/tr/

Ölü edisyon.

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=4wDT3ble9Cw
twitter.com/Ukraine/status/869532150760165377
youtube.com/watch?v=pmRJraPwbJY
youtu.be/WQQIYcdeRgk
archive.is/QnCza
youtu.be/7QyLLuQ9P8I
en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Ankara
twitter.com/NSFWRedditImage

1st for HİÇBİR savaş kaybetmemiş, anası babası belli, askeri deha, Tigirkut Ulu Önder Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK

kendi evime taşınsamda 7/24 son ses GERİLLA müzikleri dinlesem mOrUq
youtube.com/watch?v=4wDT3ble9Cw

>Ateşyan
>Praises Abdülhamid
KEK

bu ne sıcak amq

aynı orospu ananın amcıkı gibi :DDDDDDDDD

harmlesssa alirim bi dal

fare imlecinin kısa süreli takılma yapması neden olur?

ananın amı yüzünden olur :Dddddddddd

...

pokim var

win10 kullandığımı nereden çıkarttın ayân

windowslarin hepsi ayni amina koyim.
t. xubuntuspor

kûRdi rap dinle

windows kullandığımı nereden çıkarttın bremin?

seni sikerim

?

yer : izmir/gültepe

arada sırada karşılaşıp selam verdiğim komşum evden çıkarken "sen çok efendi düzgün çocuksun ama o küpeler o sakal sana yakışıyor mu? erkek gibi gezsene?" dediydi. bir anda gözüm döndü sesimi yükseltip "sanane küpemden, sakalından erkekliğimden?" diye çıkıştım. o sıra alt kattaki arada sırada dükkanına gidip geyik çevirdiğim marangoz olaya müdahil olup "katil bezelye'ye karışma. kimseye zararı yok. istediğini de giyip yapar." dediydi de olay büyümeden yatıştı.

yer: ordu

ailemin evimdeyim. merkeze gitmek için evden çıkıp aşağı doğru yürüyorum. başka bir komşu "kız gibi saçın uzun. sen utanmıyor musun meliha'nın oğlu olmaktan. annen gibi saçını uzatacağına baban gibi sakalını uzat dedi."

ben yine çıldırdım. "git be şurdan manyak kadın. istediğimi yaparım. annemin de saçları çok güzel onun gibi uzatırım. sanane." dedim. o sıra balkondan hamur yemekten beli 20 kilo yağ bağlamış oğlu atar yaptı sen annemle nasıl konuşuyorsun diye. "annen önce başkasına karışmasın gitsin kendine baksın." dedim. dur ben sana soracağım gibisinden kapıya yöneldi. direk sokaktan "bu binada dışarı çıkarsan gözünü hastahanede açarsın." diye bağırdım. o sıra başka komşu çıktı aman oğlum yapmayın etmeyin gibisinden. balkondan atar yapan tavuk da döndü götünü söylene söylene içeri girdi.

kızının, kendi nikahına girmesine izin vermeyen babamın kuzeninin başrolde olduğu yobazlıktır efendim.

olayın kahramanı amcanın kızına görücü usulü bir talip çıkar, kızı verirler. düğün dernek kurulur ama resmi nikah töreninde gelinle damadın yan yana yürüyebilmesi için önce imam nikahının kıyılması gerekmektedir. program buna göre yapılmıştır.

damat ve ailesi de gelini nikaha götürmek ve gelin alma merasimini gerçekleştirmek için düğün evine gelirler. damadı bir odaya oturturlar ve imamı da odaya alırlar. herkes gergin bir şekilde gelini beklerken birkaç homurdanma duyulur. olay şudur. olayın kahramanı amcamız, nikahsız olduğu bir erkekle kızını aynı odaya sokamayacağını söyler. ama o erkek de zaten nikahlanacağı erkektir. bu paradoksu imam şu şekilde çözer ve der ki: "gelin kızımız birine vekalet versin, nikahta bu vekaleti alan er kişi bulunsun". bu öneri makul bulunur ve gelin kızımız babama vekalet verir. ve babam vekil olarak nikaha katılır.

damat kişi halen o gün o muamele karşısında odayı terketmeyişine hayıflanıp her gece rakısını içer.

Başlığı 2 saniyede nası buldun oç?

ıııı şeyden buldum hocam... :DDDDDDDDdddddd

Okumadım kardeş durumumuz yoktu.

bundan bir 4-5 sene önce evden çıktım, bizim sokağın sonundaki caminin oradan yürüyorum. üzerimde de bildiğin mont filan var, hava soğuk. pantolon giymişim, mont giymişim, eldivenim bile var. öyle soğuk. neyse. sonra yanıma takkeli 11-12 yaşlarında bir çocuk geldi. "sevişmeye mi gidiyorsun abla" dedi. o an nasıl kan beynime sıçradıysa dönüp çocuğa yapıştırdım tokatı. sonra babası geldi, o da tabi takkeli, uzun sakallı bir tip. baya tartıştık da bizim muhtar ayırdı sonra. tanıyordu beni de ailemi de, "gel kızım" filan diye diye götürdü beni. muhtemelen sadece saçım açık olduğu için öyle bir söz duydum.

zihniniz batsın!

PİÇ resimleri atın

...

ortaokulda din kültürü hocasının, sınıftaki kızları kast ederek, "sakın tamamen çıplak duş almayın, cinler size aşık olur, üzerinizde tülden de olsa bir şeyler giyip yıkanın" demesi; bununla da yetinmeyip iyice gaza gelerek bize "tuvalete sağ ayakla girin, girerken şu duayı okuyun" diye başlayan garip bir kurallar bütünü sunması, arada da eşler birleşirken önce namaz kılmalı, yatak kıbleye bakmalı ve bunun gibi şu an hatırlayamadığım kurallardan oluşan bir seks seremonisi anlatması.

tülden şeyler giyerek duş alan ergen kızlar, yatağı kıbleye çevirip sevişmek... adam neyın kafasını yaşıyordu acaba?!

yer: anadolunun küçük bir şehri
zaman: 90'lar

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

...

All roaches should die of gas.

Save your country instead of shitposting.

I'm dead serious, no shitposting.

then save your country you poor fuck

I'd rather go on a gassing spree in Turkey.

shut up and send more whore you cumskin russian remnant.

Apologize, you filthy insect!

Checks out. Even your country is shitposting instead of defending itself.

twitter.com/Ukraine/status/869532150760165377

youtube.com/watch?v=pmRJraPwbJY

gülmedim

o zaman ananı sikeyim

Anyone want to reconquer small Asia and bring the word of Jesus?

I wanna conquer your mom's wet pussy tbqh.

I want to see your female family members get raped by dogs and pigs, you piece of insect garbage.

I want your female family members keep sitting on my lap and funny thing is they want the same thing too! :DDDDDDDDDDDD

mesele her devrin adamı değil her devirde adam olmak.

Only treacherous whores would want that, speaking of which Turkey is full of.

youtu.be/WQQIYcdeRgk

ameliyat olmuştum, hem de en boktan bir yerden. evet doğru tahmin ettiniz: hemoroid. ameliyata girmeden önce telefonda konuşurken bana "umarım o ameliyata girişin olur da çıkışın olmaz" demişti.

işte bu an. diyeceğimi zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

evlenecektik hanımefendiyle, eşya falan filan bakmaya gideceğiz birkaç gün sonra. bana dönüp aynen şunu dedi: "annen ve kız kardeşin bizim eve asla gelmeyecek." kaldı ki kendi annesine 5 km uzaktayız o zaman, anneme 650 km, kız kardeşime ise 150 km.

işte bu an. diyeceğimi zannediyorsanız hala yanılıyorsunuz.

önceden sevgiyle, aşkla, merhametle, efendime söyleyeyim iyilikle güzellikle, ne bileyim alttan almayla her şeyin halledileceğini falan zannederdim. öyle öğretildik çünkü, en azından ben öyle öğretildim. kavga gürültü çıkmasın da ne olursa olsun, kimin haklı ya da haksız olduğu önemli değil, yeter ki bıdı bıdı olmasın. tamam ameliyatta öleyim ben, tamam eşya seçmeye bizimkiler karışmasın (ki annem bana kız ne istiyorsa al demişti), tamam annem ve kız kardeşim bize gelmesin, yeter ki hır gür olmasın. günümüz güzel geçsin, gülelim, eğlenelim, halaylar çekelim helelooy \o/\o/\o/\o/\o/

di mi ya? değil işte. bunların hepsi saçmalık değil mi? kesinlikle evet. etrafımdaki örneklerden de yola çıkarak evlenmenin zaten boktan bir şey olduğu kanaatindeyim ya, bunu geçelim şimdilik. hep söylüyorum söylemeye devam edeceğim, omurgalı olmak, gerektiğinde (ve kararında elbet) rest çekebilmek, yeterli koşullar sağlandığında ise benmerkezci ve pragmatist olmak ve de en önemlisi hayatının odağına sadece kendini koymak iyidir, kan yapar gençler.

ben de zaman içinde değiştim elbet, yanlışlarımın, saçmalıklarımın, hatalarımın farkına vardım, fikirlerim, hayata ve insanlara bakış açım, muhakeme yeteneğim filan bambaşka bir boyuta taşındı. zaman zaman da bahsediyorum bundan zaten.

I had an operation, and it was the crappy place. Yeah you guessed right: hemorrhoids. While I was talking on the phone before entering the ameliyata, he said to me, "I hope that the ameliyata will enter and there will not be an exit".

This is the moment. If you think I'm wrong, you are wrong.

A few days after I go to look for things or something, like a married maiden. He turned to me and said: "your mother and sister will never come to our house." We are only 5 km away from her mother, then mother is 650 km, her sister is 150 km.

This is the moment. If you think my word is still wrong.

I would have thought that everything would be taken care of with grace, love, compassion, lord, goodness, goodness, and grace. I was taught so, because at least I was taught that way. It does not matter who is right or wrong, no matter what the fighting noise is, just do not be bidi bidi. Okay I am in the surgery, okay, my mom and sister come to us, just do not get lonely enough.

Good day, good old days, funny, have fun, halaylar çekelim helelooy \ o / \ o / \ o / \ o / \ o / di mi? It is not. Are not they all bullshit? definitely yes. I think that the marriage is already a shit out of the way around the examples, let me pass it for now. I always say, I will continue to say, to be vertebrate, to be able to withdraw when necessary (and certainly in its decision), and when enough conditions are provided, it is good to be self-centered and pragmatist, and most importantly to put yourself in the center of your life.

I changed over time, of course, my mistakes, my absurdities, the help of my mistakes, my ideas, my life and my perspective on people, my reasoning ability, and so on. I also talk about it from time to time.

I fucked your whore mother with my big islamic cock and you happened.

Hello son how are you son

HAHAJAHAHAHAHHAHA

Nice fantasies you've got there. And by Islamic cock you mean it looks like the head of your prophet?

Ask your mother she knows it very well :Ddddddddddd

...

archive.is/QnCza

operasyon adlarından anlaşılacağı üzere fırat kalkanı operasyonu türkiye topraklarını müdafa amaçlı bir operasyondu.

fırat kılıcı operasyonu'nun amacı ise güney sınırımızda bir terörist devletin oluşmasını engelleme amaçlı bir taarruz olacaktır.

uzun zaman sonra türk silahlı kuvvetleri'nin yapacağı taarruza tanık olacağız gibi görünüyor. hakkımızda ileri-geri konuşan düşmanlara büyük bir cevap olacaktır. umarım mehmetçik sağ salim bu operasyonu başarıyla tamamlar.

tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin!

>11 December 2015

youtu.be/7QyLLuQ9P8I

leave my turkish brothers alone, you dirty hohol

daily reminder that once a war breaks out and the US turns on Turkey I'll be there deliver democracy to you. Stop supporting dictators.

1-7

HAHAHAHAHAHA

...

Şu bacakları bi emsem be...

if i take banana away would you die?

If I remove kebab, will you die of hunger for there will be nothing else to eat?

Your mom's pussy will be sufficient to eat.

i'll eat your moms sweet white pussy

hahhahhahahaahahahahahahahahaahahaahahahhahahah

zaaaaaaaaaaaahahahaahahahahahhahaa

puahahahahahahahahahahaaHHhHH

muahahahahhHahahahahahahahahaaahaaaaha

You're pathetic. What could your sexual frustration possibly be caused by I wonder?

Çok şük*r bu gün de krınç olduk.

Le erdogan is dictator mene

Got yakmaya geliyor gotu yaniyor egitilmez slav pici yav

Fuck Turkey that is all

fuck namefags and dias*ora scum

current lack of your mothers sweet, juicy, cock craving, pink, hohol pussy

Your insults sound like those of a typical mudslime. In a way I even pity you.

it's normal for children to rebel against their fathers when they reach puberty

I unironically wish for Greece to conquer you just so you can all be deleted from public consciousness and the word Turk can be used correctly

you must be a russian like your """kyrgyz""" counterpart

oghuzes were the only relevant turks. smelly europeans called all muslims turks at one point. thanks to us.

Kek can't even speak Russian sorry m8

ahahahaha is that why we conquered you?
en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Ankara

WE

you didn't conquer us dipshit. tatars switched sides and we lost. however you left in 3 years and empired lived another 500 years while timurid empire died in 30 years.

>ottoman empire
>lives 600 years after osman's death

>timurid empire
>collapses shortly after the death of timur

How much do Turkish teenage girls cost to have sex with? Considering visting Turkey as a sex tourist.

kim bunların götünü yakıyor adam saatlerce burda a k

s*** picine sen vermeyin

>you didn't conquer us dipshit
but we did can you see?

> tatars switched sides and we lost
LOL first of all the excuse making is top notch second of all you admit you lost no reason to get angry about it those tatars wouldn't have made a difference

> however you left in 3 years and empired lived another 500 years while Timurid empire died in 30 years.

irrelevant and honestly proves your not Turks long lasting empires happen because of good administrative systems and how power is transferred from one ruler to another both of which real Turks suck at so more proof

WUZ

KHAAAAAAAAAAAAANSS (but we really wuz doe)

empires capital was in edirne. which wasnt touched by t*murids.

about you can try this empire too see how superior oguzes were. all of you country is literally stolen oghuz clay.

you weren't khans
timur called himself emir timur
since he was your only accomplishment in pretty much all history, you wuz never khans

I have nothing against turkmen people they were pretty good

TIMURIDS

wanna lick Turkish pussy and the fill it up with my cum

>however, when the Seljuks led themselves into the western part of the region, conquering the Ghaznavid territory of Khorazm (also spelled Khorezm and Khwarazm).[40] The Seljuks also defeated the Qarakhanids, but did not annex their territories outright. Instead they made the Qarakhanids a vassal state.[42] The Seljuks dominated a wide area from Asia Minor to the western sections of Transoxiana in the 11th century

tiny ozbek cocks.
big oghuz cocks.

eeee? dinsiz devletin nesi var aqqqqq?