/ex-yu/

thotarska edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Pibc8vMgGt4
blic.rs/zabava/vesti/skandalozno-ponasanje-pevacice-dara-bubamara-na-krstenju-deteta-zestoko-vredjala-i/7p8epr6
youtube.com/watch?v=tUcBWqzwN1k
youtube.com/watch?v=Rb2JCencYqs
youtube.com/watch?v=aA-t-fNf3Pc&t
youtube.com/watch?v=QvmjjqYS31E
youtube.com/watch?v=QluF7UUy1Ws
youtube.com/watch?v=WDY8_r50ntE
youtu.be/cAEFu7qGYKM
youtube.com/watch?v=2Od5DcqvWXs
twitter.com/SFWRedditImages

/brit/

pishaj po normanima
samo kafice cijelu noc

noć slatkiši, slatki snovi

pishaj po meni molim te

>

samo thotovi bajo moj

niko ne ume tako jako da voli kao sto ume upishana droljica

nebojsa mi je uzeo nevinost

Konačno mi je krenulo dobro. Našao sam dobar posao uz fakultet. Na fakultetu sam prvi semestar dao dobro. Sve je bilo u redu. I onda sam, kako ja to samo znam, sve opet sjebao. Sjebao sam si zdravlje. Sjebao sam godinu na fakultetu. Po ne znam koji put. Sjebat ću i posao vjerojatno, kad saznaju. Ali izgleda ne mogu bolje. Ovo je bio zadnji pokušaj. I opet sam ga sjebao. Samo na žalost ne mogu smoći snage da se koknem. Da se bacim s nebodera. Da se bacim pod vlak. Da se objesim. Izgleda da sam pizda. Izgleda da mi ostaje polagano se ubijati u alkoholu.

Djeco, za mene je kasno. Ali neka vam ovo bude opomena. Ako mislite da je kasno, nije nužno uvijek kasno. Imao sam mnogo prilika okrenuti stvari na bolje. Sam sam valjda izabrao taj destruktivni put. Pravo mi budi. Nemojte ga slijediti.

Ne znam zapravo zašto ovo pišem. Valjda jer eto... želim da ne završite kao ja. Jer to je glupo. Jako glupo. Život je valjda lijep ako ga sami znate takvog doživljavati. Ja nisam znao. Nisam se dovoljno potrudio. Pustio sam da me moji unutarnji demoni rasčetvore. Da upravljaju sa mnom. Da me unište. Nemojte im to dopustiti. Glupo je. Ima još nade za vas. Sve dok je više neće biti.

Nemojte mi slati poruke utjehe. Jer meni više nema spasa. Shvatite ovo kao upozorenje. Slobodno me pitajte, što bih učinio drugačije. Ili što bi netko drugi mogao učiniti drugačije. Ali za mene je kasno. Možda je i uvijek bilo.