką 9. Jestem Ruskiem, nie Europejciem pierdolonym.
spierdalaj
...
kurwa a ja zawsze czytam tylko jedną jak ten debil aż jej nie skończę albo mi się nie znudzi i w ten zjebany sposób nie skończyłem żadnej od pół roku
web.archive.org
u mnie działa
Albo co? Będziesz szczekać?
Co tu tak śmierdzi? Który się spierdział? Przyznać się chuje no
Czasami poczytam sobie kilka rozdziałów, innym razem poczytam aż mi się znudzi, lub kiedy będę śpiący.
>To w ogóle dobry protip dla ludzi wychowanych w internecie cierpiących na deficyt uwagi
To debile które nie mogą przeczytać pół strony książki, bo są przyzwyczajeni do czytania postów na twitterze, fejsbuku i smsach. W taki sposób nie wyrobią sobie uwagi, lepiej żeby czytali książkę po książce.
Kot pierwszy czuje ten produkuje
żbsz amerykanie to chociaż mają ten swój white picket fence syndrome gdzie widzą na zdjęciach jaki piękny był ich kraj w latach 50-tych jaki bogaty rodziny jakie uśmiechnięte ojcowie jacy męscy matki jakie kochające dzieci jakie szczęśliwe
a my co możemy wspominać kurwa komunę i sranie pod siebie? siłą rzeczy sięgamy dalej i dalej aż do granicy śmieszności
komune to ty szanuj
Ludzie którzy naprawdę dużo czytają niektóre książki kończą dopiero po latach, innych wcale. To tak jak z animkami anonie - nie oglądasz całej serii jak widzisz że pilot do dupy. Ew. jak ci się nie chce to zostawiasz sobie na potem.
Mamy taki wyniesiony ze szkoły nawyk, że książkę trzeba skończyć i dopiero następna. Może w szkole to jakoś zdaje egzamin, bo tam celem tego całego czytania książek jest nie tylko samo czytanie książek (np. wspomniana koncentracja na jednej rzeczy), ale imho kompletnie nie zdaje to egzaminu w "dorosłym" czytelniczym życiu.
...
Ja wspominam Cud nad Wisłą, Jana Pawła II, drużynę piłki nożnej lat 70tych-80tych, Paktofonikę, Kieślowskiego, Kopernika, Złotą Piątkę w CSie.
juz so lustra
>peniski