/ex-yu/

novopederi van izdanje

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=a1U7qDICGKw
twitter.com/SFWRedditVideos

Hrvati su genocidan narod

ko je ovaj jebivjetar?

ista stvar je s redditom, prije je to bio tabu no sad većinu boli kurac jer je Sup Forums daleko od onoga što je nekoć bio

sa curom sam u vezi jos od srednje skole, vec 2 god studiram u bgu a ona 150km daleko, nisam je prevario
leto dolazi i ne znam sta da radim, dajte savet anoni?

Sta mislite o vojnim akademijama/opcenito prikljucenje vojsci? Se to isplati u RH? U Njemi, Francuskoj i slicnim zemljama su vojni poslovi isplativi poprilicno, za Balkan nisam siguran.

ovo je simvol mrznje na ovim prostorima

idi u legijustranaca dbi

pa znate sta mislila sam da je ovdje opustencija ovo ono al vi mrzite zene i ono ko vas jebe
znaci mislila sam dati pice svima vama kad bi se nasli u varazdinu al sad necu ni da pogledam ovaj konac
uzivajte, nevinopederi
fuj

Ne znam kome da se obratim pa se obracam vama.

U depresiji sam, imam osjecaj da mi je buducnost crna iako mi je samo 18 godina.
Emocije potiskujem cijeli zivot i sad mi to dolazi na naplatu, nemam nista za radit po cijele dane, ili se bar tako osjecam, jer obaveze skroz zanemarujem (neda mi ih se pocet radit) i imam osjecaj da ne znam koji kurac uopce osjecam... Osjecam se kao slabic.

gledam filmove po cijeli dan nadajuci se da ce me nauciti necim, a na kraju padnem u depru kad ih gledam

Kada i ako sam sa prijateljima ponasam se u skladu s idejom da ih moram zadrzat da mi budu prijatelji, osjecam se krivim za sto god se desi, mrzim samog sebe i cudne ideje mi se motaju po glavi, npr. da naucim stvarrat bombe, itd.

Preanaliziram svaki kurac i umoran sam po cijele dane.. ex-yu, jel ko bio u istom kurcu kao ja? pretpostavljam da je? Pomozite mi