kurva anyátok
Kurva anyátok
/balt/
Fucking kill yourself you shithead
ne légy morci ):
...
kéne egyet fehéríteni :(
kakasd
Nem a szuicidánon vagyok, de egy ici-picit most meg akarom ölni magamat én is.
Bár sokkal nagyobb késztetést érzek arra, hogy kivágjak valami fát dühömben.
Esetleg kibaszni egy poharat az ablakon.
megnéztem a Beyond Good and Evil 2 trailert és rossz kedvem lett tőle
hogyhogy?
fejbelövés?
Kit?
hát magadat
éhes vagyok
szarnom kell
Inkább valaki mást.
Komolyan mondom, már attól is jobb lenne, ha kibaszott konzervekre meg dinnyékre lövöldözhetnék.
az első résznek volt egy bizonyos hangulata ami nagyon megfogott, ezért örültem először, hogy lesz folytatás
de aztán a traileren nagyot csalódtam, mert semmit hozott át az eredeti fílingből, sőt, ez a "fákk, fákk, mádörfákk xD" stílus teljesen szembemegy vele
az meg hab a tortán hogy ebből is félig-multiplayer homokdoboz játékot akarnak csinálni
mi volt?
aszittem ez az Enzsi
Megpróbáltam leszopni egy helyes srácot, de azt mondta, hogy ő nem buzi és elküldött.
nem baj majd legközelebb
Menj sétálni egyet és köss bele valami cigányba.
plusz niggerek
ANYA BIZTOS VAN NÁLAD ELÉG PÉNZ????
Nem.
Nem fontos.
Ne is törődj vele.
én bírom, hogy végre egy fekete férfi főszereplőt kapunk
ideje volt már 2017-ben
akkor menj a halál faszára az öngyianonnal együtt
geci de jó lenne egyszer olyan országba menni ahol öt perc utcai séta után nem kezdek arra vágyni, hogy bárcsak leveretne valaki klórvizes tűzoltófecskendővel
epikus kek
mi a faszról beszélsz?
nem kéne dagadt gecinek lenni
vajon mit értett ez alatt?
Szerintem ez lesz az eddigi legkevesebbet eladott AC. Kb semmi újítást nem kínál ami az eddigiekben nem volt csak egy ócska félRPG itemrendszert ami nem teljesen de már volt az előző sorozatokban is.
de egyébként most már elvárás lett, hogy ne történelmileg hiteles játékokat csináljanak, vagy mi a szar?
az ókori egyiptomiak a kaukázusi rasszhoz tartoztak, ezt mindenki tudja, csak az afroamerikaiak nem hajlandóak elismerni
de a rabszolgák akik ott dolgoznak attól függetlenül lehetnek fekák nem?
egyrészt a totemos csávó is nigger
másrészt Fekete-Afrikával jószerivel semmi kontaktusa nem volt az ókori egyiptomiaknak
PÖCSMOSÓK
mivel kibaszott sok negroid (núbiai) főként rabszolga (kek) volt az ókori egyiptomban ezért WEWUZolnak és elvileg volt egy nigger fáraó is de ezt csak tőlük hallottam. Amúgy meg a faj fogalmával rohadtul nincsenek tisztában, kb senki nem tudja hogy az indiaiak egy része is kaukázusi
Núbia mi volt?
De a piramisokat a lézengő parasztok építették amikor nem volt munka
a jpg is fakul idővel?
WExboxONE
Felső-Egyiptom egy félreeső része
kb. esélytelen, hogy az akkori viszonyok közt a Nílus-deltához közeli piramisokat olyan messzi emberekkel építtették volna
mi értelme hogy vannak zászlók pol-on ha Sup Forums x-el nem működnek
a történelemhűség már a második résszel ment a kukába
ami szomorú, mert az első részben valaki az írók között még megerőltette magát és utánanézett a dolgoknak, az öreg küldetés előtti monológjaiba beleszőttek némi nizárita teológiát
állítólag a harcrendszer a For Honorre hajaz, ha igaz, akkor ez lesz kábé a legnagyobb újítás, mióta a sorozat kijött. ettől még valószínűleg nem fogom letölteni, az összes Ubisoft játék tele van megkerülhetetlen híg fos töltelék-tartalommal
Persze, de volt velük kontaktus.
De mondtam hogy a piramist a sok paraszt meg egyéb éppen nem dolgozó ember építette amikor áradás volt.(azt hiszem)
Szerintem az egyiptomiak úgy nézhettek ki mint a berberek esetleg.
Ilyen kenyérbarnák, a rekonstrukciók alapján meg relatíve kaukázusi vonásaik voltak.
A kopasz nigger orosz nő a kedvencem a battlefield 1 DLC ből
azt a kenyérbarnaságot az arab hódítás vitte el Észak-Afrikába, szerintem inkább olyanok voltak, mint a görögök, vagy a dél-olaszok
Azok is kenyérbarnák
gecihülye vagy ömm
a második találat a berberekre lol
nem elismerni nem hajlandóak
hanem csak szimplán kibaszott buták, elvégre niggerekről van szó
Már sokkal jobb a kedvem hől.
ez amúgy kopt? az ilyen nevek nem szokványosak
nem
nem
>nem
k
realhistoryww.com
gecc ez a WEWUZolás tetőpontja
dehiszen az igazi negró az a torok kéményseprője
Nem azér' de ha van szöveg, akkor egy ilyen fost én is össze tudok dobni Composerben.
Most lehet én kezdek meghülyülni, de a CWC kezd hasonlítani egy igazán, de igazán ronda nőre.
ezt a szemetet olvassátok el van benne egy "ancient hungary" rész
én találkoztam egy rámíval, az muszlim volt. inkább az ilyen neveken szoktam fosni, hogy abdalhuszéjn meg abdalmaszíh, ezek biztosan ravaszolják a jóravaló szunnitákat.
elvileg a modern egyiptomiak genetikailag nagyon hasonlók az ókoriakhoz, az echte arab géneket felszívták, mint a szlávok a szittyát
youtube.com
>NEM GONDOLOD, HOGY UNALMAS, AHOGYAN AZ EMBEREK BESZÉLNEK
Én a kínás részbe kukkantottam bele
>Homo erectus?
>Ja dzsamal, afrikából van eredetileg.
>És Pekingben is találtak egyet
>Az ugye tudod mit jelent Tájrón?
>Mit?
>MI CSÁSZÁROK VÓTUNK MEG ILYENEK AZ ÉGI MANDÁTUM MÉG MOST IS A NIGGERJEINKNÉL VAN
Meg vagyok lepve.
Gyakorlatilag egy szó sincs benne "rólunk"
Csak a mongolok színesbőrű felsőbbrendűségi hadjáratáról
Ezeknek olyan a fehér ember, mint a komcsiknak a burzsuj, komolyan.
FIZESSENEK
Ctrl+F "hungarian kings"
Amúgy annyira szemét ez az egész hogy ő se tudja mit ír le, szó szerint csak kimásolja azokat a régi képeket ahol valamilyen ember enyhén barna bőrűnek van ábrázolva és mellé még bemásol komplett wikipédia cikkeket módosítva
>a néger kultúra alsóbbrendű!
>*ellopja a legújab BlackPeopleTwitter mémeket*
Hmmm
>nincs arcom
sírok
Ez a régi pikáns zs4 memé jut róla eszembe
>néger kultúra
kekkentem
Note the reference to "Black Hungarians" above: as would be expected, the Albinos have a ridiculous explanation. From Wiki: "Black Hungarians" or Black Magyars were a semi-independent group of the Magyars before and after the Hungarian conquest of the Carpathian Basin at the end of the 9th century. The nomadic tribes sign the four cardinal points by colors: The North is "black", West is "white", South is "red", and East is "blue".
LOOOOÓÓÓÓÓL
RÁ IS BASZTAM ARRA A FELFELENYÍLRA
X DDDDDD
Ez hasonlít CWC-re, csak nem olyan kövér
Keresztéj Vestányi Csanád
Dikk má he mi niggerek vótunk more
De miért hívja a fehéreket albínónak?
mert ostoba nigger
mert a fehér bőr az egy mutáció fehér fiú
Egy jo meleg fiupunci az job mint egy budos neger
Ashley Jones?
Igen
de hát az csúnya
hello picsafejűek!
>kéne szarni de mégsem
Nekem is szokott szarul állni a hajam.
De azért mindennek van határa.
iligy
mondjuk ahhoz elég sokat kellett ásnia hogy ilyen képekre rábukkanjon
ha más nem is, legalább kitartó
Csak a halott fonál a jó fonál
Magyars are mean.
how much for cocaine?
how do I move to hungary with no relatives, or hungarian past.
I dont speak very much hungarian either.
idk get a work visa, buy property, marry, invest