kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
theguardian.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
brobible.com
barstoolsports.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
bah
A nap kérdése: Ánon szereti az esőt?
Szar kérdés. A bolygó 71%-át víz fedi, és a földkéreg alatt még háromszor ennyi van. Aki nem szereti a vizet húzzon a Marsra.
Már kellett egy kis eső. Iszonyú aszály volt ez a nyár eddig. Egy dolog hogy öntöz az ember de egy 10 mm eső az kell.
nem azt kérdeztem, hogy a vizet szereted-e te sötét paraszt, hanem hogy az esős időjárást
de jó ez az eső gec már a fasz kivolt a tűző nappal egész nap
Ha otthon vagyok és olvasok/tanulok akkor igen, de én főleg a zivatart szeretem sok hangos dörgéssel, amikor az eső veri az ablak üvegét kényelem/10
>nem azt kérdeztem, hogy a vizet szereted-e te sötét paraszt, hanem hogy az esős időjárást
Továbbra se sok ételme van a kérdésnek. Egy óceán bolygón ki az aki nem szereti az esőt? Gyakorlatilag genetikusan belénk van kódolva. Mint az is hogy a legtöbb embernek kedvenc színe a kék. (vajon miért)
Az én kedvenc színem a fekete ;)
t. Anna-Léna
masszív autizmus hől
kalap
jó lesz jövőhéten
gec pont akkor vizsgázom
kizárt hogy inget vegyek fel hől
én is D:
remélem jó frusztrált lesz a vizsgáztató a meleg miatt és istentelenül meghúz az első rossz válasz után
EZ
nem szóbeli :D
akkor nem gáz
simán bemehetsz trikóban, rövid gatyában meg strandpapucsban
>június vége
>még mindig vizsgázik
én is törpagy vagyok
ja hát nem is én mondtam ezt az ingezést
ha nem lett volna tele minden alkalom akkor már június első hetében végeztem volna
utálom hől
kéne sivatag a kárpát-medencébe
>t. péter abdul dzsafar
nem vagyok szarbőrű hől
ellenben gyűlölöm a 20°C alatti időjárást és a szelet-esőt is
>ibrahim yusuf al-lebanoni
>nem vagyok szarbőrű hől
>gyűlölöm a 20°C alatti időjárást és a szelet-esőt is
válassz egyet és csakis egyet
na jó lehecc még cigány vagy alföldi tanayasi
>szarbőrű
>cigány
>alföldi
Ezek szinonimák
szerintem meg kéne felakasztanod magad te buta fasz
t. Abadi Basara Bin Salil Al-Affleqi Umar Abd Al-Quadir Wahida Yasir Abdur-Rahman
én is közel-keleti vagyok
youtube.com
meg kéne ölelgetni és megvigasztalni szegénykét :3
>t. butapest
Magát az esőt annyira nem.
Bár egy kicsi eső amikor otthon ül az ember csak fokozza a kényelem-faktort.
Az eső illatát viszont annál inkább.
Milyen kár, hogy nyáron nincs ilyen.
Ilyenkor csak párás poklot szít az eső.
kaptam csomagot
Jó ez a gyakorlat?
ez
Nem tudok betelni vele, hogy még mellezés közben is pucsít
Meg hogy ennyit a hátul ugráló kisgyerek is megemel
szekszuális segédeszköz?
Sárkány dildó?
pedofil
CD lesz, ugye?
Itt bicepszezik, nem mellezik.
igen:D
Nem szégyelled magad ilyenkor legalább egy kicsit?
Érdekes a dizájn.
Azok valóban kenhető festékek vagy csak megint vak vagyok?
hogyhogy?
azok ilyen képes kártyák
a másik oldalán van a kép, ez meg a hátulja
Támogatja a készítését annak amit szeret, ez így helyes.
Hát hogy unironikusan ilyen lányos zenét hallgatsz. Én csak lányokról tudok akik szeretik a kpopot meg téged.
Ja hogy ez nem kábel röpülés?
Megeshet
ja nem érdekes
bn apjának is tetszik :D
Egy röpis lánycsapat le tudna győzni egy röpis fiúcsapatot? Vagy ott is sokat számít a fizikai szakadék?
>arcom mikor összeérnek a combjaim, annyira dagadt vagyok
azért ott is sokat számít hől
De a barátnődék ázsiaiak nem?
dehogy
meg nem úgy értettem hogy ezelőtt is hallgatta csak valamelyik nap ott voltam ribizlit szedni és bn közben elpofázta a faternak, úgyhogy megmutattam neki párat
Az.
Volt egy röpis Szandi osztálytársam gimiben és amikor összeveszett az osztály Csanádjácal aki az exe, akkor tesis röpi közben neki mindig direkt akkora erővel szervált hogy sose tudta visszaadni. A többieknél meg mindig visszafogta magát és csak gyengébbeket ütött.
Mintha valamikor azt mondtad volna, biztos valaki más volt. Igazából nemtom 1-2 kpop számot meghallgattam hogy lássam milyen de nem nagyon értettem aztán nem is hallgattam többet. Attól függetlenül nincs bajom vele, szerintem a legtöbben így vannak vele.
Még olyan """sportokban""" is van szakadék, ahol semmi fizikális nincs
vűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
vűűűűvűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
vűűűűűűvűűűűvűűűűűűűvűűűűűűűűűvűűűűűűűvűűűűűűűűűűűűűű
vűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvű
vűűűűűűűvűvűvűűűűűűűűvűűűűűűvűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
vűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvűvű
nyilván, ha 0 technikája van a csávónak, akkor jóval kissebb az esélye
de pl a kedvenc témábavágó sztorim: egy top 200-as csávó elverte a williams testvéreket
theguardian.com
>Braasch was described by one journalist as "a man whose training regime centred around a pack of cigarettes and more than a couple bottles of ice cold lager".[2]
>Preparation is crucial. Remember that a game like this is light-hearted - taking it too seriously would be a mistake. My training regime consisted of a leisurely round of golf in the morning followed by a couple of shandies. I turned up on court feeling suitably laid-back.
>Shandy is beer mixed with a soft drink, such as carbonated lemonade, ginger beer, ginger ale, apple juice, or orange juice.
mi a fasz
wamzer cigány dögölj meg
hát mint a citromos sörök
olyan fülledt meleg van, hogy még az öngyilkossághoz sincs kedvem
én reggel kiszellőztettem amikor esett az eső aztán még nem melegedett vissza a lakás
te mit hallgatsz?
Mostanában megint rászoktam a touhou zenékre.
youtube.com
youtube.com
Meg hát alapjáraton japó zenéket hallgatok.
youtube.com
youtube.com
youtube.com
ha már zene: Ánonnak mi hatol be épp a hallójáratába ezen a vasárnap délutánon?
>kurva anyátok
what the fuck does it means, i don't trust google traslator
hát azért a női foci egy teljesen más szint
néha szoktam nézni amikor adják az m4-en, iszonyat
...
a levelek susogása, a kuttyer motoszkálása, a szomszédok beszélgetése, ilyenek
>Baszódj meg és baszd meg a filctolladat!
Deák Izsák, okleveles karbantartó
kek, hirtelen nem esett le mi az a filctoll
Egy időben én is hallgattam tóhó zenét pár napig, amikor a youtube egyszer csak odatévedt én meg nem nyomtam el
Bár főleg instrumentális számok voltak
Az alsó 3 zenében nem sok közöset látok azon kivül hogy japánul van
Ez milyen? youtube.com
Engem mindig valami éles jrock anime nyitódalra emlékeztet
youtube.com
Mostanság én is rákaptam kicsit a japán zenére.
Van benne valami megfogó, bár általában megmaradok az instrumentális dzsessz-fúziónál.
Szeretem a ritmusukat.
Mayweather vs Rousey mikor?
még a visszavonulásból visszahívott Erdei is kiverné Rouseyt a ringből hől
Ha földharc is van, úgy is?
miért ne
Hát mert Erdei bokszló és lövése sincs róla hogyan kéne csinálni
rondának is csak egy jó mozudlata van, modjuk az emgy is neki rendesen
Még mindig kisebb hátrány, mint nőnek lenni
Stílusokból sokfélét meghallgatok, talán a rapp az egyetlen amit nem nagyon bírok. Touhou zenék meg elég változatosak úgyhogy az pont jó nekem.
Hát nem szúrnám fülön magam ha ezt kéne hallgatnom de magamtól szerintem nem nagyon hallgatnám. Úgy össze vissza ugrál az éneklés meg a zene is, meg annyira nem vagyok oda érte mikor angol szavakat erős akcentussal belenyomnak. Japánok is csinálják néha de azt se szeretem.
Én is leütném a gecibe
40-es kar elsül és vége is
Én csak ezt ismerem ami dzsezzes.
youtube.com
lényegtelen, mert nincs különbség
nem tudsz olyan teljesítményen alapuló fizikai tevékenységet mondani, ahol a férfi felsőbbrendűség ne nyilvánulna meg egyértelműen
tánc, balett , torna mellett lehetne csak érvelni legfeljebb, mert a nők hajlékonyabbak, de mivel ez már esztétikai kategória, és nem csak fizikai, így ez már teljesen szubjektív terület
persze de kár a focit példának felhozni mert ott minden hatványozottan a fizikai képességekre épül, a férfiak gyorsabban futnak, jobb az állóképességük, erősebbet rúgnak és nem kell hozzá nagy ügyesség
ezért fordul elő hogy ha összeguberálsz 11 hobót aki már focizott az életében, azok is elverik a legjobb női csapatokat
de most például egy ping pongnál meg röplabdánál azért sokkal többet számít az ügyesség meg a rutin
Ez jó volt.
Kicsit aranyos is.
Sikerült ráragasztania valami vigyort az arcomra.
Van egy pár ilyen bossa nova dal.
youtube.com
halott tábornok
>focihoz nem kell nagy ügyesség
lol, egyik legtechnikásabb sport
persze lehet cselezgetni meg csavarni a labdát de a nyers erő a földbe döngöli a technikát
ha nagyjából egyenlőek a fizikai adottságok akkor jön elő a jelentősége