/polska/

Edycja beki z Mayowej

Other urls found in this thread:

youtu.be/IC3C1qzoYa8
youtu.be/5PHDxeamGcQ
youtu.be/uLOXP6abocY
youtu.be/vqpAAS1M9Kc
youtu.be/f8gvs2Ki64A
youtube.com/watch?v=bqyRqPNLiPw
youtube.com/watch?v=DOGFU7U2uJE
youtube.com/watch?v=TS88D5mA8BY
youtube.com/watch?v=FS1ZwjJ2SVc
youtu.be/pn5YuB_-JiA
youtu.be/be7O4m9rOZE
youtube.com/watch?v=6LtXVjOmvDY
youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs
youtu.be/8R6lEytvMLo
youtu.be/8TFvlvbl-30
youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko
youtube.com/watch?v=2vZw8KVv-vc
youtu.be/yW9GgWlwHTQ
youtu.be/vsXsTYfrQIw
youtube.com/watch?v=gNywjKw-1qE
youtu.be/e8tSdynZUPk?list=PL8IPNFFeqgJPzHzPtJGxgbCYzmdoud9Bc
youtu.be/JB4RMIWroMY
thetruesize.com/
youtu.be/nnAstY693Ik
twitter.com/SFWRedditGifs

...

/loli/

Witam,
poproszę anime.

Pozdrawiam, Izaak

oto jedno anime
poprosze czypindziesiont

Dwapindziesion?
Na co ci aż jedenpindziesion?
Masz ten jeden, tylko oddaj potem.

prosze oto dwa szekle reszty

Interesy z Tobą to sama przyjemność, mój przyjacielu.

Nie znam się na reggae. Mój ulubiony kawałek na dziś to 96 degrees:

youtu.be/IC3C1qzoYa8 - dokładnie ta wersja.

Z rosyjskiego wiem że byli tacy Jah Division:
youtu.be/5PHDxeamGcQ

Nie jest to reggae, ale czasami słucham Markscheider Kunst albo Zapreschonnye Barabansziki:

youtu.be/uLOXP6abocY
youtu.be/vqpAAS1M9Kc

Chochly też coś mogą:
youtu.be/f8gvs2Ki64A

Ska nie lubię, może tylko stary No Doubt.

A jakiś dub może lepiej sam zalinkuj, posłuchał bym.

dajcie jakiś dobry bejkor ziomeczki youtube.com/watch?v=bqyRqPNLiPw

youtube.com/watch?v=DOGFU7U2uJE
ale nuta o kurw

...

youtube.com/watch?v=TS88D5mA8BY

poznaje to anime

Nozomi ma dzisiaj urodziny, powiedzcie jej cos miłego!

Wszystkiego najlepszego Nozomi!

ja też

nadal nie obejrzalem drugiego sezonu bo od paru miesiecy nie mam checi ogladac animkow mimo ze mam na dysku sciagniete wszystkie odcinki

opinie?

...

oczywiscie majk musiał sandersa propsowac ja pierdole

nie wpuszczac nielegalnych ciapakow a legalnych zostawic w spokoju

No nie bardzo.

To ona jako Home Secretary (coś jak Minister Spraw Wewnętrznych) u Camerona i jako premier jest obwiniana za niezapobieżenie atakom, brak zabezpieczeń mostów (był raport, który o to wnioskował), cięcie budżetów policji...

W dodatku to ona odpowiada (i odpowiadała za Camerona) za ciągle przekraczającą obietnice wyborcze imigrację.

Zamachy nie miały jak jej pomóc, skoro postawiła kawał kampanii na "patrzcie jak dobrze robię, jest bogato i bezpiecznie!"

gdzie diasporak od pluga i tatara w bulce on byl jedynym dobrym diasporakiem

*A w reakcji na zamach jej kontratak ograniczył się do użycia sytuacji jako pretekstu do wprowadzania dalszej cenzury w internecie.

IMO all of the abrahamic religions hold certain violent attributes, and Islam holds slightly more violent tendencies from the other
however, violence is not necessary at all to be a decent muslim, like judaism and christianity
it is good to hear some relevant muslims saying at least that these extreme ideologies that breed and perpetuate violence are in fact part of islam, to say any certain interpretation of a book is more legitimate than another interpretation is ludicrous

JEBANY

LIŚĆ

Homu homu

nawet fajny ten Jah Division, masz coś może więcej, żeby ściągnąć z jakichś ruskich stronek?

youtube.com/watch?v=FS1ZwjJ2SVc

youtu.be/pn5YuB_-JiA

deluzyjne PC niedojeby BTFO

Jak często są wyprzedaże na steam? Wiadomo może kiedy będą? Bo od marca czekam na jakąś na dark souls.

gdzies w polowie czerwca powinna byc letnia ale steamowe wyprzedaze teraz to gowno zawsze sie znajdzie strona na ktorej jest taniej

bedzie gdzies ok 20 czerwca

GRAŻYNA

też to widziałem, sam nawet wrzucałem tutaj.

ale widać, że się tonący brzytwy chwyta i próbuje co może.

czyli co Korbyn?

t. Ciapak

KOTLETY

No chodź na rutracker, ma tam być.

Nie znam się na reggae, rzadko go słucham. Klezmer i muzyka bałkańska > reggae

youtu.be/be7O4m9rOZE

o kurw ale nuta
youtube.com/watch?v=6LtXVjOmvDY

Corbyn też by miał ciężko koalicję formować, musiałaby być dość szeroka (SNP + LibDemi?), tym bardziej że elity jego własnej partii go nie trawią.

Może się konserwatyści dogadają z LibDemami (choć ci z kolei oparli kawał kampanii na tym, że nie chcą powtórki koalicji...) czy jakimiś względnie konserwatywnymi podrzutkami.

Albo będzie tzw. hung parliament, czyli bez konkretnej koalicji i burzliwe zatargi o wszystko. Najpewniej z premierem z konserwatystów (May się raczej skompromitowała, pewnie jakiś Hammond, Gove czy inny Osborne) bo to wciąż największa partia, ale bez większości.

Ciężko im będzie Brexit prowadzić w takich niestabilnych warunkach i pewnie prędzej czy później to pieprznie i kolejne wybory.

cygańskaja

youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs

lecimy youtu.be/8R6lEytvMLo

libdems stanowczo stwierdzili że pierdolą tories, więc na to bym nie liczył.
Albo hung albo ponowne wybory.

Chodzież libdems to takie PSL które pójdzie na umowę z obojętnie kim byle tylko do władzy, więc nigdy nie wiadomo.

chuj mnie to atencjusze pierdolone wypierdalać na /brit/

usuń to kurwa gnoju rozumiesz

Może czasami i cygańska. Ale całkowicie autentycznej cygańskiej nie lubię. Ma być trochę adaptowana.

Dodałem sobie ten Zion train do play music, bo cała godzina to za dużo.

Fajne nagranie: albańska piosenka, ale trochę przerobiona i bardzo ją lubię, choć pierdolonych albancow pozabijał bym: youtu.be/8TFvlvbl-30

youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko

i coś tam było tylko nie wiem jak z seedami, bo po waszemu w tych runach to się ni hoya nie doczytam, zobaczymy.

comfi user wróc

nie ma co rozróżniać muzkę na narodowości. albo jest dobra albo hujowo

swoją drogą
youtube.com/watch?v=2vZw8KVv-vc

Idealne, dzięki anonku.

youtu.be/yW9GgWlwHTQ

szonuje ;; youtu.be/vsXsTYfrQIw

Też może się jeszcze May uratować, w 2015 według exit pollów mieli bodaj 318 czy 316.

W sumie ten wieczór dwa lata temu był bardzociekawy. Byłem w pubie Red Lion w Westminsterze (najbliższy pub od 10 Downing Street) z kolegą. Siedzieliśmy przy portrecie Margaret Thatcher i sączyliśmy piwo i atmosferę. Do późna w nocy miejsce było pełne mężczyzn w garniturach, najpierw niepewnych, a później wiwatujących.

youtube.com/watch?v=gNywjKw-1qE
kuuuurwa juz piatek dzisiaj klub alko melanzyk dziewczynki

Ja siedzę w Belfaście, czyli nie ważne kto wygra, to i tak ode mnie nikogo ważnego nie będzie.

sensi sensi przyjacielu D dobre dobre

youtu.be/e8tSdynZUPk?list=PL8IPNFFeqgJPzHzPtJGxgbCYzmdoud9Bc

chcialbym miec kolege spierdona z ktorym bym mogl ogladac razem animki i grac w gierki

jestem

gdynia tu

szczecin hir

daleko ja warszawa

czyli taki rozpierdol mają w kraju i będzie im brakować silnego przewodnictwa?

no to nieźle się zapowiada najbliższy czas, chyba jakiś popcorn sobie muszę ogarnąć w ziarnie na zapas

chciałbym mieć dziewczyne (3D [2D])

BEMOWO
E
M
O
W
O

poszedłbym do kina na jakies anime ova

sponsoruje bilet i cie wyruchamn jak nikt wcześniej

czemu grenlandia jest taka irrelevant skoro jest wieksza od polowy kontynentow w tym europy

nie wierze ze jest tu drugi user z bemowa

sigh, nie wiem czy bait czy nie
niech będzie że łyknę - odwzorowanie Merkatora

ale daje ten bębniarz perkusista napierdalacz jebany

>mercator

youtu.be/JB4RMIWroMY

o kurw..

tu mas np. odwzorowanie które poprawnie(j) oddaje powierzchnię kontynentów
zwróć uwagęna wielkość afryki i jej stosunek do europy

my byly harry potter dżentelmeny i chuj

J E L O N K I
E
L
O
N
K
I

bo tam zimno w chuj

to jest chyba przesadzone w drugą strone

wolfkego hir

jelonki żabka tu, masz dużego kutasa?

chcialbys sie poprzytulac....?

a jestes femko? mozemy zagrac w gierke i wypic to slynne piwo jutro mam zajecia ale wieczorem mozemy

Nie jest dokładne, ale raczej nie - odwzorowanie merkatora powiększa bieguny i pomniejsza obszary równikowe. Afryka jest po prostu tak zajebiście duża. To przecież drugi kontynent po azji

nie jestem femko a jutro nie moge bo do klubu wychodze

a ok no to kiedys moze

thetruesize.com/
debilu

co tu się odpierdala

ok to elo

>wideo na jewtube
>jakis polaczek robi komentarz że o Polska taka swietna że nawet to kebabów nie ma
>50 odpowiedzi Polaków srająćych na każdego zachodniego który przychodzi opowiadać jak dobrze smakuje muzułmański penis
>polaczek co zrobił oryginalny koment przychodzi i mówi że usuwa bo nie chce wojny
Dlaczego muzułmanie tu jeszcze się nie pojawili skoro Polacy zachowują się jak takie cipki?

idę po piwo i będe gwałcił

hej :*

w sumie czasami mnie zastanawia co za ludzie żyją w tych wszystkich kazachstanach, uzbekistanach, turkmenistanach, kyrgyzstanach i innych chujwiecostanach.

w sumie wszystko całkiem niemałe kraje, a tak bardzo nierelewantne, że aż boli. poziom dosłownie jakichś wysp wielkanocnych czy innego kurwa burkina faso

polecam ściągnąć polskę między jakieś Kenie, Somalie czy Ugandy

no albo polska

Tak samo możesz się zapytać czemu ludzie żyją w tych polskach, słowakiach, itp skoro można na zachodzie.
Odpowiedź zawsze ta sama, czyli ślepy nacjonalizm
>hurr durr tutaj się losowo spawnołem więc tutaj jest moja ojczyzna

Maniacy desu. Ten z kontrabasem najstraszniejszy. A dziewczynka jest bardzo miła: jawne lubi śpiewać.

Nienawidzę jak ludzi włączają syntezator gdy on nie pasuje. To nie jest Erasure kurwa, graj na jakichś żydowskich instrumentach.

youtu.be/nnAstY693Ik

samogwałt to nadal zły dotyk, a zły dotyk boli całe życie

>tug kiedy wchodzisz pod lodowaty prysznic