/ex-yu/

DMR RMC izdanje

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=BLb3o65q0vk
dailymail.co.uk/news/article-4507056/Boyfriend-sees-girlfriend-sex-live-TV-Serbia.html
youtube.com/watch?v=AE1FzSC8DBs
youtube.com/watch?v=VG8GqcX6h4g
mondo.rs/a937370/Mondo-TV/Mondo-TV/Mile-Culibrk-pravi-najbolje-pljeskavice-u-Beogradu.html
youtube.com/watch?v=GqCAmVTTn6o
telegraf.rs/vesti/beograd/2325103-beogradjani-ljube-ovu-sliku-ali-stvarno-putin-u-izlogu-izazvao-haos-u-centru-prestonice-video
youtube.com/watch?v=AeVz8V1vKTE
youtube.com/watch?v=qPyWB5hGtjg
youtube.com/watch?v=QRpbP-1TZKk
blic.rs/vesti/ekonomija/srbija-najznacajnija-snaga-za-ekonomski-razvoj-zapadnog-balkana/xyzl6tb
blic.rs/vesti/republika-srpska/dodik-srpska-racuna-na-vojne-potencijale-srbije/hkt7fjh
blic.rs/vesti/drustvo/migranti-ne-ostaju-u-srbiji-a-evo-i-zasto/65yzyk1
twitter.com/NSFWRedditGif

gluten free edition

drugi za srbi dominriaju balkanom

...

kada sam jednom otkrio bijelo
više ništa nije bilo isto
drži te dugo, nabrijan si i sutra, ne boli glava, nisi napuhan, nema bljuvanja, ne smrdiš ne pišaš, nema fufljanja, nema spoticanja, nema vrtoglavice, nema kalorija, nema guranja do šanka, nema izvlačenja para iz džepa u gužvi
samo te pere i nabrijan si
odlično dbi

fakat su plebbitori

Hrvati su ekstrovertiraniji od nas pa na prvi mah mogu steći simpatije političkih partnera u Europskoj uniji, ali to je prolazan osjećaj. Mi Slovenci, mi smo inteligentni, mudri, dosljedni, vjerodostojni te ostavljamo trajno dobar dojam na političke partnere. Mi ćemo pobijediti u sporovima s Hrvatima. Imamo tajne scenarije kako postupiti nakon donošenja presude arbitražnog suda o Piranskom zaljevu.
Hrvatska je zemljopisno i politički periferna zemlja Europske unije kojoj je mjesto u društvu s Bugarskom i Rumunjskom.

U svojem je društvu ne želi ni Višegradska skupina - Poljska, Mađarska, Češka i Slovačka - koja ima svoju politiku u koju se Hrvatska ne uklapa. A mi Slovenci, mi ćemo u novom konceptu Europske unije biti u uskom krugu najvećih i najnaprednijih zapadnih i sjevernih zemalja koje će odlučivati o svemu. Hrvatska je posrednica između Unije i Zapadnog Balkana, Bogu hvala što nam nije zapala ta uloga, dok će Slovenija biti strateška posrednica između Istoka i Zapada.

Hrvatska je ekonomski, socijalno i politički slaba. Imaju samo turizam, a i on ovisi o tome hoćemo li mi Slovenci puštati turiste u nju. Kada krenu ovog ljeta kolone turista na hrvatsku obalu, malo ćemo ih 'podaljšati'. Osim toga, Hrvati imaju probleme s nacionalizmom, fašizmom, prošlošću, manjinama, nogometnim stadionima…

Sve to i štošta još nije izblebetao nekakav provincijski šovinist u podalpskoj krčmi (dodao bih ili forumaš) , nego je nedavno na Televiziji Slovenija izgovorio Matjaž Nemec, potpredsjednik Državnog zbora, prvog doma slovenskog parlamenta, i jedan od vodećih političara Slovenske socijaldemokracije (SD), članice vladajuće koalicije.

>servi
>""nacija""

dijeco... i thot u knew better! kEksIć!

servi su popravoslavljeni Hrvati, prije toga su bili klasa (pod)"""""ljudi"""""""
koji su, kako je i zapisano u De Administranto IMperio, dovedeni na balkan iz jednog razloga -->
da, pogodili ste LELz -> da sluguju. Zašto?
PA JER SU SERVI JBT

hahahahahahahahahahahah

servi su dakle popravoslavljena pasmina hrvata, sluge, sluge hrvatske, sluge turske, sluge bugarske, sluge grčke, sluge austrijske MA JBT ČIJE GOD sluge....

to su sluge.. koje za razliku od gospodara im Harawhaita HRVATINA hrvaaatakoriste tuđe, tako servi koriste GRČKU hahahahah pazi GRČKU zastavu, a pismo im je bugarsko.. a što je s jezikom?

YES, itz kroejšan, pošto su turci zauzeli pravoslavne Hrvate, njihova književnost je utihnula, te je Vuk morao da bre prepiše Hrvatski jezik i stvori """"servsi"""""
FAQ

>servi... koja zemlja je zapravo ""njihova"" ?
ne znam LOL

>servi... zašto se ne vrate na katoličantsvo?
ne znam, ali Nemanjići se okreću u grobu! hahahahahahahahah

>servi.. pa zašto mrze Hrvate?

jer su Hrvati sve što oni nisu - jaki, pobijednički. Nisu nam đaba pušili tri put kurac u samo jednom stolječu - 1915, 1941, 1945, 1995!

O WAIT, TO JE 4 PUTA HAHAHAHA

Zasto je Hari Poter takav rak

>ispovesti autisticnih beta devaca u kasne sate
>misle da mi kad ustanemo necemo prelistati konac da se smejemo kolko su jadni