/ex-yu/

*popije hektolitar ruske sperme*
*urla na orkovskom*

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=pR52yVt7w28
blic.rs/vesti/svet/predsednik-hrvatskog-novinarskog-drustva-sve-je-vise-govora-mrznje/29z8jp3
twitter.com/NSFWRedditVideo

ignorirajte i prijavite slovenski konac

hahahah placcem kako svi kakuju slovenqa

koji si kurac cekao 6 minuta da postas link u tred, ne vazi se

...

fakat ste jevrejcine

postovacu u oba treda dbi

postovat cu samo u ovom tredu zato kaj slovenski smrdi dbi

kat tad ce zlovenac otic spavat a onda samo lagano bampujemo ovaj konac i ezpz slovenci opet na aparatusima

zivim kao shrek

O V O
V
O

nice thread I like it

disem ali nisam ziv

Ali baš nemojte onda više "Gde su Slovenci" i "Zašto ne postaju ovdje".

And above all I beg you not to spill butthurt from this containment across other threads Slovenians make.

Di vidženja.

Citam i bukvalno placem od smeha

vrati se nazad na /balk/ pa tamo pricaj engleski

BOLESNI POGLEDI
OKRETANJE ZAMNOM

koji je bre tebi kurac ko zena se ponasas

nazad na /balk/ pa se tamo zali braci siptarima

Gde su slovenci??

>t.pederko

...

E pa baš jedan dokaz, da sam Slovenac ali ne neki čefur. :)

mesam pice al kad pomesam mladice
nikad ljubav ne mesam u to

jedini slovenac koji valja je slovenac zaba

Prikopcani na A PA RA TE

lud si bre

T H I C C

T H I C C

T H I C C

POGODI

STA MI TREBA STA MI GODI

zasto terate slovenca bas mi ga je zao :/
mnogo ste jadni likovi...

Ulazi jedan gospodin u trgovinu u beogradu

Prodavačica:Dobar dan bre izvolite

Čovjek:Daj jel me zajebavas sada? Verovatno da si mladji od mene malo pa ne razmisljas da ti sutradan treba porodica, stan, auto, deca itd....Samo stan u Beoradu kosta kao da kupujes u jebenom Londonu a ne u ovoj vukojebini. Ljudi robuju kreditima 30godina da bi ziveli u 30kvadratnih metara. Deci daju kifle da jedu u skoli i obdanistu jer nemaju za sendvic. Narod izmucen i nadrkan od sranja, nemastine i politike. Gledaj samo politicku scenu, gledaj TV, pa ono samo na lekovima mozes da gledas. Necu ja da se pravim sada kao da ja zivim u tom filmu, iskreno okruzen sam ljudima koji zaradjuju mnoogo vise od proseka, nisam odrastao u nemastini ali sam osetio 90te i to dobro. Samo hocu da ti kazem da smo kurac zivi i normalno da svako gleda kako da ode. Jedan hirurg, anesteziolog i ljudi koji su preko 10godina najtezeg skolovanja posvetili imaju 700evra platu u najboljem slucaju.
>'ovdje' je to jedini problem iz koje proizilaze svi drugi problemi.
Nisam razumeo iskreno.
>inb4 taksista, paprikas i slicno, sada ne trolujem i ne smaram sa glupostima samo sam ti lepo rekao.
Do jaja. Smoki je uvek bio vrh, da Stark ima para kao neki zapadni gigant od Smokija bi napravio bukvalno svetski poznat proizvod, Smoki i Plazma, dva najjaca proizvoda nasa.

nedostaje mi slovenac

halk, is you?

uff

>nekrohrvati

Za sutra sam trebo knjigu od 250 strana da prochitam.
Sta mi je ciniti? Da ne odem u shkolu?

pitaj uciteljicu

postani NEET

Imam profesorku pravi je thic

sedeli fredi hibrid damir taksista i profe$$or u pizzeriji marija u hercegnovom. hibrid i damir su se incestuozno zvalavili profe$$or je drzao predavanje frediju i taksisti i bas kada je dosla marija i pitala ih kakvu picu zele da naruce taksista je ustao i rekao "Retarde porodicna kosta 1100, ostavi baksis 50 i eto to 1150, ova me je izasla 880, 820 kosta i dao sam 60 baksisa a ova je 45cm dijagonala a porodicna je 50-52cm zavisi, negde cak i 55cm ali je ta tipa 1300-1400. Drugo putujem na odmor ujutru i podgrejacu sta mi ostane od ove jer 2 do 2,5parceta pojedem i bude mi dosta."

Daj slike

ovo je najjaci vic do sada kojeg sam procitao ovde
kralju!

Nemam

Kako jebeno tuzna slika

Evo ga vic:

Krenuo Ni-Chan nazad za Austriju autoputem Beograd-Zagreb i naidje on na guzvu u saobracaju negde ispred Zagreba.
Kako je kolona bila dugacka, ugleda Ni-Chan prodavnicu blizu i krene ka njoj kad vidi auto i ispod kog curi gorivo.
Pridje Ni-Chan i kaze "Curi vam gospodine iz automobila nesto, izadjite da vidite".
Izlazi covek srednjih godina i stvarno vidi da nesto curi, ali to nije gorivo.
Ni-Chan primeti nekoga na zadnjem sedistu i kaze "LMOA pa to je vas sin Fredi, i verovatno curi jer se upiskio u snu!"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Kolona je krenula polako, ali se vozilo Fredijevog tate ne pomera jer je krenuo da jeca zasto ima upisanog sina. U to se pojavljuje Sandra Afrika koja je krenula u Benkovac na nastup i pocinje da se dere. Frediju zaigrase oci, ali ga preteknu Ni-Chan i rece joj:
"BRUHHH Sandra, ladno se tvoj NAJVECI FAN UPISKIO I PROPUSTILO KROZ POD AUTA HAHAHAHA". Sandra pridje Frediju koji je vec uveliko poceo da place i kaze "SRAMOTA ME TE JE UPISANKO!" i vrati se nazad.
Fredi uplakan istrca napolje iz kola i baci se pod prvi sleper koji je isao iz suprotnog pravca i pregazi ga. Njegov otac u ocaju izusti "Sta ti je zivot, celi vek kaci onu zabu po zidovima sobe, i skonca zivot kao zaba, na sred autoceste".
Ni-Chan mu odgovori: "LMOA BRUH, NIJE ON, JA SAM KRIV"

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

>"Retarde porodicna kosta 1100, ostavi baksis 50 i eto to 1150, ova me je izasla 880, 820 kosta i dao sam 60 baksisa a ova je 45cm dijagonala a porodicna je 50-52cm zavisi, negde cak i 55cm ali je ta tipa 1300-1400. Drugo putujem na odmor ujutru i podgrejacu sta mi ostane od ove jer 2 do 2,5parceta pojedem i bude mi dosta."

citat veka

why?

plakem

>that fucking table cover
Literally only the most impoverished gypsies use that.
>the shit he put over the pizza
What even is going on with the pizza on the top right?
>the crusts he didn't eat
that's heresy.
>gives tips
cuck

>15 godisnjakinja iz njujorka se zaljubljuje u mene
sta da radim sa ovom moci

P O Z O R
O
Z
O
R

Gdje da nađem sve filmove sa Batom Stojkovićem? "youtube sabirni centar ceo film" ne pali, ostao sam bez ideja.

benis in bagina :DDDDDD

ozeni je

to je krevet

Dugo se ovako nisem ismejo jebote

youtube.com/watch?v=pR52yVt7w28

>spava na plastici
wtf?

Samo budi svoj

postaj neke slike da vidimo jel vredi uopste

bravo za izbor!

>Nebojsina devojka

ne zeli slati gole a nisam ni trazio

A sad slika sebe

isusa ti hrista sta je to

zalosno

uff dobra daj jos

izgleda da ima dobro dupe
daj jos ak imas po mogucnoscu izbliza

Napravio sebi devojku od valjane vune moj Techa

ok

gde si je nasao? kako da nadjem i ja takvu neku klinku? :/

alo jazavci nađite si svoju
evo zadnja

svrsila sam

10/10
daj jos jednu

>debela ciganka iz nju jorka se zaljubila u marka
cec brale
also
>bukvalno pedofili i hebefili u tredu

odgovori mi

homosex
homo sex
>seks
>homić
?

Ko ovde /podrinjeiposavina/

Bolje oženi mene anone :3

zaboravio si da ubrojis i ephebofilicara, tj. mene hehe

T H I C C

>t. guzobolna osijecanka

>a nisam ni trazio

nisam ni mislio da nisi peder

nice bitch

ovo skoro pa cp sada jbt

15.godisnje mlado meso > osijecankina osusena pizda zarazena AIDS-om

...

SELMA BAJRAMI!

WTF JA VOLIM MALOLETNICE SADA
DAJ JOS

daj jos!

CP?
Majmunko prisutan

MAJMUNKO AKTIVIRAN

blic.rs/vesti/svet/predsednik-hrvatskog-novinarskog-drustva-sve-je-vise-govora-mrznje/29z8jp3

sta vam se desava, braco 'rvati?

samo za dominika dbi

moracu da ga izbacam ponovo definitivno

wrf ja volim newyork sada

hnnnnngggg te bubuljice na dupetu

HMMM

slatko dupence ko bombona mmm

dobra guzica

t. devci

Bazirani marko