/ex-yu/

Hrvatska masterklasa izdanje

Other urls found in this thread:

youtu.be/9tqqarOi2dU
youtube.com/watch?v=cBN-tARHNts
youtube.com/watch?v=JaPwLN5-21o
youtube.com/watch?v=2c3cBmySd_w
youtube.com/watch?v=8DgLyG9gtJQ
youtube.com/watch?v=aBNKkLTYk6g
youtube.com/watch?v=BHM6HtPuVxs
youtube.com/watch?v=38LsVlSVe0Q
strawpoll.com/4854web
youtube.com/watch?v=KmJQ9lmAnck
youtube.com/watch?v=mOEmFg2EOR8
youtube.com/watch?v=j7SdilW13D4
anyforums.com/
twitter.com/SFWRedditVideos

nije kriv nitko osim nas

ostali su samo iskoristili situaciju

vidis ovog lika odlika drugosmrdijanaca/izdajnika je i autosovinizam, svaljivanje svih krivica na nas same. zato necete nikada videti dalje od nosa, bas zbog tog razmisljanja
najironicnije od svega je sto ni vi sami ne pokusavate nista sto ce promeniti stanje na bolje, ili ste zavarani da dobre stvari cinite za svoj narod dok dudlate zapadnjacima...

naravno da je nasa krivica sto smo dozvolili zapad da se infiltrira u svim institucijama i da nas sistematski degradira, to je posledica nase glupoce
ono sto pokusavam da kazem je da se trebamo konacno osvestiti i ustati na sopstvenu inicijativu da promenimo sve ono sto nevalja, i da isteramo svu tu parazitsku gamad iz nasih drzava

čekaj stani pazi vidi evo gledaj

Why are Croatian boys so slutty? I kinda wanna spank the one in the middle bend over the table

no homo

aw shyit, it's 1097 gin mane

we wuz dual monarchy tho

not like dem slovene house negroes

even doe there be no proof bout dat

but we wuz

>odlika drugosmrdijanaca/izdajnika je i autosovinizam

to su najvece kukavice i po pravilu najvece neznalice

evo ga ovaj govnar što izjednaca rusomrznju sa auto sovinizmom
picka ti materina eno rusi ti jasu pola drzave unistavaju a vidim bas kmecis protiv njih

...

are you....all right? You seem to be having a nervous breakdown

test

rusomrznja nije isto sto i dudlanje zapadnjacima sinak, ali kako god

maye, I doop shoop dun sum finna

rusofobija jeste dudlanje zapadnjacima jer zapadnjaci forsiraju taj narativ, mi nemamo razloga da budemo rusofobi, osim ako nisi srbin onda ti je oprosteno

to stoji, ali kazem to zato sto ima ljudi koji mrze i ruse i zapad

*popije hektolitar ruske sperme*
*urla na orkovskom*

Ovo nece protivnici gospodina Vucica koji su i veliki Makro(n)isti da podele sa vama.

jebali te rusi i taj debeli ciganin na slici

Opusti se, mrznja lose utice na kvalitet spermatozoida i na facijalne misice.

>WAAAAAHHH ZAPADNJACI SU KRIVI ZA SVE
>KO NAS BRE ZAVADI
>NEMOGUCE JE DA NEKO IMA DRUGACIJE MISLJENJE OD MENE, MORA DA NE VOLI OVU ZEMLJU I DA JE PLACENIK I IZDAJICA

ubi se

^ovaj retard, lol

jaz isto trdim za Albance, Slovenci nimamo za kaj sovražiti Šiptarje, to je samo nek vsiljen srbski meme

t. samir handanoviq

pa to je ta orkovsko-ciganska logika lol

sto je najgore takvi su nas vodili u sve nacionalne poraze koje smo pretrpeli u zadnjih 20 godina ubedjeni da su samo oni u pravu

@74539628
covek koji kaze za srbe da su cigani i koji ih okrivljuje za sve ne moze biti srbin

74539628
74539719

cigo migo noge digo puna guza kukuruza

uh kako dobro dudlas zapadnjacki kurac

74539746
u Srbiji ima oko 700k cigana,vrlo lako je moguce da je jedan od njih

Kateri jezik je to?

youtu.be/9tqqarOi2dU

Ali znas sta je najgore, ima ljudi koji se apsolutno isto ponasaju, samo su prozapdani. Nije problem biti bilo kakvog misljenja, samo sto ljudi to ovde oteraju u krajnost.

BOLJE SOROS NEGO PUTIN

OVO

beogradski

t. Provincijalac

Enkrat sem ga po naključju videl na odru na kongrescu, pa mu slovenščina ne gre najbolje od rok, saj je govoril nekaj vmes. Če bi bil jaz urar v BTCju, temu človeku ne bi pustil ure prodajat.

prozapadni ljudi su susta suprotnost od rusofila, spremni su da saslusaju i drukcije misljenje od svog, pristaju na ravnopravnu debatu

rusofili su ti onaj najgori komunjarski sloj, guzobolni na svako drugacije misljenje od svog, cim se suoce sa necim sto im ugrozava njihov bajkoviti svet odmah krecu da cenzurisu i zabranjuju, klasicni despotsko-orijentalni mentalitet

da ne pominjem to sto su vecini vajnih patriota i rusofilia i zemlja srbija i majka rusija samo paravani za bogacenje i profiterstvo

?
tako govore ovi iz blokova
t.vracar

>prozapadni ljudi su susta suprotnost od rusofila, spremni su da saslusaju i drukcije misljenje od svog, pristaju na ravnopravnu debatu
to se bas vidi po prethodnim postovima, kad su predstavljeni argumenti odmah krenete da kmecite kako smo mi cigani i kako smi mi krivi za apsolutno sve sto nam se desilo...

ovaka bolesna rusofilija nije bila kod nas pre slobe i njegove kgb bande seselja i vuka draskovica
pre 90 bukvalno niko nije imao nikakvo misljenje o rusima

zasto rusi unistavaju nis i srbijagas?

zasto podrzavaju vucica?

zasto podržavaju onog mafijasa dacica?

tomu?

Koštunicu?

tadica u nekoj meri?

vi nas proglasavate izdajnicima i placenicima, samo vam vracamo milo za drago
>kako smi mi krivi za apsolutno sve
pa i jesmo krivi mentolcino, to sto se uvek bacate na neke teorije zavere da opravdate nasu sopstvenu krivicu to je druga stvar
ai vi ionako sami priznajete da ste cigani, pogle ovog

ovo je naš čovjek

sto je najsmesnije cigan djuka je fasista

pomesao si me sa nekim, ali ja ti nisam prorusofil. ja njih ne velicam, ali kazem da su zapadnjaci ucinili vise stete nama nego sto ce oni ikada. a kao sto si rekao, dovoljno smo nebitna nacija da moramo birati neku stranu. nakon svega ovoga sto nam se desilo (pritom ne mislim samo na ratove), ja definitivno ne bih izabrao zapadnu

>pa i jesmo krivi mentolcino, to sto se uvek bacate na neke teorije zavere da opravdate nasu sopstvenu krivicu to je druga stvar
ovo sto nam se desava i jeste uzrok nase glupoce, ali to sada upravo zapadnjaci rade, fakticki smo ih dozvolili da nas kolonizuju ovde i da rade sta zele sa nama

nego imam jedno pitanje za sve drugosmrdijance - da li nam je bolje nakon 5. oktobra kada smo zvanicno zapad pustili na otvorena vrata?

youtube.com/watch?v=cBN-tARHNts

za kaj nisi pratio vlak stari?

>prozapadni ljudi su susta suprotnost od rusofila, spremni su da saslusaju i drukcije misljenje od svog, pristaju na ravnopravnu debatu

To zavisi od karaktera, a ne od politicke orijentacije. Upoznao sam osobu koja je bila prozapadna i koja se odmah ljuti i smara i prenemaze kada nije videla da se odmah slazem sa njom. Onako iskaze svoje misljenje pompezno kao da je bog napisao sta da kaze i onda sam govnar i idiot ako se ne slazem. Likusa mi nije dala da Albance oslovim Siptari, cak iako je to blize onome kako sami sebe zovu, par recenica kasnije joj nije nimalo glupo da kaze
>A one srbende sto bi da idutamo dole i da celivaju gracanicu ili koji vec kurac

Jeste, to, ne diraj albance, ne generalizuj, ali svi ljudi koji ne zele da se rastanu od kosova mora da su isti soj debila kakvim ih ona zamislja. Tako da ne, ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom da su prozapadni ljudi uvek i automatski radije za diskusiju. Cinjenica je samo da se ne bi cesce fizicki obracunali sa tobom.

Na kraju bih voleo da dodam da su je ovo sto ovde nazivamo pogrdno orkovski mentalitet pokretac losih desavanja poslednijh 30 goidna, ali to ne znaci da zaista nema prozapadnih govnara koji su kul i demokratski nastrojeni samo na recima, a zapravo samo ubiraju podrskau stranaca dok jasu ovde.

Bitno je samo ostati umeren, a veruj i da nam je rusija prijatelj, ili da nas samo zapad postuje i sve ce biti u redu.

u smrdiji je nacionalizam oduvek bio paravan za lopovluk

samo moroni puse tu pricu, nazalost u smrdiji je to vecina stanovnistva, zato i zivimo u najbednoj drzavi u evropi

bolja glazba brate, e

srbvenština zauvijek

youtube.com/watch?v=JaPwLN5-21o

youtube.com/watch?v=2c3cBmySd_w

ja se njega secam sa radija fokus od pre jedno 6-7 godina, imao je neki one-man show gde je nesto kenjao po demokratama dok su jos bile na vlasti
5 oktobar nije neka epska revolucija kako je ti zamisljas nego propustena sansa, ovo sad nam se desava bas zato sto nismo postreljali i lustrirali celu ekipu iz 90ih

>ook si Katolička masterklasa

youtube.com/watch?v=8DgLyG9gtJQ

>a veruj i da nam je rusija prijatelj, ili da nas samo zapad postuj

nit nam je rusija prijatelj nit nas zapad postuje, ovo niko razuman ne moze da tvrdi u trenutnoj situaciji

>5 oktobar nije neka epska revolucija kako je ti zamisljas nego propustena sansa, ovo sad nam se desava bas zato sto nismo postreljali i lustrirali celu ekipu iz 90ih
pa da se nije desio 5. oktobar verujem da taj sljam iz 90ih ne bi ni mogao da ispliva. 5. oktobar se desio tacno onako kako je i bilo planirano, da bi se dovela drugosmrdijanska olos koja se formirala tokom 90ih

na ciju inicijativu je stvoren SNS?
ko je danas na vlasti?

>maloletni pederko objasnava 5 oktobar i devedesete
sisaj taj sidaski ruski kurac i cuti kucko

>tfw nagibaš klobuk namesto, da bi držal s faraoni
>tfw niti enega nagibaškega komada za prilepit v celi zgodovini slovenščine

Dje su Hrvati?

youtube.com/watch?v=aBNKkLTYk6g

...

veceras se nasladjujem guzobolom impotentnih fasista kad lepenova izduva kurcinu hehe

ovo je prava turska kafa, a kad kafu stavis kasnije kad voda prokljuca onda je to tzv. bosanska kafa

na danasnjoj vlasti su poslusnici zapada, svi do jednog su prodali svoje guzice i presli na tu stranu

sloba karic vucic su super inace bili
nikakve razlike nema pre i posle 5.10
mafija je i dalje vladar
samo sto je posle 5.10 vracena pokradena stednja i penzije a i nije mi matori sljako za 5 maraka

Ovo postaju samo maloumni koji ne dojamejo sporočila.

>tfw no manly serbian bf to protect me from kebabs

kolko vas siptara ima po srbiji? Pa majku vam jebem kotite se ko pacovi

post feet

papa je kuk, deal with it kmico

youtube.com/watch?v=BHM6HtPuVxs

Ali eto ima nerazumnih svuda oko nas, sta da se radi. Izabrao sam takva dva misljenja kao krajnosti, ali mozda su malo previse... krajnja.

youtube.com/watch?v=38LsVlSVe0Q

>alt right song
samo avtizam prjatu moj

Cujem da su juce danas bili neki protesti protiv silnih kradja u vladi od strane agrokora. Mozda se zaista bore za nesto tamo.

krindzujem na tebe dsist

idite glasat za budučnost /bant/-a strawpoll.com/4854web

youtube.com/watch?v=KmJQ9lmAnck

>bjelkinje
glasno vrisskam

youtube.com/watch?v=mOEmFg2EOR8

youtube.com/watch?v=j7SdilW13D4

kako su se lepo finci posrali po azijatskim komunjarskim hordama u tom ratu

ko te jednom jebao jebace te opet, upamti to janez moj

v Sloveniji vriskamo ko smo veseli, ne pa ko zasmehujemo belke

za Titovo voljo, naj že nekdo ustavi tega kvizlinga tule

...

...

samo liberalna demokratija i sloboda trzista

...

AL JEDAN JE MAUZER

>ook je son izjebao mariju
>ook nikad neces biti teen zvezda
>ook ne postoji potencijal da jebes mariju
REEEEE

wtf i knew croats were gay

budi mi dečko

>It's them who are traitors not us.
Lel, keep telling yourself that.

Već tradicionalno, na Dan oslobođenja glavnoga grada od nacističko-kvislinške okupacije, stanovita naplavina krupnoga (bes)karakternog smeća dopluta do Trga Maršala Tita – da bi ondje ištrcala bijes iz svojih mizernih dušica i palucala rascijepljenim jezikom u smjeru „plavoga neba iznad Zagreba“. I to, taj smjer, jedino je u čemu ta pseudo-demonstrantska klatež ne griješi, jer Maršal jest u visinama nedostižnim njihovu klerofašističkom bunilu! Mogu mu opepeliti koliko i stići njegovu legendu, pa taman sutra nekakva bulumenta blesonja i promijenila ime Trga – ne dirajući, dakako, urbane toponime krštene imenima ratnih zločinaca iz razdoblja 1941.-1945. i onih koji su svoju mračnu slavu stekli 50 godina kasnije. Ali, siktanje i lavež besposlenih jebivjetara, huljā koje uživaju saborsku penziju i inoga beslovesnog šrota samo je jedan od simptoma da je „hrvatsko društvo“ – rascijepljenost kojega bi, gle-vraga, (s)lijepila i ta prosvjednička bagra – beznadno ogrezlo u vrijednosnoj baruštini. Sabor, sastavljen od zgubidana i ništarija, vlada gusto napučena mjesečarima nesposobnim artikulirati ikakav produktivan program? Možda laprdača na Pantovčaku, koja se svakim novim istrčavanjem samoprokazuje kao notorno inkompetentna i subformativna karikatura, odista grubom šalom usuda doplavljena do funkcije predsjednice Republike? Čuje li se išta suvislo iz staretinarnice na Strossmayerovu trgu? Što poručuje sindikalistička sitnež iz pokislog Maksimira? Kojih li se govana nažderala tzv. intelektualna elita, da joj se jezik beznadno zalijepio za sinekurističko nepce, pa ni mukajet? Okupljanje bezveznjaka na Trgu Maršala Tita – uvjerljivu većinu kojih čine pervertiti i konvertiti koji su se itekako okoristili za bivše države i režima! – samo po sebi beznačajan je kvazi-obred, histeričan eksces historijske jalovine… ali i porazan pokazatelj socijalne entropije: trulež proždire hrvatski san!

>le pen je izgubila

Kako su Rusi Hrvatima prodavali oružije, a Ameri Srbima laži

Svako malo srpske medije zapljusne talas anti-ruske propagande. Trenutno je aktualna podvala o tome da su Rusi prodali Hrvatskoj sistem S-300, a onda je Blic priču proširio priču u svom poznatom gebelsovskom maniru lažući kako se Hrvatska devedesetih naoružala najviše ruskim oružijem, iako je opće poznato da je Hrvatska najviše oružija dobijala iz skladišta istočne Njemačke, matične zemlje tog istog Blica. U svrhu obmanjivanja javnosti doveden je izvjesni Aleksandar Radić, samoprozvani vojni analitičar i dežurni NATO drveni advokat u Srbiji čije je verbalne prolive u srpskim medijima najbolje izbjegavati u širokom luku.

Još prije više od 10 godina imao sam prilike razgovarati sa jednom službenicom američke ambasade u Zagrebu koja mi je rekla: “Nikog se Amerika ne plaši kao Rusa i Srba.” Sve što se dešavalo u godinama koje su usljedile potvrdilo je te njezine riječi. Srbi i Rusi su negativci u holivudskim filmovima, Evropska unija donosi rezolucije protiv ruskih medija, a u Srbiji zapadnjačka mašinerija laži – N1, Radio Slobodna Evropa, Danas, Blic zagađuje medijski prostor rusofobijom.

neverovatno, kakav obrt

Tako su razne moralne nakarade poput Dušana Janjića koji se rukuje i naslikava sa zločincem Haradinajem pokušale prodati priču o ruskoj krivnji za rasturanje Jugoslavije, iako danas postoje dokumenti i svjedočenja visokih operativaca CIA-a i zapadnih diplomata i političara o tome kako su i zašto Amerika, Britanija, Njemačka, Vatikan i NATO rasturali Jugoslaviju. Zatim su lupetali o tome kako su Rusi silovali žene prilikom oslobađanja Beograda što je stara titoistička priča još iz vremena kada je prevario Staljina i prešao na stranu zapada. Broz 4 godine nije znao za silovanja, a onda kad se sukobio sa Staljinom ih se odjednom sjetio. Komunisti koji su su pobili najmanje 80 000 Srba, Rusima su pripisivali silovanja koja su počinili pojedini pripadnici Crvene Armije, neki Gruzijac ili nasilno mobilizirani Ukrajinac.

Ni ovaj S-300 koji je u Hrvatsku stizao u djelovima do 1996. kad je rat već odavno završio nije imao veze sa Rusijom. Nabavio ga je krijumčar oružija Zvonko Zubak preko svojih mafijaških veza iz Ukrajine, a ne Rusije. Bio je nekompletan, nefunkcionalan i hrvatskoj vojsci potpuno nepotreban. Čak i da je bio kompletan, niko u Hrvatskoj sa njim nije znao rukovati. On ne bi mogao porušiti granate krajiške vojske, a Slobi sigurno nije padalo na pamet da pošalje migove na Zagreb jer je NATO zatvorio nebo iznad Hrvatske i Bosne i kad su avioni Republike Srpske poletjeli, NATO ih je srušio. Da su migovi poletjeli sa Batajnice, ne bi stigli ni do Šida. Iz Jeljcinove Rusije koja je bila razvaljena kao Srbija danas, curili su i dosijei i oružije i sve, ali ne i ovaj S-300. Njega su nekompletnog Ukrajinici uvalili Hrvatima, kao što su im nedavno uvalili pokvarene migove.

ne kapiram ove izbore u francuskoj ko je ko u toj prici

za le penovu znam da je neki satro nacionalisticki populista-prikriveni cionista kao i tramp, za makrona nemam pojma ni ko je ni sta je

Svojim očima gledao sam nekompletni S-300 na toj paradi koju je Tuđman obučen u Titovo odjelo organizirao pod blagoslovm zapada prije napada na Krajinu. Hrvatska vojska bila je naoružana oružijem iz istočne Njemačke, Mađarske i drugih zemalja bivšeg Varšavskog pakta koje su prešle na stranu zapada, jer su Hrvati u JNA bili obučavani sa takvim oružijem. Uniforme je dobijala od NATO pakta. Sa tim oružijem koje je Hrvatskoj stizalo kanalima NATO-a Hrvati su ubijali Srbe, nisu ruski avioni bobardirali Krajinu u Oluji, nego američki.

Zapad zna da je Srbija najjača kada je u savezu sa Rusijom. Znaju to i marionetske kvazidržavice na Balkanu. Dovoljno je letimično pogledati analize iz hrvatskih, muslimankih ili šiptarskih medija koliko se patološki plaše približavanje Srbije Rusiji. Dovoljno je bilo nekoliko ruskih migova, da u Hrvatskoj nastane opća panika i strah, ne bi se čudio da su tih dana Plenković i Kolinda pišali u krevet, ako su opće mogli zaspati. Zato će zapad i njegove agenture u Srbiji pokušati sve da Srbe odvoje od Rusa, zato šire rusofobne laži. Osvajanje Rusije počinje osvajanjem Balkana, a niko nije osvojio Balkan dok ne zavlada Srbijom. Osvajanje još nije završilo, ali nije završen ni otpor!

...

stvarno ne znam zašto i dalje dolazim na ovo mjesto, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio jedan post koji nije bio teško smeće