Edycja Janusza
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
dommaklerskidif.pl
twitter.com
Poles are subhuman
/japolska/
Ale szanuje za Walusia
idolki
o dzięki za pomysł user, zwalę sobie do jakiegoś dobrego doujina z rabu rajbu
Nawet ci (you) nie dam brudasie.
rozjebała mnie ta giełda dzisiaj
straciłem dzisiaj praktycznie dwie moje miesięczne pensje
W końcu jakas dobra edycja
>a-ale polacy n-nie som b-biali
no debil po prostu
Kurwa user, ale widzisz, ze to mem. Moze pora powiedziec starczy i zaczac odwiedzac Sup Forums zeby sie dowiedziec co poszło nie tak
dobry goj
Janusz jest AFRYKANINEM.
to przeciez prawda
cioto dzieffczynki
afrykanerem
Tez przejebalem 20 tysiecy dolaró amerykanskich. Poproszę o ju bo nei klamie heheheh
HOLAAAANDIAAA KUUUUURRWAAAAAA
Nawet przed 2009 (oficjalnym rokiem rozpoczęcia "kryzysu") by ci wyjebywali komisję. Przecie musisz zapłacić brokerowi za transakcję i pokryć koszty wymiany waluty. Dla takich biedaków z /polski/ posiadanie portfolio z obcymi akcjami to nie coś prostego.
cioto mate kudasaj
kupuj ripple i ethereum
Giełda czy chociaż koks i dziwki?
tutaj user od giełdy przejebalem 1000 milionów i nie klamie
piszcie mi ze jestem debilem bo lubie darmowe jusy
Afropolakiem
a mówią, ze u nas nie ma wolności
Dlaczego Holendrzy są tacy kurwa niewdzięczni?
Dobra, to jak wygląda w Polsce kupowanie obcych akcji na giełdzie? Bo pytam się ale nikt nie odpowiada.
zuchy zuszki robie polskotripa wakacyjnego pociągiem jade do Olsztyna -> Trójmiasto -> Hel
ile mnie to wyniesie takie 1dniowe pobyty w kazdym miescie?
za 500zł da sie?
Holendrzy to zjebany naród. Kiedyś byli potęgą, a obecnie są niczym.
>bądź wysłannikiem ONZ w Srebrenicy
>miej bronić ludności
>idą serbowie
>spierdalaj aż się kurzy
>dostań kamieniem od bośniackich cywilów widzących jak będzie przebigała 'obrona'
>ignoruj ludobójstwo i gwałty
>wróć do holandii
>zgłoś się na leczenie PTSD z powodu wielkiej traumy jakiej doznałeś podczas tej heroicznej operacji wojskowej
już nawet nie chce mi się pisać o ich bohaterskiej wojnie obronnej i późniejszej partyzantce w 2WŚ.
bez noclegu spokojnie. z noclegiem raczej ciasno
pisaliśmy już przecież o tym, da się spokojnie, jak biały pan z zachodu niemalże
i co ty chcesz robić na tym tripie spierdonie bez znajomych? xD
za 150 spokojnie znajdzie porządny nocleg
robic to samo co w domu czyli nic tylko ze nie w domu
kiedys wkoncu sie wyprowadze to musze wiedziec co i jak
to chuj jade
mam zapas ale pytam
chyba u brata Alberta
booking.kom mowi co innego
Wygrałem w pokera więcej niż ty zarobisz do końca życia, zwiedziłem pół europy, od października będę bawił się w Londynie, spotykałem się z zajebistymi pannami, bawiłem się w najlepszych lokalach w Polsce i wielu fajnych klubach zagranicą. Mam zajebistych przyjaciół, wiec nie muszę szukać poklasku na forum. Bardzo dobrze jeździłem na rolkach i crossie. Miałem własnego gokarta i nawet byś nie zbliżył się do czasów jakie kręciłem na torze. Mógłbym opowiadać o moim życiu dużo i Ci co mnie trochę poznali to widzą, że jestem spoko gościem i mam ciekawe życie.
tam gwałcą.
...
>zwiedziłem pół europy,
czyli niemcy i włochy
>późniejszej partyzantce w 2WŚ.
Ta słynna strategia czekania na Kanadyjskie i Polskie czołgi lol
cośty do mnie powiedział pizdo? wiedz że mam ponad 300 potwierdzonych zabójstw i byłem najlepszym rekrutem w całym NAVY SEALS
>badz spierdonem nic nie widzącym w życiu
>każdy ma cie za smiecia co nic samemu nie umie zrobić
>miej gównopracę, zaosczędz parę groszy
>jedz wkońcu samemu gdzieś
dalej będe smieciem?
Coś ty kurwa o mnie powiedział, ty mała pizdo? Trzeba ci wiedzieć, że byłem najlepszym absolwentem mojej klasy w Navy Seals i brałem udział w licznych najazdach na Al-Kaidę, i mam ponad 300 potwierdzonych zabójstw. Przeszedłem trening wojny partyzanckiej i jestem najlepszym snajperem w całych siłach zbrojnych Stanów Zjednoczonych. Jesteś dla mnie niczym prócz kolejnego celu. Zniszczę cię z precyzją, jakiej jeszcze na tej Ziemi nie widziano, zapamiętaj to sobie. Myślisz, że ujdzie ci na sucho wypisywanie o mnie takich rzeczy w internecie? Zastanów się jeszcze raz, dupku. Dokładnie w tej chwili kontaktuję się z moją tajną siecią szpiegów w całych Stanach Zjednoczonych i twoje IP jest cały czas śledzone, więc lepiej przygotuj się na szturm, cioto. Szturm, który rozniesie w pył tę żałosną, marną rzecz, którą nazywasz swoim życiem. Już kurwa nie żyjesz, dzieciaku. Mogę być wszędzie, zawsze, i potrafię zabić cię na ponad siedemset sposobów, samymi gołymi rękami. Zostałem nie tylko wyczerpująco przeszkolony z zakresu walki wręcz, lecz także mam dostęp do całego arsenału Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych, którego w całości wykorzystam aby zmieść cię z powierzchni ziemi, ty gówniarzu. Gdyby tylko przeszło ci przez myśl, jakie reperkusje przyniesie ci twój mały, "sprytny" komentarzyk, może byś ugryzł się w język. Ale nie przeszło, i nie ugryzłeś, i teraz będziesz musiał ponieść tego koszt, ty jebany idioto. Zesram się na ciebie furią i ty w tym utoniesz. Jesteś już kurwa martwy, dzieciaku.
...
kto pamieta jak ktos zmiał zarzuty za tę pastę
>Kiedyś byli potęgą, a obecnie są niczym.
No kurwa, zupełnie jak my.
>Polska była potęgą
Może jeszcze RON co?
Ile płacisz prowizji?
Po raz pierwszy widzę tę pastę po Polsku, trzeba było zmienić Navy Seals na Grom, albo przetłumaczyć to na 'Nawalone Foki' czy co[spoiler][/spoiler].
>tug każdy ma cie za smiecia
>tug każdy mysli że jestes zjebany
>tug każdy mówi ze jestes dziwny
>tug rodzina ma cie za """""marzyciela""""" ktory wali gruche w pokoju 24/7
mam adblocka i widze ady na tej jebanej strony forhen co jest
>tug nie daje o ciebie jebania
w sumie nie wiem co gorsze
Te ~25 lat za Chrobrego to jednak była Polska, a nie RON.
>Polska była potęgą
Moja twarz kiedy Polacy w to wierzą
...
zainstaluj ublocka
Tam masz napisane. Ale przestan ja sie nie bawie. Bawiłem się w Forex. Kurwa człowieku. Jedno oszustwo. To samo akcje. Nie ma łatwych pieniedzy. TO naprawde zydowski spisek
polska ciągle jest potęgą
>miej przewagę w czołgach dzięki francuzom i zajebiste warunku do obrony
>20 tysięcy niemców spada z nieba na szmatach
>kapituluj w cztery dni
pewnie mają rację
[spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler]
ehh ale ona była qt
to
witam w moim swiecie
>polska ciągle jest potęgą
dosłownie polski bohater i patriota
jak sobie z tym radzisz? uważasz że to fair bycie zjebanym wbrew swojej woli?
Piastowie > gówno RON
to się zgadzam.
hehe (du)
A włąsnie, że nie Polski bo RPAński bohater i patriota.
>polska ciągle jest potęgą
Chyba w ilości sandałów w skarpetkach na km2.
Bądźmy poważni. Obecna Polska to kraj za słaby żeby dać po mordzie, za biedny żeby dać obywatelom poziom życia jak w krajach rozwiniętych i za głupi żeby mieć istotne osiągnięcia w dziedzinie naukowej/kulturalnej. Żeby to zmienić trzeba by zakasać rękawy i oddać się ciężkiej pracy, zaczynając od przeorania obecnej buraczanej i zawistnej mentalności. Ale Polacy wolą zamiast tego fapować się swoimi wyobrażeniami o wspaniałości swojego kraju.
Łokietek najlepszy król Polski
to może przestań robić dziwne i zjebane rzeczy, co
który lev?
mysle że mógłbym przestać być zjebany w każdej chwili ale jestem zbyt leniwy, bycie normikiem to straszny zapierdol
wole wygodne życie spierdoxa
zabicie komucha to służba polsce
to po stokroć
ehh nie dadzo czubbi gf
Co w tej nitce tak mało anime? Postujcie coś.
Polska się podniesie tylko jeśli przyjmiemy imigrantów. Potrzebujemy świeżej krwi, zdolnej do pracy i podniesienia przyrostu naturalnego. Bez nich Polska nigdy się nie rozwinie, a nawet może straci, bo nigdy nie odświeżymy puli genów
>Ale Polacy wolą zamiast tego fapować się swoimi wyobrażeniami o wspaniałości swojego kraju.
To chyba tylko na internecie, przeciętny polak ma to w dupie i chciałby tylko w spokoju zapierdalać, ale nawet tego nie dadzą.
22lv
ta mentalnosc chroni nas przez zachodnim 'wyzwoleniem' desu wiec wiecej kurwa szacunku
I własnie dlatego była dobra, nie spierdol tego.
Łokietek to było totalny szajbus, przez którego odpały straciliśmy Sląsk. Książęta śląscy woleli króla czeskiego od małpy która nie szanuje żadnych układów i nasyła hordy Litwinów na tych, którzy się mu nie podobają.
>ech nie dadzo
~Sokrates
ale kurwa bejty nie moga byc takie oczywiste inb4 to nie bejt czyli bejt 2
CDProjekt odbuduje Polskę jak Hitler Niemcy.
ale nie muszą być z Afryki żbsz
Polska ma dobrą pozycje na arenie międzynarodowej, chyba najlepszą w swojej historii obecnie
poziom życia nie odbiega bardzo od niemiec czy francji w sensie że wiesniacy i miejskie bydło żyje mniej więcej na tym samym poziomie, dopiero od klasy średniej w górę zaczyna być różnica
mamy lepszą sytuacje od rosji, litwy, białorusi ukrainy słowacji etc w kwesti zamożnosci społeczeństwa
Chuja się znasz na jakości nitek, wykopku.
>spójż na zegarek
>już prawie 20
>zbliża się wieczór
>czas na całonocne trzepanie coraz bliżej
czuje dobrze
...
Polska powinna stawiać na jakość a nie ilość, jak Prusacy.
Mały kraj, ale kurwa rozwinięty. A nie rozpierdolony żółw jak RON, zacofany 300 lat za murzynami.
Jak duble to tydzień nofapu dla anonka.
Tacy z Afryki przypodobają się polską, więc podniosą PN, a poza tym silne byki zawsze będą przydatne do pracy
jest przeciez po polsku z gromem koles dostal zarzuty za to
I jeszcze wyruchają ci siostre/matke
o tym też nie zapominaj
To wydmuszka jadąca na jednym tytule az do momentu jak cos spierdoli. Jak wiekszosc deweloperów zresztą
>urlopik do pojutra
>wszystkie sprawy załatwione
>wiesz że dzis będzie spokoj w domu
>odpal sobie muzyczkę ulubioną
ehh
nic tylko trzepać w taki wieczór