kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
vocaroo.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
első a pumpálandó női popsilukakért
első a pumpálandó fiúpuncikért
anime?
...
just so you know
dont want to be in the way or anything kurva anyatok
Ánonnak tetszik Trundó bácsi zoknija?
Még nem.
Majd este egy részt.
Aztán egy fejezet könyv.
Aztán szépen alvás.
trüdó x makron rule34et vagy artworkot vagy fanfiksönt rekvesztálok
szószerint én
Makron a nekrofíliát szereti
Kastélyosdombó
Gyűlölöm a Balkánt
Mi a buzisabb? Az izmos nők vagy a csapdák?
amelyiknek farka van
dugni csapdát buzis, izmos nőt nem
recskázni mindkettőre buzis
1000+40+1000+30+1000+20+1000+10 = ?
Answer
Only white people have the good answer.
41 million
4100
Autizmus
kéne egy ukulele
ezt hogy?
nekem ukuleléző helyeske kéne ;_;
hát ha csapdára vered akkor valamennyire a nőies jellegre vered, de attól még ott a fasz, tehát buzis
ha izmos nőre vered akkor a vagina nem ellensúlyozza hogy férfias testalkata van tehát buzis
viszont ha pinát dugsz az sehogy se lehet buzis
halott
Ánon szokott magában beszélni? Én időnként hangosan szidalmazom magam hogy "büdös nyomorék" meg hogy "dögölj már meg végre te szar". Ez általában akkor van amikor valamilyen kínos emlék beugrik a múltból vagy ha átgondolom a kilátásaimat.
nem én olyankor csak látványosan krindzselek
hangosan nem, de napi többször kívánom a halálomat
>ha dugsz az sehogy se lehet buzis
Javítva, valakit megbaszni az nem buzis. Csak, ha téged basznak meg
néha amikor egyedül vagyok idegen nyelveken játszok el random beszélgetéseket hangosan, afféle gyakorlási céllal
mondjuk azért kicsit számít hogy felizgulsz-e annyira egy csávótól hogy merev lesz a farkad tőle
rengeteget, elszoktam képzelni, hogy vannak barátaim és a fejemben beszélgetést imitálok velük ;_;
néha ez átmegy hangosba az elég krindzs
meg szoktam énekelni mikor egyedül vagyok, ha az számít
ez így az egy kerek igazság
magas sem mondhattam volna szebben
>kimegyek a szobából
>hideg van
Fel se tűnt a kellemes meleg amiben eddig ültem.
nah mivan köcsögök
Szopd ki a faszom mocskos normi remélem lerágja a lábad egy szirti cápa
Német bn?
A Föld egy büntetőbolygó
ez egy büntetőfonál
igen kérek
azt mondták jár az Asylantstellung mellé
Az mi?
Lementem dohányért és nem kért személyit az eladónő. Tiszta nagyfiúnak érzem magam most hől :D
milyen dohányért?
West
lol ömm proli
Emlékeztető hogy legalább ilyen jó pasinak kell lenned egy szörnyszülött bn-hez. Helyeskékről álmodni is kár.
na mit hoztam indexről
mehetsz is vissza oda
Na má megen kurváztam
Kaptál családi kedvezményt?
3 napja jött a fizu gondoltam megdugom a lányt akit kiszemeltem
>Felkapcsolom a TV-t
>Budaörsi TV
>Jobbikos nagymagyarproletár kontra momentumos füvesbölcsész
Kekkentettem egy nagyot
minek?
Tény: 2018 az Identitesz éve lesz.
*identitás generáció
youtube.com
>deus vult
dögöljenek meg ezek a krindzshuszárok a gecibe
cringey as fuck m8
kedvencem ahogy a csaj előadja
>aktivistáink FRAPPÁNS ÜZENETET HELYEZTEK EL
Gec nagyon gáz ez a larpolós gyökérkedés. Kinek ártottak mégis a debreceni muszlimok meg a mecsetnek kikiáltott kis házacskájuk? Nagyon látszik hogy csak a nyugati problémákat próbálják ráhúzni Magyarországra is, de az ami Ausztriában hiteles, az Debrecenben csak kínos szervilis nyugatmajmolásnak hat.
Sziasztok!
Ánonnak milyen napja volt?
frankón iriglyem a nyugat problémáit. beválalnám hogy hébe hóba felrobban ez az vagy egy teherautó kuglizik a gyalogokkal ha 5k eurót tudnék hazavinni és működő demokrácia lenne.
>működő demokrácia lenne
élvezd a rendőrségi vegzálást gyűlöletbeszéd miatt akkor
szólásszabadság szempontjából unironikusan jobb helyzetben vagyunk mint a Nyugat
szar
sékelstein úr gecizik, bnnek meg nem tudom mi baja van, de legalább a foci jól ment
akkor nem is volt annyira rossz. tartalmasan elmúlt.
lófaszt, bárki aki kinyitja a száját hogy mi nem tetszik neki azonnal buzi lesz migráncssimogató lipsibolsi soros unokája zsidó de náci is kicsit az biztos hogy veszélyes a szomszédai is gyanúsnak találják mert sose köszön és sok műtrágyát vesz a tek már amúgy is figyeli egy ideje és persze a nav is vizsgálódik már találtak is pár gyanús dolgot online adogatott el használtnak mondott tárgyakat amik után semmi adót meg áfát nem fizetett vagyis bűnöző.
és ezt így 160 újságból rádió és hírcsatornából egyszerre.
A HAZASZERETET NEM BŰN
youtube.com
jó lenne egy évig semmit sem csinálni csak lógatni a lábam és mindenki hagyjon békén
...
biztos nem csatlakoznék (már csak a munkám miatt sem), de azért nem bánom, hogy van, aki ilyeneket megejt
addig kell őket becsicskítani, amíg kevesen vannak és ijedtek
azt meg külön naivitás feltételezni, hogy akik nálunk élnek, azok veszélytelenebbek lennének a nyugati daszpóránál
azt a bartók béla úti helyet a megalakulása óta figyelik például, nem véletlenül
ott a fogorvos, akit még a kétezres évek elején vettek őrizetbe, aztán el kellett engedni, mert nem volt bíróságon felhasználható bizonyíték ellene. még kártérítési pert is indított, aztán valamiért mégis jobbnak látta elhúzni
vagy az az """"üzletember"""", akit 2010-ben lőttek le a kocsijában pont aznap, amikor az a légtérsértés volt
van szó magyarországról a régebbi európai merényletekkel kapcsolatban is, csak arról nincs szósz újságokban
>Kinek ártottak mégis a debreceni muszlimok meg a mecsetnek kikiáltott kis házacskájuk?
az országnak hől
Inkább ilyen "parancsnoksági terület" vagyunk a harcvonalaik mögött.
t. 444 olvasó
user, az, hogy a közvélemény megveti a bibsi fajtád, még nem cenzúra
a szólásszabadság nem az, hogy mondhatsz bármit, és senki nem fog lebuzizni
a szólásszabadság az, hogy mondhatsz bármit, cserébe mindenki elmondhatja rólad a véleményét
>user
Továbbra is "ánon", ha itt vagy
amúgy most hogy mondod beugrik hogy még általános isis koromban az iskola szomszédjában leszámolós gyilkolászást rendezett két afgán klán és az egész környéket lezárták
az arab osztálytársnőm teljesen ki volt akadva mert az afgán gyereket akinek legyilkolták az apját egy rendőr büdös cigánynak nevezte :D
mondjuk kétlem hogy ennek az egész ügynek bármi köze is lett volna az iszlámhoz
pontosan
és a nálunk élők között is megvan, aki kiveszi a részét a munkából
jah és akkor még ott van a szervezett bűnözés is, ami kicsit más tészta, de ugyanúgy létezik
>általános isis koromban
Ánon kérlek
mivan?
>#csakvidékidolgok
>isis
csitítsd kicsit az autizmusod a kedvemért
a kezdetektől fogva utáltam
ahogy az etyemezést is
*kőbányai mesterrassz
akkor el lehet tolni a biciklit
ez
annyi közük van egymáshoz, hogy mindkettőhöz kell egy infrastruktúra, és hülyék lennének kiépíteni kétszer ugyanazt, ha használhatják egymásét
Te hol a faszomban laksz?
mondtam már hogy Kőbánya
Erre kéne csinálni egy olyan "Kő- haha kőbány-ahahaha" posztot
egy 0 vagyok
1. Nem láttam bazdmeg
2. Unirónikusan prolibányán lakni
Most amúgy én se örülök neki mert irtózatos dögvész szag jön be az ablakon. Olyan tipikus mocsári rohadás aroma vagy jó erős fingszag. Szerintem valamelyik gyár lehet a ludas hől
dik az szar
>legyél kőbányai
>lőjenek meg
Visszaemlékezés
>cserébe mindenki elmondhatja rólad a véleményét
ja a mindenki elmondhatja rólad a véleményét az ua mint habony telefossa hazug szarral a közmédiát a mi pénzükön. hogyne.
Még mindig jobb mintha a TEK törné rád az ajtót egy gonoszkodó muszlimellenes twitter posztért. Egyébként meg a németországi propagandagépezet is ugyanúgy működik mint az itteni, csupán ott az AFD a célpont.
ja meg mondjuk nálunk még nem tolják gyerekműsorokban hogy a nyugat milyen halott és dekadens
>Még mindig jobb mintha a TEK törné rád az ajtót egy gonoszkodó muszlimellenes twitter posztért.
ja helyette akkor törik rád az ajtót amikor eltévesztik a megyét. much better.
>máshol a vélleményemmel megegyező propganda megy, az sokkal jobb, mint az itteni propgamda amit nem azt mondja amit gondolok
Ausztriában letartóztattak egy embert, mert azt merte mondani hogy Mohamed (blr) próféta pedofil volt.
A 444et még nem zárták be/nem lehetetlenítették el/nem tartóztattak le senkit mert kritizálta a rendszert
Kurvára nem tökéletes a rendszer, orbánt és az egész bagázst a kivágnám a parlamemtből. De szólás szabadság azért van