kurva anyátok
Kurva anyátok
Visszaemlékezés:
Amikor Tomika még köztünk volt
>kurva anyátok
It's always the same edition, Cosmin.
SZAPORODJ
ennek a jóembernek nem kegyelmeznék
>A magyar kormány több alkalommal is az uniós fejlettségi átlag 90%-ának eléréséhez kötötte a belépést. Ez beláthatatlanul messze van, az elmúlt évtizedek konvergenciája alapján talán sosem érjük el ezt a szintet.
És miért lenne jó ha lenne eurónk?
ki nem szarja le az eurót, de a 90% jó lenne
őszintén?
fogalmam sincs
nekem az a naiv elképzelés él a fejemben hogy a fizuk elkezdenének felfelé menni
ja, meg az árak is. Csak ez egyik gyorsabban, mint a másik, és nem a fizudat fogják az egekbe nyomni azonnal, hogy tönkremenjen a cég, ami csak az olcsó rabszolgamunkáért jött ide.
Szóval, ha nem valami szegedi cigány vagy, aki Romániába jár vásárolni, te is rábasznál, mint mindenki más. Nyilván nincs értelme bevezetésen gondolkodni, amíg ilyen szar a gazdaság. Az olcsóságunk, a humán tőke az egyetlen, ami miatt még van bármi is ebben az országban, az euróval gyorsan kinyírnánk magunkat.
>Ánon...Én..
;_;
pedig most ősszel erről lesz szó, egyébként szegedi vagyok de nem járok románokhoz, inkább ők ide meg a szerbek
>Bentmielőtt viktor bevezeti az ajrót és valóra válik az "ELKÚRTA AZ ORSZÁGOT A SZARBÁN" paszta
szerintem szobrot emelnek neki ha nem lesz az euró valami hatalmas katasztrófa
...
lehet hogy drágább lesz a kenyér viszont legalább tudsz is külföldi árukat venni pl nem egy 10 éves tragacsot az átlagkeresetből hanem egy vadi új bmw-t
ez a különbség a magyar meg a külföldi kereset között ugyanazért a munkáért
Megjött a csomag! :DD
Ánon mit hallgat?
youtube.com
youtube.com
Bedőltem a japán mémnek D:
én is :Đ
youtu.be
van valami mód arra, hogy egy privát instagram fiók képeit lássam anélkül hogy én is regisztrálnék és megpróbálnám bekövetni?
kit akarsz kukkolni? :D
ez az új lol champion elég víb
elég unalmasnak néz ki hől
...
jah kb aatrox csak kevésbé szar
Ittam kőbányait sós mogyoróra :D
...
ez a bohóc tolvaj semmilyen formában nem minősíthet senkit hől
>bohóc tolvaj
miiiiiiiiiint egy angyal ki elhagyta az együttérzést
Részlet Dr. K. Egyetlen Angyal téziséből?
>hát tudjátok félretettem 80milliót a másikat apuék adták
jah
kéne hangyagenocídium
Mi vitt rá arra, hogy megcsináld ezt a postát?
Varázslatos numerák
mert pont ez jött a lejátszási listán
>fordítás fordítása
Letöltötted a sorozat zenéjét?
>legrosszabb lányt postázza :^)
:^)
csak ezt meg a komm süsser tod-ot
még a bohócainkat is ellopják
Ha emlékszem a S^2 works című albumban van egy-két remixe a nyitózenének ami egész jó.
A végén hallható zongorás változat is szerethető.
Nekem például könnyít a lelkemen.
Volt gimis szandi osztálytársam hől
Pár hónapja törölte a normibookját valamiért és most nem tudom kiverni rá
Népnemzeti \o
Kőbánya erwache
>>legrosszabb lányt postázza :^)
>:^)
te most szardobálást akarsz kezdeményezni de én nem fogok belemenni, nem én
NANI??!!
Erről ez jutott eszembe.
youtube.com
Aszuka=Szuka :^)
Te nem, neked van eszed.
Te nem a legrosszabb lányt választottad
/Szarposta
Amúgy szerintem volt tegnap alvós paralízisem. A plafon sarkában láttam mászni egy fekete alakot, próbáltam nyúlni a bézbóz ütőért ami az ágyam mellett van de nem bírtam mozdulni. Aztán próbáltam üvölteni de nem jött ki hang a torkomon. Úgy voltam vele hogy eh ha nem bírok mozogni akkor mit erőlködjek és visszaaludtam.
Az ideális testvérkapcsolat az olyan mint Earlé és Randyé. Én tinikorom óta ilyen kapcsolat kialakítására törekszem az öcsimmel. Ánon mit gondol?
Én nem láttam az alakot, mert arccal a fal felé alszok, de megérintett.
Rideg volt.
Ilyen mikor következik be?
Nekem csak éber álmaim szoktak lenni.
Az viszont egyre jobban megy, kezdem érezni a kontrollt.
Nem lehet csak a macska volt?
Nekem az első ilyen volt. Elvileg ha felriadsz akkor előfordulhat, meg elalvás előtt tudod szándékosan is csinálni.
ennyire nem ástam bele magam, annyira nem is szeretem a víb zenéket, de ezek különlegesek
ugye azt akarja mondani, hogy szeret?
Nem tudom, évek óta nem volt már.
Először akkor jött, mikor elég depis voltam, utána csak egyszer-kétszer, teljesen véletlenszerűen.
>macska
>a házban
Nem prolifalván lakok.
>Szándékosan halálra riogatni saját magamat
Nem hangzik valami jól
Jól van, csak gondoltam megmondom.
elméletileg ha a hátadon alszol, nagyobb a valószínűsége, hogy bekövetkezik.
Akkor apuci kanos volt.
Az /x/-en szoktak ilyesmit csinálni az emberek. Gondolom segít a succubus idézésben is :^)
>succubus
Amúgy nem egészségtelen az, hogy "eladod" nekik a testi energiádat.
Vagy hogy működik ez?
Hát ha apuci be tud jönni hangtalanul a szobába, aztán 5 másodperc alatt el is tűnik, valóban lehetett.
Csak egy ujjhegyet éreztem a nyakamon.
azaz ánon itt van még aki fél a sötétben? :D
Gőzöm sincs, szerintem csak egy lány forma tulpa amivel lehet "kefélni" vagy ilyesmi.
Hát te tudod mennyi kell az apukádnak. Szerintem nekem azért 5 másodpercnél több kéne hogy elmenjek.
>Paula a Miszató
És itt esett szét az egész
jó ez a kép. Elmenthetem, kedves barát?
Kriszta mellé az kellett volna, amikor Asuka mutogatja magát Kajinak
Vigye csak, kend uram
>Asuka mutogatja magát Kajinak
...
na és legalább szétkúrta a repedt segged a vaskos fekete faszával, te elmebeteg őrjöngő buzeráns?
Abszolút nem értem amúgy, hogy miért harcolnak bármelyik animés táblán azon, hogy most akkor "ki a legjobb"
A végére körülbelül mindenkit megutál az ember.
Bár gondolom a befejezésnek az a lényege, hogy te is megbocsájtasz nekik, ahogy ők tették maguknak.
Nem, csak mászott a plafonon. Meglátjuk ma lesz-e valami, viszont fel leszek készülve hogy használjam "AZT" ha bármi történne.
>"AZT"
Csak "AZT" ne!
az animé továbbra is ki van tiltva a fonálból
Majd írd le, milyen érzés volt szőrös, fekáliás démonvégbélbe dugdosni AZT
...
így a végére téged is megutáltalak, meg az összes többi rohadt buzit aki telehányja a fonalat a japán képecskéivel
Ánon mit gondol a kék bálna kihívásról?
Valaki mádl
Kék bálna?
Inkább piros bájonikül!
a miről?
Ó
Nem.
Talán soha nem is kedveltél ha két animés posta után kijelented, hogy
>Gyűlöllek!
Én befogom a számat ha éppen politizálás vagy egyéb őrjöngés van, hiába nem érdekel a téma, biztos vagyok benne, hogy neked se lenne olyan nehéz egyszer elnézni a másik irányba ha nem arról meg a beszéd ami téged érdekel.
Katádfa
>nem yotsuba
hordd el innen a rákos szarodat, te elmeroggyant őrjöngő szardarab
neked való, meg az egész családodnak, de vigyétek magatokkal a buricsanos hipsztert is a túlvilágra
basszon el a busz, hogy anyádnak vödörben kelljen a sírba öntenie
seggkino
És most nézzük újra az első egynéhány másodpercet ezzel a zenével
youtube.com
Bálna?
Ez nagyon szép.
Tetszik.
nagyon éles, mintha egy buta amcsi filmből lépett volna elő
A főcím is elég jó, de Hikari egy aranyos.
youtube.com
Én nem mondom hogy megkéselünk, mert az illegális lenne, de ha azt mondom hogy a verekedésben mindegyikünk benne lenne, akkor tudod mire gondolok. Mert én a seprűnyelet a sípcsontomon eltöröm. De ez neked nem egy öröm, mert akár a te arcod is lehetne. Sőt az még puhább is lenne.
hitler vagyok
Na én elmentem aludni, ha megint jönnek az árnyak jól meg fogják bánni >:3
Hajrá.
Jó éjt.
Ánonban milyen érzések kavarognak e kép láttán?
>>>/málenkij9robot/
én nem merek elaludni, lehet arról álmodok, hogy kénytelen vagyok átvenni a pizzát, mert a többiek nincsenek itthon
már vettem be frontint várom hogy hasson
>mérges