kurva anyátok
Kurva anyátok
hitler vagyok
akkor játsszuk azt hogy '45 áprilisa van
És hol a nap kérdése?
Tegnap se volt
szopj le
lusta vagyok hozzá meg amúgy sincs ötletem se hogy mit lehetne kérdezni
inkább örülj a dupla dupláknak
A nap kérdése:
Ánonnak volt valamilyen háziállata amikor gyerek volt?
kurva anyád
Azt álmodtam hogy van egy barátom akivel tudok beszélgetni. Elég jó érzés volt hől. Megint kár volt felébredni.
Makákó, de megfőzte valaki levesnek
Van remény, programozók. (((Sandberg))) tudja mi a dörgés.
volt egy macskánk 3 napig, elszökött a szerencsétlen
amúgy a nők genetikusan programozva vannak arra hogy szeressék a rossz fiúkat.
Volt egy kísérlet egerekkel ahol voltak jó körülmények közt felnevelkedett egerek, meg voltak amiket bántottak meg rossz körülmények között nőttek fel. Találd ki melyiket választották később a lányegerek. A rossz körülmények közül valót.
Állítólag az a racionále mögötte, hogy aki "rosszfiú" és zűrös háttérből való az taplraesettebb és emiatt jobb genetikával rendelkezik amit átadhat az utódnak, aki szintén talpraesettebb lesz.
jobbreggelt
egy baszott nagy nápolyi masztiff
annyira ragaszkodott hozzám amikor kicsi voltam, hogy anyáméktól is meg akart védeni :D
Szebb jövőt!
Nagyobb mecsetet!
>When you go on a date, be upfront and ask the person if he is one of these "good guys" who wants an equal relationship and will support you in your carrier
HAHAHAHAHA idióta aranyásó kurvák, +1 ok hogy miért nem kell bn
Na mivan leálltál az elsőzéssel mert mindig kapod a jános faszt?
Nem gyászolnod kéne Gabika?
...
kek
...
Egy mocsári teknős amit nagyapám talált és nekem adott. Aztán másnapra eltűnt és anyukám meg azt mondta elszökött keresztül a lavórból,ki a lakásból és át a kerítésen. Én ezt el is hittem. 10 évvel később merült fel bennem, hogy valószínűleg anyukám tüntette el. Szerencsére később a macskák/kutyák nem tűntek el.
te vagy a seggfájógép aki jelentgette őket?
gratulálok hozzá
Tetszik ez a középkori lobotómia közbeni sejtelmes mosoly
>aéa beöltözöl nőnek csak úgy poénból és kiderül hogy valójában szebben nézel ki mint férfiként
K É P E T
É
P
E
T
nagyon erőlteted ezt, ezért már nem jár sékel, rossz gój
Szelleme azóta is megvéd téged a helyeskéktől.
én is szoktam :D
Nem minden nő felszínes zsidó. Van egy elképesztően aranyos Fanni csoporttársam, aki már évek óta egy nyomi gyerekkel van együtt, aki akár itt is posztolhatna a kinézete és a kevés normibook ismerőse alapján.
Valaki nem tudja hogy van e angol vagy magyar fordításban a Mein Kampf? tudjátok az a lektorált fajta, amihez megjegyzéseket is fűztek a német történészek. Tudom hogy németül adták ki, csak hogy lefordították már vajon más nyelvekre?
t. nem vagyok náci, csak libsiként érdekel a dolog
>blocks your path
>BBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
biztos 35 centis fasza van
A Kritische Ausgabéról beszélsz? (Band I-II)
Kétlem hogy lefordították.
Mondjuk az díjazandó hogy egyáltalán kíváncsi vagy.
De gondolom beszerzel egy sima angol fordítást (Van egy amit a NSDAP is engedélyezett) és utána netről jegyzetek.
Tákolj össze magadnak valamit ha igazán kíváncsi vagy,szerintem az lesz a legjobb megoldás.
Vagy megtanulsz németül.
Az új kiadásnál Hitler szövege amúgy mellékes.
Inkább csak megjegyzésekkel van tele, legjobb tudomásom szerint.
tőlem megveheted, csak $1488
Méltányos ár
>Gyakran vásárolják együtt
>Kommunista kiáltvány
>A Tőke
Kek, mennyivel olcsóbbak
...
Több oka is van
Marx művei már beléptek a public domainbe. Nem kerül pénzbe a szöveg használata. Bár ez a Mein Kampfra is igaz.
De a Mein Kampfnál jogdíj jár a történészeknek. Sok történész vett részt benne a leírás szerint.
A Mein Kampf két kötetes és keményfedeles.
A Mein Kampf "új"
Meg valószínűleg vannak minőségbeli különbségek. (Kötés, papír)
köszönöm, kedves vagy :3
>német amazon
komolyan lefotóztad a monitorodat?
Jár érte ban is vagy csak törlés?
Fájlnév
nem, csak törli
Lefotóztad a monitort, a képet feltoltad fbre és onnan belinkelted?
>A Kritische Ausgabéról beszélsz? (Band I-II)
Aha, szerintem az lesz az, rákerestem. Még sosem olvastam magát a Mein Kampf-et pedig már nagyon régóta tervezem, vagy 10 éve kb. Amikor meghallottam, hogy kiadtak egy ilyen kritikus kiadást, nagyon megörültem neki, mert duplán élvezetes lenne olvasni.
Egyrészt látni magát a klasszikus művet, Hitler észjárását, terveit, a történelem egy élő darabkáját, másrészt nagyra értékelném azt a történelmi kontextust és magyarázatokat amit a német történészek beleraktak. Összehasonlítani, kielemezni a véleményeket, elgondolkodni, hát amúgy rettenetesen sajnálom, hogy nincs olyan nyelven még megjelenve amit megértek.
Amúgy beszélek egy kicsit németül, de nem olyan szinten hogy egy ilyen művet megértsek teljességében. Azt egyébként nem bánnám még ha csak megjegyzésekkel is lenne tele a Kritische Ausgabe. Talán csak egy kihívást adna mert akkor párhuzamosan olvasnám a Mein Kampfet meg a Kritische Ausgabe-t.
megjött a figura tesik
Ha az alap nyelvtan megvan és kitartó vagy akkor fogj valami szótárat és használd azt.
Bár nekem a német tanárom nem javasolta ezt.
Azt mondta belehülyülök mire eljutok a végére.
És igaza van.
Emlékszem amikor a fordításokat csináltam elképesztően szar volt mindent megnézni egyesével.
meddig fognak nőni D:
Nem kell mindent megnézni, csak akkor ha valami kulcsfontosságú szó van ami nélkül nem tudod értelmezni a mondatot.
Mondtam már hogy jól nézne ki, ha lenne rajta még egy 60-70 kiló? Mert szerintem akkor jobban nézne ki.
mondtad már de nem érdekel a bálnafétised
semeddig, ennél jobban már sohasem fog kinézni
szóval, gyűjts egy kis lóvét hátha még megbaszhatod príma állapotában
majd estefele
Te is tudod hogy igazam van. Jó lenne egy dagadt Eliza
mi lesz rajtad? :x
Burqa ;)
Ánon megvette már a virágot anyák napjára?
Anyám tavaly szeptember óta minden szabadidejét koreai sorozatok bámulására szenteli. Mit tegyek?
szeksz
Felállítottam neked egy forgatókönyvet:
>Vegyél egy katanát
>Vegyél egy felkelő napos fejkendőt
>"NIPPON BANZAI" kiáltással berohansz a szobába
>Rácsapsz a tévére az új, ezer hajlítással készült mesteri fegyvereddel
>Annektálod a szobát a saját hobbiorientalista japán szobád fennhatósága alá
>aéa a helyeske megkérdezi, hogy mikor is lesz a szülinapod és nincs szíved elmondani neki, hogy elkésett mert már 2 és fél hete volt de azért örülsz, hogy legalább eszébe jutottál
Mondjuk annyiban szarul esik, hogy pont egy héttel előtte is kérdezte és akkor mondtam neki, hogy kereken egy hét múlva
De az a baj hogy én nem vagyok animefejű :(
Hááát annyira jól azért nem megy a német. Olyan A1-2 szinten lehetek, B1-ről visszacsúszva az évek folyamán.
Angolul se mertem könyvet olvasni amíg nem voltam olyan C1-es legalább. Az első könyv amit elolvastam az az Animorfokból volt, de leginkább azért mert tiniként magyarul már elolvastam az első négy könyvet (a többit nem fordították le azóta se, mert minek, jófejek) Aztán láttam nem kell annyira fosni és végigolvastam mind az 54 könyvet egy hónap alatt. Utólag megbántam mert a végét úgy elbaszta az író, hogy nem szívesen gondolok a sorozatra se már.
bocs a blogposztért, elragadott a hév
Szülinapi szekszet akart szerintem. Ezt gyakran szokták csinálni a helyeskék a fiú barátaikkal.
Alternatíva:
>Veszel egy szovjet usánkát
>Egy Mosin Nagant erszoftot szuronnyal
>"URAAAAAAAAAAAAAA" kiáltással berohansz a szobába
>Leszúrod a tévét
>Felszabadítod anyádat és elhozod a szocializmust a szobába
A koreai sorozatok a nőknek készített anime
ezek jók
Gecis upc már megint egy bannolt ipt adott
De én két lányt is ismerek aki animét néz
az animét is inkább a lányok szeretik hől
én is, az egyik még Sup Forums-n is posztol
a lányok körében is elég népszerű ez a fos
Azt nem mondtam hogy ők nem nézik, de ezeknek a szar sorozatoknak nők a célcsoportja mindig. Szerintem 90%ban nők nézik
Hogy tudna a többi kerület versenyezni?
még mindig jobb mint az enyém, ő minden retek klubbos valóságshow meg éneklős, főzős szennyet nézi
én is kőbányai vagyok
Az egyetlen ütős kőbányai a nevét viselő sör, és az is csak azért mert olyan szar ízű
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Én is szeretem a palota ékkövét nincs ezzel gond. Sokkal jobb mintha sex and the cityt tolná állandóan
Annám, annám édes Annám
Ülj le szépen az ölembe
Mond meg mi bánt,
hogy mi gyötör meséld el kérlek én nekem
Hallottam rossz kislány voltál
A táborozás neked nem tetszett
De naplódba minden élményed
Meg lett örökítve hitelesen
Anna Frank, Anna Frank
Nagyon huncut kislány ez az Anna Frank
Oh yeah
SHALOM!!
Ánon mit mondana ennek a frufrus hamvas helyeskének?
Hiányzik a kertész
2005 Szeptember 20-án elpatkolt egy vénember
Hívták őt nácivadásznak,vagy Simonormány Wiesenthal-nak
A munkatábort túlélte,a bosszúvágy az öreget fűtötte
Erre ő lőni kezdte a Hősöket a kamu-kamu-kamukauszt nevében
Simonormány Wiesenthal,vége a vadászatnak meghaltál !
Simonormány Wiesenthal Ó jeh
Simonormány Wiesenthal,vége a vadászatnak meghaltál !
Simonormány Wiesenthal Ó jeh,
SHALOM
>sz-szia eljössz megnézni az animefigura gyűjteményemet *kacsint* :)
*TeásÁnon
Áhhh, ezt én nem merem :x
>Egy nagy fröccsöt, de kurva gyorsa. Na kapkodd magad cicám, ne kelljen kétszer mondanom mert eljár a kezem.
Rabbiképző,Dohány utca,Ortodox-zsidó hitközösség
Magyar földön felépíti a kánaánt egy KISSEBBSÉG
Évszázadok óta kitervelt cionista összeesküvés
Apáról fiura öröklődik a Világhódító törekvés
Anna,Simon,és a többiek
Most már komolyan elég volt belőletek
Anna,Simon,és a többiek
Rothschild, Goldberg, Friedmann, Weiss!
Anna,Simon,és a többiek
Most már komolyan elég volt belőletek
Anna,Simon,és a többiek
Rothschild, Goldberg, Friedmann, Weiss!
Mindenki postázzon magáról egy képet. Az arcot takarjátok ki, csak a testet hasonlítjuk össze egymáséival.
...
ez a kép miért készült el január elsején?
fasz tudja, be voltam rúgva
és megkértem valakit, hogy fotózzon
szőrös vagy :S
az miért baj?
nem megy a vékony alkatodhoz hől
csak a buzik és a nők szőrtelenítenek höl
csak a nők és a buzik sticklettik